ετοιμη!!!!!! - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 29 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 431
    Senior Member
    καλη επιτυχια και απο εμενα...τωρα αρχιζουν τα καλα!

Senior Member
    Νίνα σου εύχομαι καλή επιτυχία, να πάνε όλα καλά και από εδώ και πέρα έρχονται τα καλύτερα για σένα. Η θετική μας σκέψη είναι μαζί σου. Περιμένουμε τα νέα σου όταν με το καλό γυρίσεις στο σπίτι σου.

Senior Member
    Μόλις γύρισα από τα ψώνια μου ωραίο πράγμα να ψωνίζεις και μετά για καφεδάκι !!!!!!!

Ευχάριστο παρα μα παρα πολύ κοριτσάκια μου. Την χρειάζομαι την θετική σας ενέργεια

θα πάρο κρατάω σημειώσεις για να μην ξεχάσω τίποτα και να σας τα πω όλα με χαρτί και καλαμάρι !!!:love::love::love::love::love:

Senior Member
    Ok Κοριτσάκια μου. Η ώρα ήρθε. Σήμερα το βραδυ στις 9 κάνω εισαγωγή και αύριο το πρωί θα είμαι το πρώτο χειρουργείο οποτε μπορώ να πω και εγώ : ΕΤΟΙΜΗ!!!!!!!!!!!

Senior Member
    αντε νινα με το καλο!
    εφτασε η ωρα!!!!!!

Senior Member
    Με το καλό Νινα μου!!!! όλα καλά θα πάνε θα δεις!!!

Senior Member
    Η ώρα η καλή! Καλή επιτυχία, και περιμένουμε αναλυτικές σημειώσεις! Και να θυμάσαι: μη μασάς, όσο κι αν σου πουν να ακολουθήσεις την "ολλανδική" διατροφή!

Senior Member
    νινα καλη επιτυχια...καλη συνεχεια στην υπολοιπη ζωη σου ευχομαι...τωρα ξεκινανε τα καλα...

Senior Member
    Ευχάριστο κοριτσάρες μου. Μόλις έφυγε η νοσοκόμα με πήρε αίμα και μου έκανε μια αντιθρομβωτική ένεση ελπίζω να είναι και η τελευταία στην κακομοίρη κοιλίτσα μου!!!!!

είμαι τόσο χαρούμενη θαρρείς και παο διακοπές δεν περνάει η ώρα να φύγω να περάσει και η νύχτα να κάνω το χειρουργείο μου επιτέλους. 8 η ώρα το χειρουργείο ...αν είστε skupnies στείλτε μου θετικές ενέργειες

την ελληνική διατροφή θα τηρήσω στα σίγουρα Αννούλα μου!!!!!!! μονο στο νοσοκομείο θα κάνω ότι μου πούνε μάλλον θέλουν να δουν αν πάει κάτι στραβά αλλιώς να με δώσουν εξιτήριο στις 3 μέρες ..άμα βγω και μετά όμως... άσε τις άλλες να τρώνε τα ψωμιά και να μασάνε τα κρέατα 3 μέρες μετά την enxeirisi..εγώ θα πίνω ζωμό..Οποια μπορεί να μου στείλει στο email μου τι διατροφή του Rio αλλα επισυναπτόμενο για να μπορέσω να το εκτυπώσω θα τις χρωστάω χάρι :*

τα λέμε το λιγότερο σε 3 μέρες κοριτσάκια μου και να προσέχετε :love::love::love::love::love:

Senior Member
    Originally posted by Ninap

''Αύριο θα έρθει νοσοκόμα στο σπίτι να μου πάρει αίμα''
    που ζούμε!!!!????? οεοοοοοο.... δεν μπορω καν να φανταστω πως συμβαινει αυτο... σε ενα σιγουρα διαφορετικο συστημα υγειας.... σε μια χώρα που πραγματικά σεβεται τον άρρωστο.... που ζούμε οεοοοο.... θλίψη με πιάνει....

Nipap σου στέλνω τις ευχες μου για καλή επιτυχία κ καλή ανάρρωση!
    Όλα να πάνε καλά! :wink1:

Senior Member
    Nινα μου τωρα θα εισαι ηδη στο νοσοκομειο αλλα εχεις τις ευχες μου για καλη επιτυχια κ γρηγορη αναρρωση.Εχεις τη σκεψη μας κ τη θετικη μας ενεργεια κ ολα θα πανε καλα!Κ φυσικα θα κανεις την διατροφη του Ριο για να αποφυγεις δυσαρεστες καταστασεις.

Ρια αυτο συμβαινει στις περισσοτερες χωρες τις Ευρωπης κ στην Αμερικη,μου το ανεφερε προχτες η Νανσυ κ το κανουν για να ριξουν το κοστος νοσηλειας.Ακομα κ το κλυσμα το κανουν σπιτι την προηγουμενη μερα.Κ μετα κρατουν τους ασθενεις 3 μερες κ οχι 7 οπως στο Ριο.ομως στο Ριο θελουν οι 3 πρωτες μερες με νερο η φαγητο να ειναι ελεγχομενες.

Junior Member
    Καλή τύχη Νίνα !!!! Σου στέλνω και γω με τη σειρά μου τη θετική μου ενέργεια!!! θα περιμένουμε νέα σου ....

Senior Member
    Καλημέρα και από εμένα
    Πέρασα να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου καλή επιτυχία στην Νίνα μας
    Νίνα μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να γυρίσεις πίσω στην παρέα μας σύντομα! Καλή επιτυχία!!!!! :kiss:

Senior Member
    Δεν παρακολουθω απο την αρχη το ποστ σου αλλα συνπασχω και προσευχομαι να πανε οοοολα καλα γιατι παοτι διαπιστωσα αστω και λιιιιγο το θελεις ΠΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!
    Καλη επιτυχια λοιπον και δεινε και κουραγιο και σε μας που παμε ποδαρατοι μια μια απλή διαιτα...

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Δεν παρακολουθω απο την αρχη το ποστ σου αλλα συνπασχω και προσευχομαι να πανε οοοολα καλα γιατι παοτι διαπιστωσα αστω και λιιιιγο το θελεις ΠΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!
    Καλη επιτυχια λοιπον και δεινε και κουραγιο και σε μας που παμε ποδαρατοι μια μια απλή διαιτα...
    νινακι μου τωρα πια εισαι και επισημως μια μεταχειρουργημενηηηηηη!!!!!! !!!!! ευχομαι να εχουν παει ολα καλα περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου!!!!!!!! οι προσευχες ολων ειναι μαζι σου κοριτσακι μου!!!!!
    σαν τρελη περιμενω να μας τα πεις ολααααααααα!!!!!!!!!! αντε μωρο μου καλη αναρρωση κοριτσακι και καλες κατηφορες και μετα ε? ε? ξερεις μπεμπακι ε? ε? μακια πολλα!!!!!!

Page 18 of 29 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast