ετοιμη!!!!!! - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 29 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 316 to 330 of 431
    Senior Member
    Το στομάχι σου - για την ακρίβεια, ό,τι έχει από το στομάχι σου! - μπορεί να πονάει για 1002 λόγους. Πήγες τουαλέτα; Πεινάς; Έφαγες πολύ; Έφαγες κάτι πιο κρύο; Εφαγες κάτι πιο σκληρό;

Senior Member
    Ξύπνησα από τον πόνο αυτόν στις 7.30 το πρωί οποτε όπως καταλαβαίνεις δεν είχα φάει κάτι..επίσης είχα και λίγο πυρετό 38.2.

είναι μια μικρή λοίμωξη και μου άνοιξαν την τομή που δίνει το πρόβλημα για να φύγει το υγρό που μου κάνει τι λοίμωξη. έχω και λίγο πυρετό 38.2..

στεναχωριέμαι που θα μείνει σημάδι όμως..γιατί δεν γίνετε να την κλείσουμε ξανά αφού πρέπει να φύγει το υγρό και να κλείσει μονη τις

όσο για την πεινα δεν πεινάω ποτε..το αίσθημα που έχω συνεχεια είναι όπως όταν είχαμε φάει πολύ και δεν μπορούσαμε να φάμε τίποτα άλλο..αυτό το έχω συνεχεια οποτε πεινα δεν νιώθω..απλά αν δεν φάω κάτι νιώθω τρεμούλα και αδυναμία. τουαλέτα είπαμε..νενικήκαμεν εχθές με το κλύσμα

Senior Member
    Γεια σας και παλι απο εμενα....Σημερα μιλησα λιγακι με τον γιατρο μου στο τηλεφωνο...! Μου ειπε οτι αυτες τις μερες πρεπει να παω να με δει ενας πνευμονολογος , για να μου δωσει και αυτος το οκ! και οτι μετα εφοσον ολα πανε καλα κατα πασα πιθανοτητα 24-09 θα μπω για προεγχειρητικο ελεγχο και 25-09 θα χειρουργηθω...δηλαδη σε 20 μερες...μου φαινεται σαν ψεμα....Ανυπομονω να παω στον πνευμονολογο να παρω το οκ (πιθανον την παρασκευη η την δευτερα ) και απο εκει και περα θα αρχισω να πιστευω σιγα σιγα οτι...ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΩΡΑ...!!!!!

Senior Member
    Μαράκι μου σου είπα κοριτσάρα μου όλα σύντομα θα πάρουν τον δρόμο τους.Πίστευε και μη ερευνα θα έχουμε μονο λίγες μέρες διαφορα στα γενέθλια μας

Senior Member
    ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!

Senior Member
    Originally posted by mariakriti
    ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!
    :thumbup::thumbup::thumbup: κοριτσαρα εφτασε η ωρα μασ. και εμεις τηα χουμε λιγεσ μεροουλες διαφορα....εγω μπαινω 6 του μηνος.. ωχχχχ 6??? τι.. δλδ αυριο?????
    -- ε ναι λοιπον, αυριο--:spin::spin:

Senior Member
    Dominikiiiiiiiiiiiii!!!!!! αύριο μπαίνεις μανάρι μου???? καλή επιτυχία και μην αγχώνεσαι καθόλου..έχω 6 μέρες που την έκανα..εμείς οι δυο θα έχουμε 7 μέρες διαφορα axx ποσο σε καταλαβαίνω είναι όλα τόσο νωπά στο μυαλό μου

να μην ξεχάσετε και οι δυο να μας γράψετε τα πάντα από την ώρα που μπήκατε μέχρι και την μέρα που πήγατε σπίτι εδώ σε αυτό το treat ok? άμα πάτε λίγο πίσω θα διαβάσετε τα δικά μου !!!!!!!!!!

Senior Member
    Νινα μου εννοειται τα εχω διαβασει και τα δικα σου ...χεχεχ
    Δομινικη κοριτσακι μου οπως ειπαμε..!!! Ηρεμια και σημερα να περασεις οσο μα οσο καλυτερα μπορεις!
    Καλη επιτυχια!!! Πολλα φιλια!

Senior Member
    Originally posted by Ninap
    Dominikiiiiiiiiiiiii!!!!!! αύριο μπαίνεις μανάρι μου???? καλή επιτυχία και μην αγχώνεσαι καθόλου..έχω 6 μέρες που την έκανα..εμείς οι δυο θα έχουμε 7 μέρες διαφορα axx ποσο σε καταλαβαίνω είναι όλα τόσο νωπά στο μυαλό μου

να μην ξεχάσετε και οι δυο να μας γράψετε τα πάντα από την ώρα που μπήκατε μέχρι και την μέρα που πήγατε σπίτι εδώ σε αυτό το treat ok? άμα πάτε λίγο πίσω θα διαβάσετε τα δικά μου !!!!!!!!!!
    Αυριο αυριο Ninap μου, χριστε μου ποσο ανχος εχω, ενα 2ωρο κοιμηθηκα το βραδυ και εχω ακομα ενα βραδυ μπροστα μου..:P
    την εχω διαβασει κοριτσακι την ιστορια σου, αμ τι, τζιτζικια πεταλωνουμε???:smirk: χαχαχαχαχαχ
    καλη αναρωση να χεις, να φυγει και ο πονος και ολα..
    εδω θα μαστε και θα τα πουμε και θα τα λεμε ολαααααα.....:tumble::tumble:

Senior Member
    Νινα μου εννοειται τα εχω διαβασει και τα δικα σου ...χεχεχ
    Δομινικη κοριτσακι μου οπως ειπαμε..!!! Ηρεμια και σημερα να περασεις οσο μα οσο καλυτερα μπορεις!
    Καλη επιτυχια!!! Πολλα φιλια!
    μαρακι μου, σαν ψεμα μου φαινεται, θυμασαι που τα λεγαμε και τωρα να ηρθε η στιγμη... η στιγμη μας..
    σε ευχαριστω πολυ μπουμπου μου, και ξερεις θα χεις προσωπικη ενημερωση για οοοοολααα..

Senior Member
    <3<3<3

Member
    Originally posted by Ninap
    Λοιπον κοριτσακια μου εδώ…να σας πω τι εγινε
    Τρίτη 28-08 στις 8.30 φυγαμε από το σπιτι. Φτασαμε στο νοσοκομιο σε 10 λεπτακια . Μας υποδεχθηκε μια νοσοκομα και συζητησαμε ακομα λιγα πραγματα σχετικα με την επεμβαση με τα φαρμακα μου και τετοια ωραια . Μετα πιγα στο δωματιο μου το 312 στο οποιο υπηρχαν αλλα 3 ατομα τα οποια όμως δεν ηταν από γαστρικο μπαι πας . Δυο κυριες γλυκητατες και ενας νεαρος καπου στη ηλικια μου. Αφου μπηκα στο δωματιο και ταχτοποιηθηκα ειπα να παω να κανω ένα τσιγαρο βεβαιως βεβαιως. Το εκανα το ριμαδι μετ από κανενα 3ωρο..επρεπε να πατισω το κουμπι Β στο ασανσερ και δεν πατιωτανε το μαμιμενο..για να παω στην εξοδο ..τεσπα..τρελλα με ειχε πιασει τελικα βρικα μια πορτα την ανοιξα και ηταν νέο τμημα του νοσοκομιου που μολις χτηζετε και το εκανα εκει το τσιγαρετο μου !!!!!!!!!!!!
    Περιττο να σας πω πως ολο το βραδυ δε ν κοιμήθηκα…
    Τεταρτη 29-08
    Το πρωη σηκώ8ηκα με ξύπνησαν πουρνο πουρνο για να με βαλουν μια αντιθρωμβοτική ενεση. Μια τετοια με ειχε βαλει και εχθες η νοσοκομα που ήρθε σπιτι. Σημερα όμως που λετε ήρ8αν η ώρα 5 το πρωη!!!!!!!!! Επισης για να μου βαλουν τι μαλακια για τον ορο…ε ρε και αρχιζουν τα πανηγυριααα..με τρυπαει μια στιν μεση του χεριου μου..εκει κοντα στον αγγωνα..εγω εκει να βαζουν ορο δεν το ειχα ξαναδει. Μετα από πανο μετα στο άλλο χερι..μεχρι τωρα 3 μελανιες…φωναζουν μια άλλη με περισσοτερη εμπειρεια. Άλλες δυο τρυπες …τελικα με πηγαν στην αναισθησιολογο και με την περασε σε 1 λεπτο η γυναικα.

Εχει φτασει η ωρα 9..εχω ήδη κανει το μπανιο μου και όλα τα πραγματα είναι εκει..εχω μια ωραια καναρινη ρομπα , ένα πρασινο σκουφακι και ένα μποξερακι ασπρο με δυο μπλε ριγες…το μποξερακι πρωτη φορα το ειδα ¨χαχαχα
    Με πανε στα χειρουργεια με ετοιμαζουνε..και ουπς..περιμενω περιμενω..τι θα γινει ντοκτορ? Θα μπουμε ποτε μεσα? Ε λοιπον δεν θα φανταστητε τι εγινε..το ζαχαρο μου ηταν κανονικο 5.7 (καπου στα 95 με το δικο μας συστημα μετρησης) αλλα θεωριθηκε χαμιλο για να κανω την επεμβαση και προσπαθουσαν να με το ανεβασουν…ε καποια στιγμη το ανεβασαμε.

Χειρουργειο ..με βαλανε στο γνωστο τραπεζι που περισσοτερο με παγκος μοιαζει δηλαδη…με μετρησαν κατι δεν καταλαβα καλα τι παντος με βαλανε κατι στο μετωπο και επρεπε να ανασανω σε μια μασκα..νομιζω οξυγονο με ειπανε αλλα δεν θυμαμε..μετα με βαλανε τη γνωστη ενεση και μεχρι να πω κι (εκ του κιμινο ) ειχα φυγει …

Το ξυπνημα
    …μια λεξει 8υμαμε να ψελιζω και αυτή ητανε..ποναω ποναω…

Με πλακωσανε στα παυσιπονα και στη Μορφινη και μετα από καμια ωρα με πηγανε επανω..περιττο να πω πως αισθανομουνα αιμα να κυλαει στα πλευρα μου.

Αφου με πλακωσανε στις Μορφινες πονο τρελλο δεν ειχα πλεον..παρα μονο στο ένα μου ραμα στιν αριστερη πλευρα από οπου περασασε η καμερα. Αυτό ηταν και το ραμα που ετρεχε αιμα και το αισθανομουνα παραπανο που σας ειπα. Φριχτο πονο επισεις στην πλατη μου το οποιο ακομα τον εχω…ένα κοματι μονο περιπου στη μεση της σπονδυλικης στηλης…ακομα ποναει..

Περασα μια νυχτα φριχτη..να μη πονvαλλου ..ουτε με τα ραματα να εχω προβλημα..μονο αυτή η μια πληγη..ειπα τον δεσποτη παναγιωτη..νομιζω με κανανε μορφινη κα8ε 4 ωρο πλεον. Ολο το βραδυ κοιμηθηκα μια ωρα..που και να μην ειχα παρει μορφινι τι 8α γινοτανε…πάντως με τα πολλα με τα λιγα ήρθε το ξυμέρωμα. Ο πονος παρεμενε κατω από το αριστερο μου στήθος στην μεγαλη τομή. Τοσο που δεν μπορουσα να ανασανω. Αν επερνα βαθια ανασα νομιζα πως παθαίνω καρδιακή ανακοπή. Η μορφίνη να είναι καλα και η παρασεταμολη σε υγρή μορφη που ερεε αφθονη …το υπολοιπο της ημερας ηταν ως εξεις. Κοιμωμουν ξυπνουσα κοιμωμουν ξυπνουσα…ηρθε ο αντοινε..κοιμωμουν ξυπνουσα, με βαζανε την αντιθρομβοτική ενεση (μια μαλακο μου την πεταξε στο μπουτι πανο από το γονατο κι ολας και με εχει καταμαυρηση…ασε που με πεθανε στον πονο.ολοκλιρη κοιλια εκει ένα σωρο λιπος..στα μπουτια μου που τα εχω γυμανσμενα την πατησε!!!!!!!!!!!!)
    Παντως ετσι περασε η μερα..εκανα εμετο 3 -4 φορες εβγαζα αιμα και υγρα .τα κλασικα δηλαδη..παντος μεχρι τωρα μπαλακια δεν με εχουν φερει …αναρωτιεμε….

Πεμπτη 30-08
    Ειχα παλι πονο σήμερα, αλλα σε άλλο σημειο από εχθες. Σημερα με πονουσε το στομαχι..διαλαδή εννοιωθα τον πονο που νιωθαμε όταν ειμασταν νηστικες πολλες ωρες στο στομαχι…λιγο ποιο εντονο όμως.
    Από την πολύ μορφινη ο πονος και στην πλατη αρχισε να γινετε ποιο λιγος. Επισης σημερα με βοηθησε η νοσοκομα να πλυθω, να βαλω την νυχτικουλα μου , θα βγαλουμε αυτή τη μαλακια από τη μυτη μου χαχαχα η μυτη μου είναι γεματη εντομετακσυ αλλα μονο εκει που εχω τον σωληνα του οξυγωνου όχι στο άλλο ρουθουνη. Επισης θα βγαλουμε τον καθετηρα. ΚΑΙ το σημαντιοτερο το μηχανημα που εχω στα ποδια μου . Εχω ένα μηχανιμα στα ποδια μου από την ωρα που βγηκα από το χειρουργειο το οποιο φουσκονει κατι πατζ σαν αυτό που μας βαζουν όταν μας περνουν την πιεση . αυτά τα πατζ όμως σε μενα είναι παντου από τα γονατα και κατω…φουσκονουν ξεφουσκονουν …είναι λεει για να επανελθει η κανονική ροη του αιματος μου χωρις προβληματα και το οξυγωνο μου στο αιμα κλπ..εχω σκασει με αυτό το πραγμα στα ποδια..ολο καλοδια παντου…είναι σαν να φοραω μποτες με καλσον μεσα για πανο από 24 ωρες….
    Αφου τελειωσαν και οι αλλοι τα πλυσηματα τους., ήρθε και η δική μου ώρα …(περιμεναμε βασικα να αδειασουν και τα μπουκαλια του ορου με τα παυσιπονα). Ειμαι κα8αρη , ετοιμη χωρις καλοδια..δεν είμαι ρομποκοπ πια χιχιχιχιχι
    Σημερα με επιπενουν πως πρεπει να φαω…παιρνω μισο ποτιρι γαλα..κανο περιπου 45 λεπτα να το πιω…δεν πειναω βασικα και εχω ακομα έναν ελαφρη πονο …μετα από 3 ωριτσες…παει το γαλα..εμετος αλλα όχι το γαλα..αιμα και νερο. ..ξέχασα να σας πω πως την εχθες μου εδωσαν αρχικα τα χαπια μου τα βραδινα να πιω ..φρεσκοχειρουργιμενη..τεσπ α τα παιρνω και μετα εκανα εμετο ..αιμα φυσικακαι νερο…
    Οποτε παλι τα ιδια..ηρθε η γιατρος με λεει το αιμα είναι παλιο αιμα από το χειρουργειο διλαδη είναι φυσιολογικο.

Το μεσημερι παλι με λενε να δοκιμασω κατι να φαω. Αντε να δοκιμασω λεω..παιρνω μια κρεμα από τα αλλα που ειχαν…το μονο μαλακο αυτό ήταν ..αααα ξεχασα να σας πω πως δινουμε παραγγελια εδώ τι θελουμε να φαμε τιν αυριανη ημερα χαχαχα αλλα όμως από μια λιστα διαλεγουμε…ειπα μια να παραγειλω μεξικανικη ντοματοσουπα αλλα το αφισα..(τον Θεο τους δεν εχουν..ακου μεξικανικη ντοματοσουπα….να γινεις πυραυλος τελιος). Την εφαγα την κρεμα να καταλαβετε ηταν σε ένα κουπακι σαν ποτιρι ρετσινας ταβερνας αυτά τα κοντουλικα….περασε ένα 3ωρο αλλα την εφαγα..και δεν με πειραξε..αλλα αισθανομουν πως ειχα φαει ένα βοδι ..κυριολεκτικα!!!!!!!!! ειχα και λιγο χυμο μηλο αλλα δεν μου καθισε καλα και δεν τον υπια. Νερακι πινω λιγο λιγο με ένα σφουγγαρακι ειδικο βρεχω τα χειλει μου και αμα γλυστριση λιγο νερακι το καταπινω ..κλευτραααααααααααααα!!!!!!!! !!!!!!

Το απογευμα ηρθε μια φιλη και κατεβήκαμε για τσιγαρο..η μαλακια είναι πως πρεπει να βγουμε στην κεντρικη εισοδο για τσιγαρο δεν με αρεσει αυτό…παντως δεν με εκανε και αισθηση να καπνισω…
    Εννοειτε ολον αυτόν τον καιρο ειχα τηλεφωνα από τη μαμα μου τις αδερφες μου φιλες από την ελλαδα τον αντοινε δυο φορες τη μερα κλπ…
    Μετα ήρθε και μια φυσιοθεραπευτρια από το νοσοκομιο και μου εδωσε τα γνωστα μπαλακιαααααααα!!!!!!!! Κάθε μια ωρα να τα φυσαω με εκπνοει και μετα με εισπνοει και μετα μια ασκηση να βγαζω αερα και να κανω σαν πως θελω να βηξω. Αυτό βοη8αει αν εχεις φλεματα αλλα εχω δεν εχω.
    Το βραδυ ήθελα να περπατησω και ειπα θα παω για τσιγαρο..λολ..αρχισα να ζαλιζομε και φοβι8ικα πως θα λιποθυμησω..εσβησα το τσιγαρο και γυρισα αρον αρον στο δωματιο μου ..ειναι και ένα Α δρομολογιο μεχρι να φτασω γαμοτο.

Κανονικα αυριο πρεπει να με βγαλουν αλλα δεν το βλεπω…γιατι με τους εμετους και που δεν τρωω 8ελουν να δουν τι γινετε..επισεις χθες το βραδυ εκανα λιγο πυρετο 38.8 ειχα ..δεν το κοβω να με δινου
    εξητηριο σημερα …
    Τωρα να σας πω είναι η ωρα 7.30 το πρωη και εχω ξυπνηση από τις 5. Περιμενα λιγο να περαση η ωρα, μετα πηγα πλυθηκα εβαλα της κρεμες μου και πηρα το μικρο μου το λαπτοπ καθησα σε ένα ωραιο τραπεζι που εχουμε στο δωματιο διπλα σε κατι τεραστια παραθυρα και σας τα γραφω όλα χιχιχιχι. Αρχισε να ψιλοβρεχει κι ολας..Εχω τηλεοραση στο κρεβατι μου τις εχουν κρεμασμενες από το ταβανι, ο καθενας τι δικη του διαλαδη αλλα πιανει μονο τα 10 ελευθερα καναλια όπως εχουμε εμεις πχ ετ 1 κλπ και μεγα αντενα κλπ αλλα εγω ειπαμε δεν μιλαω ολλανδικα ..τι να ανοιξω να δω? …θα παιξω καμια πασιεντζα στο λαπιτοπι… Μεχρι νεοτερας κλεινω .

Λοιπόν τους ρώτσησα σήμερα ποτε θα φύγω και με ειπαν. « αμα δεν φας να δούμε τι γινετε δεν μπορούμε να σε αφήσουμε να φυγεις» !!!!!!! ΝΤΟΝΓΓ!!!!!!
    Ειμαι καλα πάντως σήμερα. Εχω έναν φυσιολογικό πόνο οκ έκανα εγχείρηση λογικό είναι. Λιγο όταν αναπνεω με ζοριζει αμα αναπνευσω ποιο βαθεια διλαδή τοτε με ποναει αριστερα στην κοιλια μου. Και αμα βήχω επίσης νομιζω τα ειχα ακουσει και από σας αυτά τα συμπτωματα οποτε φανταζομε είναι κοινα για όλους. Εφαγα παντως σήμερα μια φρυγανια με λιγο τυρακι και 4 ωρες μετα ακομα πολεμαω με το γαλα. Η φρυγανια όμως παιδια ήταν παααρα πολύ μαλακη την εβαζες στο στομα σου και ελιωνε κυριολεκτικα. Με δωσαν αυγο αλλα δεν το εφαγα. ..Αφου λοιπον περασαν 4 ωρες από το πρωινό και δεν εκανα εμετο με εβγαλαν τους ορους επιτελους σημερα. Και αν δεν κανω εμετο και στο βραδυνο αυριο κατά τις 10 θα παρω εξιτήριο !!!! τους ειπα να μου φερουν λιγο πουρε που είναι μαλακος και ψαρι που είναι στονφουρνο με λιγο λεμονακι.αμα τα καταφερω αυριο την κανω για το σπιτακι μου !!! Μολις τωρα με επιασε μια λαχταρα για τσιγαρο…μμμ…λεω να παω μια βολτα..

γύρισα μόλις πριν μιση ωρίτσα τα παραπάνω όλα είναι γραμμένα στο νοσοκομείο μου κρατούσε παρέα το να γράφω

Εκείνο το βραδύνω το χώνεψα περίπου xmm δεν ξέρω.... το πρωί!!! ήταν λίγο κοτόπουλο μπούτι αλλα μονο ο γλόμπος που λέμε σε μέγεθος iso με τον δείκτη μου, μιση μερίδα πατάτες βραστές που ήταν 4 πατάτες στο μέγεθος καρυδιού έφαγε τις δυο και μιση μερίδα φασολάκια νερόβραστα έφαγα 3 φασολάκια και είχα δυο μερίδες ζωμό κρέατος που με δυο μερίδες εννοούν περίπου δυο κουταλιές τις σούπας..τον έριξα στις πατάτες μου και έλιωσα τις πατάτες με το πιρούνι ...αυτά έφαγα...κρατιόμουν να μην κάνω εμετό και με κρατήσουν κι άλλο..τελικά τα κατάφερα και δεν έκανα εμετό..λίγο κατέβαινα κάτω και περπατούσα λίγο έτσι λίγο αλλιώς τα κατάφερα..πήγα για τσιγαράκι 2 φορες στις 31 εχθές "διαλαδι" με βοηθάει και στο να χωνέψω . Στις 11 με πήρε ο ύπνος κακήν κακός αλλα στις 2.30 ξύπνησα με φαγούρα από τα xanzaplast έχω αλλεργία στην κόλα που έχουν τα ρημάδια και ενώ με βάλαν υφασμάτινα και όχι πλαστικά επειδή εχθές έκανα μπάνια και έφυγε το μπεταντίν που προστάτευε το δέρμα μου ..άρχισε η φαγούρα και το πρήξιμο..είρηται η νοσοκόμα και μου τα άλλαξε με κάτι αλλα εντελώς φιλικά στο δέρμα και μου έδωσε και ένα σπρέι να βάζο. Θα τα βγάλω αύριο τελείως γιατί δεν τρέχει αίμα από πουθενά πλέον.

Τα ράμματα εμενα παιδιά δεν με πόνεσαν καθόλου..ούτε και τα αισθάνομαι μονο εκεί που είχα τον πόνο τις δυο πρώτες μέρες στην αριστερή πλευρά κάτω από το στήθος μου στο ένα αυτό μάτωνε κι όλας λίγο. το πρόβλημα μου ήταν μονο με το φαγητό που αισθάνθηκα σαν να έφαγα ένα βόδι ολόκληρο και μετά έτρεξα 100ari.. τώρα που είμαι σπίτι θα τα λιώνω

το πρωί μου δώσανε φρυγανιά με τυράκι και gala αλλα ρε παιδιά τι φρυγανιά είναι αυτή? μόλις την βάζεις στο στόμα σου λιώνει. κυριολεκτικά λιώνει γριγορερα και από ότι η ζάχαρη γίνετε σιρόπι. μάλλον για αυτό επέμεναν αυτοί ότι θα φάω φρυγανιά laughing out loud

Εν το μεταξύ εχθές, έρχεται ένα κοριτσάκι με "σκολικοειδιδα"..σαν γνωστη με φάνηκε..με χαιρετάει..εγκάρδια..ρε γαμώτο λέω εγώ δεν ξέρω και άτομα εδώ...με λέει δεν με γνώρισες? Η προχθεσινή νοσοκόμα σου είμαι !!!!!!! το έπαθε προχθές το βραδυ και εχθές την κάνανε εισαγωγή και enxeirisi..γελάσαμε πολύ τις φαινόταν πολύ παράξενο να είναι σε αυτή τι θέση

Σήμερα όλα καλά, πήρα το εξιτήριο στις 10.30 το πρωί και ήρθα σπίτι όλα καλά.έχασα και δυο κιλά όπως βλέπετε στο τικερακι; από δω και πέρα όλο κατηφόρες για όλες μας !!!!!!!

πρέπει να σας πω πως ήταν πολύ χλίδα πάντως ενώ είναι δημόσιο νοσοκομείο..είχα τηλεόραση δικη μου κρεμασμένη από το ταβάνι με ακουστικά, τηλέφωνο όλα χωρίς χρέωση ακόμα και αν έπαιρνα τηλέφωνο.

Μας είχαν σαμπουάν και αφρόλουτρα , σερβιετάκια , αποσμητικό για τις μασχάλες , πετσέτες για το πρόσωπο και για το μπάνιο, πετσέτα/σφουγγάρι κλπ

κάθε 2 ώρες περνούσαν οι "τροφοκομες" για να μας δώσουν κάτι άμα θέλαμε από χυμούς, καφέ κλπ. αν οι επισκέπτες ήταν εκεί και θέλαν να πιούνε κάτι τους το προσφέρανε οι "τροφοκομες".

κλύσμα εμενα δεν με κάνανε πάντως μάλλον από το sake που έπινα σάμπως είχα και τίποτα? και ακόμα δεν έχω πάει τουαλέτα εδώ και 4 μέρες..μετά συγχωρήσεων εχθές αφίσα και το πρώτο "πριτς" μου μετά από 4 μέρες.

aaa ναι και με το μηχάνημα που με είχαν στα πόδια παιδιά..e τα πόδια μου "ξεπριστικαν" τόσο πολύ που έχω να τα δω χρονια σε τέτοιο μέγεθος ..έβαλα τα σανδάλια μου σήμερα και έχουν κουμπώματα και τα έβαλα δυο κουμπώματα μέσα καλο το μηχάνημα τελικά
    Αυτά θυμάμαι κοριτσάκια μου. Σας ευχάριστο όλες για τις θετικές σκέψης που με στέλνατε. και εγώ όλο εσάς σκεφτόμουν και ελάγκα. Να!!! όλα τα κορίτσια αυτά πέρασαν !!!!!!!!!!

Μαρία μου: σε ένα χρόνο κουκλάρα μου...σε ένα χρόνο θα βάλουμε μπρός τώρα πια για το δεύτερο όνειρο μας....Είναι ένα μικρό βήμα για το άνθρωπο..ένα μεγάλο βήμα..e hmm gia mas

Ninap,μολις καταφερα και μπηκα ξανα στο φορουμ,εχω χασει πολλα επεισοδια μου φαινεται!Ειχε κλειδωσει και δε μπορουσα με τιποτα να μπω.Μολις που διαβασα τα νεα σου και χαιρομαι τοσο για εσενα και που ξεμπερδεψες,βεβαια γελασα και τοσο πολυ με τα λεγομενα σου και την εμπειρια σου.Σου ευχομαι οτι καλυτερο απο εδω και περα,καλες κατηφορες και συντομα μανουλα.:wink1:

Member
    Καλησπερα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι παρα παρα παρα παρα πολυ απιστευτα χαρουμενη!!!! Σημερα μετα απο πολλες ωρες προσπαθειας να πιασω γραμμη στο κεσυ ,και μετα απο παρα πολλες απαντησεις απλα και μονο για να με ξεπεταξουν , εμεθα οτι ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Απο 28-08!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυριο θα στειλουν τα χαρτια μου πισω στο ταμειο μου και μετα θα τα στειλουν αυτοι σε εμενα...Οποτε δεν θα αργησω και εγω να μπω στην παρεα σας και να λεγομαι πλεον σλιβατη.χιχι.!!!!! Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου και ισως η τελευταια που αντι να φοβαμαι να μπω στο χειρουργιο το περιμενω σαν τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    mariakriti μπραβο κοριτσαρα μου,αντε μια μια ολες να περνουμε σειρα.Εγω εστειλα προχτες(ο συζυγος,για την ακριβεια)τα χαρτια στο ΚΕΣΥ.Για να ειμαι ακριβεστατη,ο αντρας μου πηγε το φακελο μου,στην ανταποκριτρια του ΟΓΑ στα κεντρικα της Θεσσαλονικης και αυτη του ειπε οτι την επομενη 8α στειλει με κουριερ το φακελο στο ΚΕΣΥ.Βεβαια αυτο που με ανησυχησε ειναι ,οτι τον ρωτησε αν εχω γαστροσκοπηση μεσα και ο συζυγος απαντησε πως οχι,επειδη δε μας το ζητησε το Ριο.Αυτη του ειπε ευχομαι να μη σας κοψουν γιατι σε καποιους τη ζητανε!Μου εκανε την καρδια περιβολι!!Τωρα για καλο και κακο εκλεισα ραντεβου τη Δευτερα να το κανω εδω,να το μεταφρασω και να το στειλω Ελλαδα.Ερε μπελα που βρηκα.:sniffle:

Member
    Originally posted by dominiki
    ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!
    :thumbup::thumbup::thumbup: κοριτσαρα εφτασε η ωρα μασ. και εμεις τηα χουμε λιγεσ μεροουλες διαφορα....εγω μπαινω 6 του μηνος.. ωχχχχ 6??? τι.. δλδ αυριο?????
    -- ε ναι λοιπον, αυριο--:spin::spin:
    dominiki με το καλο κοριτσι μου και εσυ,ολα κατ'ευχην Θεου να σου πανε.Καλη επιτυχια:thumbup::thumbup::thumbup::thumbu p:

Senior Member
    Αχ Sasaki μου όλα τελειωσαν τώρα πια και όλα αρχίζουν ξανά εγώ το έχω κάνει bookmark το φόρουμ και είμαι πάντα συνδεδεμένη έστω και αν το έχω κλειστό

βλέπω όλες στα ίδια κιλά είμαστε xaxaxaxa και η Ναταλία (wow) στα ίδια είναι..έτσι σαν βροχή να πέφτουν τα "χαζοκιλα" μας :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:

Page 22 of 29 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast