Results 346 to 360 of 431
Thread: ετοιμη!!!!!!
-
11-09-2012, 14:49 #346
Originally posted by anna65
Dominiki, καλές κατηφόρες από δω και πέρα!
Όσο για την αδιαθεσία και τον καθετήρα, πολλές υπήρξαμε σε αυτό το κλαμπ! Απλά είναι το κερασάκι στην τούρτα, και έχεις κάτι παραπάνω να θυμάσαι από το όλο σουρεάλ σκηνικό! Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΕΡΟΧΗ και χαίρομαι που το ανακάλυψες και συ :bouncy:
- 11-09-2012, 14:59 #347
Originally posted by Ninap
Originally posted by dominiki
και αυτη ηταν η εμπειρια μου κοριτσαρες,
τα πραγματα πηγαν τελεια, δεν πονεσα καθολου, το πιο δυσκολο κομματι ηταν που επρεπε να μην κοιμηθω καθολου μετα την ναρκωση οταν με μετεφεραν στο δωματιο μετα το χειρουργιο γιατι ο γιατροσ ειπε οτι θα ανεβαζα πυρετο και ενδεχομενως να πηγαινα για πνευμονια, ετσι με το που πηγαινα να κλεισω τα ματια μου, αμεσωσ με ξυπνουσανε με απολεσμα να χω να κοιμηθω πανω απο 12 ωρες και επιπλεον ηταν ενα ενα ''παιχνιδι'' με 3 μπαλακια μεσα που επρεπε να φυσαω και να ρουφαω για να σηκωνονται οι χρωματιστες μπαλιτσες..και αυτο επρεπε να γινεται καθε μιση ωρα.. χριστεεεε μου ποσο εξαντλητικο ηταν, δυναμη να σηκωσω βλεφαρο δεν ειχα, επρεπε να φυσαω εκει μεσα κιολασ
στο νοσοκομειο περασα φανταστηκα , οι φιλοι μου ηταν διαρκως εκει, ειχα πολυυυ μεγαλη παρεα, το δωματιο μου ειχε γινει για τους φιλουσ μου σημειο συναντησησ για καφε
νοσοκομοι γιατροι ηταν υπεροχοι καναμε παρεα, ολο σουλατσες στουσ διαδρομουσ εκανα, γνςρισα ολουσ τους γειτονες.. ο γιατροσ μου ειναι ενα εκπληκτικος ανθρωπος και επιστημων τον ευχαριστω παρα παρα πολυ ηταν και ειναι παντα διπλα μου και ειναι υπεροχος, στο τελος δεν θελαν να φυγω απ το νοσοκομειο
εεεε να σας πω ενα μυστικο?? μην το πειτε πουθενα Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΥΣ:το μονο ''χαζο'' που μου συνεβει ηταν οτι αδιαθετησα ακριβως μετα το χειρουργιο μολις με ανεβασαν στο δωματιο, ηρθαν σε καποια φαση να με ελεγξουν οι νοσοκομεσ και βλεπουν αιματα τρελαθκαν και αρχησαν να με ερευνουν αχαχαχααχαχαχ και τσουπ ανακαλυψαν τον λογο, ενα θα σας πω με καθετηρα και αδιαθετη, το τελειο σκηνικο,χαχαχαχαχααχαχ καθε φορα που πηγαινα τουαλετα μουρμουριζα την τυχη μου..χαχαχαχαχα
εμενα δεν μου τα είχαν φέρει τα μπαλάκια άμεσος κάναν 2 μέρες ...μπαλάκια δεν φυσούσα από την αρχή xaxaxa :lol:
είσαι τυχερή που είχες φίλους όλη μέρα..εγώ είχα τον antoine να έρχεται δυο φορες τι μέρα αλλα φίλους δεν είχα..να σου πω νύσταζα και τόσο πολύ συνεχεια λόγο αϋπνίας και μορφίνης που δεν με πείραζε ιδιαιτερα!!! μονο όταν ήθελα να κάνω ένα τσιγαράκι hihihihi
σε ποιο νοσοκομείο την έκανες πουλί μου?
άντε καλές κατηφόρες και εσύ από δω και πέρα και παρέα θα πορευτούμε στην δόξααπό τώρα κοιτάω φουστανάκια που θέλω να φορέσω το Πάσχα και σορτσάκια που θέλω να φορέσω το καλοκαίρι :lol:
όσο για την περίοδο..είσαι και tuxeri.se άλλες δεν έρχεται καθόλου για μήνες μετά την επέμβαση...σε άλλες τις κρατάει πολλές μέρες (βλέπε Μαρία mp60) 20 μέρες θαρρώ πως τις κράτησε και πήγε στον γιατρό για να σταματήσει...εγώ περιμένω στις 15 για να δούμε τι θα δούμε!!!!
θα τα φορεσεις τα σορτσακια, ειμαι σιγουρη, εσυ σορτσακια εγω κοντα φουστανακια ... γιουπιιιιιιιιιιιιιι
αααα και το τσιγαρακι κομμενο σε θελουμε αδυνατη αλλα και δυνατη..θα σε μαλλωσω..
ειμαι τυχερη οντως για τισ παρεες, να θυμασαι οτι ακομα και αν σε αυτο το κομματι της ζωης σου δεν ειχες πολλους φιλους αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα χεις γενικα, σε ολη τη διαρκεια της ζωης μασ δημιουργουμαι φιλουσ, οταν εμεις ειμαστε ανοιχτοι και ετοιμη..
σε κλινικη εκανα την εγχειρηση, δυστυχως εγς δεν ειχα παρει έγκριση απο την επιτροπη και το πηγα ολο ιδιωτικα βεβαια γλυτωσα και αρκετα χρηματα τα οποια μοθ τα πληρωσε το ταμειο για τα υλικα λογω του οτι ειχα κιστες στη χοληδοχο κυστη και επρεπε να αφερεθει ετσι κι αλλιως εκανα δεν εκανα σληβ, στην euromedica κυανος σταυρος την εκανα
ααα υπηρχαν και περιπτωσης χειροτερς δλδ με θεματα περιοδου, να αισθανομαι και τυχερη δλδ..:P χεχεχε θα σου ρθει μη μου ανησυχεις κοριτσαρα, αντε να δουμε ποσο θα μου κρατησει εμενα , τωρα ειμαι στις 6 μερες
11-09-2012, 19:13 #348
Καλε και εγώ θέλω φουστανάκια κοντούτσικα και αεράτα και μαρκιά και αεράτα..άμα τα βάλω τώρα σαν θεία θα μοιάζω..σαν να φοράω ρόμπα
οποτε αναμμένο...άσε ποσο ποιο φθηνά θα μπορούμε να ψωνίζουμε που θέλουμε 50 euro για ένα μακό μπλουζάκι....
axxx επιτέλους επιτέλους έφτασε η αρχή του τέλους
11-09-2012, 19:38 #349
Originally posted by Ninap
Καλε και εγώ θέλω φουστανάκια κοντούτσικα και αεράτα και μαρκιά και αεράτα..άμα τα βάλω τώρα σαν θεία θα μοιάζω..σαν να φοράω ρόμπαοποτε αναμμένο...άσε ποσο ποιο φθηνά θα μπορούμε να ψωνίζουμε που θέλουμε 50 euro για ένα μακό μπλουζάκι....
axxx επιτέλους επιτέλους έφτασε η αρχή του τέλους
13-09-2012, 18:23 #350
ευχαριστωωωω πολυ σασακι μου ολα πηγαν τελεια ειμαι φανταστηκα ζω ενα ονειρο δεν πονεσα καθολου , αχχχχχχχχχ ποσο αγαπω ολο τον κοσμο και ιδιαιτερος ολουσ εσας..
σου ρχεται και σενα αντε να παρεισ την εγκρισουλα, εμενα δεν μου την δωσαν τοτε, και τα πηγα ολα ιδιωτικα.. αλλα ολοι εσεις να την παρετε την ατιμη ετσι για μενα βρε αδερφε :yes: χε χε χε [/quote]
Σε ευχαριστουμε τοοοοοσοοοοοοοοοοοοοοο πολυ dominiki,να εισαι καλα.
13-09-2012, 18:36 #351
Originally posted by sasaki
ευχαριστωωωω πολυ σασακι μου ολα πηγαν τελεια ειμαι φανταστηκα ζω ενα ονειρο δεν πονεσα καθολου , αχχχχχχχχχ ποσο αγαπω ολο τον κοσμο και ιδιαιτερος ολουσ εσας..
σου ρχεται και σενα αντε να παρεισ την εγκρισουλα, εμενα δεν μου την δωσαν τοτε, και τα πηγα ολα ιδιωτικα.. αλλα ολοι εσεις να την παρετε την ατιμη ετσι για μενα βρε αδερφε :yes: χε χε χε
να σαι καλα μικρη μου, ετσι γτ το αξιζουμεεεεεεεεεε....
21-09-2012, 14:08 #352
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
Ειμαι παρα μα παρα μα παρα πολυ χαρουμενη διοτι μετα απο τοσους μηνες ταλαιπωριας! μετα απο 2 φορες που χαθηκαν τα χαρτια μου απο το ταμειο ,! μετα απο ατελειωτες ωρες στο τηλεφωνο να μιλαω με ταμεια , με κεσυ , και δεν ξερω και εγω με ποιους αλλους ! σημερα πηρα την εγκριση επιτελους στα χερια μου! και την κυριακη κανω εισαγωγη για προεγχειρητικο ελεγχο!!!!!!!!!!!!!
Ειμαι παρα πολυ ενθουσιασμενη καθως το περιμενα απο τον μαιο αυτο και πηγε τελος σεπτεμβρη! ειμαι παρα πολυ χαρουμενη ανυπομονω να το κανω !! Δεν το εχω συνηδητοποιησει ακομα βεβαια οτι εφτασε και η δικη μου στιγμη!
Αλλα θελω να σας πω ενα τεραστιο ευχαριστω σε ολους σας εδω μεσα καθως τοσους μηνες μου εχετε δωσει πολυ δυναμη με τα δικα σας παραδειγματα για να μην το βαλω κατω και παρα τις ολες αναποδιες που μου ετυχαν μπορεσα και εκανα υπομονη μεχρι να βγαλω ακρη!!!!!
χιλια ευχαριστω σε ολους λοιπον
καλη επιτυχια στον καθεναν σας ξεχωριστα σε οτι σημειο και αν βρισκεστε τωρα
και καλη υπομονη σε ολα τα παιδια που βρισκονται στην φαση να περιμενουν χαρτια , εγκριση κλπ!
οταν θες κατι παρα πολυ θα γινει οσα εμποδια και εαν παρουσιαστουν!!!!!!!!!!
φιλια πολλα σε ολους! καλη σας μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21-09-2012, 18:38 #353
Mε το καλο Μαρια!Καλη επιτυχια κ να εχεις καλη κ γρηγορη αναρρωση!
21-09-2012, 18:39 #354
Σε ευχαριστω πολυ Γλαυκη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21-09-2012, 21:31 #355
Μαράκι μούουουουου !!!!!!!!!! επιτέλους νενικήκαμεν !!!!!!! αχ ποσο σε καταλαβαίνω και τα συναισθήματα που με πλημμύρισαν τώρα ...άντε κοριτσάρα μου άντε και έφτασε η ώρα :love::love::love::love::love::love::love:
21-09-2012, 21:53 #356
συγκινηθηκα τωρα.......................................... ....... πω πω οσο περνανε οι ωρες το συνηδητοποιω ολο και πιο πολυ.............
νινα μου απλα χιλια ευχαριστω για την υποστηριξη!
21-09-2012, 23:43 #357
[quote]Originally posted by mariakriti
Ειμαι παρα μα παρα μα παρα πολυ χαρουμενη διοτι μετα απο τοσους μηνες ταλαιπωριας! μετα απο 2 φορες που χαθηκαν τα χαρτια μου απο το ταμειο ,! μετα απο ατελειωτες ωρες στο τηλεφωνο να μιλαω με ταμεια , με κεσυ , και δεν ξερω και εγω με ποιους αλλους ! σημερα πηρα την εγκριση επιτελους στα χερια μου! και την κυριακη κανω εισαγωγη για προεγχειρητικο ελεγχο!!!!!!!!!!!!!
Ειμαι παρα πολυ ενθουσιασμενη καθως το περιμενα απο τον μαιο αυτο και πηγε τελος σεπτεμβρη! ειμαι παρα πολυ χαρουμενη ανυπομονω να το κανω !! Δεν το εχω συνηδητοποιησει ακομα βεβαια οτι εφτασε και η δικη μου στιγμη!
Αλλα θελω να σας πω ενα τεραστιο ευχαριστω σε ολους σας εδω μεσα καθως τοσους μηνες μου εχετε δωσει πολυ δυναμη με τα δικα σας παραδειγματα για να μην το βαλω κατω και παρα τις ολες αναποδιες που μου ετυχαν μπορεσα και εκανα υπομονη μεχρι να βγαλω ακρη!!!!!
και καλη υπομονη σε ολα τα παιδια που βρισκονται στην φαση να περιμενουν χαρτια , εγκριση κλπ!
φιλια πολλα σε ολους! καλη σας μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote
Μπραβο mariakriti,τα καταφερες και εσυ.Χαιρομαι που πηρε τελος η ταλαιπορια σου επιτελους.Ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να εχεις και εσυ τις δικες σου κατηφορες.Περιμενουμε με αγωνια τη συνεχεια,μη μας ξεχασεις ε?
21-09-2012, 23:52 #358
sasaki μου εννοειται οτι δεν θα σας ξεχασω μολις βγω θα σας τα πω ολα ...να βοηθησουμε και τις κοπελες που δεν το εχουν κανει ακομα....!!!! εμενα οι δικες σας ιστοριες με βοηθησαν πολυ!!!!
22-09-2012, 01:31 #359
Originally posted by mariakriti
φιλια πολλα σε ολους! καλη σας μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22-09-2012, 11:38 #360
Μαράκι μου, συντοπίτισσα χαίρομαι πάρα πολύ για σένα όπως είπες και σύ μετά απο τόσες αναποδιές τα κατάφερες και μπράβο σου !!!! Καλή και γρήγορη ανάρρωση να έχεις!!! περιμένουμε νέα σου ,η σκέψη μας και οι προσευχές μας μαζί σου.
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια