Results 166 to 180 of 431
Thread: ετοιμη!!!!!!
-
26-07-2012, 19:51 #166
Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ Ε Κ Α Ν Α ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ:bouncing::bouncing::bouncing:
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 2 ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΕΙΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ SLEEVE ΠΑΡ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΛΥΚΑΤΖΟΥ!!!!! (ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ)
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΟΑ ΕΥΑΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΥΠΙΤΣΕΣ!!!!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΜΟΥ!!!!!!!
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΨΑ ΚΑΙΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΡΟΜΠΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΑ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ:spin:ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!
:love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love::lov e::love:
- 26-07-2012, 20:04 #167
Α! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑΤΙ ΕΣΒΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ!!!!!!!
26-07-2012, 20:33 #168
Pm60 πολύ χαίρομαι που γύρισες σπιτάκι σου και είσαι καλά. Κάθε μέρα που θα περνά θα νοιώθεις και πιο δυνατή και σύντομα θα μπορέσεις να ξαναπαίξεις με τον σκύλο σου. Κι εγώ στην αρχή ίσα ίσα που μπορούσα να χαϊδέψω τα σκυλάκια μου αλλά κι αυτά το καταλάβαιναν και δεν με ενοχλούσαν. Σου εύχομαι καλή ανάρρωση και καλές κατηφόρες. Βάλε και τικεράκι αν θες να μετράμε τις κατηφόρες σου χιχιχι.
26-07-2012, 22:55 #169
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Pm60 πολύ χαίρομαι που γύρισες σπιτάκι σου και είσαι καλά. Κάθε μέρα που θα περνά θα νοιώθεις και πιο δυνατή και σύντομα θα μπορέσεις να ξαναπαίξεις με τον σκύλο σου. Κι εγώ στην αρχή ίσα ίσα που μπορούσα να χαϊδέψω τα σκυλάκια μου αλλά κι αυτά το καταλάβαιναν και δεν με ενοχλούσαν. Σου εύχομαι καλή ανάρρωση και καλές κατηφόρες. Βάλε και τικεράκι αν θες να μετράμε τις κατηφόρες σου χιχιχι.
26-07-2012, 23:26 #170
Κοριτσάκι μου γλυκό μου έλειψες πολύ πολύ πολύ!!!!!! καλός ήρθες στην παρέα μας, καλός γύρισες στο σπιτάκι σου
και καλο κατήφορο τώρα πια
θέλω να τα μαθαίνω ooooola μα όλαεγώ ακόμα περιμένω το τηλέφωνο αλλα που θα πάει το βλαμμένο θα χτυπήσει και για μένα
δεν ξέρεις ποσο χάρηκα, εδώ μας είπαν πως αν θέλουμε καλο είναι να βάζουμε λαδάκι τύπου baby oil η "βασινε" intencive care η κάτι ανάλογο μετά την επέμβαση για να έχει το δέρμα μας ελαστικότητα και να μην τραβάει ίσος βοηθήσει αυτό και εσένα στην γύρο περιοχή από τα ράμματα?
26-07-2012, 23:29 #171
Γεια σου mariakriti,εγω επειδη ειμαι Γερμανια,τα παω υπεροχα με την ζεστη οφειλω να ομολογησω!Μας εχει σαπισει στη βροχη!Σημερα ειδαμε λιγο ηλιο και ηταν καταπληκτικα.Τι καλα που περιμενεις εγκριση,σου ευχομαι με το καλο και γρηγορα.Εγω περιμενω ακομα να χτυπησει το τηλεφωνο,αν και ατομα που ειμασταν μαζι στην ενημερωση και παραδωσαμε μαζι τα χαρτια μας,εχουν ειδοποιηθει ηδη.Θελω να πιστευω πως μεσα στην εβδομαδα,ισως και την επομενη,θα χτυπησει και το δικο μου.Τι αγωνια Θεε μου. [/quote]
και γω τα ίδια στην Ολλανδία είμαι και μάλιστα πολύ κοντά με τα σύνορα τις Γερμανίας. Όμως τις τελευταίες δυο μέρες έχουμε ζεστη χτυπήσαμε να φανταστείς 30 βαθμούς
και go στο περίμενε είμαι έχω πάρει την έγκριση και πιστεύω και ελπίζω μέχρι τέλος του Αυγούστου να την κάνω αλλα όλο αυτό το περίμενε μου έχει κοστίσει πολύ ψυχικά και επίσης δεν κατέβηκα Ελλάδα
τι επέμβαση θα κανεις εσύ?
26-07-2012, 23:51 #172
Pm60 για να φτιάξεις το τικεράκι σου κάνε κλικ σε ένα από τα τικεράκια που βλέπεις εδώ και θα σε βγάλει σε site με τικεράκια, ή βάλε στο google το weight loss tickers και θα σου βγάλει διάφορα sites με τικεράκια για να διαλέξεις ποιό σου αρέσει. Οταν φτιάξεις το τικεράκι σου από κάτω θα δεις που έχει μία διεύθυνση και σου λέει κιόλας ότι αυτή είναι η δ/νση που αντιστοιχεί στο τικεράκι σου και μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε forum.
Κάνε αντιγραφή αυτή τη δ/νση και έλα εδώ, πήγαινε πάνω δεξιά στον Πίνακα ελέγχου, μετά στο edit profile και θα δεις προς τα κάτω αριστερά που λέει signature και δίπλα έχει ένα κενό άσπρο κουτάκι, εκεί κάνε επικόλληση τη δ/νση που έχεις αντιγράψει από το site με τα τικεράκια, μετά πήγαινε να σβήσεις τον κωδικό που είναι πάνω αριστερά, το password δηλαδή με τις μαύρες κουκίδες και άφησέ το κενό, μη γράψεις κάτι άλλο και μετά πήγαινε κάτω κάτω και πάτα το edit profile. Το τικεράκι σου είναι έτοιμο.
Κάθε φορά που θα θέλεις να αλλάξεις τα κιλά στο τικεράκι σου θα πηγαίνεις εκεί που έκανες επικόλληση τη δ/νση (δηλ. πίνακα ελέγχου - edit profile) και θα αλλάζεις τα κιλά που αν προσέξεις είναι γραμμένα μέσα στη δ/νση ανάμεσα σε δύο κάτω παύλες και μετά πάλι edit profile και τα κιλά θα αλλάζουν.
27-07-2012, 02:10 #173
ninap ειμαι η μαρια που μιλουσαμε στο facebook χιχι!!!!! sleeve θα κανω...περιμενω την εγκριση πως και πως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
επισης, μαρακι (pm60) σου ευχομαι καλες κατηφορες να εισαι παντα καλα!!!!!!
και πολλα φιλια σε ολα μα ολα τα κοριτσια!!!!!
27-07-2012, 12:26 #174
Ninap και koukou1 σας εστειλα u2u
27-07-2012, 20:44 #175
Originally posted by -wow-
Pm60 καλη επιτυχια!!! Ολα θα πανε τελεια θα δεις.. Το κερακι μακαρι να το αναψες γιατι θα το χρειαστω.. Φιλακια πολλα πολλα και ολα θα πανε καταπληκτικα θα δεις!!
28-07-2012, 00:39 #176
******************************* Μ Ε Γ Α Λ Ο Σ Ε Ν Τ Ο Ν Ι **********************************************
ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ NINAP ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΧΑ ΑΓΧΟΣ ΑΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ Α ΠΤΕΡΥΓΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΚ, ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΙΜΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ (ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ:grind
ΜΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΖΥΓΙΣΕ 131 ΜΕ ΒΜΙ 49
ΕΠΕΙΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ (Ο ΗΛΙΑΣ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΑΙΜΑ ΠΙΕΣΗ κλπ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΠΘΟΥΣΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΤΩ ΠΛΗΡΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ...ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΑ!!!!:smilegrin:
ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΜΠΙΤΖΑΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΩ ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΕ ΑΠΗΓΑΓΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ (ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ) ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΠΗΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ EVEREST ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΘΕΩΡΑΤΟ ΣΑΝΟΥΙΤΣ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΙΣΟ ΛΙΤΡΟ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!!!!
ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΑΛΛΟ:wink1:
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2 ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ:lol:
ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΛΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΓΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ
ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΦΥΣΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟΥ
ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΥΓΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΩ ΞΥΡΙΣΤΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙΝΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΒΑΜΜΕΝΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΜΗΜΑ (ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΗΚΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ)
ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΒΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ ΜΩΒ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ
(ΨΩΦΙΣΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ)
ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ (ΗΜΕΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟΥ)
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΡΟΜΠΟΥΛΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΜΕ ΡΩΤΑΓΑΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ (ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΧΩ 6 ΜΥΩΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ:smilegrin
ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΟΥΝ ΦΛΕΒΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ (ΕΝΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΜΙΛΑΓΑΝ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΔΕΙΧΝΑ ΤΟΣΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΑΡΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ Η ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΛΕΒΑ (ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ)
ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ..... ΚΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑΚΙΑ
ΑΝΟΙΞΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΝΗΨΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΑΝ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΝΤΕ ΜΑΡΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙΣ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΙΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΟΥ
ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΩ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΖΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ (ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ)
ΠΕΡΑΣΕ ΑΡΚΕΤΑ Η ΩΡΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ******ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΥΟ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ********
ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΣΑΩ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑuzzled: ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΩ....ΩΡΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΗΞΩ ΠΟΛΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΡΕΥΤΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕ ΕΙΔΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΩΡΕΣ*****ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ*******
ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΟΥ ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΝΕΙ ΟΛΑ ΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΟ ΤΑ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΕ ΞΥΠΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ sniffle:
ΣΤΗΝ ΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΠΑΥΣΙΠΟΝΕΣ ΠΙΕΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ κλπ
ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ
ΠΕΡΑΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΜΟΥ ΨΗΛΑΦΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΗΞΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΝΑ ΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ....ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΠΡΓΑΓΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...
ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΣΗΚΩΣΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΟΝΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΝΥΧΤΙΚΟΥΛΙ ΜΟΥ
ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΑΝΑ 3 ΩΡΕΣ
ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΘΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΟΥΣ ΠΑΥΣΙΠΟΝΕΣ κλπ κλπ
ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ
ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΝΑ ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑ ΒΟΥΡΤΣΙΣΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ EXCALEN ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΚΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΜΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΒΡΕΧΑΝ ΤΑ ΧΕΙΛΗ
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΩ ΔΥΟ ΛΙΤΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΙΣΤΗ ΓΟΥΛΙΑ ΓΟΥΛΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΠΙΑ ΤΙΣ ΠΑΥΣΙΠΟΝΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑΚΙΑ ΟΧΙ ΖΕΣΤΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΟΥΛΙΑ ΓΟΥΛΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΗ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑ ΔΥΑΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΕΡΙΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΠΟΝΟΣ (ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ..... ΚΑΤΑΛΑΒΑ
ΙΝΕΤΕ):wink1:
ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ (ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ)
ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ...ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΑΖΕΣ ΟΛΑ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΠΙΩ MILKO SOUGAR FREE:bouncing: ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΝΑ ΖΟΥΜΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΛΙΑΧ :thumbdown: ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΑ ΑΛΛΑ ΗΠΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΦΥΔΑΤΩΜΕΝΗ
ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ
ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΕΚΤΗ ΗΜΕΡΑ
ΠΕΡΑΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕΝ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΣΙΔΗΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙΚΑΤΣΟΥΦΙΑΣΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ
ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΜΙΣΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ 10 ΜΕ 16 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΝΑ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΧΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ
ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΙ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΝΟΣ ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΕΥΓΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΛΑ
******ΒΕΒΑΙΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΙΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ********
Ε Β Δ Ο Μ Η Η Μ Ε Ρ Α :bouncing::bouncing::bouncing:
5 30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΜΟΥΝ ΗΔΗ ΞΥΠΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 200 ΚΙΛΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
6 30 ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΡΟΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΤΙ ΟΙ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΟΥ
ΠΗΓΑ ΑΝΑΨΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΛΑΨΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ) ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ:wink1:
ΣΤΙΣ 8 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 14/8 ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ
ΜΑΖΕΨΑ ΝΕΥΡΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ
ΕΚΑΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΟΥΦ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΠΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΞΑΠΛΩΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΚΟΤΕΡΟ ΥΠΝΟ
ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΚΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΩ ΓΕΡΑ 18 ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ
ΠΟΝΑΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΙΝΩ PANADOL DEPON ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙ
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΜΠΗΚΑ 131 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 126.500?????????:bouncing: ΤΡΟΜΕΡΟ????
:love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love:
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΙΝΑΡ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!
28-07-2012, 02:45 #177
Αχ κοριτσάκι μου γλυκό με συγκίνησες τόσο πολύ που έβαλα τα κλάματα ευτυχώς είμαι μονη μου αυτήν την ώρα!!! καλές κατηφόρες γλυκιά μου διαδυκτιακή φιλενάδα, ελπίζω του χρόνου που θα έρθουμε ελλάδα να κατεβουμε Αθηνα με τον Antoine (θέλει να δει την ακρόπολη και τον παρθενώνα κλπ επίσης) να βρεθούμε να πιούμε όσο φραπέ θα χωράει το στομάχι μας
όσο για το φαΐ και το κλύσμα δεν νομίζω να μου κάνουν διότι για 3 εβδομάδες πριν την επέμβαση θα είμαι με ένα sake mody fast οποτε τι να μου βγάλουν? και να σου πω ούτε και με νοιάζει αν θα φάω η όχι αφού δεν είμαι στην Ελλάδα να ευχαριστηθώ ένα φαΐ τις προκοπης. μέχρι φακοί και φασολάδα πεθύμησα. εδώ δεν έχουμε φασόλια να κάνω φασολάδα έχει έτοιμα βρασμένα σε βαζάκιαφακοί δεν έχει καθόλου δεν "σκερουν" τι είναι η φακοί καν
ψαράκια τηγανητά ήθελα κλπ ..θα με πεις "φτιαξτα" εσύ..δεν έχουν την ίδια γεύση τα φαγητά ούτε καν τα τηγανητά (πιπεριές , μελιτζάνες κλπ) άνοστα είναι και πανάκριβα μια μελιτζάνα 95 λεπτά το ίδιο και το κολοκυθάκι (εννοείτε τα πωλούν με το κομμάτι) όσο για ψαράκια πας σε ψαρά να πάρει ψάρι και στο κάνει φιλέτο πριν προλάβεις να πεις -μη- άντε λες πάρε "κανανα" πίτα γύρο /σουβλάκι..δοκίμασα από 4 διαφορετικά μαγαζιά ελληνικά ..μπλιάχ τελείως..τα κάνουν όπως στα νησιά μας άμα πας σε εστιατόρια και χειρότερα μη σας πω...οποτε ούτε και αυτό με ενδιαφέρει...με την ιδέα θα μείνω τις μαμάς μου το φαγάκι ...δεν πειράζει όμως έτσι δεν θα έχω και το μυαλό μου στο φαΐ
εδώ με είπαν πως θα μας κρατήσουν 3 μέρες μονο εκτος από περίπτωση επιπλοκών οποτε πας στις 5. "dld αν έχω τους πόνους τους δικούς σου στο σπίτι να πονάω θα είμαι
αχ πήρα τόσο κουράγιο μα και τόση χαρά που επιτέλους τελείωσες και είσαι στο σπιτάκι σου αχ κοριτσάκι μου γλυκό όλα καλά θα πάνε και θα γίνουμε sexy μαμάδεςπολλά πολλά φιλια μα παρα πολλά φιλια :love::love::love::love::love:
28-07-2012, 09:36 #178
Pm60 χαίρομαι που πήγαν όλα καλά. Τα δύσκολα τώρα πέρασαν και έρχονται τα καλύτερα! Η μόνη δυσκολία που θα έχεις τώρα είναι να προσαρμοστεί το μυαλό σου στα νέα δεδομένα και να μάθεις τη νέα σου διατροφή και το πως λειτουργεί ο νέος σου εαυτός. Είναι όμως το λιγότερο μπροστά στις χαρές που έχεις να ζήσεις με την σταδιακή απώλεια των κιλών σου. Είναι όντως τρομερό το πως χάνονται εύκολα και γρήγορα τα κιλά χωρίς κόπο, επειδή ο καιρός περνάει γρήγορα εμένα μου φαίνεται ότι έπεσα για ύπνο παχιά και ξύπνησα αδύνατη χιχιχιχι. Σου εύχομαι καλή δύναμη, καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου και καλές κατηφόρες.
28-07-2012, 09:41 #179
Originally posted by Ninap
Αχ κοριτσάκι μου γλυκό με συγκίνησες τόσο πολύ που έβαλα τα κλάματα ευτυχώς είμαι μονη μου αυτήν την ώρα!!! καλές κατηφόρες γλυκιά μου διαδυκτιακή φιλενάδα, ελπίζω του χρόνου που θα έρθουμε ελλάδα να κατεβουμε Αθηνα με τον Antoine (θέλει να δει την ακρόπολη και τον παρθενώνα κλπ επίσης) να βρεθούμε να πιούμε όσο φραπέ θα χωράει το στομάχι μας
όσο για το φαΐ και το κλύσμα δεν νομίζω να μου κάνουν διότι για 3 εβδομάδες πριν την επέμβαση θα είμαι με ένα sake mody fast οποτε τι να μου βγάλουν? και να σου πω ούτε και με νοιάζει αν θα φάω η όχι αφού δεν είμαι στην Ελλάδα να ευχαριστηθώ ένα φαΐ τις προκοπης. μέχρι φακοί και φασολάδα πεθύμησα. εδώ δεν έχουμε φασόλια να κάνω φασολάδα έχει έτοιμα βρασμένα σε βαζάκιαφακοί δεν έχει καθόλου δεν "σκερουν" τι είναι η φακοί καν
ψαράκια τηγανητά ήθελα κλπ ..θα με πεις "φτιαξτα" εσύ..δεν έχουν την ίδια γεύση τα φαγητά ούτε καν τα τηγανητά (πιπεριές , μελιτζάνες κλπ) άνοστα είναι και πανάκριβα μια μελιτζάνα 95 λεπτά το ίδιο και το κολοκυθάκι (εννοείτε τα πωλούν με το κομμάτι) όσο για ψαράκια πας σε ψαρά να πάρει ψάρι και στο κάνει φιλέτο πριν προλάβεις να πεις -μη- άντε λες πάρε "κανανα" πίτα γύρο /σουβλάκι..δοκίμασα από 4 διαφορετικά μαγαζιά ελληνικά ..μπλιάχ τελείως..τα κάνουν όπως στα νησιά μας άμα πας σε εστιατόρια και χειρότερα μη σας πω...οποτε ούτε και αυτό με ενδιαφέρει...με την ιδέα θα μείνω τις μαμάς μου το φαγάκι ...δεν πειράζει όμως έτσι δεν θα έχω και το μυαλό μου στο φαΐ
εδώ με είπαν πως θα μας κρατήσουν 3 μέρες μονο εκτος από περίπτωση επιπλοκών οποτε πας στις 5. "dld αν έχω τους πόνους τους δικούς σου στο σπίτι να πονάω θα είμαι
αχ πήρα τόσο κουράγιο μα και τόση χαρά που επιτέλους τελείωσες και είσαι στο σπιτάκι σου αχ κοριτσάκι μου γλυκό όλα καλά θα πάνε και θα γίνουμε sexy μαμάδεςπολλά πολλά φιλια μα παρα πολλά φιλια :love::love::love::love::love:
ειναι στιγμες που χανεις το κουραγιο σου το ξερω, το ξερω πως ειναι δυσκολο να εχεις υπομονη μα οταν την χανεις παρε βαθιες ανασες και σκεψου κατι θετικο και αν εκει δεν εχεις εκκλησια να αναβεις κερακια θα αναβω εγω για σενα καλο μου...ειμαι απολυτα σιγουρη πως σε λιγο καιρο θα ακουμε την δικη σου ιστορια και αργοτερα θα μιλαμε για τα παιδακια μας...αλλα να σου πω ενα ενα τωρα θα ειναι στην σκεψη σου η επεμβαση και επειτα το παιδι δεν θα τρελαθεις κι ολας!!!!!!!
και οσο για τα φαγητα που σου λειπουν μιαμ μιαμ σε λιγο καιρο θα μπορεις να τρως και εδω ισως να εισαι και τυχερη που δεν υπαρχουν ολες αυτες οι λιχουδιες μεσα στο σπιτι σου θα στο κανει πιο ευκολο!!!!!!
επισης πιο ευκολο θα γινει οταν θα βλεπεις την ζυγαρια ειναι απιστευτο μεσα σε 10 ημερες εχουν χαθει 6 κιλα...βεβαια ειναι τα υγρα αλλα τι σημασια εχει εγω το βλεπω και το χαιρομαι...
ετσι κι εσυ θα δεις πως θα ερθει η στιγμη σου μονο μην απογοητευσαι κανε αυτα που σου εχουν πει πριν την επεμβαση και θα πας πιο ετοιμη απ ολους!!!!!!
και φυσικα οταν ερθεις Ελλαδα θελω να τα πουμε αλλα ξερεις τι θα ηταν τελειο να βγαλεις πολλες φωτογραφιες σε αυτα τα κιλα να μου τις δειξεις και να βλεπουμε πως ειμασταν πριν πραγματικα δεν θα ηθελα να το ξεχασω για να βλεπω οτι ολο αυτο αξιζε αν και εμεις το κανουμε και για εναν ανωτερο σκοπο μην ξεχναμε παρ ολ αυτα οτι ειμαστε και γυναικες και σιγουρα η εμφανιση μας σε πρωτο σταδιο θα ειναι αυτο που θα μας χαροποιησει!!!!!!
τελος παντων καλο μου μην σε ζαλιζω αλλο κανε υπομονη καρδουλα μου ο θεος μας εχει στειλει δοκιμασιες και αυτη ειναι μια θα εχει το λογο του φαινεται χα χα οποτε δειξε την πιστη σου μωρο μου και ολα θα πανε καλα
ΥΓ επισης να σου πω οτι στο Αγιο Ορος η ευχη που κανουν ολη την μερα ειναι αυτη *** Κυριε Ιησου Χριστε υιε του θεου ελεησον με τον αμαρτωλο, Υπεραγι Θεοτοκε σωσον ημας***** να την λες οσο πιο συχνα μπορεις ενας παπουλης ειπε οτι ειναι απο τις σημαντικοτερες προσευχουλες φιλακια πολλα αγαπακι μου και περιμενω συντομα τα νεα σου:spin::spin::spin::spin::spin::spin::spin::s pin::spin::spin::spin::spin:
28-07-2012, 10:15 #180
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Pm60 χαίρομαι που πήγαν όλα καλά. Τα δύσκολα τώρα πέρασαν και έρχονται τα καλύτερα! Η μόνη δυσκολία που θα έχεις τώρα είναι να προσαρμοστεί το μυαλό σου στα νέα δεδομένα και να μάθεις τη νέα σου διατροφή και το πως λειτουργεί ο νέος σου εαυτός. Είναι όμως το λιγότερο μπροστά στις χαρές που έχεις να ζήσεις με την σταδιακή απώλεια των κιλών σου. Είναι όντως τρομερό το πως χάνονται εύκολα και γρήγορα τα κιλά χωρίς κόπο, επειδή ο καιρός περνάει γρήγορα εμένα μου φαίνεται ότι έεσα για ύπνο παχιά και ξύπνησα αδύνατη χιχιχιχι. Σου εύχομαι καλή δύναμη, καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου και καλές κατηφόρες.
ειναι απιστευτο το ποσο προσπαθουσα πριν και το μυαλο μου δεν με αφηνε να απομακρηνθω απο τα φαγητα και τις λιχουδιες και τωρα ειμαι τοσο πολυ τυπικη σε οτι λενε που μου κανει εντυπωση....
για πες πως ειναι μετα πως νιωθεις πως την κανεις την διατροφη σου εισαι τυπικη ή κανεις και κατεργαριες??? και αν κανεις το βλεπεις στην ζυγαρια οπως πριν εχεις προβλημα με την τουαλετα???
αντε βρε τζινακι μου κανε μας ενα μαθημα τωρα για το μετα πως θα ειναι!!!!!!!!!! σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες ειναι πολυ σημαντικες μακια μακια μακια!!!!!!!!
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια