ετοιμη!!!!!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 29 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 431
    Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    μαρία,πέρσι που έκανα την επέμβαση είχα ακριβώς την δική σου ηλικία...και παρόμοια προβλήματα γονιμότητας,φέτος 50 κιλά λιγότερο έχω πλέον το ελεύθερο να προσπαθήσω ξανά και ελπίζω να τα καταφέρω,πολλές μελέτες έχουν δείξει πως μετά από μεγάλη απώλεια κιλών είναι πιο εύκολο να μείνουμε έγγυες .
    αντε κοπελα μου με το καλο στο ευχομαι!!!!!!!!!! 50 κιλα κατω ε!!! μπραβο κοριτσι πωπω πως περιμενω αυτη την στιγμη:thumbup::tumble::tumble::tumble:

Senior Member
    Originally posted by Ninap
    Αχ βρε κορίτσια σας ευχάριστο τόσο πολύ όλες !!!

εγώ 12 χρονια με τον πρώην μου δεν έμεινα ποτε έγκυος..3 μήνες με τον nun είχε το super σπέρμα μου φαίνεται xaxaxaxa. Πιστεύω πως όταν χάσω τα κιλά δεν θα χρειαστώ καν θεραπεία

δεν είναι πως δεν θα μπορούσα τώρα να μείνω έγκυος αλλα
    1) θα μείνω ποιο εύκολα αν είμαι λιγότερα κιλά
    2) θα μπορώ να κάνω πράγματα ποιο εύκολα χωρίς τα κιλά
    3) πολλά από τα προβλήματα υγείας μου ίσος φύγουν εντελώς (βλέπε ζάχαρο, χοληστερίνη, "οστεοαρθιτιδα")

ειδικά με την "αρθιτιδα" πονάω τόσο πολύ όλη μέρα κάθε μέρα 24 ώρες το 24 ορο... ελπίζω να φύγει (έτσι μου είπαν πως μπορεί να φύγει μετά την επέμβαση) θέλω να μπορώ να κανακεύω το μωράκι μου όσο θέλω και όχι να το αφήνω κάτω γιατί τα χερια μου δεν έχουν αντοχές ...ακόμα και τώρα που γράφω τα χεράκια μου πονάνε tosooo πολύ , τα δάχτυλα μου είναι πρησμένα σαν σαλάμια είναι (να γελάσω η να κλάψω?) τα γόνατα μου πονάνε. τα δάχτυλα τον ποντιων πονάνε η πλάτη μου πονάει η μέση μου πονάει και ο αριστερός γοφός μου από τον γοφό μέχρι κάτω τα δάχτυλα.

όμως όλα αυτά θα γίνουν παρελθόν σύντομα και του χρόνου τέτοιο καιρό θα πιάσουμε δουλειά (ευχάριστη ευτυχώς xaxaxa) και άντε στα 42 να κάνω το παιδάκι μου.

σε όλες όσες προσπαθούν όλες μου οι ευχές. και άντε να "κουμπαριασουμε" ρε κορίτσια έτσι δεν θα χαθούμε και ποτε θέλω Ορθόδοξη nona γιατί ο δικός μου είναι καθολικός αλλα εγώ το μωρό μου Ορθόδοξο θα το βαφτίσω (ευτυχώς δεν είναι κανένας θρήσκος xaxaxa)
    οπως τα λες το ιδιο πιστευω κι εγω ολα θα ειναι πολυ πιο ευκολα χωρις το βαρος τοσων κιλων!!!!!!!!!!:yes:
    σου ευχομαι ολα να ειναι περαστικα και να ειμαστε εδω και να λεμε για τα παιδακια μας πωπω τελεια θα ειναι!!!!!!!!!!!!!:smilegrin:

Senior Member
    αχχχχ ζηλευω! και οχι τιποτα αλλο δεν μπορω να σκαρωσω και εγω τωρα ενα παιδακι ακομη!
    καλα θα λετε εσεις για τα μωρακια σας και θα σας λεω και εγω για τα γαιδουρακια μου!

Senior Member
    Καλλιοπη μου υιοθετισε ενα! Εγω μικρη ειχα κανει πλανο να μην κανω παιδια αλλα να υιοθετησω ενα απο καθε ηπειρο!!!! Χαχαχαχαχαχα
    Σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να κανετε τα μωρακια σας και οτι αλλο θελετε να κανετε στη ζωη σας!!

Junior Member
    Originally posted by pm60
    στο ριο ημουν 116 κιλα και τωρα ειμαι 133 μου ειχε πει ο καθηγητης να προσεξω και να μην παρω κιλα ομως επειδη εκ
    οψα το τσιγαρο δεν τα καταφερα...υπαρχει πιθανοτητα να γινει ανοιχτο χειρουργειο λογω αυτης της καταστασης???
    Ξέρω δύο άτομα, 150+ και 160+ κιλά, τα οποία εγχειρίστηκαν λαπαροσκοπικά. Η τελική απόφαση όμως είναι του γιατρού σου. Εγώ σου εύχομαι καλή τύχη! :yes:

Senior Member
    και εγω 157 λαπαροσκοπικα την εκανα και η wow το ιδιο

Senior Member
    :bouncy:λετε βρε κοριτσια να εχω σκασει χωρις λογο?!!!!!!!!! μετα απ όλα αυτα που μου εχετε πει νιωθω πιο αιτημη απο ποτε σε 10 ημερες κανω εισαγωγη καταλαβαινετε πως ειμαι!!!!!!!! δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο περνανε οι μερες τοσο γρηγορα αλλα και με τοσο πολυ αγωνια!!!!!!!!!! ουφ κοντευω να χασω το μυαλο μου και αυτο με κανει να μην μπορω να μαζευτω με το φαι!!!!!!!!! :love:

Senior Member
    Pm60 μου σε 10 μερες!! ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΕΕΡΕΕΕΕΣ!!! Αντε με το καλο!!!!

Senior Member
    [quote]Originally posted by -wow-
    Pm60 μου σε 10 μερες!! ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΕΕΡΕΕΕΕΣ!!! Αντε με το καλο!!!! [/quote

αχ ναι ναι ναιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!!!:tumbl e::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble: :tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::t umble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::tum ble::tumble::tumble:

Senior Member
    ΝΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    ΝΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

χαχαχαχαχα μου αρεσει που καταλαβαινεις χαχαχαχα:smilegrin::smilegrin::smilegrin:: smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Εννοειτε οτι καταλαβαινω την χαρα και ανυπομονησια σου!!! Σε 9 μερες ξεκηναει η νεα σου ζωηηηηη!!!! ΝΑΑΑΑΙΙΙΙ!!!

Senior Member
    αχ κοριτσάκι μου θα την κανεις λίγο νωρίτερα από μένα και έτσι θα έχω πρόσφατο παράδειγμα να παίρνω κουράγιο σε καταλαβαίνω τόσο μα τόσο απόλυτα . και χαίρομαι για σένα όσο θα χαρώ και για μένα ειλικρινά σου μιλάω <3:love:

Senior Member
    κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ και πιστευω οτι ολες αισθανομαστε το ιδιο προσευχομαι κι εγω για ολες σας καθε βραδυ!!!!! ενοειται οτι θα γραψω τα παντα τα κοριτσια οπως η -wow- μας εχουν δωσει πολυ καλο παραδειγμα
    -wow- ευχαριστω πολυ για την στηριξη
    και Ninap υπομονη φτανει συντομα και η δικη σου στιγμη θα σε ενημερωνω πληρως:wink1::starhit::starhit::starhit::sta rhit::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit: :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit::starhit:

Senior Member
    Σήμερα έχω το δεύτερος και τελευταίο group meeting με την διαιτολόγο και την ψυχολόγο. πιστεύω πως μετά από αυτό θα αρχίσουν μα μας παίρνουν τηλέφωνο Παναγίτσα μου !!!!!!!!!!

Page 7 of 29 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast