Οι μερες της επεμβασης μας! Οι εμπειριες μας!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member

Οι μερες της επεμβασης μας! Οι εμπειριες μας!

Ανοιγω αυτο το τοπικ, εψαξα και δεν νομιζω να υπαρχει αλλο, για να γραψουμε την εμπειρια της επεμβασης μας!
    Πριν την επεμβαση ηταν το καλυτερο μου να διαβαζω τις εμπειριες σας, να κλαιω απο συγκινηση και να φανταζομαι πως θα ειναι αυτη η μερα για εμενα!
    Απλα θα κανω αντιγραφη της εμπειριας μου (την ειχα γραψει 6 μερες μετα την επεμβαση) και ελεγα αν και αλλα μελη θελουν να κανουν copy την δικη τους εμπειρια και να την ποσταρουν εδω. Δεν θα ειχα προβλημα να ψαξω να βρω η ιδια να βρω τις ιστοριες σας αρκει να μου στειλετε σε μηνυμα ποτε κανατε την επεμβαση, ποτε πανω κατω γραψατε την ιστορια σας και που!
    Δεν τις βαζω απο μονη μου, πρωτον γιατι μπορει καποιος να μην θελει να την γραψει εδω και 2ον για να μην παρω εγω τα credits!! Χαχαχαχχα!! Αρχιζω λοιπον με τιην δικη μου!!

Senior Member
    28*03*2012 Προεγχειρητικος
    29*03*2012 Επεμβαση!

"Koριτσαρεεες μου;;; Σας ελειψα;; Χαχαχ!! Λοιπον αν πατε στο τοπικ σληβ θα δειτε οτι ΝΑΙ!!! Την εκανα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!!!!!!!! Ανοικω δικαιοματικα στον κλαδο σας!!!!! Ημουν και στο ιδιο δωματιο με την Καλλιοπη!!!!! Καλα δεν το πιστευω πραγματικα!! 21 του μηνος ειχα ραντεβου με τον Αλμπανοπουλο, 29 ημερα Πεμτη, η αγαπημενη μου πλεον ημερα, εκανα την επεμβαση!!! Ειμαι μια χαρα, σημερα εκανα και την 1η μου εξεταση αιματος εκτος Ιππο και αυριο κοβουμε ραμματα!! Ιντερνετ δεν ειχα ρε γαμωτο για να σας στειλω και πανω στην βιασινη μου δεν πηρα τηλ ουτε την Τζινα ουτε την Αλινα ουτε την Καθριν ουτε την Μαρια ουτε κανεναν!!!! Να φανταστητε τριτη εφεγα για κρητη και με πηρα τηλ η γραμματεας την ωρα που εφευγα για αεροδρομειο!!! Μου λεει που πας αυριο εχουμε εισαγωγη!!! Τρελαθηκα! Πηρα τηλ την μαμα και εφτασε την ιδια μερα!! Καναμε εισαγωγη και προεγχειρητικο στο Ιππο και μετα το μεσημερι εφυγα για το σπιτι μου! Εφαγα πατατες τηγανιτες και τζατζικι στο μοναστηρακι και μετα ενα μιλκο και ενα κρουασαν!!! (πηρα σουβλακι πρωτα αλλα δεν μου αρεσε!! Χιχιχι)
    Την επομενη το πρωι πηγαμε Ιππο και περιμεναμε! Μπηκε πρωτα η Κικη, η κοπελα πουηταν πρωτα μαζι μου και ενω ακουγα την μουσικουλα μου, ενα 40λεπτο αργοτερα ερχετε ο γιατρος μου και μου λεει κουκλα παμε κατω για επεμβαση!!! Τρεχω ολο χαρα (ειχε χαλασει και το κεντρικο ασανσαρ και πηγαμε κατω μονες μας και μετα την επομενη αναιβηκαμε και μονες μας!!) βαζω το διαφανο πρασινο φορεματακι μου και το σκουφακι μου και ΦΥΓΑΜΕ!! Στο διαδρομο να με χειρετουν τα πληθη μου και με την αδερφη μου να βγαζουμε φωτο λες και παω στις Μπαχαμες!! Μπαινω λοιπον μεσα, ερχετε ο αναισθησιολογος μου και αρχισε να μου τραβαει τα μαγουλα και να μου λεει αχου ενα παιδακι και τι μαγουλακια ειναι αυτα και θα στα φαω!! Λες και ημουν 5 χρονων
    Μου χωσε και ενα χαστουκακι και του λεω να σου δωσω και εγω ενα και μουλεει ναι! Του δινω και μου λεει ααααα μου αρεσουν τα σαδομαζοχιστηκα!! Αχχαχαα αχ!! Μετα μου πειραζε τα μαλλια με το σκουφακι, με βαλαν σαν το. Εσταυρωμενο και μετα δεν θυμαμαι τιποτα!!!! Ξυπναω, ωλεπω καποιον στο παραθυρο του λεω γεειιααα!! Μου λεει α ξυπνησες!; Του λεω ναι! Τρεχει ο αναοσθησιολογος και μου λεει ξυπνησες μονη σου παιδι μου; Του λεω ναι! Και τοτε με επιασε το παραπονο και τον ρωτησα μα με ανοιχτη τομη με κανατε; Και μου λεει οχι λαπαροσκοπηκα (οοουφ αυτο που φοβομουνα!!) και του λεω τοτε γιατι ποναω;;; Ανιδεη εγω απο πονο!! Χαχαχαχ!! Εντομεταξυ κατι τους ελεγα εγω εκει και ειχαν σκασει στα γελια!!! Δεν ξερω τι ομως!! Μετα με πηγαν αμεσως στο κραββατι μου (η μαμα να κλαιει σε ολη την διαρκεια εντομεταξυ!!) την καταλαβα και της λεω σταματα καλε να κλαις μια χαρα ειμαι και μετα αρχισε να γελαει!!! Ε μετα απο κανενα 3ωρο σηκωθηκα, εβαλα ρουχαλακια, πηγ και τουαλετα και μετα βολταρα!!! Εντομεταξυ εχει κατι κουκλια γιατρους το Ιπποκρατειο!!!! Πωωωωω!! Και ο γιατρος μου δεν λεω!!! (Κατερινακιιιιιιτο ξερω τον ποθεις!) ειχα πρωτη μερα μια γιαγια διπλα μου, πολυ πλακα αλλα σε καποια φαση τα εχανε και μου ελεγε βγαλε την πιτα απο το φουρνο, θα καει! Εχω φτιαξει και παξιμαδια και απο ολα! Τυρι μονο δεν ειχα και δεν ξερω αν βγηκε καλη! Η καιμενη ειχε να φαει απο την κυριακη και ηταν παρασκευη! Ειχε βγαλει μια πετρα στη χολη και δεν την αφηναν να φαει και τα ειχε χασει η αγαπη μου!! Η Κα Κυριακη! Να ειναι καλα η γλυκια μου!!! Επομενη μερα μας πηγαν στον 5ο, εκει εμεινα μαζι με την Καλλιοπη και μια αλλη κοπελα για 2 μερες!!! Μου αλλαξαν μονο 2 φορες πεταλουδα αλλα η κοπελα που μου την αλλαξε ενω μου βρησκουν παντα φλεβες αυτη δεν εβρισκε λεει!!
    Και με πονεσε τοσο πολυ που ερχισα και εκλαιγα! Οχι δυνατα αλλα τα δακρυα κορομηλο!! Α! Εντομεταξυ στον προεγχειριτικο παω να μου παρουν αιμα και οπως απαντα αρχισε ο γιατρος να μου μιλαει για μουσικη και τι κανω κτλ... Οταν εφτασε η ωρα να μου παρει αιμα του λεω πειραζει να καθομαι αντι να ξαπλωσω; Και μου λεει μα θα λιποθυμισεις! Και του λεω δεν πειραζει πλακα θα εχει δε. Εχω λιποθυμισει ποτε! Και μου λεει αν ειναι ετσι να λιποθυμισεις στην αγκαλια μου οχι στο πατωμα!!! Και ηταν τοοοοσοοο γλυκουλης και μοσχοβαγε!! Αχαχαχαχχ!!! Τελος παντων, δευτερα πηρα εξιτηριο και απο τοτε ειμαι σπιτι μου! Θα μεινω Αθηνα μεχρι και το μεγαλο Σαββατο και μετα Κρητη.. Ε 2-3 εβδομαδες αργοτερα παω Αγγλια!!!
    Πινω νερακι, ζωμο και χυμο μοσιον οπως μου ειπε ο γιατρος! Εκανα και μπανακι επιτελους και νιωθω τελεεειιιααα τωρα!! Μονο υπνος μου λειπει διοτι δεν βολευομαι με τιποτα στο κρεββατι! Με τραβανε και λιγο τα ραμματα.. Ευρυχως τα βγαζω αυριο!!
    Δεν θυμαμαι αν το ανεφερα αλλα εκανα σληβ μαζι με μικρο μπαι μπας γιατι ειχα εκεινο το προβλημα με το λιπομα και δεν υπηρχε αλλη λυση.. Εχω μπερδευτει λιγο ως προς το ποσο να τρωω, σαν σληβατι η σαν μπαι μπασατη;; Αλλα αυριο θα μου λυθουν οι απωρειες!!!
    Ααααααααχ ειμαι ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!! Επιτελους! Ειχα χασει τις ελπιδες μου! Α! Εντομεταξυ δοξα τον Θεο ουτε εμετους ουτε σαλια ουτε τιποτα δεν βγαζω! Λες και δεν εκανα επεμβαση!! Μονο το σωληνακι στη μυτη με πειραζε αλλα το ειχα μονο για 5-6 ωρες και μετα μας το βγαλανε!!!
    Ελπιζω να πανε και οι εξετασεις καλα!!!
    Σας τα εγραψα νομιζω αναλυτικα!! Οταν θυμηθω κατι θα σας το πω εννοειτε!!! XD
    Θα ποσταρω το ιδιο κομμεντ και στο τοπικ παχυσαρκια μηπως και καποιες που δεν μπαινουν εδω δεν το δουν!!!
    Απο πεινα μηδεν, πεινω οσο πιο πολυ νερο μπορω και 2 κουταλιες ζωμο και χυμο!!
    Πραγματικα αξιζει η μικρη ταλαιπωρεια για να αλλαξει η ζωη σου ριζικα!!! Εγω που χεζομουνα, μπηκα και ουτε μια στιγμη δεν φοβηθηκα!! Μου εκανε το κλικ ο γιατος γιαυτο! Και ολο το προσωπικο καταπληκτικο, δεν εχω κανενα παραπονο!! Και ο οροφος μας, ουτε ξενοδοχειο!!! Αχ κοριτσιααα μοοοου!!!!!!! Θελω και εγω εβδομαδα εδω!!!! Ειμαι στα αστερια!!!!!!!!!!!! "

Περιμενω και τις δικες σας να τις εχουμε ολες μαζεμενες να τος καμαρωνουμε εμεις, να τις βλεπουν και νεα μελη που ενδιαφερονται η εχουν μπει κι ολας στις διαδικασιες για να κανουν παρομοια επεμβαση!!

αχ τα "ξανα"διαβασα και γω και γελαγα ολιγον σα χαζοχαρουμενο...μ αρεσε ο τροπος που τα γραψες...μακαρι η δικια μου εμπειρια να ειναι σχετικη.... για την ωρα φοβαμαι λιγακι για το πως θα ξυπνησω κλπ στην αρχη...
    ευχομαι να σου παν απ δω και περα ολα οπως τα θελεις! :-)

Senior Member
    axx wow tora poia exeis xasi kila kai isos se fenete toooso palia auto san isos se oneiro to thumase...otan tin kano tin epemvasi (proseuxisou se parakalo na me paroun tilefono mesa ston Ioulio kai na mou dosoun tin imerominia pou tha einai 3 vdomades meta) kai na grapso kai go otan tha bgo..

Senior Member
    Το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου Νινα μου γιατι ξερω πως ειναι να περιμενεις!!! Ευχομαι να σε παρουλ τηλ συντομα κια ολα να πανε τελεια!!
    Οντως σαν ονειρο μου φαινεται, λες και δεν την εχω κανει!!! :roll:

Senior Member
    wow διαβασα οτι πηγαινες κρητη και σε προλαβανε... απο κρητη εισαι???!!!!!
    επισης πραγματικα συγκινηθηκα με τιν ιστορια σου χιχι...ευχομαι ολοι να εχουν τιν ιδια ευχαριστη εμπειρια , και σε λιγο καιρο να γραφω και εγω την δικια μου!!!!!!

Senior Member
    Δεν ειμαι απο Κρητη, μενουμε εκει οικογενειακος ομως απο τοτε που ημουν 4,5 χρονων!! Απο Θεσσαλινικη ειμαι!
    Αλλα τοσα χρονια πια εκει, κρητικοπουλα ειμαι!!! Χιχιχιχι
    Ευχομαι πραγματικα να πανε ολα τελεια στην επεμβαση σου και το μυστικο ειναι να μην σκεφτεσαι τιποτα εκεινη την στιγμη! Απλα να μπεις με το χαμογελο στα χειλει λες και πας καπου διακοπες η σε σπα περιποιησης!! Μην σκεφτεσαι ουτε οτι θα σε κοιμησουν ουτε τιποτα! Απλα μπες μεσα λες και θα εμπαινες οπουδηποτε αλλου!! Θετικη ενεργεια!! Και ενα κερακι στον Χριστο και στην Παναγια! Αυτα!! Μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε και μετα περιμενω εδω την εμπειρια σου ε;;;!

Senior Member
    εεε ναι εννοειται οπως και μενα με βοηθαει να διαβαζω τις εμπειριες σας , ετσι θα ηθελα και εγω να βοηθησω οσους μπορω με την μελλουσα δικη μου

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    μαρία....μόλις είδα ότι μου είχες στείλει αίτημα στο φβ....τι καταπληκτικά μάτια που έχεις!!!φτου,φτου μην σε ματιάσω κοπελάρα μου!

Senior Member
    χιχιχ σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!! και εσυ δεν μπορω να πω κουκλαρα εχεις γινει!!!!!!!!:smilegrin:

Senior Member
    Τα εχω ξαναγραψει αλλου αλλα τωρα που θυμηθηκα οτι υπαρχει και αυτο το τοπικ θα τα γραψω και εδω τα δικα μου και τα οσα συνεβησαν ολες τις ημερες που ημουν μεσα.
    Λοιπον Κυριακη 23 -09 11 το πρωι μπαινω στην κλινικη για προεγχειρητικο ελεγχο. μου εκαναν πολλες εξετασεις, ακτινογραφια θωρακος , σπιρομετρηση , ηλεκτροκαρδιογραφημα , πνευμονολογος, αναισθησιολογος , κλπ. μου εφεραν φαγητο της κλινικης μεχρι και το απογευμα και μετα δεν επρεπε να φαω τιποτα και να πιω νερο μετα τις 12 το βραδυ.
    Δευτερα πρωι 11 μιση η ωρα ερχονται και με παιρνουν για να μπω χειρουργιο..δεν ειχα ιδιαιτερο αγχος και ανυπομονουσα παρα πολυ να μπω για να αρχισει η νεα μου ζωη.
    Θυμαμαι οτι με κατεβασαν στο χειρουργιο μου μιλουσαν και μετα σιγα σιγα αρχισα να ζαλιζομαι και...αποκοιμηθηκα....
    Λοιπον....το κακο της υποθεσης οπως θα εχετε ηδη ακουσει ειναι οτι ειχα μια επιπλοκη...ενα αγγειακι της σπλινας αιμοραγουσε γιατι προφανως το τραυματισαν , η αιμοραγια δεν σταματουσε , κινδυνεψε η ζωη μου γιατι επαθα ριξη σπλινας οποτε επρεπε να γινει και η αφαιρεση της...μου αφαιρεσαν λοιπον και την σπλινα και το χειρουργιο κρατησε 6 ωρες....
    Η μαμα μου με περιμενε στο δωματιο ολες αυτες τις ωρες και κανενας δεν της ελεγε τιποτα. τους ρωτουσε γιατι κοντευε να τρελαθει και καμια απαντηση.
    Στις 6 μιση πλεον το απογευμα , ειδε ξαφνικα τον γιατρο να ανεβαινει πανω κατασπρος , σαν να τον ειχαν δειρει. Της ειπε οτι υπηρξε μια επιπλοκη , οτι επαθα ριξη σπληνας και οτι μου την αφαιρεσαν.
    Με γυρισαν δωματιο , σε αθλια κατασταση κατασπρη , ταλαιπωρημενη απο τις πολλες ωρες χειρουργιου , κομματια , αφυδατωμενη με ξηραμενα χειλια που ειχαν γεμισει πετσες. Το πρωτο βραδυ ηταν για εμενα μαρτυρικο . Πονουσα τρομερα γιατι εγιναν 2 χειρουργια μαζι , λαπαροσκοπικα μεν αλλα το σημειο που ηταν η σπληνα με πονουσε τρομερα. Επισης το αλλο κακο οτι απο τις τοσες ωρες χειρουργιου εχει πιαστει ολη μου η πλητη και η μεση και δεν αισθανομαι τιποτα ακομα και τωρα 5 μερες μετα. Οποτε με ολα αυτα υπεφερα και περασα παρα πολυ δυσκολα.Το ιδιο και οι γονεις μου διοτι δεν ηξεραν τι ειναι η ριξη σπλινας και η αφαιρεση της σε τι θα με εμποδιζε στο μελλον και αλλα πολλα.Στο ιντερνετ εψαχναν και αυτα που διαβασαν του τρελαναν.
    Το επομενο πρωι καπως συνηλθα μπορεσα να σηκωθω παρολο που πονουσα παρα πολυ που διψουσα γιατι δεν εκανε να πιω νερο και ταυτοχρονα δεν ηξερα τι επιπλοκη μου ειχε συμβει στο χειρουργιο. Το απογευμα ηρθε ο γιατρος , μας μιλησε μας εξηγησε καποια πραγματα και το τι εγινε στο χεριρουργιο.Ηρεμησα λιγο και εγω και οι δικοι μου γιατι επεμενε οτι δεν θα εχω προβληματα με την αφαιρεση σπλινας οτι θα εχω φυσιολογικη ζωη αρκει να κανω 4 εμβολια καθε 4 χρονια. τα ιδια μας ειπαν και αλλοι που ρωτησαμε. Οι ωρες λοιπον περνουσαν , μου εβαζαν συνεχεια παυσιπονα γιατι ειχα τρομερους πονους , αντιβιωσεις ,φαρμακα , εξετασεις χιλια δυο.
    Εκατσα 5 ημερες συνολο. Την προτελευταια ημερα με εβαλαν να πιω ενα σκιαγραφικο το οποιο ηταν τοσο απαισιο που μου ηρθε να κανω εμετο και με εβγαζαν ακτινογραφιες καθως το καταπινα. Επισης οι εξετασεις μου εδειξαν παρα πολυ χαμηλο αιματοκριτη και με ολο αυτο που εγινε και το αιμα που εχασα , επρεπε να μου μεταγγισουν 2 φιαλες αιμα. Μου εβαλαν λοιπον 2 φιαλες αιμα την προτελευταια ημερα.επαθα λιγο σοκ γιατι νομιζα οτι θα το γλυτωνα. τελικα δεν το γλυτωσα αλλα ευτυχως δεν ειχα καποιο προβλημα κατα την διαρκεια της μεταγγισης.
    Μου εκαναν και ενεσεις β12 που πονανε παρα πολυ οι κακουργες...
    Την τελευταια ημερα τηνΠεμπτη μου εδωσε ο γιατρος ολες τις οδηγιες , εφυγα για χανια και την δευτερα το πρωι θα παω παλι ηρακλειο για να μου βγαλει την παροχετευση. ξεχασα να πω οτι επειδη μεταγγιστηκα αιμα και ειχα ενα πολυ δυσκολο χειρουργιο , περα απο ολους τους φλεβοκαθετηρες που μου ειχαν βαλει , επισης ειχα και ουροκαθετηρα που μου τον εβγαλαν την 2η μερα αλλα ειχα και καθετηρα σε κεντρικη φλεβα δεξια στο λαιμο που ηταν πολυ ζορικα γιατι με τραβουσαν τα ραματα και δεν μπορουσα να ξαπλωσω ουτε στο πλαι να κοιμηθω ουτε ανασκελα γιατι πονουσε η πλατη μου ουτε μπρουμυτα.
    Λοιπον , τωρα απο την πεμπτη συγκεκριμενα με αφησε να πινω ανα 10 λεπτο 2 γουλιες υγρων , πινω λιγο χυμο σημερα ηπια και λιγο ζωμο , απο αυριο κυριακη και την δευτερα θα μπορω ανα 10 λεπτο να φαω δυο κουταλιες ζελε η κρεμα η πουρε , και την δευτερα το πρωι θα παω ηρακλειο να μου βγαλει την παροχετευση και να μου δωσει και οδηγιες για την διατροφη μου απο τριτη και μετα. απο οτι μου ειπε θα αρχισω κανονικα με τροφες με μαλακες για αρχη 2 μπουκιες σιγα σιγα , απαγορευονται ανθρακουχα ,ψωμι και μακρια μακαρονια για 2 μηνες. ξεχασα να πω για τα μπαλακια που πρεπει να φυσας για να αρχισουν να λειτουργουν τα πνευονια σου τα οποια ειδικα μετα την επεμβαση μου φαινοντε πολυ δυσκολα , και μου τα εχει δωσει να τα φυσαω και να τα ρουφαω και στο σπιτι.
    Μου ειπε καθολου βαρη για τουλαχιστον 1 μηνα , και σιγα σιγα να αρχισω οπωσδηποτε να περπαταω.
    Γενικα η εμπειρια μου στην κλινικη ολες αυτες τις ημερες ηταν πολυ ασχημη. Ειδικα με την επιπλοκη που ειχα εγιναν τα πραγματα ακομα χειροτερα.ειδικα τις πρωτες δυο μερες ημουν πολυ χαλια και σωματικα και ψυχολογικα. και οι γονεις μου το ιδιο.
    δεν ηταν καθολου ευκολη εμπειρια , και οποιος σκεφτεται να κανει σλιβ πρεπει να ειναι προεετοιμασμενος οτι ειναι ενα δυσκολο χειρουργιο και με πολυ πιθανες επιπλοκες. Εγω θα προσπαθησω ολα αυτα να τα ξεχασω.εχω ηση αρχισει να χανω τα πρωτα μου κιλα.απο εδω και στο εξης θα αφοσιοθω στη σωστη διατροφη , στην γυμναστικη και την νεα μου ζωη.
    Κανω το σταυρο μου που δεν επαθα κατι χειροτερο και που ειμαι ζωντανη και απλα πιστευω οτι πρεπει ολοι να ειναι προετοιμασμενοι για ολα γιατι η ζωη μας κρεμεται καθημερινα απο μια λεπτη κλωστη.
    στις 5 μερες τωρα , το μυαλο μου ακομα μου παιζει κακα παιχνιδια , δεν εχω συνηθησει στην νεα διατροφη και μου φαινεται ζορικο , αλλα οσο χανω κιλα και βλεπω τα αποτελεσματα των κοπων μου πιστευω θα μου περασουν ολα σιγα σιγα και θα μεινουν απλα μια αναμνηση...

καλη επιτυχια σε οσους εχουν σκοπο να κανουν σλιβ...και περιμενουμε και τις δικες σας ιστοριες...

Senior Member
    Γειά σας και απο μένα!

Δεν θα γράψω πολλά,γιατί η αλήθεια είναι οτι μια κατάθλιψη την παθαίνω όταν σκέφτομαι τις μέρες του Νοσοκομείο,όχι γιατί είχα επιπλοκές ή ιδιαίτερες δυσκολίες αλλά γιατί απο την παραμονή του χειρουργείου,σκεφτόμουνα έντονα να την ακυρώσω την επέμβαση!χαχαχαχα

Να φανταστείτε οτι είχα μια πρώτη ευκαιρία να την κάνω πέρυσι αλλά λόγω απότομης διακοπής των αντικαταθλιπτικών που έπαιρνα,έγινα χάλια και δεν ήθελα να ακούσω ούτε για επεμβάσεις,ούτε για τίποτα.Το βάρος μου,αφού έπαθα και μια περιποιημένη παλινδρόμηση τον χειμώνα που μας πέρασε,κατέβηκε αισθητά αλλά φυσικά,μόλις συνήλθα,άρχισα να τρώω τα αγαπημένα μου σαβουροειδή και να καταναλώνω απίστευτες (για τους άλλους:smilegrin: )ποσότητες Coca Cola!Και φυσικά,τα ξαναπήρα πίσω σε χρόνο ρεκόρ!Είπα λοιπόν,πώς πρέπει να κάνω κάτι δραστικό και να ησυχάσω άπαξ δια παντός!

Το μόνο που με δυσκολεύει και υποθέτω και όλες σας που κάνατε μανίκι,είναι αυτή η γενικότερη κακουχία που έχει το στομάχι μας και που πρέπει να κάνεις γαιδουρινή υπομονή για να στρώσει.Αν έχεις μάθει να ανοίγεις το στόμα και να καταπίνεις τα πάντα,ε,ναι,είναι θέμα το να μαθεις να τσιμπάς λίγο φαγητό και μάλιστα σε δόσεις!:smilegrin: Και να σας πώ την μαύρη αλήθεια,ώρες ώρες πεινάω και δεν είναι η ιδέα μου.Αλλά,υποθέτω οτι έχει να κάνει και με τα γαστρικά υγρά,που κάνουν party ακόμη!

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και περιμένω κι εγω καλά αποτελέσματα.Αν ζητούσε κάποιος τη γνώμη μου,για το αν πρέπει να προχωρήσει σε μια τέτοια επέμβαση,θα του έλεγα να εξαντλησει όλα τα περιθωρια και μετά να το αποφασισει.

Καλά να είμαστε όλες και όλοι και να απολαύσουμε χρόνια καλά απο άποψη υγείας!

Senior Member
    stellaki τι εκανες τις μερες που δεν μπορουσες να παρεις αντικαταθληπτικα και επρεπε να πινεις μονο υγραα ;;;; πως περασαν ;;;; εχω και εγω καταθλιψη και το σκεφτομαι αυτο ?

Senior Member
    stellaki τωρα που χανεις κιλα δεν εχει ανεβει η διαθεση σου ;;; δεν σε εχει βοηθησει με την καταθλιψη ;;

Senior Member
    Αλμα μου,καλησπέρα!Αφού τράβηξα το περυσινο ζόρι με την προσπάθεια να τα κόψω ,τα κατάφερα και τα σταμάτησα τελείως.Ένα χάπι παίρνω τώρα,το Τ4 και το πίνω με λίγο νεράκι.Αν συνεχίζεις τα αντικαταθλιπτικά,καλό είναι να ρωτήσεις τον Γιατρό σου.Ο ψυχίατρός μου,δε με συμβούλευσε σωστα πέρυσι.Προτιμούσα να μου πεί να κάνω την επέμβαση αργότερα,ώστε να καθαρίσει ο οργανισμός μου απο τα χάπια,παρά να τα κόψω σε χρόνο ρεκόρ και να τραβήξω τα πάνδεινα για κανα δίμηνο μετά.Είχα πάθει κανονικό στερητικό σύνδρομο,δεν μπορούσα να φάω,είχα ναυτία...άσε,απαίσια περίοδος για μένα.Και να φανταστείς ότι είχα 2 χρόνια μόνο που τα έπαιρνα.

Συζητησέ και τον χειρουργό σου,τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και αν θα σε επηρεάσει η διακοπή τους,έστω και για αυτό το δεκαπενθήμερο που δε γίνεται λόγω επέμβασης να τα παίρνεις.Μην το αμελήσεις!!!

Page 1 of 2 12 LastLast