Results 1 to 5 of 5
-
04-07-2012, 14:05 #1
Γυρισε παλι ο \'\'κακος\'\' μου εαυτος...
Καλησπερα σας..αφου εχω κατεβασει ποσοτητες γλυκων και σνακς και αφου με πνιγουν οι ενοχες αποφασισα να γραψω εδω γιατι κανενας δεν με καταλαβαινει..οι δικοι μου μου λενε ''κανε κρατει,εχεις ξεφυγει παλι..''και ο δικος μου καθε φορα να μου λεει ''αμα παχυνεις θα χωρισουμε,εγω αλλιως σε γνωρισα..''
Δεν ξερω τι με εχει πιασει παλι και τρωω συνεχεια παλι..και λεω παλι γιατι τα εχω ξαναπερασει ολα αυτα..και φοβαμαι μην γινω παλι οπως πριν..δεν κανω εμετους,καταφευγω στο φαγητο οχι για να βρω διαφυγη η για να καλυψω καποιο συναισθηματικο κενο, τουλαχιστον ετσι νομιζω..το κανω γιατι νομιζω οτι ετσι κανω κακο στον εαυτο μου..ο κακος εαυτος μου γυρισε ενω για 3 χρονια τον ειχα διωξει μακρια και με βρηκε παλι αδυναμη..
Ηθελα απλα να γραψω καπου ο,τι σκεφτομαι και να νιωσω οτι δεν ειμαι μονη..
Σας ευχαριστω για το χρονο σας..
- 04-07-2012, 15:29 #2
φριξακι, δεν είσαι μόνη σου, αυτη τη συναισθηματική κατάσταση τη βιώνουμε ή την έχουμε βιώσει οι πιο πολλοί εδω μέσα..
Από προσωπική εμπειρία να σου πω, ότι κανένα εξωτερικό κίνητρο δεν είναι αρκετό για να σε κρατήσει μακριά από την υπερφαγία, κανένας συναισθηματικός εκβιασμός από τον αγαπημένο μας ή τους γονείς μας.. Μόνο εμείς οι ίδιοι και η ανάγκη μας για αλλαγή μπορούν μάλλον να μας κινητοποιήσουν πιο αποτελεσματικά..
05-07-2012, 00:30 #3
frixaki ριξε μια ματια σε αυτο το αρθρο... http://keadd.gr/wb/pages/arthra/adif...g-disorder.php
ισως βοηθησει....
φιλια κ σε νιωθω... κανε κατι ομως! μη το θαψεις αυτο που ζεις... θα ειναι προσωρινο κ παλι θα βγει... κ ισως με αλλη διατροφικη διαταραχη...
καλο σου βραδυ!
05-07-2012, 21:25 #4
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας..Ρια μου διαβασα το αρθρο σου και ομολογω πως με βοηθησε πολυ.Δεν ειχα ιδεα για αυτην τη μορφη διαταραχης.Το διαβασα και αντικατοπτριζε τον εαυτο μου.Καθε μερα φαυλος κυκλος..Ξεκιναμε καλα,ξεκιναμε μια σωστη διατροφη,αλλα μετα τρωω ο,τι βρω μπροστα μου..Χθες μεχρι το βραδυ,ετρωγα,λυπαμαι που το λεω αλλα ετρωγα πραγματικα μεχρι να σκασω!!και ακομα περισσοτερο γιατι για αλλα μια φορα αρνηθηκα στους φιλους μου βολτα για ποτακι.Τουλαχιστον σημερα ειμαι καλυτερα.
Mακ καταλαβαινω πως οι συναισθηματικοι εκβιασμοι δεν πρεπει να με επηρρεαζουν αλλα δυστυχως οταν βρισκομαι σε αυτη τη φαση μονο αυτα τα λογια γυρνανε στο μυαλο μου.
Καλο βραδυ και παλι ευχαριστω..Θα προσπαθησω να γραφω τι τρωω καθε μερα στο αντιστοιχο τοπικ μηπως καταφερω να με ελεγξω.
05-07-2012, 22:24 #5
χαιρομαι frixaki εαν βοηθησε το αρθρο... ελα στο τοπικ τριωρα κ τριαδες... μελετησε λιγο αυτη τη διατροφη... ειναι το μονο προγραμμα ''βοηθος'' στο να ξεπεραστουν οι διατροφικες διαταραχες. Δε το λεω εγω... το λενε εξειδικευμενοι επιστημονες στην αντιμετωπιση των ΔΠΤ... διατροφολογοι κ ψυχολογοι...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση