Ημερολόγιο '17 day diet'
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Ημερολόγιο \'17 day diet\'

Γεια σας,

Αποφασισα να ξεκινησω την συγκεκριμενη διαιτα και βρηκα καλη ιδεα να κραταω ηλεκτρονικο ημερολογιο. Θα γραφω τι τρωω, τι γυμναστικη κανω και καθε βδομαδα την προοδο μου!! Αυριο θα ειναι η πρωτη μερα της πρωτης φασης! Ειχα κανει παλιοτερα την πρωτη φαση και ειχα χασει 5 κιλα, απο 90 85 :yes: Οποιος-οποια κανει η θελει να κανει την διαιτα ειναι ευπροσδεκτος/η (και οχι μονο)

Καλη συνεχεια!!

Senior Member
    χριστος ανεστη σε ολους-ες...
    την εχω δει καπου
    ειναι που εχει λιγα λιπαρα κ οχι υδατανθρακα μετα τις 2????
    δωσε κανα λινκ,καλη επιτυχια

Γεια σου

http://www.enter2life.gr/wp/919-i-di...ke-moreno.html εδω θα βρεις πληροφοριες

Σημερα εφαγα πρωι ενα γιαουρτι και ενα μανταρινι, δεκατιανο ενα μηλο, μεσημεριανο τονο με σαλατα μαρουλι, απογευματινο κεφιρ και σε λιγο θα φαω σολωμο με σαλατα μαρουλι. Επισης περπατησα πολυ σημερα, εκανα 14426 βηματα και συμφωνα με τον βηματομετρητη εκαψα 500 θερμιδες!!

Ξεκιναω στα 83,7 κιλα

Senior Member
    μεσα ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Senior Member
    Καλή αρχή! Δεν λέει κάτι καινούργιο (την είχα δεί κι γω και μάλιστα υπάρχει και σε τορεντ το βιβλίο αν σε ενδιαφέρει google it). Βασικά αν μπορούσα να φάω μόνο αυτά θα αδυνάτιζα σίγουρα με τρελούς ρυθμούς :bouncy: Θα την κάνω για 2-3 μέρες στα πλαίσια "πρωτεινικής" διατροφής μόλις καταφέρω να βάλω το κεφάλι μέσα...και αν μου κάτσει καλά θα συνεχίσω. Μόλις ζυγιστώ θα έρθω κι γω!

Χρόνια πολλά!! Εμείς δεν βγήκαμε τις γιορτές λόγω κάποιων προβλημάτων...αλλά διατροφικά ξέφυγα έτσι για να καταλάβω Πάσχα! Βλακωδώς βέβαια :crazy:
    Ελπίζω να περάσατε καλά και να φάγατε καλά! Και να επανέλθουμε σε πρόγραμμα ακόμα πιο καλά!

Eυχαριστω! Ωραια δεν θα ειμαι και μονη μου! Εγω εχω το βιβλιο του οποτε οτι θελετε ρωτηστε με!!

Καλησπερα

Εχουμε και λεμε σημερα εφαγα πρωι smoothie με κεφιρ, βατομουρα και στεβια, δεκατιανο ενα μηλο, μεσημεριανο κεφτεδακια γαλοπουλας με αγγουροντοματοσαλατα, σε λιγο ενα γιαουρτι απλο με στεβια και βραδυ θα φαω τα υπολοιπα κεφτεδακια που εμειναν με μαρουλοσαλατα.

Επισης εχω κανει 1 ωρα ελλειπτικο!!

:bouncing:

Senior Member
    Μπράβο τα πας πολύ καλά! Τη διάβασα (αν και δεν έχω το βιβλίο γιατί τελικα ή πρέπει να πληρώσεις για να το κατεβάσεις ή κολλάει το δικό μου pc!).
    Δυστηχώς δε θα αρχίσω παρεούλα σου γιατί έχει απεριοριστες ποσότητες και δεν θα με βοηθήσει με τη βουλιμία μ. Επίσης δεν τα τρώω ακόμα τα φρούτα, δε μου αρέσουν, επιπλέον μου φέρνουν πείνα. Θα αρχίσω λοιπόν με τη south beach που είναι πιο μαζεμένη στην αρχή και μπορώ να πειθαρχήσω.
    Τα τσουρέκια και τα κουλούρια πως τα εξαφάνισες? Ψάχνω τρόπους, εκτός από το να τα φάω!!!

Καλησπερα και χρονια πολλα! Καλη επιτυχια με τη διαιτα !! Δε μπιρω να σιυ κανω παρεα γιατι κανω πρωτεινικη συγεκριμενη αλλα σε λιγο καιρο που θα προσθεσω φρουτα θα μοιαζουν αρκετα νομιζω οποτε θα σου κανω πιο αμεση συμπαρασταση!
    Αχ αυτα τα τσουρεκια... η ψυχουλα μου το ξερει πως αντεξα και δεν εφαγα..

Senior Member
    Ποια πρωτεινικη κανεις elenitsa? Εγω θα ξανακανω τη southbeach γιατι μετα βαζει απο ολα. Κι γω σε λιγες μερες θα βαλω φρουτα, ισα ισα οταν ελπιζω θα εχουν βγει τα πρωτα καλοκαιρινα. Τα χειμωνιατικα ρε κοριτσια δεν τα θελω με την καμμια ομως

Sweet κανω μια της Ψωμα της διαιτολογου.Ειχε παει μια φιλη μου και
    μου την εδωσε. Ειναι πολυ δυσκολη στην αρχη αλλα τωρα που κοντευω μηνα συνηθισα.. Περιμενω βεβαια πως και πως να ενταξω φρουτα! Βασικα μοιαζει με south beach απλα σου προσθετει φρουτα και βρωμη πιο αργα... Τη south την εχεις ξανακανει ε; Πως λειτουργει σε σενα,εχει αποτελεσμα;

Senior Member
    λίγες μέρες την είχα κάνει κι εξαφανίστηκαν τα υγρά με τη μία! Εδειχνα 10 κιλά κάτω! Το χρειάζομαι αυτο το ουπς στην εικονα μου αμεσα! Θεμα ατιμης ψυχολογιας! Αυτο πιστευω θα με κρατησει να ξαναρχισω διατροφη μετα.

Γεια σας,

Σημερα εχουμε και λεμε, πρωι δυο αυγα και ενα γκρειπφρουτ, δεκατιανο γιαουρτι με φρουτα, μεσημεριανο φιλετο γαλοπουλας με μαρουλι και αγγουρι, απογευμα ασπρο γιαουρτι με στεβια, βραδυ φιλετο με αγγουροντοματα.

Περπατησα πολυ και σημερα, πανω απο 14000 βηματα!!!

Senior Member
    λειπω για διακοπες γυρναω αυριο κ την ξεκιναμε οκ?????
    ελενιτσα για δωσε κ αυτηντης ψωμα αν μπορεις...

Sweet , θα δεις θα τα πας πολύ καλά και θα αναπτερωθείς ψυχολογικά! Απλά μετά πρέπει να προσέξεις τους υδατάνθρακες γιατί εγώ την είχα πατήσει πιο παλιά..
    Princess αυτό το γιαούρτι με στέβια τι ακριβώς είναι; Σκέτο γιαούρτι με σκόνη στέβια;Και είναι ωραίο;;;;
    Helena σου γράφω το διαιτολόγιο του πρώτου ένα μήνα και αν δεις ότι θες να την κάνεις πες μου να σου γράψω και τα υπόλοιπα, ναι?
    Η Ψωμα συνεργάζεται με τη eurodiet και προμήθευε στη φίλη μου μπάρες πρωτεινης. Εγώ που την κάνω μόνη μου τσέκαρα στο site της εταρίας και στο αντίστοιχο της atkins και είδα ότι οι μπάρες και τα δημητριακά πρωινού έχουν πάνω κάτω την ίδια διατροφική ανάλυση.
    Λοιπόν:

ΠΡΩΙΝΟ κορν-φλεικς με γάλα (δημητριακά atkins και γάλα 2%)
    ΣΝΑΚ : αγγουράκια σκέτα (αν πεινάσεις άλλη στιγμή τρως επίσης αγγουράκια)
    ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Πρωτεινη άπαχη με σαλάτα
    ΑΠΟΓΕΥΜΑ: μια μπάρα πρωτείνης
    ΒΡΑΔΥ: Mισή ποσότητα του μεσημριανού με σαλάτα, ή μισό cottage με σαλάτα, η σαλάτα με δυο φέτες γαλοπούλα και 2 τυρι
    Απαγορεύονται πατάτες, ρύζι, ψωμί , ζάχαρη και ο,τι περιέχει ζάχαρη, αλκοόλ, κρεμμύδι ξερό,καρότα, φρούτα.
    Νερό 2lt, καφές και τσαι ναι,

Εγώ στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ αλλά τώρα συνήθισα.. δεν έχω χάσει πολύ( -3.5kg) , σε σχέση με αυτό που περίμενα λόγω του ότι είναι πρωτεινική αλλά συνεχίζω ακάθεκτη.

Page 1 of 2 12 LastLast