Δεσμευομαι..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Δεσμευομαι..

Δεσμευομαι , με το θαρρος που πηρα απο εδω και πως δεν ειμαι μονη μου πια , να κανω τον εμμετο , μονο μια φορα καθε βραδυ, προς το παρων , υποψιν παλια εκανα και 6 φορες τη μερα.. Δεσμευομαι και θα σας λεω πως πηγαινω . Το εκανα χθες κ θα συνεχισω κ σημερα!! Μπορειται να βαλετε κ εσεις καποιο στοχο.. Σας αγαπω γιατι το αξιζετε περισοτερο εισαστε ολα τα παιδια καλα κ ευαισθητα , παιδια εννοω απεριοριστης ηλικιας..
    Με αγαπη ..

Senior Member
    Καλημέρα,Ειρηνάκι και καλή δύναμη στην προσπάθεια σου για μια ζωή απελευθερωμένη απ'όσα εμποδίζουν τα πετάγματα σου!
    Εμένα πάντως αυτό το "δεσμεύομαι" σου με στεναχωρεί.Φοβάμαι πως τροφοδοτεί κύκλους και συνεπαγόμενα συναισθήματα,
    που δε λειτουργούν βοηθητικά...Εσένα ν'αγαπάς γιατί εσύ το αξίζεις!Αξίζεις το καλύτερο,αξίζεις την ελευθερία σου!Να σε προσέχεις!

Member
    Μην "δεσμεύεσαι" κορίτσι μου. Μην το βάζεις με αυτό τον τρόπο στο μυαλό σου γιατί θα λειτουργεί σαν υποχρέωση. Οι υποχρεώσεις είναι ζόρικο πράγμα, τα δικαιώματα όμως είναι ωραία!
    Πες στον καθρέφτη σου "έχω δικαίωμα σαν άνθρωπος να ΜΗΝ κάνω αυτό στον εαυτό μου" και θα δεις, θα είναι πιο εύκολο :saint2: