Results 16 to 28 of 28
-
20-07-2012, 14:32 #16
Οι κρέμες είναι απαραίτητες για την ενυδάτωση και την τόνωση του δέρματος. Αλλά, με μέτρο ως προς αυτά που ξοδεύουμε! Ούτε τις πανάκριβες, αλλά ούτε και τις πιο φτηνιάρικες. Μία μέση κατάσταση.
Να' σαι καλά, που μας έβαλες την εκπομπή, να ξεστραβωθούμε. :crazy:
- 20-07-2012, 14:48 #17
Η αλήθεια είναι πως ποτε δεν πήρα πανάκριβες κρέμες τις τάξης τον 100 euro κλπ. επίσης για χρονια προωθούσα και την Nutrimetics και πήγαινα και πολύ καλά και τις χρησιμοποιούσα και η ίδια. (δυστυχώς εδώ πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή συν του ότι δεν μιλάω τι γλώσσα ..).
σε μεγάλες πείνες χρησιμοποίησα φθηνές κρέμες και δεν μου έδωσαν την ενυδάτωση που χρειαζόμουν plus ότι μερικές μου έδωσαν πολύ άσχημη επιδερμίδα. Μια μέσης τιμής κρέμα η οποια σε βολεύει και σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι (λάμψη , απαλή επιδερμίδα κλπ) κοστίζει περίπου στα 30 euro σήμερα (πάνω κάτω). σημαντικό επίσης ρολο παίζει η διατροφή μας και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό.
και για να μην ξεπαραδιαζόμαστε σε μάσκες και piling ξέρετε τον τρόπο..ανοίξτε τα ντουλάπια και το ψυγείο σας. λίγο meli , λίγο πορτοκαλι η λεμόνι, ζάχαρη και λάδι, αγγουράκι αυγά κλπ κάνουν θαύματα (ζάχαρη και λίγο λάδι κανεις φοβερό piling) και για την πιτυρίδα...αλατάκι
22-07-2012, 19:29 #18
Τις προάλλες έλεγα σε μια φίλη μου για το πόσο καλά νιώθω με τη νέα διατροφή μου (atkins/low-carb) και επειδή και εκείνη με βλέπει να μικραίνω βδομάδα με την βδομάδα σκέφτηκε να την ακολουθήσει για να χάσει τα παραπανίσια κιλά (5-6, όχι στην δική μου κατηγορία :bigsmile: )
Σε καποιο σημείο είχα αναφέρει ότι τρώω ψωμί φτιαγμένο από λιναρόσπορο αντί για σιταρένιο ψωμί.
Μου έκανε μια ερώτηση που με σόκαρε. Eίμαι σίγουρη ότι και εγώ είχα κάνει παρόμοιες στο παρελθόν.
Με ρώτησε πόσο λιναρόσπορο να προσθέσει στην διατροφή της και σε ποια γεύματα για να αδυνατίσει. Νόμιζε ότι εάν σε κάθε γεύμα προσέθετε low-carb τρόφιμα θα έκανε καλο στην υγεία της και θα έχανε βάρος.
Της απάντησα ότι δεν είναι η λογική του "προσθέτω κάτι στην διατροφή μου ενώ συνεχίζω να τρώω ό,τι έτρωγα" αλλά "αντικαθιστώ τροφές που επιβαρύνουν τον οργανισμό μου με πιο υγιεινές".
Έπρεπε να δείτε την έκφραση της!!! Η απόλυτη απογοήτευση! Λες και έλεγα σε μικρό παιδί ότι ο ʼγιος Βασίλης δεν υπάρχει!!!
Μου είπε ότι δεν θέλει να αλλάξει διατροφή απλά να χάσει βάρος... οπότε τώρα ψάχνει για χάπια αδυνατίσματος σε όποιες ιστοσελίδες βγουν στην πρώτη σελίδα του google!!!!uzzled:
Προγραμματίζουν την λογική μας ότι "θα πάρεις αυτό και μετά θα γίνει μαγικά το άλλο!" και εάν ακούσουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε διατροφικές συνήθειες, φυσικά θα πούμε "γιατίιιιιι?? σιγα μην μπω σε τετοια ταλαιπωρία. οι άλλοι μου προσφέρουν ένα χάπι και παπαλα! Πολύ καλύτερο deal !"
23-07-2012, 02:01 #19
την έκανα και go την δίαιτα αυτή. μου έδωσαν πρώτα αρκετές δίαιτες στο νοσοκομείο να με βοηθήσουν να χάσω βάρος πριν πάμε στην επέμβαση και go τις έκανα όλες αν και "ισκερα" πως δεν θα χάσω.
λοιπόν μάλλον είμαι η εξαίρεση στον κανόνα διότι δεν έχασα ούτε γραμμάριο..και την έκανα την δίαιτα με ευλάβεια καλόγερου. επίσης ο οικογενειακός γιατρός μου όταν του είπα για αυτήν την δίαιτα και πως μου την έδωσαν στο νοσοκομείο (η "διατολογος" που έχω στο νοσοκομείο) έχασε τα μαλλιά του..μου είπε πως αυτές οι "αμερικανογεννητες" δίαιτες είναι ότι χειρότερο μπορείς να κανεις στον οργανισμό σου...
πιθανότατα η διαιτολόγος αφού μου είχε δόση 5 δίαιτες και δεν έχανα αποφάσισε να μου δόση και αυτή παρα το τι κάνει στον οργανισμό (και ιδιαιτερα σε μένα που είμαι διαβητική) ως υστατη δίαιταδεν έπιασε ούτε αυτό και πάμε για επέμβαση να γλιτώσω μια και καλή
23-07-2012, 03:37 #20
δεν είναι εδώ το τόπικ για low-carb αλλά είναι μια αλήθεια ότι αυτοί που έχουν διαβήτη και προδιαβήτη και κάνουν low-carb ενώ μειώνει το ζάχαρο (γιατί δεν τρως τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη) το induction πέφτει βαρύ και δεν χάνουν τόσο εύκολα κιλά. Το είδα στο φόρουμ lowcarber.org, πολλοί που παραπονιόντουσαν ότι δεν έχαναν είχαν διαβήτη.
Ούτε εγώ έχασα τίποτα τον πρώτο μήνα, κάτι το οποίο δεν συνηθίζεται σε τέτοιες διατροφές. Στον δεύτερο μήνα 1 κιλό και στον τρίτο έχω πάρει πραγματικά την κατηφόρα, σταθερά χάνω 0.5-0.7 την εβδομάδα και έχω χάσει πολλούς πόντους, χρειάζομαι καινούρια ρούχα. Είναι αναλόγως τον οργανισμό. Ένας έλεγε ότι έχασε βάρος τον τέταρτο μήνα που την έκανε και μετά είχε σταθερή μείωση.
Για μένα το βασικό είναι ότι δεν πεινάω πια.
Λέγονται και γράφονται πολλά για το πως η ατκινς προκαλεί πρόβλημα με χοληστερίνη. Και ειναι μια αλήθεια αφού στην ατκινς-εκδοχή της low-carb λέει να τρως πολύ λίπος (ενώ άλλες εκδοχές της low-carb είναι πιο συμμαζεμένες όσον αφορά την κατανάλωση λίπους).
Εγώ κάνω low-fat low-carb (το λίπος μου προκαλεί κολικό) και πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια έχω φυσιολογικές εξετάσεις αίματος. Δεν έχω τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο :smug b:
Βέβαια δεν μαγειρεύω με μία κούπα λαρδί (το είδα κάπου σε φόρουμ της άτκινς, υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν!) ούτε βάζω σώνει και καλά παραπανίσιο λάδι στο φαγητό επειδή η δίαιτα μου το επιτρέπει ή το "επιτάσσει"
παν μέτρον άριστον, στο χέρι του καθενός να πάρει τα καλά στοιχεία και να αφήσει τα άλλα
η γιατρός μου μου είπε να συνεχίσω (αφού εξετάσεις αίματος για πρώτη φορά δεν έχω πρόβλημα με κάτι...) αλλά να προετοιμάζομαι από τώρα για το πως θα ζήσω με αυτή τη διατροφή και να μην επιστρέψω σε παλιές συνήθειες του να τρώω ψωμί με ζάχαρη για πρωινο (κι όμως. το έκανα)
Ninap καλά κάνεις και πας να το αντιμετωπίσεις χειρουργικά.
Το είχα στα υπόψιν μου για ύστατη λύση και τον περασμένο Σεπτέμβρη μου έδωσα "διορία" ότι θα κάνω το α, β, γ (αλλαγές στον τρόπο ζωής) και εάν χάσω ελάχιστο βάρος φεύγω για νυστέρι.
Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει με διαφορετικούς ενδοκρινολόγους να πίνω κάτι ζουμιά (σκόνη με νερό) για να αντικαθιστώ γεύματα και το ξενικάλ. Πείνασα, ταλαιπωρήθηκα, έχασα κιλά και τα ξαναπήρα εις διπλουν τσε βάλε, που έλεγε η διαφήμιση με τους κρητικούς
Είναι κρίμα γιατί σε αυτά μου τα παθήματα έπεσα θύμα των ενδοκρινολόγων που αποφάσισαν για δικούς τους λόγους (είτε λόγω αφέλειας, είτε τα είχανε κάνει πλακάκια με τον διανομέα των προιόντων αυτών) να με υποβάλλουν σε αυτή τη διαδικασία.
Στο τέλος κατέστρεψα το στομάχι μου και πήγα σε γαστρεντερολόγο, ο οποίος με μια απίστευτη ηρεμία στον τόνο της φωνής του και έναν απίστευτο κυνισμό μου είπε ότι δεν θα χάσω ποτέ το παραπανίσιο βάρος γιατί ο οργανισμός μας είναι φτιαγμένος έτσι ούτως ώστε να αποθηκεύει γρήγορα και να μην αποδεσμεύει ενέργεια εύκολα. Δεν θα ξεχάσω που έγραφε τα φάρμακα στο βιβλιάριο, ούτε που με κοίταγε, και μου μίλαγε και είχα πάθει σοκ. Δυστυχώς ήταν η σκληρή αλήθεια. Ήμουν 130+ τότε. Μου λέει "η μόνη λύση είναι να τα κάψεις με γυμναστική" σηκώνει το κεφάλι του (έγραφε το βιβλιάριο εκείνη την ώρα) και με ρωτάει "δεν νιώθεις κάψιμο στις πατούσες όταν περπατάς?" του λέω ναι και συνεχίζει να γράφει στο βιβλιάριο λεγοντας μου "ε, ούτε αυτό μπορείς να κάνεις τότε!!!" με μια αφύσικη νηφαλιότητα εάν σκεφτούμε τι μου έλεγε!!!
Μου είπε επίσης ότι γενικά οι περισσότεροι παχύσαρκοι παραμένουν έτσι για το υπόλοιπο της ζωής τους και ότι όσοι καταφέρνουν να χάσουν τα ξαναπαίρνουν.
Είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα γιατί είχα συνηθίσει αγαπητή Ninap να μου πουλάνε ελπίδα!!! Και εκείνος δεν είχε καμιά διάθεση να μου πουλήσει κανένα προιόν για να χάσω βάρος έτσι δεν υπήρχε λόγος να μου πουλήσει ελπίδα.
Στο τέλος μου είπε ότι θα χρειαστεί να κάνω δίαιτα να χάσω λίγα κιλά όταν θελήσω να μείνω έγκυος και να προσπαθήσω να μην μεταδώσω τις ίδιες διατροφικές συνήθειες στα παιδιά μου για να μην κουβαλάνε κιλά για το υπόλοιπο της ζωή τους. Για μένα?? Απ'ότι μου είπε σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες να τα χάσω και να μείνω σε φυσιολογικό βάρος, να συμβιβαστώ με την ιδέα της παχυσαρκίας και να προσπαθήσω να τρώω πιο υγιεινα για να μην επιβαρύνω κι άλλον τον οργανισμό μου γιατί όπου να'ναι θα αρχίσω να έχω διαβήτη και χοληστερίνη.
Αυτό κι αν ήταν χαστούκι!!! Η αλήθεια!!!
Και με αυτό αποφάσισα να προσπαθήσω να αλλάξω τρόπο ζωής. Σιγά σιγά, μια αλλαγή την φορά και έως ότου συνηθίσω την νέα αλλαγή δεν προσπαθούσα άλλη.
Το ξέρω ότι μου μίλησε σκληρά αλλά είδα ότι έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής για να καταφέρω να είμαι υγιής παχύσαρκη (πρώτος στόχος) και να βρω μεθόδους για να αλλάξω τρόπο ζωής μια για πάντα ούτως ώστε να κρατηθώ στα κιλά που έχανα (κι ας ήταν μόνο ένα, από 128 στα 127!!!)
Τον περασμένο Σεπτέμβρη ξεκίνησα γυμναστική (μέσα στο σπίτι, όχι σε γυμναστήριο) και έχασα 20 κιλά.
Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι εάν δεν χάσω περισσότερα από 5 στους πρώτους 6 μήνες θα το κυνηγούσα για νυστέρι γιατί θα ήταν σημάδι ότι δεν γίνεται τίποτα πια στην περίπτωση μου.
Low-carb κάνω μόνο για να μην πεινάω. Δεν επαναπαύομαι, συνεχίζω γυμναστική, και συνεχίζω να ψάχνω ποια αλλαγή τρόπου ζωής θα είναι η επόμενη. Είμαι ανάμεσα στο να κάνω απολέπιση δέρματος (σώμα) κάθε βδομάδα (για καλύτερη υφή) ή να καθαρίζω πιο συχνά το σπίτι (παραπανίσια άσκηση που δυστυχώς βαριέμαι, θα δούμε ποια θα είναι η επόμενη αλλαγή).
πω πω πως τον θυμήθηκα βραδιάτικα
Έτσουξαν εκείνα τα 3 λεπτά, αλλά βγήκα από το ιατρείο αποφασισμένη να το χτυπήσω στην ρίζα το "κακό"
23-07-2012, 15:10 #21
Πω, πω τι χαστούκι ήταν αυτό !!!!!!!!!!! Δεν ξέρω αν πρέπει να του ρήξεις μια μπουνιά γιατί σε έκανε κομμάτια ή να τον συγχαρείς γιατί σε έβγαλε από τον λήθαργο του από τη Δευτέρα θα αρχίσω δίαιτα....... Σίγουρα παρακινδυνευμένο από το να πάθεις κατάθλιψη ή να κάνεις αυτό που έκανες, μικρά βήματα κάθε φορά ! Μπράβο σου που επέλεξες το δεύτερο...
23-07-2012, 16:45 #22
Το ότι ήταν πολύ ήρεμος βοήθησε στο να μην τον πάρω από κακό μάτι.
Φυσικά την πρώτη μέρα ένιωσα ένα αίσθημα "πένθους". κάπως έτσι. ξέρεις, η φαντασίωση του "τα χάνω γρήγορα και παραμένω στα ίδια κιλά για πάντα" πέθανε.
Επίσης μου είπε να προσπαθήσω να συμβιβαστώ με αυτή την κατάσταση, να αγαπήσω το σώμα μου όπως είναι και να είμαι ευτυχισμένη όπως είμαι.
Φυσικά όταν είσαι παχύσαρκος σκέφτεσαι ότι "εάν αδυνατίσω θα είμαι καλύτερα ψυχολογικά" και στην ουσία αναβάλλεις την ευτυχία σου για "όταν" και "αν". Οπότε αυτή η συμβουλή χτύπησε διάνα.
Και μου είπε να προσπαθήσω όταν κάνω παιδιά να πάω σε διατροφολόγο να μου γράψει διατροφή που πρέπει να ακολουθήσουν από μωρά για να μην τα καταδικάσω στο δικό μαρτύριο.
Κάτι το οποίο θα κάνω.
Και ακόμα κι αν καταφέρω να χάσω βάρος και να παραμείνω σε φυσιολογικά κιλά και πάλι θα κουβαλάω χιλιάδες άδεια λιποκύτταρα τα οποία δημιούργησε ο οργανισμός μου για να αποθηκεύσει το λίπος, και που θα παραμείνουν και θα περιμένουν εκεί την κατάλληλη ευκαιρία να ξαναγεμιστούν... :exclamation:
23-07-2012, 17:05 #23
Συγνώμη για τη χαζή ερώτηση, αλλά θα την πάθω εγώ τελικά την κατάθλιψη... αν δεν έχω ήδη δηλαδή... τα λιποκύτταρα που έχουμε στα 100 κιλά τα έχουμε και στα 60 ??
Τώρα όσον αφορά τα παιδιά, επειδή έχω 2, η διατροφή τους δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλεια, ισορροπημένη και υγιεινή, είναι αδύνατα, γυμνασμένα και δεν μπαίνει τίποτα επεξεργασμένο στο σπίτι...... τα επεξεργασμένα τα τρώει η μαμά κρυφά ή εκτός σπιτιού !!!!!!! αχ, τι με βάζετε και λέω η γυναίκα.....
23-07-2012, 17:42 #24
:lol: χα χα καλοοοοο
θα μπορούσε να γίνει και βιβλίο "Tο αμάρτημα της μητρός μου. Revised."
ναι είχα πάθει κι εγώ ένα καρασόκ όταν το έμαθα δυστυχώς ο οργανισμός μας φτιάχνει κιάλλα "σακούλια" για να αποθηκεύσει το επιπλέον λίπος και όταν χάνεις βάρος ναι μεν αδειάζουν αλλά δεν καταστρέφονται.
Είχα δει στην τηλεόραση ότι μια "λύση" για αυτά είναι η λιπαναρρόφηση. Αλλά θα αφαιρεθούν μόνο σε περιοχές που την κάνεις, στο υπόλοιπο σώμα θα υπάρχουν... και φυσικά όσο πιο άδεια (εάν έχεις αδυνατίσει), τόσο περισσότερα ξεφορτώνεσαι εάν την κάνεις.
Προσωπικά ΣΙΓΟΥΡΑ θα την κάνω. Μπορεί να μην μαζέψω το δέρμα αλλά τα λιποκύτταρα θα την πληρώσουν :smirk:
If you?ve gained a lot of weight as an adult, you may have added to your store of fat cells. That makes it harder to lose weight because, once they?ve taken up residence in your body, fat cells never go away.
...
If you have more than your fair share of fat cells it?s going to be more of an uphill battle for you to lose weight than for someone with fewer fat cells. That?s just how things work. But nothing?s impossible.
...
Fat Cells Shrink, But Don?t Die
Μην μου απογοητεύεσαι!!!!
ʼσχετο, πληροφορία από δω, πληροφορία από κει, σιγά σιγά μαθαίνουμε πόσα πράγματα μας κάνουν κακό, μας δυσκολεύουν να χάσουμε βάρος και δείχνει απολύτως λογικό το ότι παιδευόμαστε όλοι οι παχύσαρκοι και έχουμε εφήμερα αποτελέσματα.
Να και ένας που μόλις το άκουσε http://answers.yahoo.com/question/in...0185112AAPN7nx
23-07-2012, 18:23 #25
Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει με διαφορετικούς ενδοκρινολόγους να πίνω κάτι ζουμιά (σκόνη με νερό) για να αντικαθιστώ γεύματα και το ξενικάλ. Πείνασα, ταλαιπωρήθηκα, έχασα κιλά και τα ξαναπήρα εις διπλουν τσε βάλε, που έλεγε η διαφήμιση με τους κρητικούς
Otiosa mou
μια από το ίδια και εγώ. όταν δε έκανα και θυρεοειδή και ήμουν και στην αρχή από το ζάχαρο μου ψάχνοντας να βρω τι θα γίνει (σκέψου είχα 7 μήνες καθυστέρηση έτσι ξεκίνησα τις εξέτασης) ο πρώτος γιατρός που πήγα τότε ήταν ένας πυρηνικός ιατρός (σπούδαζα στη λάρισα τότε) με λέει aaa δεν έχεις τίποτα...όμως το πρόβλημα συνεχιζόταν και go ζαλιζόμουν και από τον διαβήτη. άκουσα λοιπόν για έναν εκπληκτικό (φαντάσου και να μην ήταν) γιατρό στη θεσσαλονίκη ενδοκρινολόγο εν ονόματι Χαρσούλης..παο λοιπόν με κάνει εξετάσεις με τα χερια διότι ο εκπληκτικός γιατρός δεν είχε καν υπέρηχο στο ιατρείο. δεν μπορούσε να ψηλάφηση τίποτα με λέει e! έχεις λίγο ζάχαρο ένταξη δεν είσαι για χάπια, ! e! έχεις λίγο θυρεοειδή δεν είσαι για χάπια . θα παχαίνεις συνεχεια δεν θα αδυνατίσεις ποτε μα ποτε μπορεί να φτάσεις 500 κιλά. πάρε τα "χενικαλ"
έχασα 15 κιλά σε 3 μήνες και μόλις τα "σταματατισα" έβαλα και τα 15. Όταν αποφάσισα να παο σε μια νέα γιατρό στην Καρδίτσα που εμενα τότε (ερωτοχτυπημένη ακολουθώντας τον ερωτα μου) το ζάχαρο μου ήταν άστα να πάνε και ο θυρεοειδής μου στα ύψη + η ΤΣΙ τα ίδια...η γυναικα τραβούσε τα μαλλιά τις.
κατάφερα να χάσω αρκετά κιλά με την διατροφή τον διαβητικών και έκανα και γυμναστήριο το οποιο με βοηθησε στην ευεξία μου περισσότερο και στην σφριγηλότητα . μου αρέσουν τα βάρη πεκ δεκ και τέτοια πεθαίνω για αυτά και περνούσα κάθε μέρα στο γυμανστήριο για κανένα τρίωρο..φτάνω τα 95 κιλά..
και έρχομαι στην Ολλανδία....και εδώ γυμναστήριο δεν κάνω ...και αρχίζω την ισνουλίνη..και φτάνω στα 127 κιλά...τώρα είμαι 119 μονο επειδή μείωσα την ινσουλίνη ...
κάνω δίαιτες πάνω από 20 χρονια τώρα..και όταν είχα φτάσει 95 κιλά συνέχιζα να κάνω δίαιτα απλά για να παραμείνω 95 κιλά και να μην παο παραπάνω...εκεί ..κόλλησε δεν πήγαινε παρακάτω..
upia ροφήματα, πήρα xenical , έκανα αμέτρητες δίαιτες . Και όλα αυτά γιατί οι γιατροί τα κονομάνε με τα διαφορα αυτά προϊόντα..άρα διαφήμιση είναι και αυτό
κοιτάω το τηλέφωνο και λέω..χτυπα βρε χτυπα...περιμένω απλά να με πάρουν τηλέφωνο για την ημερομηνία τις επεβμασις η οποια θα είναι 3 εβδοματες μετά το τηλεφώνημα αυτό το ξέρω ντεφάκτο
23-07-2012, 19:14 #26
Originally posted by otiosa
:lol: χα χα καλοοοοο
θα μπορούσε να γίνει και βιβλίο "Tο αμάρτημα της μητρός μου. Revised."
ναι είχα πάθει κι εγώ ένα καρασόκ όταν το έμαθα δυστυχώς ο οργανισμός μας φτιάχνει κιάλλα "σακούλια" για να αποθηκεύσει το επιπλέον λίπος και όταν χάνεις βάρος ναι μεν αδειάζουν αλλά δεν καταστρέφονται.
Είχα δει στην τηλεόραση ότι μια "λύση" για αυτά είναι η λιπαναρρόφηση. Αλλά θα αφαιρεθούν μόνο σε περιοχές που την κάνεις, στο υπόλοιπο σώμα θα υπάρχουν... και φυσικά όσο πιο άδεια (εάν έχεις αδυνατίσει), τόσο περισσότερα ξεφορτώνεσαι εάν την κάνεις.
Προσωπικά ΣΙΓΟΥΡΑ θα την κάνω. Μπορεί να μην μαζέψω το δέρμα αλλά τα λιποκύτταρα θα την πληρώσουν :smirk:
If you?ve gained a lot of weight as an adult, you may have added to your store of fat cells. That makes it harder to lose weight because, once they?ve taken up residence in your body, fat cells never go away.
...
If you have more than your fair share of fat cells it?s going to be more of an uphill battle for you to lose weight than for someone with fewer fat cells. That?s just how things work. But nothing?s impossible.
...
Fat Cells Shrink, But Don?t Die
Μην μου απογοητεύεσαι!!!!
ʼσχετο, πληροφορία από δω, πληροφορία από κει, σιγά σιγά μαθαίνουμε πόσα πράγματα μας κάνουν κακό, μας δυσκολεύουν να χάσουμε βάρος και δείχνει απολύτως λογικό το ότι παιδευόμαστε όλοι οι παχύσαρκοι και έχουμε εφήμερα αποτελέσματα.
Να και ένας που μόλις το άκουσε http://answers.yahoo.com/question/in...0185112AAPN7nx
Το πρόβλημα περιορίζεται συνεπώς σε αυτούς που ήταν υπέρβαροι από παιδιά.
Και όπως και να'χει ανεξάρτητα από τον αριθμό τους δεν έχουμε κάποια επιπτωση, γιατί σας προβληματίζει τόσο; Αν βάλετε βαρος δε θα είναι λόγω του αριθμού των λιποκυττάρων σας.
24-07-2012, 09:56 #27
Ninap εύχομαι να χτυπήσει γρήγορα το τηλέφωνο !!!!!! γιατί την αναμονή κανείς δεν την μπορεί...
Οσο για τις λιποαποθήκες Oti είναι έτσι όπως τα λες αλλά διάβασα ότι όταν αδυνατίσεις κάποιο μικρό ποσοστό εξαφανίζεται, δηλαδή στα 100 έχεις περισσότερες από τα 60, αλλά μια άλλη γυναίκα που ήταν πάντα 60 σίγουρα θα έχει πολύ λιγότερες από μας....
02-08-2012, 13:15 #28
δεν πειράζει αλαλουμάκι, θα τις αδειάσουμε κι ας είναι εκεί
νινάπ την έκανες την εγχείρηση? Σου έχουν δώσει ημερομηνία?
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....