Παλι τα ιδια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Senior Member

Παλι τα ιδια

Σημερα λοιπον και 2 μερες πριν με εχει πιαει μια ελαφρια αδιαφορια γενικα να το πω καταθλιψη κατι τετιο τελος παντον.
    Νιωθω ακομα αδυναμια.ταχυκαρδια και την καρδια μου ετημη η να σταματησει η να εκραγει.Που να μην επερνα και τα φαρμακα δλδ.Εκανα αναπνοες οπως μ πε η γιατρος μ αλλα τα ιδια.Ενταξη δεν ειναι οπως πρωτα αλλα μια αδια8εσια την εχω και δυσφορια.Και δυσπνια.Τι να κανω??Υπομονη φανταζομαι .Ελπιζω να περασει σιντομα.

Junior Member
    Απο τη στιγμη που δεν ειναι οπως πρωτα, γιατι δεν δοκιμαζεισ να πας μια βολτα ειτε με αυτοκινητο ειτε και με τα ποδια μηπως ετσι αλλαξει η διαθεση σου...???

Senior Member
    Κανονισα ραντευου αυριο με την γιατρο μ γιατι μου ειπε οτι πρεπει να μου τα αλξει γιατι δεν 8α επρεπε λογικα να εχω νευρα και να κανω σινεχια εμετους.Φοβαμαι μηπως σιγα σιγα δεν με πιανει τπτ και στο τελος μου γραφει πιο υσχιρα φαρμακα και γινω φυτο.αν μου γραψει πιο υσχιρα θα τα κοψω ολα και θα παλεψω μονη μου.

Senior Member
    και ελεγα οτι το ξεπερασα αλλα τελικα δυσκολα θα συνελ8ω φενεται ¨(

Senior Member
    maria... πέρα απο τα φάρμακα, ίσως θα έπρεπε να κάνεις ψυχοθεραπεία. κάτι για να μπορέσεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου πιο ουσιαστικά, να αναγνωρίσεις τι σε φέρνει σε αυτή την κατάσταση, να εστιάσεις κ να το πολεμήσεις. καλή δύναμη σου ευχομαι, είναι εξαντλητικό

Senior Member
    Μα εκανα μια φορα ψυχοθεραπεια και η ψυχολογος μ ειπε οτι δεν χριαζομαι επειδη κατανοω απολιτα αυτο π με ανγχωνει κ το ελενχω.Απλα τα φαρακα με πειραζουν και μαλλον πρεπει να παρω αλλα .Δεν θελω να παρω ομως πιο υσχιρα.δλδ η ευτιχια μ θα κρεμεταια απο τα φαρμακα.η8ελα να παρω 2-3 μηνες ακομα αυτα π περνω κ μετα να τα κοψω.αντε παλι 70 ευρο αυριο στην επισκεψη!!!

Senior Member
    ειναι ισως που πηρα κ 4 κιλα.δεν αντεχω να απρω πισο οσα κιλα εχασα.

Senior Member
    Ηρεμησε μαρια περαστικο ειναι,δεν μπορει να ειμαστε παντα ετοιμοπολεμοι.
    Δεν ξερω κιολας εσυ ξερεις καλυτερα τον εαυτο σου....περαστικα και μην καταφευγεις τοσο ευκολα στα φαρμακα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ηρέμησε maria... εφόσον κατανοείς απόλυτα το τι συμβαίνει κ το ελέγχεις, είναι κρίμα να παίρνεις φάρμακα που θα σου επιδεινωνουν την κατάσταση. ότι νομίζεις εσύ καλύτερο για τον εαυτό σου. πολλές φορές οι θεραπείες δεν ταιριάζουν απόλυτα κ πρέπει να αλλάξεις μέχρι να εντοπίσεις αυτή που σε βοηθάει. κ γω είχα αποτυχία με τις πρώτες δύο θεραπείες που ξεκίνησα, με έκανα χειρότερα. τώρα στην 3η βρήκα κάποια ανακούφιση, αλλά δεν κράτησε για πολύ, δεν περίμενα ότι θα πάθαινα κρίση κ πόσο μάλλον μετά απο συνεδρία κ τώρα έχω κ ενα φόβο που θα ξαναπάω κ μην πάθω πάλι τα ίδια φεύγοντας απο εκεί.
    βγάζε το απο μέσα σου ότι συμβαίνει κ μην αφήνεις τον εαυτό εφόσον μπορείς να το κοντρολάρεις.

Senior Member
    ηρέμησε maria... εφόσον κατανοείς απόλυτα το τι συμβαίνει κ το ελέγχεις, είναι κρίμα να παίρνεις φάρμακα που θα σου επιδεινωνουν την κατάσταση. ότι νομίζεις εσύ καλύτερο για τον εαυτό σου
    Απιστευτο...στο μυαλο μου εισαι lol.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Μα επερνα φαρμακα για τους πανικους 2 μηνες και εκτος τις ναυτιες ειμουν πολυ καλα.Δεν θελω να μ γραψει πιο υσχηρα φαρμακα και να με κανουν φυτο γιατι απο τον αλλο μηνα πιανω δουλεια κ αρχιζουν τα σχολεια κ κα8ε μερα θα πηγενω τον γιο μ στο πρωνυπειο.Αν ειμαι αποβλακωμενη δεν θα μπορω να πετυχω τπτ .Τουλαχιστον να μ γραψει καποια φαρμακα να μην εχω ναυτιες και να μου μαζευουν τα νευα γιατι εχω πολλα νευρα απο ανεκαθεν.Μ ε το παραμικρο αρπαζομαι.Νιω8ω απελπισμενη για πρωτη φορα στην ζωη μ.Κ σκευτομαι οτι αφου εβγαλα το λυκειο και μ εφυγε αυτο το μεγαλο αγχος να κοψω εντελως τα φαμρακα.Τι να κανω?Η γιατρος αυτη φενεται πολυ καλη γυναικα.

Member
    maria....na kaneis ypomonh! ki egw allazw synexws xapia giati den me pianoyn ki exw ki egw ena agoraki pou einai 3on etwn kim anxwnomai oti kapoia stigmh den 8a mporw na to frontisw!eksaitias ths katastashs mou.kai to diko mou anxos einai an pote brw ta xapia poy 8a me kanoun kala alla na mhn einai toso baria pou 8a eimai san ufo!!!h giatros mou me ka8hsyxase oti ayto den 8a symbei pote giati einai alla xapia ayta pou se kanoyn fyto kai den ta dinoyn sth dikia mas periptwsh!mhn anxwnesai loipon kai ola 8a mas pane kala!!parepiptwntoski egw exw tetoia taxypalmia twra pou nomizw oti 8a spasei h kardia moy alla an einai na spasei as spasei

Senior Member
    μα εβελινα μου δεν προκειτε να πα8ουμε τπτ κακο.εχεις ακουσει κανεναν να πεθανει απο κρισεις πανικου?ξερω οτι ειμαι ενας δυνατος οργανισμος και υγειεστατος.απλα 8ελω η να περνω καπια σωστα φαρμακα που να με βοη8ανε η να μην περνω τπτ.εχω ρε γαμτοτο παιδι κ υποχρεωσεις.Πρεπει να πιασω δουλεια..Για φαντασου να πιασω δουλεια κ να αρχησω τα αχ και βαχ και να ανασενω σαν ταυρος δεν θα παρω αμεσως ποδι?πΩς ΘΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΣΤΙς ΙΠΟΧΡΕΩΣΕΙς ΜΟΥ ΓΑΜΩΤΟ?Ειναι κ ττα νευρα μου.Οκ με το παιδι ειμαι πολυ γλικια κ υπομονετικια αλλα με τα χαπια αυτα τα νευρα μ εγιναν σμπαραλια.Μολις πουν κατι λιγο κακο για μενα γινομαι τουρμπο.Ειναι κ το οικονομικο στην μεση.Δεν μπορω καθε τρεις και λιγο να δινω 72 ευρο στην \\ψυχιατρο μου και φυσικα οι γονεις μμ μου ταδινουν τα χρηματα.Φτανει 3 χρονια π τους εχουμε ξεζουμισει με το παιδι μεχρι να βγαλω το λυκειο.Σημερα ειμαι σκατα ολη μερα εμετους διαρια κλπ και μ ειπε η γιατρος να παρω ενα ζαναξ και τωρα ειμαι καλα μπορω να πω.Ουφ ποτε θα γινω καλα οπως πρωτα?γαμω την τυχη μου λολ

Senior Member
    maria... σκεψου ότι όλα θα πάνε καλά κ μην αγχώνεσαι. η γιατρός δεν θα σε κάνει χειρότερα, θα φροντίσει να γίνεις καλύτερα, αυτη είναι η δουλειά της κ άμα είναι κ καλή όπως λες, μια χαρα, έχε της εμπιστοσύνη κ όλα καλά θα πάνε. είδες που κ η evelina29 έχει ένα παιδάκι κ άγχος της είναι αν θα μπορεί να το φροντίσει. ηρεμήστε κ οι δύο, τα παιδιά σας σας χρειάζονται δυνατές, σκεφτείτε θετικά κ θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. δυστηχώς μερικές φορές δεν γίνετε να το ελέγξουμε, αλλα μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό. κουράγιο!

Senior Member
    σευχαρηστ\\ω πολυ.εγω ειμαι και χωρισμενη εχω περασει του χρηστου τα παθη νιωθω σαν να εχω βγει μεσα απο ενα μαυρο τοπο ολο φωτια και σταχτες και εκει π νομιζα νικησα με πηρε απο κατω.Δεν το βαζω ομως κατω απλα καμια φορα με πιανει απογνωση και μενα σαν αν8ρωπος.Τι διαολο ολα πανω μου ρε παιδι μου τα στραβα?Καμια φορα σκευτομαι τα τελευτεα 8 χρονια της ζωης μου.Ολα μ πηγαν στραβα.Πεθανε η γιαγια μου,ο παπους μου,το σκιλακι μου.μεσα σε ενα χρονο παδρευτικα γεννησα και χωρισα.Εγκαταλιψα το σπιτι μου 4 χρονια μετα τον χωρισμο μου γιατι δεν μπορουσα να μεινω λεπτο εκει,εγραψα τον γιο μ στον παιδικο απο 2 χρονων μωρακι και καθε 2 μερες ειχε 40 πυρετο και αυτο κ γω.το ειχα 7 μερες με ορο το ειχα παει λιπο8ημο στο νοσοκομειο και μ ειπαν να περιμενω στην σειρα.Θυμαμε τοτε που αρχισα τισ μπουνιες τον γιατρο.και εκτος αυτα να βλεπω οικογενεις και να ζιλευω κ να φουντονει το μισος μεσα μου κ η ζηλεια.δλδ τι αλλο εμεινε να περασω.οκ εχω και καλα αλλα ολα αυτα τα απαισια π περασα αν ηταν καπια αλλη δεν θα τα αντεχε.

Page 1 of 2 12 LastLast