Παλι τα ιδια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    πηρα και 15 κιλα μετα που χωρισα,μου πεσαν τα μαλια.τα δοντια αλλα τωρα αρχιζα να συνερχομαι κ αρχισαν να με πιανουν αυτες οι σκατοκρισεις πανικου .

Senior Member
    και εχω και ενα πανεμορφο γιο πραγμαγτικοσ αγγελος που ομως οποτε νευριασει βριζει χχριστοπαναγιες και δεν ξερω τι να κανω να τον συμορφοσω.

Senior Member
    και εχω και τον μπαμπα μου που οποτε με δει να γραφω στιι νετ νευριαζει λες και κανω καπιο εγλημα,με αποτελεσμα να κανω ενα σωρο ορ8ογραφικα λαθη και να νομιζετε οτι δεν εβγαλα ουτε νηπηαγωγιο.λολ

Senior Member
    επειδή έχεις περάσει τόσα.. έχεις αποδείξει ήδη ότι έχεις βγεί δυνατή! μια ακόμα μικρη προσπάθεια για τον εαυτό σου τον ίδιο, να είναι καλά κ να μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα που χρειάζεται να καταβάλεις στην ζωή σου. άνθρωπος είσαι όπως όλοι, έχεις κ σύ τα όριά σου.. λογικό είναι να σου συμβαίνουν αυτά.. πάρτο απόφαση κ συνέχισε να δίνεις μάχη κ να μην το βαλεις κάτω ποτέ, για σένα κ το παιδί σου!

Senior Member
    για το παιδι μου δεν το βαζω κατω αλλα και για μενα Μαρεσει η ζωη πολυ συνεχεια κανω ονειρα και σχεδια για το μελλον.Δεν θελω στο τελος να αρχησω να περνω βαρια φαρμακα να εμ κανουν φυτο.Τοσα αντεξα και τοσα καταφερα να ξεπερασω.

Senior Member
    μαρια μην αγχωνεσαι..
    το οτι θα σου αλλαξει φαρμακα δεν σημαινει οτι θα σου δωσει πιο βαρια, ουτε οτι δεν σε πιανουν!
    απ οτι φαινεται σε παραπιανουν!
    ισως σου δωσει πιο ελαφρια η απλα, εντελως διαφορετικα,για να μην εχεις παρενεργειες...
    οσο για την ψυχολογο, κι εγω πιστευω οτι θα σου κανει καλο.
    ισως μαλιστα αν καταφερει να σε αποφορτισει απο οσα σε μπλοκαρουν , να γινει αιτια να μη χρειαζεσαι φαρμακα.
    το οτι εκανες καποτε θεραπεια και σου ειπε τοτε η θεραπευτρια οτι δεν σου χρειαζεται αλλο,δεν σημαινει οτι αποκλειεται να ξαναχρειαστεις ποτε! ισως τωρα να ειναι αλλη μια τετοια στιγμη που χρειαζεσαι βοηθεια..

Senior Member
    πριν ενα μηνα μου το ειπε η ψυχολογος αυτο οτι με βρισεκι μια χαρα.απλα τρομοκρατη8ικα με τα φαρμακα νομιζα οτι ολα θα πηγεναν καλα ,αλλα οι εμετοι κ τα νευραμου μου ταχαλασαν.ελπιζω να πανε καλα ολα.θα σκασω και τα 70 ευρο παλι.

Senior Member
    δοκιμασε με κανεναν αλλο ψυχολογο...
    δεν μου φαινεται πολυ σοι αυτη, οταν βασανιζεσαι απο πανικους και σου λεει οτι σε βρισκει μια χαρα....
    σιγουρα ενας καλος επαγγελματιας μπορει να βοηθησει...

Senior Member
    αν ειχα τα λευτα οκ αλλα ειμαι ανεργη αλλα κ δουλεια να βρω δεν θα μου φτανουν εχω και παιδι να σιντηρω.παλι καλα εχω δικο μ σπιτι κα δεν εχω νοικι.

Senior Member
    υπαρχουν και κεντρα ψυχικης υγειας στις μεγαλες πολεις που ειναι δημοσια και μπορεις να βλεπεις ψυχολογο εκει, με ελαχιστα χρηματα...

Senior Member
    Αυριο θα ειναι η τελευταια φορα π παω σε ιδιοτηκο.ξερω για τα κεντρα αυτα ειναι μονο 2-3 ευρο αλλα δεν τα εμπιστευομουν.ρε γμτ δεν θελω να ασχολουμε εμ τετια ψυχολογους κ ψυχιατρορυς.αν δεν γινω καλα και μετσ π θα μ αλαξει τα φαρμακα αυριο η δεν ξααπερνω φαρμακα κ το ξεπερναω μονη η θα παω σε αυτα τα κεντρα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12