Όταν η δίαιτα γίνεται υπερβολή - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Αχ μανάρι μου τωρα είδα το τοπικ!!!!

Κάπως μου ηρθε διαβάζοντας την πρώτη παράγραφο του άρθρου γιατι ητανε σαν τη δική μου εμπειρία, μα ακριβώς ίδια!

Senior Member
    Break μου νομίζω οι περισσότεροι έχουμε ζήσει κάτι ανάλογο με αυτό που περιγράφεται στην πρώτη σελίδα... και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση

Senior Member
    eli παω κοντα τωρα 1,5 χρονο γυμναστήριο.. πραγματικα προτιμώ απο το να βγω εξω να εχω δωσω για να πληρώσω το μήνα μου

κοιτα, εγω μεγαλη διαφορα στο σωμα μου με το που αρχισα να κανω 1 ωρα αεροβια καθε μερα. και περα απο αυτο θελει κοιλιακούς και βάρη για να διατηρείς μυικη μαζα.. μαζευονται 2.5 ώρες γιατι εχει κ κόσμο λες κ καμια κουβεντα κ περναει η ωρα

οτι μπορουμε να κανουμε καλο ειναι..και όταν δε θα εχω λεφτα για γυμναστηριο, ελπιζω να βγαινω εξω να περπατάω.. απλα με τη γυμναστική και μια μερα να ξεφυγεις λιγο διατροφικα δε φαίνεται, ασε που πραγματικα πεταω, απο εκει που ημουν χυμενη στον καναπε και ειχα ολη τη ωρα το μυαλο στο τι θα τσιμπολογήσω τωρα μπα.. γιατί λεω όχι ρε φίλε δε θα φαω τη σακουλα πατατάκια που εχυσα 1 ώρα ιδρώτα στο διάδρομο για να χασω τις ίδιες θερμίδες!

Senior Member
    Ελι κι εγώ βαριέμαι εύκολα γι'αυτό αλλάζω τον τύπο άσκησης πολύ συχνά.
    Μάλλον θα ξεκινήσω γιόγκα σήμερα :yes: να'ναι καλά το youtube

Η πλάνη του αδυνατίσματος...
    Η βιομηχανία αδυνατίσματος, καθώς αναπτύσσεται, γίνεται ολοένα και πιο εφευρετική στην προσπάθεια της να πείσει τους εν δυνάμει διαιτώμενους. Κάθε χρόνο ανακαλύπτεται και ένα νέο μαγικό μαντζούνι ή μια μαγική δίαιτα που υπόσχεται απαλλάγη από τα περιττά κιλά εύκολα και γρήγορα, ακολουθώντας κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας και καταπατώντας βάσικές αρχές της βιοχημείας. Συμπερασματικά, κάθε φορά που ένας ειδικός ή μη ειδικός οδηγεί το άτομο σε μία αυστηρή δίαιτα, τον βοηθάει προσωρινά, όμως στην ουσία τον καταδικάζει να ξαναγίνει παχύσαρκος.
    ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!! ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΈΧΩ ΠΆΘΕΙ!!!

Πρόσφατα σε συγγενικό μου πρόσωπο του είπε ο γιατρός να "μειώσει τις ποσότητες"
    Για να πεινάει περισσότερο μετά??!! Και έως πότε θα αντέξει να πεινάει?
    Δεν είναι φυσιολογικό να αισθανόμαστε πείνα, πάει να πει ότι δεν τραφήκαμε σωστά ή αρκετά ή σωστά&αρκετά.

Δίαιτα -> Στέρηση-Τελειοθηρία -> Τύψεις-Ενοχές -> Υπεφαγία... ψυχολογικά προβλήματα, αίσθημα ότι είναι αδύνατο να έχουμε μια φυσιολογική σχέση με το φαγητό, ξανά παχύσαρκοι...

Senior Member
    ωραιο, χρησιμο αρθρο! :thumbup:

Senior Member
    Σε ευχαριστώ click μου :starhit:

Senior Member
    Πραγματικά ταυτίστηκα με αυτό το άρθρο. Και ειδικά με την πρώτη παράγραφο. Ο πρώτος διαιτολόγος που πήγα πριν 2 χρόνια περίπου ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ. Φυσικά τα 18 κιλά που καταφερα να χάσω, επιστρεψαν αμέσως με συν άλλα 10. Μας έχουν καταστρέψει αυτές οι δίαιτες :/

Page 2 of 2 FirstFirst 12