Τι δουλειά κάνετε?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35
    Senior Member

Τι δουλειά κάνετε?

Σ'αυτους τους χαλεπους καιρους πόσοι απο εσας εργαζεστε και σε τι τομεα?Εγω εχω απηβδησει πια,ψαχνω ψαχνω και μονο για τηλεπωλησεις με παιρνουν τηλ. που δε παλευεται με τιποτα απ'οσο ξερω γιατι ειναι πολυ ψυχοφθορα δουλεια.Πφφφφ:sniff:...Επισης για πειτε εμπειριες σχετικα με κιλα-εξωτερικη εμφανιση και αναζητηση εργασιας.Εγω νομιζα οτι αδυνατιζοντας θα εβρισκα αμεσως δουλεια αλλα και παλι σκατουλες!:smilegrin:

Senior Member
    Asteropi μου σε άλλους καιρούς (αλλοτινές μου εποχές αλλοτινοί μου χρόνοι δηλαδή) αδυνατίζοντας θα evriskes" γρηγορότερα δουλειά. εμενα έτυχε πολλές φορες να με απορρίψουνε λόγο κιλών για θέση px δακτυλογράφου . και μάλιστα η κοπέλα που πήραν δεν ήξερε καν να δακτυλογράφοι (ήμουν στο λύκειο τότε και πήγαινα νυχτερινό και δούλευα) και μιλάω σοβαρά έψαχνε να βρει τα γράμματα ....και πολλές πολλές άλλες δουλειές. Όταν έγινα τραγουδίστρια δεν μπορούσα φυσικά να δουλέψω στα λεγόμενα καλά μαγαζιά με τα χοντρά μεροκάματα διότι ήμουν παχιά οποτε δούλευα σε ρεμπετάδικα...και στους χαλεπούς καιρούς σε ταβέρνες αν και δεν ήμουν σε αυτήν την κατηγορια (φωνητικά)

τι σήμερον ημερα όμως ακόμα και έτσι είναι δύσκολο να βρείς δουλειά..εγώ έχω φύγει Asteropi που και μένω στην Ολλανδία δόξα το θεό ο σύντροφος μου έχει καλή δουλειά αλλα θα ήθελα πολύ να δουλέψω ξανά το πρόβλημα μου τώρα είναι η γλώσσα

κουράγιο πάντως σου λέω και κανε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει ποιο γαλανός ...

Senior Member
    Ολους εξωτερικο μας βλεπω στο τελος...το σκεφτομαι πολυ σοβαρα,αν και δε θελω.

Senior Member
    Κάνω μαθήματα σε φοιτητές και ενήλικους, έχω 2 sites, ετοιμάζω και μια επιχειρηματική κίνηση(της πλάκας) με ένα συνέταιρο. Κοινώς οτι μπορώ μιας και δε με βλεπω να γίνομαι ποτέ επιστήμονας....

Σχετικά με το βάρος ποτέ σαν εργαζόμενος δεν αισθάνθηκα οτι υπήρξε θέμα. Υπήρξα και εργοδότης, τελικά ποτέ δε το πήρα υπ'όψιν μου σε 2-3 προσληψεις που έχω κάνει αλλά ας πούμε πως αν ποτέ υπήρχε απόλυτη ισοβαθμία ανάμεσα σε 2 υποψήφιους σε προσόντα, βιογραφικό, προυπηρεσία, εντύπωση από τη συνέντευξη για χαρακτήρα, συστάσεις κλπ τελικά θα επέλεγα κατα σειρά...
    1. εμφανίσιμη κοπελα
    2. αντρα
    3. μη εμφανίσιμη κοπέλα

Α... και εξωτερικό θα γυρίσω(μεγάλωσα έξω) μόνο αν πεινάσω.

Senior Member
    είδες όμως Φίλιππα? πρώτα θα διάλεγες την εμφανίσιμη κοπέλα..εμφανίσιμη/oς δεν σημαίνει όμορφη/ως αλλα αδύνατη/oς. (εκτος αν μιλάμε για πραγματικά άσχημη γυναικα/άντρα). Εγώ τι συνάντησα την προκατάληψη πάντως και παιδιά το παράδειγμα που έφερα με τι δακτυλογράφηση κυριολεκτικά μας έβαλε να γράψουμε στις τότε γραφομηχανές. εγώ είχα 395 χτυπήματα το λεπτό η κοπέλα έψαχνε που να βρει το a και το b. πήρε την άλλη μπορεί να έκανε άλλες δουλειές καλύτερα τι να πω άλλο?

όσο για το εξωτερικό δεν έφυγα ως οικονομικός μετανάστης αλλα πριν δυο χρονια ερωτεύτηκα ρε παιδιά και έφυγα, δεν ήταν κάτι που το έκανα εύκολα διότι είχα ένα γραφείο με δακτυλογραφήσεις και φωτοτυπίες plus ήμουν επαγγελματίας τραγουδίστρια με δικό μου group δεν έμεινα ποτε από δουλειά χειμώνα καλοκαίρι..αλλα όταν πρέπει να πάρεις απόφασις ζωής πρέπει καμια φορα να κανεις και θυσίες

Φίλιππα μου μια χαρά σε βρίσκω

Senior Member
    Εγω ειμαι Music Performer.. ναι ναι.. 24/24 Ντιβα.. Αυτη ειναι η διυλεια μου!! Ζω μια υπεροχη ζωη... Χαχαχαχαχα

Senior Member
    Οχι για τη δουλειά εμφανίσιμη δε σημαίνει όμορφη, δε σημαίνει ούτε και αδύνατη. Σημαίνει καποια που ντύνεται ωραία/σωστά, κάποια που θα έχει ωραίο χαμόγελο κλπ... οχι πως θα μας πείραζε να είναι όμορφη με ένα ωραίο σώμα. Επαναλαμβάνω πως ήταν το τελευταίο κριτήριο και λιγότερο σημαντικό και στις λίγες προσλήψεις που έκανα ποτέ δεν έπαιξε τελικά ρόλο.

wow και ninap είστε συναδέλφισσες δλδ; Πόσο τέλειο που ακολουθείς το όνειρο σου και μάλιστα στο Λονδίνο wow, μπράβο!!!

Senior Member
    ολοι οι ξενυχτηδες εδω μαζευτηκαμε???

στο θεμα του τοπικ τωρα. εγω εφυγα απο την ελλαδα και οχι με ελαφρα τη καρδια, αλλα δυστυχως στην ελλαδα δεν μπορεσα να βρω ουτε τις συνθηκες ουτε το επιστημονικο υποβαθρο ουτε την αμοιβη (και την βαζω σιγουρα τελευταια και λιγοτερο σημαντικη) που ηθελα.

ομως ελπιζω βαθια μεσα μου οτι τα πραγματα θα αλλαξουν και μαλιστα γρηγορα.

τωρα για την εμφανιση, εμενα δεν με εχει επηρεασει. και βασικα εννοω οτι τα κιλα μου δεν ενιωσα να μου στερησαν καποια δουλεια.
    αντιθετα, το χαμογελο, οπως λεει κι ο φιλιππος, νομιζω τηαν παντα απο τα δυνατα μου χαρτια και το επαιζα παντα!!

Senior Member
    Γεια σας και από εμένα!
    Εγώ είμαι πολιτικός μηχανικός από Τει Θεσσαλονίκης. Από τη στιγμή που ξεκίνησα την πρακτική μου το 2003 δεν είχα μείνει ποτέ χωρίς δουλειά εκτός από ένα 6μηνο που ήταν δική μου επιλογή. Δεν ένιωσα ποτέ στο επάγγελμα μου ρατσισμό όταν είχα περιττά κιλά και μάλιστα ένιωθα ιδιαίτερα συμπαθής και είχα πάντα αυτοπεποίθηση. Είμαι από τη φύση μου ένας πολύ χαμογελαστός άνθρωπος, με ευχάριστο χαρακτήρα, υπευθυνότητα και όρεξη για δουλειά και αυτά τα χαρακτηριστικά μου υπερνικούσαν το γεγονός ότι ήμουν υπέρβαρη. Τουλάχιστον εγώ έτσι το εκλάμβανα.
    Από τον Σεπτέμβριο του 2011 δυστυχώς λόγω κρίσης έμεινα χωρίς δουλειά. Η τεχνική εταιρεία στην οποία εργαζόμουν 4 χρόνια φαλίρισε οπότε με διώξανε μαζί με καμιά 15αριά ακόμη μηχανικούς και επειδή ο κατασκευαστικός τομέας έχει πληγεί τόσο βάναυσα από την κρίση δυστυχώς δεν μπορώ να ξαναβρώ και δουλειά... Τον Ιούνιο μόνο έπεσε ένα τηλέφωνο για μία εξωτερική συνεργασία από έναν πρώην συνεργάτη μου που άνοιξε δικό του γραφείο. Εύχομαι να με ξαναπάρει για δουλίτσα σύντομα και να μπορέσω να ανακάμψω επαγγελματικά και οικονομικά γιατί η ανεργία δεν παλεύεται με τίποτα!

Senior Member
    Καλημέρα!!
    Δεν ξέρω αν είμαι σε λάθος εποχή αλλά όταν τελείωσα εγω την σχολή μου (χειρίστρια ιατρικών συσκευων) δηλαδή πριν ένα χρόνο και βγήκα στην αγόρα εργασίας απογοητευτηκα!
    Ξέρω πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αλλά είμαι σίγουρη πως σε 1-2 δουλείες θα μπορούσαν να με πάρουν και δεν με πήραν λόγω κιλών..
    Και για το θέμα της εμφανίσιμης κοπέλας πιστέυω πως εννοούμε μία αδύνατη κοπέλα.
    Τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω στο μυαλό μου..γιατί και με το χαμόγελο είμαι και το ντύσιμο μου είναι πάντα προσεγμένο αλλά εμφανίσιμη δεν μες λες γιατί έχω τα κιλά!! αυτά.. :grin:

Senior Member
    xmm για να καταλάβετε όλοι αγαπάνε το χαμόγελο μου και παρότι με συμπαθούσαν εμφανίσιμη εννοούσαν αδύνατη..

για την μουσική μου καριέρα μονο μια φορα με παρακαλούσαν να παο να δουλέψω σε μαγαζί και μάλιστα με πολύ χοντρό για την εποχή μεροκάματο (μιλάω για το 1996) όντας δεύτερη χρονια τραγουδίστρια. το προβληματάκι μου ήταν τότε ότι το μαγαζί ήταν σκυλάδικο ..και εννοώ σκυλάδικο με πιάτα κανονικά εγώ δεν είμαι κομμένη για "κονσοματιον" που είναι επίσης απαραίτητο σε αυτά τα μαγαζιά. όταν το είπα αυτό του ιδιοκτητη μου είπε το εξής : έχω άλλες να κάνουν concomation" που δεν έχουν φωνή, πρέπει όμως να έχω και μια ωραία φωνή εδώ μέσα. Λογικό, όμως... Η απάντηση μου ήταν η εξής : δηλαδή θα έχουμε πελάτη ο οποιος θα κάνει λογαριασμούς τις τάξης του 1 "ek. δρχ (γιατί τότε γινόντουσαν αυτές οι κατάστασης) και άμα με ζήτηση στο τραπέζι εμείς θα του πούμε : aaaa η Nina έχει φωνή ..δεν κάνει consomation!!! και έτσι την απέρριψα ;(

γενικά θεωρούμε γλυκό κοριτσάκι μερικοί με θεωρούν και όμορφη είμαι πάντα μα πάντα ευγενική και ξέρω να μιλάω σωστά και πάντα με το χαμόγελο (ένα από τα motto μου είναι πως κερδίζεις περισσότερα με το meli παρα με το ξύδι)

Φιλιππάκο μου μάλλον σε εσένα έπρεπε να ζητήσω δουλειά μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σας εσένα :love::love::love::love::love:

Senior Member
    Υποθέτω στο χώρο τους θεάματος/ψυχαγωγίας είναι λογικό ως ένα βαθμό να παίζουν μεγαλυτερο ρόλο τέτοια πράγματα.

Οσο αν ήθελες εμένα εργοδότη αμφιβάλλω...:P

Senior Member
    γεια σας και απο μενα!!!! εγω ειμαι φοιτητρια νοσηλευτικης στο τει κρητης (ηρακλειου )

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Υποθέτω στο χώρο τους θεάματος/ψυχαγωγίας είναι λογικό ως ένα βαθμό να παίζουν μεγαλυτερο ρόλο τέτοια πράγματα.

Οσο αν ήθελες εμένα εργοδότη αμφιβάλλω...:P

γιατί βρε φιλιππάκο μου να μην θέλω να δουλέψω μαζί σου? τόσο ξινός είσαι πια xixixxixi

Senior Member
    Originally posted by Ninap
    Asteropi μου σε άλλους καιρούς (αλλοτινές μου εποχές αλλοτινοί μου χρόνοι δηλαδή) αδυνατίζοντας θα evriskes" γρηγορότερα δουλειά. εμενα έτυχε πολλές φορες να με απορρίψουνε λόγο κιλών για θέση px δακτυλογράφου . και μάλιστα η κοπέλα που πήραν δεν ήξερε καν να δακτυλογράφοι (ήμουν στο λύκειο τότε και πήγαινα νυχτερινό και δούλευα) και μιλάω σοβαρά έψαχνε να βρει τα γράμματα ....και πολλές πολλές άλλες δουλειές.
    Η περιπτωση σου μου θυμισε αυτη τη σκηνη (απο το 2.30 και μετα) http://www.youtube.com/watch?v=NwRt3eSUeI0 :smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Page 1 of 3 123 LastLast