δε ξερω αν το εχετε καταλαβει αυτο που λεω αλλα αυτη τη στιγμη που σας μιλω εχει αποφασιστει απο το Θεο οτι βρισκομαστε ενα βημα σχεδον πριν την εξεληξη του ανθρωπινου ειδους τωρα με τη τροπο θα εξελχθει ο καθενας αυτο θα το αποφασισει μονος του σχετικα με το αν θα επιτρεψει η οχι στον εαυτο του να ειναι ευτυχισμενος σχετικα τωρα με το ποσο θα κρατησει ο πλανητης αυτος αυτο ας πουμε οτι δε το γνωριζει κανενας αλλα και να το ηξερα δε θα το δημοσιευα για ευνοητους λογους το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτη τη στιγμη ειμαστε προ των πυλων ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΑΝ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΗς ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ αν αυτο το αποδεχτειτε και δεχτειτε τη καρτα του πολιτη που ειναι το προχαραγμα και χαραγματα απλα θα ειστε αξιοι της μοιρας σας γιατι απλα δε θα σας σωσει μετα ΚΑΝΕΝΑΣ και θα σας πω και κατι αλλο

δοκιμαστε να συγκρινετε το κειμενο που βρισκετε στην αποκαλυψη που μιλα για το λευκο καβαλαρη που ειναι σχεδον ο Χριστος γιατι ειναι το αγιο πνευμα που ειναι ο παρακλητος με την ταινια του σωτηρη μουστακα ο νομοταγης πολιτης ο λογος υπερ της ελευθεριας και θα διαπιστωσετε οτι τα 2 κειμενα ειναι απολυτως ΟΜΟΙΑ τωρα αν σε καποιον δεν αρεσει να τρωει οποτε θελει να κοιματε οποτε θελει να δουλευει οποτε θελει να δινει οτι θελει και να περνει οτι θελει και προτημα να προσκηνισει τη νεα ταξη πραγματων εγω λοιπαμαι γιατι δε μπορω να κανω τιποτα γι αυτο γιατι οι εξουσιες μου ειναι περιορισμενες στο να μιλω γιατι φτιαχτηκα γι αυτο το λογο

πχ πολοι υποστηριζουν οτι οσα ελεγε ο Χριστος ειναι δυσκολα ομως σε μια κοινωνια που ειναι ολοι ομοιοι και ολοι ιδιοι το να δωσεις ενα πραγμα δεν εχει καμια σημασια γιατι καποιος αλλος θα στο γυρισει πισω οταν το θελησει και η μονη διαφορα θα ειναι οτι αντι να ειναι κοκκινο πχ θα ειναι κιτρινο πχ οποτε πρακτικα δε χανει απολυτως τιποτα

και πιστεψτε με το πιος ακριβως ειναι ο ενας ο αλλος η εκεινος δε θα εχει καμια σημασια γιατι ολοι θα ειναι ΟΜΟΙΟΙ μεταξυ τους και η μονη διαφορα θα ειναι οτι οπιος θελει θα μιλα οπιος θελει θα εργαζετε οπιος θελει θα κοιμαται και οπιος θελει θα καθετε αρα η ηγεσια θα ειναι ανυπαρκτη γιατι ολοι θα ειναι σαν ενα και θυμιθητε το Χριστο που ελεγε οτι κανετε στους αδερφους μου ειναι σα να το κανετε σε μενα πχ σε μια οικοδομη ο ενας μιλαει και ο αλλος χτιζει αρα στη πραξη ποια η διαφορα αφου εργαζονται για κοινο σκοπο αρα μην ασχοληστε τοσο για το ποιος ειναι το αγιο πνευμα ποιος ο Χριστος κλπκλπ γιατι θα ειναι ολοι σχεδον το ιδιο οπως ενα γκρουπ που παει εκδρομη καποιος ειναι ξεναγος καπιος οδηγος και καπιος επιβατης ομως ολοι προσανατολισμενοι στον ιδιο στοχο

τωρα ο καθενας αν θελει με πιστευει αν θελει δε με πιστευω εμενα προσωπικα αυτο δεν με απασχολει εγω επρεπε απλα να τα πω γιατι οσοι σχεδιαζουν να πουν μετα στο Χριστο εμεις δε το ξεραμε οτι το χαραγμα ηταν του αντιχριστου θα τους ονομασει υποκριτες εγω εξηγιθηκα και τωρα ο καθενας κανει οτι νομιζει..