χολοπαγκρεατικη εκτροπη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

χολοπαγκρεατικη εκτροπη

:starhit: καλησπερα συγνωμη ειμαι καινουρια στην παρεα....δεν ξερω και αρκετα πραγματα ακομη. στις 2/7/12 χειρουργηθηκα και εγω στην πατρα χολοπαγκρεατικη εκτροπη. μου ειπαν οτι υπαρχει μια ιστοσελιδα που μιλανε οσοι εχουν χειρουργηθει απο τον κ.Καλφαρεντζο. γνωριζει καποιος κατι να με ενημερωσει?:smilegrin:

Senior Member
    καλός ήρθες kristdi1

η είναι παρόμοια με το sleeve η το γαστρικό bypass? αν είναι έτσι έχουμε topics με αυτά τα θέματα και ότι διαβάσεις θα τα βρείς πολύ ενδιαφέροντα και πολλά άτομα εδώ στο φόρουμ έχουν κάνει την επέμβαση στο rio με τον ίδιο γιατρό. εγώ θα κάνω gastiki παράκαμψη.(gastric by pass) ελπίζω να βρείς ότι χρειάζεσαι, καλός ήρθες ξανά και καλο κατήφορο

Senior Member

Junior Member
    ευχαριτω πολυ ναι μοιαζει με το γαστρικο by bass :spin:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    κρίστη καλώς ήρθες κ καλές κατηφορες να έχεις το παραπάνω θέμα που σου έγραψε η νίνα είναι το θέμα που μιλάμε οι χειρουργημενοι στο ρίο κ υπάρχει κ σελίδα στι φειςμπουκ ,αν έχεις λογαριασμό πες μου να σου στείλω πρόσκληση! Νίνα ουσιαστικά η διατροφή του σληβ είναι διαφορετική από την διατροφή της γαστρικης παράκαμψης

Junior Member
    σε ευχαριστω πολυ ναι εχω krystallia Dimitriou θα με βρεις

Junior Member
    μπορεις τωρα η αργοτερα?

Senior Member
    Θα σου στείλω αργότερα αίτημα γιατί τώρα είμαι με το κινητό κ με δυσκολεύει! από Angel ioanna fallen θα είναι το αίτημα

Senior Member
    Κρίστι πρέπει να το κανεισ επικοληση στην υπογραφή σου για να φαίνεται

Senior Member

Kristdi όταν φτιάξεις το τικεράκι σου στο site που είσαι από κάτω θα δεις που έχει μία διεύθυνση και σου λέει κιόλας ότι αυτή είναι η δ/νση που αντιστοιχεί στο τικεράκι σου και μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε forum. Κάνε αντιγραφή αυτή τη δ/νση και έλα εδώ, πήγαινε πάνω δεξιά στον Πίνακα ελέγχου, μετά στο edit profile και θα δεις προς τα κάτω αριστερά που λέει signature και δίπλα έχει ένα κενό κουτάκι, εκεί κάνε επικόλληση τη δ/νση που έχεις αντιγράψει από το site με τα τικεράκια. Μετά πήγαινε πάνω αριστερά να σβήσεις τον κωδικό, το password δηλαδή με τις μαύρες κουκίδες και άφησέ το κενό, μη γράψεις κάτι άλλο και μετά πήγαινε κάτω και πάτα το edit profile. Το τικεράκι σου είναι έτοιμο. Κάθε φορά που θα θέλεις να αλλάξεις τα κιλά στο τικεράκι σου θα πηγαίνεις εκεί που έκανες επικόλληση τη δ/νση (δηλ. πίνακα ελέγχου - edit profile) και θα αλλάζεις τα κιλά που αν προσέξεις είναι γραμμένα μέσα στη δ/νση ανάμεσα σε δύο κάτω παύλες και μετά πάλι edit profile και τα κιλά θα αλλάζουν.

Junior Member
    το εκανα για να δουμε τωρα

Junior Member
    :thumbdown: γιατι δεν βγαινει παλι δεν καταλαβαινω

Senior Member
    Kristdi1 βεβαιώσου ότι έχεις αντιγράψει τη σωστή δ/νση από το site που έχεις φτιάξει το τικεράκι σου. Εμένα η δ/νση που έχω αντιγράψει για το τικεράκι έχει στην αρχή πριν το http το [url= και στο τέλος της δ/νσης πάλι το [/url]. Εχει 2 δ/νσεις και εγώ έχω αντιγράψει αυτήν που λέει: BB code (used at forums where HTML is allowed). Υποθέσεις κάνω, δεν ξέρω αν φταίει αυτό, απλά κοίταξέ το.

Junior Member
    τα καταφερα σε ευχαριστω πολυ τζινα

Page 1 of 2 12 LastLast