Results 1 to 7 of 7
Thread: Διάστρεμμα...
-
24-07-2012, 22:34 #1
Διάστρεμμα...
Ότι λέει ο τίτλος..αυτό έπαθα.Να πω ένα γεια σε όλους για αρχή..Εδώ και περίπου 5 μέρες είμαι σπίτι κολλημένη με διάστρεμμα στο πόδι και παρέα ένα ζευγάρι πατερίτσες...Πάγος,ξάπλα,ψη� �ά το πόδι και πάει λέγοντας.Από ψυχολογία χάλια,μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη.Το γυμναστήριο χτυπάει πίσω και η διατροφή ακόμα χειρότερα.Όσο είμαι μέσα το έχω ρίξει σε παγωτά και γενικότερα μπόλικο φαί.Βέβαια εκτιμώ και το γεγονός ότι δεν έσπασα το πόδι μου,που θα μπορούσε άνετα να συμβεί με το πέσιμο που έφαγα,αλλά ταυτόχρονα πέφτω γιατί είχα μπει σε ένα πολύ καλό ρυθμό με τα γυμναστήρια και έτρωγα τόσο ωραία και γενικότερα πήγαινα καλά.Και τώρα έρχεται αυτό..βέβαια δεν θα είναι για πολύ κανά 2 βδομάδες και βλέπουμε.Αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει σε 2 εβδομάδες και αυτό με τρομάζει..πφφφφφφφφφφφ
- 24-07-2012, 22:59 #2
περαστικά κοριτσι! ποσο σε ζηλευωωωωωω ναξερες!!! μακαρι να ειχα λιγο χρονο να διαβασω κανενα ελαφρυ λογοτεχνικο, να ακουσω με ηρεμια μουσικη με τα ακουστικακια μου, να ριξω υπνους (βαθυ υπνο, ελαφρυ υπνο, μεσημεριανο υπνο, απογευματινο υπνακο και φυσικα φυσικα , ΕΝΑΝ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΩΙΝΟ ΥΠΝΟ μεχρι τις 10 ρε αδελφε!!)
:smilegrin: προσπαθησε να περασεις καλα κ να μη σε παιρνει απο κατω! υπαρχουν υπεροχα πραγματα να κανεις αυτες τις 2 εβδομαδες ξεκουυυυυυρασης
24-07-2012, 23:55 #3
lipimeni περαστικά, είναι ζόρι να είσαι μέσα στο σπίτι άλλα δες κ την άλλη οτπική γωνία, αυτή που βλέπει η ria
25-07-2012, 00:58 #4
Σας ευχαριστώ πολύ...εύχομαι γρήγορα να γίνω καλά γιατί δε την παλεύω άλλο.Ξέρετε νεύρα με όλα και με όλους και καταθλιψούλα. Αυτή η ''άλλη οπτική γωνία'' είναι που κάνει τα πράγματα λίγο πιο ευχάριστα.Ρία όσον αφορά τον ύπνο και την ξάπλα άλλο τίποτα,αλλά στην προκειμένη δεν τα θέλω γιατί μου κάνουν κακό και το νιώθω ότι συμβαίνει...για να δούμε τι θα δούμε..
25-07-2012, 01:57 #5
Καλή ανάρρωση, εύχομαι γρήγορα πίσω στα γυμναστήρια!
Δυστυχώς μαζί με τα περιττά κιλά τέτοια ατυχήματα συμβαίνουν πιο εύκολα και μας επηρεάζουν παραπάνω... να σου πω πως καταλαβαίνω τι περνάς δύσκολο μιας κι εγώ είμαι γνωστός αναίσθητος και δε θα έδινα σημασία. Προσπάθησε να εστιάσεις στο οτι είναι μια ταλαιπωρία μερικών ημερών κι όχι κατι σημαντικό. Ηδη εχεις καταφέρει πολλά και μερικές μέρες ξεκούρασης μπορεί να σου δώσουν και μια έξτρα ενέργεια για να συνεχίσεις!
25-07-2012, 15:27 #6
Σε ευχαριστώ πολύ Φίλιππε να είσαι καλά..
26-07-2012, 10:38 #7
Originally posted by lipimeni
Ότι λέει ο τίτλος..αυτό έπαθα.Να πω ένα γεια σε όλους για αρχή..Εδώ και περίπου 5 μέρες είμαι σπίτι κολλημένη με διάστρεμμα στο πόδι και παρέα ένα ζευγάρι πατερίτσες...Πάγος,ξάπλα,ψη� �ά το πόδι και πάει λέγοντας.Από ψυχολογία χάλια,μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη.Το γυμναστήριο χτυπάει πίσω και η διατροφή ακόμα χειρότερα.Όσο είμαι μέσα το έχω ρίξει σε παγωτά και γενικότερα μπόλικο φαί.Βέβαια εκτιμώ και το γεγονός ότι δεν έσπασα το πόδι μου,που θα μπορούσε άνετα να συμβεί με το πέσιμο που έφαγα,αλλά ταυτόχρονα πέφτω γιατί είχα μπει σε ένα πολύ καλό ρυθμό με τα γυμναστήρια και έτρωγα τόσο ωραία και γενικότερα πήγαινα καλά.Και τώρα έρχεται αυτό..βέβαια δεν θα είναι για πολύ κανά 2 βδομάδες και βλέπουμε.Αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει σε 2 εβδομάδες και αυτό με τρομάζει..πφφφφφφφφφφφ
Αυτό το κλείσιμο είναι ότι χειρότερο.
Προσπάθησε να μείνεις δραστήρια και θα δεις ότι και ψυχολογικά θα είσαι καλύτερα και θα μπορείς να ελέγξεις και τις ποσότητες που τρως.
Και να θυμάσαι, η καταιγίδα κάποτε τελειώνει.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....