αγωνια.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Jule καλώς ήρθες στην παρέα μας, το sleeve είναι βαριατρική επέμβαση που γίνεται για αδυνάτισμα, μπες στην παρακάτω δ/νση και θα δεις το τόπικ που αναφέρεται αναλυτικά στο sleeve ή αλλιώς γαστρικό μανίκι. http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=3962&page=1

Junior Member
    καλημέρα !!!!και γω έστειλα τα χαρτια μου στο ΚΕΣΥ αρχές ιουλίου και ακόμη δεν έχω καμμία απάντηση....να σας πω την αλήθεια έχω αγχωθεί και με αυτό..... η υπάλληλος που μου τα πρωτοκόλλησε μου είπε ότι μπορεί και σε 2 μήνες να έχω απάντηση. Όλα πάνε με τόσο αργούς ρυθμούς....να ρωτήσω κατι παιδιά αφου στείλουμε την έγκριση του ασφαλιστικού φορέα σε ποσο χρονικό διάστημα μας ειδοποιούν απο το ριο?

Senior Member
    καλησπερα σε ολα τα παιδια...τα δικα μου νεα δεν ειναι και τοσο καλα..καθως απο χανια οπου βρισκομαι εστειλα τα χαρτια μου στο ταμειο μου στην αθηνα 29 ιουνιου και αυτοι με τη σειρα τους θα τα εστελναν στο κεσυ για την εγκριση..περασε ενα μισης μηνας και τιποτα. αρχισα να παιρνω τηλεφωνα στο κεσυ , και μου ειπαν οτι το ονομα μου δεν υπαρχει καν στα αρχεια τους!!!!! ναι καλα το ακουσατε!!!
    αρχισα μετα να παιρνω το ταμειο μου οπου μιλουσα 1 μιση βδομαδα με εναν παρα πολυ καλο κυριο απο εκει που ειχε ολη την καλη διαθεση να με βοηθησει ευτυχως!!!!!!
    το προβλημα ποιο ηταν.? οτι τα χαρτια δεν τα εβρισκε κανεις...προφανως οποιος παρελαβε τον φακελο μου τον πεταξε πουθενα μεσα στα γραφεια του ταμειο και χαθηκε...λοιπον....μετα απο 1 ολοκληρο μηνα και παραπανω λοιπον , μονο προχθες τα χαρτια μου βρεθηκαν και τα εστειλαν στο κεσυ (μετα που ειχα μπει στην διαδικασια βεβαια να τα ξαναβγαλω ολα απο την αρχη γιατι ειχα σκοπο να τα ξαναστειλω)
    σημερα μετα απο 40 τηλεφωνα , καταφερα να επικοινωνησω με το κεσυ οπου βρηκαν τελικα το ονομα μου! τα χαρτια μου εφτασαν λεει σε αυτους μολις προχθες~ και η επιτροπη θα συνεδριασει μεσα σεπτεμβρη!!! αρα δεν προλαβα να την κανω την επεμβαση πριν την εξεταστικη! αλλα το παλευω εστω να την κανω μετα που εχω ενα κενο 10 ημερων..ο θεος να με βοηθησει...
    πολλα φιλια σε ολους σας!

Senior Member
    κοριτσάκι μου γλυκό, τουλάχιστον βρήκαν τα χαρτιά σου!!!!!! σύντομα θα έχεις το ok και σου μην anuxixeis..εγώ πήρα ημερομηνία για τις 29/8 ..σύντομα θα μετράμε και οι δυο μας τα κιλά μας προς τα κάτω

Senior Member
    χαιρομαι πολυ παρα πολυ για σενα...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    για εμενα ευχομαι απλα να προλαβω τον σεπτεμβρη.......

Senior Member
    Μαρακι τι κανεις?? Χαθηκαμε!!!! Εχεις τιποτα νεοτερα με την επεμβαση? Ο δικος μου γιατρος χειρουργει μεχρι και αυτη την εβδομαδα, στις 17 παιρνει αδεια... Δεν εχει μεινει κανεις πισω να σε χειρουργησει? Η δεν εχεις παρει ακομα την εγγριση?? Ολα καλα θα πανε αγαπη μου μην στεναχωριεσαι! Και να την κανεις μετα την εξεταστικη δεν πειραζει, καλυτερα!!!

Senior Member
    Originally posted by mariakriti
    χαιρομαι πολυ παρα πολυ για σενα...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    για εμενα ευχομαι απλα να προλαβω τον σεπτεμβρη.......
    νομίζω καλύτερα για σένα θα είναι τελικά να την κανεις μετά την εξεταστική. ήδη πέρασε ο καιρός και η εξεταστική αρχίζει σε λίγες εβδομάδες. μετά θα είσαι και ποιο χαλαρή ...τι να πω? εύχομαι ότι επιθυμείς εσύ κούκλα μου.

Senior Member
    wow μου κοριτσακι μου τι κανεις..?? λιγακι πιο πανω γραφω τι εγινε τελικα με την περιπτωση μου..βασικα περιμενω ακομα την εγκριση διοτι τα χαρτια μου για πανω απο ενα μηνα ειχαν χαθει.....
    και η επομενη επιτροπη συνεδριαζει μεσα σεπτεμβρη...
    απλα αυτο που με ανυσηχει τωρα ειναι οτι , εγω εχω ενα κενο 21 με 30 σεπτεμβρη. αλλα αν η επιτροπη συνεδριασει πχ στις 15 , ποσες μερες ακομα θα περει μεχρι να μου στειλουν την εγκριση χανια..???:sniff:

Ninap , σε ευχαριστω παρα παρα πολυ και εσενα..και σου ευχομαι καλη επιτυχια μιας και σου μενει λιγος καιρος ακομα!!! και μετα..καλες κατηφορες..!

Senior Member
    Αχ σε καταλαβαινω!! Καλα ειμαι αλλα εχω μια τεραστια τριχοπτωση πλεον που με βλεπω να μενω καραφλη! Και λεω στον γιατρο μου με ροζ περουκες θα κυκλοφορω και μου λεει περουκες με φιογκακια (φοραω συνεχεια στα μαλλια!!) δεν βγαινουν!! χαχαχαχαχ
    Εχω να κανω και εγω μια εξεταση η οποια κοστιζει 1.500 ευρω και χρειαζομαι εγκριση απο το ταμειο μου και αντε παλι να στελνω τα χαρτια μου και μου ειπαν οτι συνεδριαζουν στις 15 Σεπτεμβριου.. Αρα αγαπη προβλεπω αν παιρνω και αεγω και εσυ την εγκριση μας τον Οκτωβρη!!! Θα δω αν μπορω αν πληρωσω και να παρω μετα τα χρηματα πισω... Καλη επιτυχια αγαπη μου και οποτε και να ερθει η εγκριση για καλο θα ειναι!! :smilegrin:

Senior Member
    1500 ευρω.??? τι εξεταση θα κανεις παιδι μου??!:P
    επισης , εσυ που το εχεις ηδη περασει , οταν υποτιθεται οτι συνεδριασει η επιτροπη , μετα απο ποσες μερες σου ερχεται η εγκριση..??

Senior Member
    επισης , τι σκεφτεσαι να κανεις με τα μαλλακια σου..?? παιρνεις τιποτα βιταμινες..?

Senior Member
    επισης οποιος θελει ας με κανει αντ στο fb
    https://www.facebook.com/mariavlazakichania

Senior Member
    maraki ti egine me tin diki sou eggrisi / epemvasi? exo xasi episodia koukla mou

Senior Member
    αυτα που διαβασες πιο πανω, αυτα ισχυουν ..δεν εχω καποιο αλλο νεο δυστυχως...

Senior Member
    Καλησπερα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι παρα παρα παρα παρα πολυ απιστευτα χαρουμενη!!!! Σημερα μετα απο πολλες ωρες προσπαθειας να πιασω γραμμη στο κεσυ ,και μετα απο παρα πολλες απαντησεις απλα και μονο για να με ξεπεταξουν , εμεθα οτι ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Απο 28-08!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυριο θα στειλουν τα χαρτια μου πισω στο ταμειο μου και μετα θα τα στειλουν αυτοι σε εμενα...Οποτε δεν θα αργησω και εγω να μπω στην παρεα σας και να λεγομαι πλεον σλιβατη.χιχι.!!!!! Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου και ισως η τελευταια που αντι να φοβαμαι να μπω στο χειρουργιο το περιμενω σαν τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tumble::tumble ::tumble::tumble:

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast