Γιατί κάνετε χειρουργικές επεμβάσεις; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 72 of 72
    Senior Member
    Otiosa συμφωνώ κι εγώ με τη Μακ ότι περιγράφεις με ακρίβεια τι σημαίνει να είσαι παχύσαρκος. Βέβαια αυτό που κατάλαβα είναι ότι και ο Rocket και ο Γιώργος έχουν κλειδωμένο μυαλό κι έτσι είναι σαν να μιλάς σε κάποιον σε μία ξένη γλώσσα που δεν την γνωρίζει, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Οσο για το κατηγορώ που πλανάται στον αέρα για εμάς που έχουμε χειρουργηθεί έχω να πω ως πρώην "κομπλεξική παχιά" και νυν "κομπλεξική αδύνατη" ότι εάν υπήρχε αστυνομία βαριατρικού χειρουργείου τώρα θα ήμουν σίγουρα στη φυλακή και εάν οι 10 εντολές έλεγαν "τίμα την υγιεινή διατροφή και την άσκηση" και "ου πραγματοποιήσεις βαριατρικό χειρουργείο" θα ήμουν και αμαρτωλή!! Επειδή όμως τίποτα από τα παραπάνω δεν υφίσταται είμαι ευγνώμων που η επιστήμη κατάφερε να με βοηθήσει ώστε τώρα να ζω μία καλύτερη ποιότητα ζωής, με ρυθμισμένο το διαβήτη μου και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται και δεν το σέβεται αυτό είναι βαθιά νυχτωμένος αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας γιατί για εμένα ξημέρωσε!

Senior Member
    Mak μακάρι να εξισορροπήσουμε όλοι τις ορμόνες μας στο τέλος και φυσικά να έχουμε την ψυχική δύναμη να τις διατηρήσουμε έτσι ελέγχοντας τα υπερφαγικά. Ευχή για όλες και όλους μας!

Τζίνα, ζήσε την επιτέλους υγιή ζωή σου και άσε να λένε!
    Η Γλαύκη το είπε πιο πάνω, κάποιοι κάνουν χειρουργείο ελαφριά τη καρδία, κάποιοι έχουν συνειδητοποιήσει τι θα τους συμβεί, τι θα χάσουν και τι θα κερδίσουν. Αλλά οι "ελαφριά τη καρδία" δεν θα μπουν σε ένα φόρουμ για άτομα που πάλευαν και παλεύουν με eating disorders!!! θα μπουν στο hase-kila-enw-trws-oti-vreis.gr/forum/

Α, και γίνεται το "τίμα την υγιεινή διατροφή και την άσκηση" αλλά ταυτόχρονα ΠΕΙΝΑΣ. κατεβάζεις τα παυσίπονα για καραμέλες γιατί πιάνεσαι με το παραμικρό και φυσικά αργότερα σου αφήνει και ένα ψυχικό τραύμα "είσαι λαίμαργη" για να έχεις να θυμάσαι ενοχικά την αποτυχία σου στην εξ'αρχής άνιση μάχη.

όσα έγραψα δεν τα έγραψα μόνο για τον rocket αλλά για κάθε άλλον που θα αναρωτηθεί και θα διαβάσει το νήμα, δεν επιβάλλουμε την άποψη μας σε κανένα, απλά ανοίγουμε λίγο την πόρτα για να δει πως είναι στην άλλη πλευρά, όποιος θέλει ακούει

Senior Member
    προφανώς ο "πυραυλος" που θα έπρεπε να καταλάβουμε από το όνομα περί τινος πρόκειται... έχει πολλά θέματα ψυχής που χρήζουν βοήθειας. άλλωστε το είπε και ο ίδιος ότι λαμβάνει βοήθεια από ψυχαναλυτή. όταν η αυτοεκτίμηση κάποιου είναι πολύ χαμηλή , προσπαθεί να βρει τρόπους μειώνοντας τους γύρω του να εξυψώσει τον εαυτό του .
    λυπάμαι και εγώ για όλους όσους μπήκαν στην διαδικασία να απαντήσουν στον "rocket" με όλη την καλή διάθεση που έχουν όλοι εδώ στην προσπάθεια τους να διαφωτίσουν το νεο μέλος.
    Αντε αγόρι μου στις πρωτεινες σου ( και ποιος ξερει τι αλλο ) και την ματαιοδοξία σου και άσε εμας να παλεύουμε για την υγεία μας.

( σημειοτέον είναι η πρωτη φορά στον 1,5 χρόνο σε αυτό το φορουμ που μιλώ έτσι , αλλα ως εδω)

Senior Member
    τώρα διάβασα και τις τρεις σελίδες... δεν ήμουν τελικά η μόνη που ενοχλήθηκα από τις τοποθετήσεις του ροκετ.

Senior Member
    "...ο καθένας το παλεύει όπως ξέρει και μπορεί..."

Senior Member
    Originally posted by NADINE

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::t humbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbu p::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::th umbup:

Senior Member
    και στην τελική προτιμώ να κάνω επέμβαση παρα αυτό..

είναι καιρός να διαβάσουμε και τα καλά τις πολύ υγιεινής διατροφής που καταλήγει να γίνετε εμμονη

http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=5992

Senior Member
    Έχω κουραστεί τόσα χρόνια ν'ακούω τόσα χρόνια γιατί έκανες daktylio;; εγω Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο στον οργανισμό μου...η μισή που το είπαν έκαναν βαριατρική επέμβαση. οι μισοί απ' αυτούς που κάνουν δίαιτα ακόμα ξαναβάζουν περισσότερα κιλά....οποτε έκαναν την επιλογή τους πως κάναμε και εμείς την δική μας!!!!Ο καθένας κάνει τις επιλογές του..!! οποιος έχει πρόβλημα να το ψάξει..:crazy:

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    συμφωνω απόλυτα και θα συμπληρώσω ότι το κάνεις χωρίς να παρενοχλείς τον δίπλα σου για τις ενδεχομένως διαφορετικές επιλογές του. ο καθένας κάνει ότι κάνει για την πάρτη του και ζει με τις συνέπειες θετικές και αρνητικές. εδώ είμαστε για να στηρίζουμε ο ένας το άλλο και να ανταλλάσουμε εμπειρίες. να δίνουμε και να παίρνουμε βοήθεια και όχι να ρίχνουμε στον άλλο αλλη μια να πάει παρακάτω.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Otiosa συμφωνώ κι εγώ με τη Μακ ότι περιγράφεις με ακρίβεια τι σημαίνει να είσαι παχύσαρκος. Βέβαια αυτό που κατάλαβα είναι ότι και ο Rocket και ο Γιώργος έχουν κλειδωμένο μυαλό κι έτσι είναι σαν να μιλάς σε κάποιον σε μία ξένη γλώσσα που δεν την γνωρίζει, δεν καταλαβαίνει τίποτα.
    Αγαπητή Τζινα. Θα προσπαθήσω και τώρα όπως και στην πρώτη μου τοποθέτηση να απαντήσω όχι σε προσωπικό επίπεδο.
    Οι απόψεις μου μπορει να ειναι αιρετικες. Αυτο δεν αλλάζει.
    Θα μπορούσα να έπαιρνα το μέρος της πλειοψηφίας και να γίνω αρεστός. Λυπάμαι αλλα δε γίνεται.
    Μπορείτε να συμφωνείτε δημόσια ότι διαφωνειτε μαζί και να μου προστίθετε διάφορους χαρακτηριστισμους που πιστεύετε πως, εύστοχα πετύχατε. Αν και δεν σας ξέρω, σας ρωτώ, μήπως αυτά που μου προσδιδετε είναι δικά σας χαρακτηριστικά;

Πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν μαζί μου, αλλα δεν λένε την αντίθετη με εσάς γνώμη τους, φοβούμενοι αυτές τις αντιδράσεις.

Σας ευχαριστω για άλλη μια φορά που με διαβάσατε.

Senior Member
    Originally posted by giorgosdelta
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Otiosa συμφωνώ κι εγώ με τη Μακ ότι περιγράφεις με ακρίβεια τι σημαίνει να είσαι παχύσαρκος. Βέβαια αυτό που κατάλαβα είναι ότι και ο Rocket και ο Γιώργος έχουν κλειδωμένο μυαλό κι έτσι είναι σαν να μιλάς σε κάποιον σε μία ξένη γλώσσα που δεν την γνωρίζει, δεν καταλαβαίνει τίποτα.
    Οι απόψεις μου μπορει να ειναι αιρετικες. Αυτο δεν αλλάζει.
    Θα μπορούσα να έπαιρνα το μέρος της πλειοψηφίας και να γίνω αρεστός. Λυπάμαι αλλα δε γίνεται.
    Ακριβώς ότι λέω κι εγώ με άλλα λόγια.

Senior Member
    Οι επιλογες που κάνει ο καθενας ειναι σεβαστες αρκει να μην ειναι επικινδυνες για τον ιδιο ή τους γυρω του.
    Εδω δε μιλαμε για καθαρη επιλογη. Μιλάμε φυσικα για επεμβασεις-ιατρικες πραξεις... τις οποιες μια ομαδα διεπιστημονικη θελω να πιστευω εγκρινει ή δεν εγκρινει... δεν συμφωνω με την αποψη οτι ειναι λάθος επιλογη. Επιλογη τίνος? του αρρωστου ή του γιατρου?
    Το ερωτημα νομιζω ''πυραυλε'' θα επρεπε να απευθυνεται σε καποιον απο τους χειρουργους για να παρεις κ τις σχετικες απαντησεις.
    Αν κάπου κάπου γινονται λαθος επεμβασεις, σε ανθρωπους που δεν χρειαζεται να γινουν ειναι αλλουνου Παπά ή μάλλον... νομοθέτη Ευαγγέλιο.

Ο οποιοσδηποτε απο εμας , αντιμετωπιζει ενα προβλημα υγειας , και απευθυνεται σε εναν επιστημονα υγειας για την επιλυση του.... θα πρεπει να λαμβανει την ενημερωση και τη φροντιδα που δικαιουται...

καλη συνεχεια στον αγωνα που κανει ο καθενας απο εμας ξεχωριστα... ακομη κ αν η λυση ειναι μια, οι δρομοι προς την επιλυση ειναι πολλοι .... ε κι αυτο αποδεκτο ειναι...

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345