Results 1 to 3 of 3
Thread: ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!
-
01-08-2012, 21:39 #1
ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!
ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΗΜΟΥΝ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΠΑΧΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ....ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠ ΟΤΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...ΜΑΝΑ,ΠΑΤΕΡΑ,ΘΕΙΟΥΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΑ Κ ΠΟΛΥ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΗΣΙ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΒΑΛΑ 38 ΚΙΛΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΥΡΟΕΙΔΟΥΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΔΙΕΓΝΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ...ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ Κ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 33 ΚΙΛΑ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ,ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΗΝ ΧΑΛΑΩ ΠΑΝΤΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ 15 ΚΙΛΑ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ Κ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ???ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ???ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ
- 02-08-2012, 01:30 #2
Γεια σου jule..καλώς μας ήρθες.Πρώτα από όλα μη σε πιάνει πανικός.Μόνο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα.Από εκεί και πέρα εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω για να σε βοηθήσω,είναι να σου πω να ηρεμήσεις και να βάλεις κάτω κάποια πράγματα.Να σκεφτείς πως έχεις χάσει ήδη ένα μεγάλο αριθμό κιλών και έχεις κάνει σκληρό αγώνα.Αυτό που σου έμεινε είναι απλά η ουρά του γαϊδάρου και τίποτα παραπάνω.Άρα χαλαρώνεις και φτιάχνεις την τακτική σου όπως εσύ νομίζεις.Εγώ από την πλευρά μου,δεν είμαι θετικός στις βιοχημικές δίαιτες και γενικότερα στα σκευάσματα.Αν υπήρχε κάποιο σκεύασμα που να μας βοηθούσε να χάσουμε κιλά γρήγορα και ''αναίμακτα'' να είσαι σίγουρη πως ήδη θα βρισκόταν στα σπίτια μας.Μιας και είσαι στο τέλος του στόχου σου,άσε τις δίαιτες στην άκρη και ξεκίνα μία ωραία διατροφή που θα σου κάνει συντροφιά για πολλά χρόνια.Αυτά από εμένα..δεν ξέρω το κατά πόσο σε βοήθησα.Μπορεί και καθόλου απλά έχω καταλήξει πως δε χρειάζεται άγχος,και ειδικά για μία διατροφή..
02-08-2012, 12:07 #3
Καταρχήν μην αγχώνεσαι. Το άγχος παχαίνει!
Καταλαβαίνω απόλυτα ότι κουράστηκες να κάνεις δίαιτα. Δεν είμαι ειδικός ούτε γνωρίζω τι τρως καθημερινά, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι η άσκηση και η σωστή διατροφή είναι ο μόνος δρόμος.
Ειδικά στα δικά σου κιλά η άσκηση είναι σίγουρα το καλύτερο φάρμακο.
Τα υπόλοιπα "σκευάσματα" απέφυγέ τα όπως ο διάολος το λιβάνι. Πριν ένα χρόνο η κόρη μιας καθηγήτριάς μου βρέθηκε νεκρή και η νεκροψία έδειξε καρδιακή προσβολή λόγω κάποιου τέτοιου σκευάσματος. Είναι σίγουρα επικίνδυνα και γι'αυτό και η ιατρική κοινότητα δεν τα δέχεται.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επισκευτείς κάποιον καλό διατροφολόγο.
Και μην ξεχνάς ότι η καλή ψυχική κατάσταση είναι το Α και το Ω σε μια επιτυχημένη προσπάθεια.
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή