Αιγινητειο τμημα παχυσαρκιας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Junior Member
    pm60, ευχαριστω για γτις ευχές σου και ανταποδίδω. Το 18 Ανω, ναι το κέντρο απεξάρτησης έχει πρόγραμμα διατροφικών διαταραχων. Εγω βέβαια δεν θα πάρω καν τηλ αφου ξέρω την απάντηση αλλά έτσι σου το λέω μηπως θα ήθελα να προσπαθήσεις εσυ. Απλώς συνειδητοποιώ ότι και πάλι οι αδύνατοι μας τρώνε στη γωνιά! κουράγιο! μη το βάζεις κάτω!

Senior Member
    Καλημερααααααααααααα
    Το 18 ανω εχει τμημα;
    Που βρησκεται;Σε ποια περιοχή;Δεν τοξερα.
    Ναι τελικα η νευρικη ανορεξια μας τρωει στην γωνια-καλα εγραψες- τελικά.120 κιλα βρε παιδια ειναι λιγα να τα κουβαλας μια ολοκληρη ζωη;Γιατι θεωρουν οτι μπορουμε μονες μας και με αποτυχημενα χειρουργεια να τα καταφερουμε;Εγω παντως εβλεπα μερικες φωτο που εβγαλα πριν λιγες μερες και παραλιγο να βαλω τα κλαματα.Αθλια η κατασταση.Δεν μπορουσα να φανταστω οτι αυτη ειναι η εξωτερικη μου εμφανιση....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!!!!!! !!!

Junior Member
    καλησπερα marimari. Το 18 Ανω έχει τμημα το είδα στο site του. Αναφέρει πως έχει προγραμμα για όσους έχουν προβληματα διατροφης είτε είναι εξαρτημενοι σε ουσίες είτε όχι.
    Τωρα φοβάμαι πως με δυσκολία θα αναλαμβάνουν σκετη παχυσαρκία, υποθέτω πως θα προηγουνται οι εξαρτημένοι από ουσίες . Βέβαια, Και για εμένα το φαγητό είναι μια εξάρτηση. Εγω δεν βγάζω πια ολόσωμες φωτογραφίες. Μου έρχεται πάντα να βάλω τα κλάματα. Ενα όμως δεν μπορώ να καταλάβω... ¨οταν είναι κάποιοςν 33 χρονών και 113 κιλά , δεν είναι φυσικό να θελει να αλλλάξει , όχι για λόγους αισθητικής αλλά για λόγους υγείας; Αν συνεχίσει έτσι στα 40 θα έιναι 120 κιλά , στα 50 140 κιλά. Και τότε, θα πρέπει να ζητήσει βοήθεια σε κάποιοα από τα εν λόγω προγράμματα, και θα τον ρωτήσουν: Γιατί άφησες τον εαυτό σου; ΓΙΑΤΙ;;;;; ΓΙΑΤΙ όταν ήμουν 113 κιλά μου κλεισατε την πορτα!!!! Γι΄αυτό. Φυσικά, όπυ και να απευθυνθουμε, συναντάμε αδύνατους ανθρώπους, που έτσι και αλλίως δεν μπορούν να καταλάβουν!!Αυτά! Τα είπα και ξεθύμανα. Σήμερα θα έρθει ξανα ο διαιτολόγος και θα μου συστήσει και έναν ψυχολόγο. Φιλια σε όλους

Senior Member
    Originally posted by theonick
    pm60, ευχαριστω για γτις ευχές σου και ανταποδίδω. Το 18 Ανω, ναι το κέντρο απεξάρτησης έχει πρόγραμμα διατροφικών διαταραχων. Εγω βέβαια δεν θα πάρω καν τηλ αφου ξέρω την απάντηση αλλά έτσι σου το λέω μηπως θα ήθελα να προσπαθήσεις εσυ. Απλώς συνειδητοποιώ ότι και πάλι οι αδύνατοι μας τρώνε στη γωνιά! κουράγιο! μη το βάζεις κάτω!
    υπηρξαν στιγμες στο παρελθον που ενιωσα ανυμπορη και πως κανενας δεν μπορει να με καταλαβει οταν ελεγα οτι πασω απο υπερφαγικα επεισοδια με κοιτουσαν με καχυποψια και ποσες φορες δεν ακουσα το αν θελεις να χασεις κιλα θα το κανεις αρκει να εχεις θεληση, οτι θελουμε πολυ το καταφερνουμε....αληθεια ε? ελα που επιτελους μπορω να αποδειξω οτι αυτο που εχω ειναι διατροφικη διαταραχη και πως δεν ειμαι απλως ενα κυλιοδουλο γουρουνι που τρω ακαταπαυστα...επιτελους και η υπερφαγεια εχει αναγνωριστει πλεον ως διατροφικη διαταραχη απλως οντως οι ανορεκτικοι ειναι πιο κοντα στο θανατο απ οτι εμεις αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση απαξιωση για το δικο μας βασανο....τελος παντων φυσικα και δεν τα βαζω κατω εχω κι εσας που μιλαω και ξερω οτι δεν ειμαι μονη μου....καποτε νομιζα οτι μονο εγω εχω αυτο το θεμα μεχρι που σε καποια στιγμη προσπαθησα να πεισω τον εαυτο μου οτι απλα ειμαι μια ανικανη τεμπελα δειλη και λαιμαργη και οτι δεν θα μπορεσω ποτε να κανω κατι σωστα...αν οταν ερθουν αυτα τα συναισθηματα ξερεις να τα αντιμετοπισεις σωστα τοτε ολα θα πανε καλα αλλιως θα μπαινεις πιο βαθια στο προβλημα χωρις καμια λυση....τωρα που εχω κι εσας ξερω οτι δεν ειμαι μονη μου ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ :spin::spin::spin::spin::spin::

Senior Member
    Φυσικα και δεν εισαι μονη...οπως δεν ειμαι μονη και εγω.Φυσικά και οι ανορεκτικοι ειναι σε πιο επικυνδυνη κατασταση απο μας.Δεν μπορω ομως να χωνέψω το γεγονος οτι μπαίνουμε σε 2η μοίρα επικινδυνότητας οταν με μελετες εχει αποδειχθει οτι η παχυσαρκεια ειναι πιο επικυνδυνη απο το καπνισμα και το ποτο.Οπου βρεθεις και οπου σταθεις θα βρεις κεντρα αποτοξυνωσης απο ολα τα παραπανα...αλλα για την υπερφαγεια...τιποτα...Και αν βρεις η αναμονη ειναι 4μηνη...
    Γιατι για αλλη μια φορα σαυτο το μπ@#$λο κρατος πρωτα θεραπεύουμε και μετα προλαμβάνουμε.Αναποδα απολο τον κοσμο...Αιιι σιχτ...Συγνωμη αλλα επειδη ψαχνω πολύ αυτο τον καιρο για ψυχολογικη υποστηριξη στο θεμα των κιλων βρισκω οοοολο πορτα μπροστα μου...

Junior Member
    Οχι, δεν εισαι μόνη, pm60, είμαστε πάρα πολλοί που αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπο!!!! Μπορεί να είμαστε λίγο υπερβαροι, αλλά η ψυχή μας είναι διαμαντι.... Είμαστε καλες μάνες, καλές φίλες, καλές σύζυγοι και συντροφοι, καλές στη δουλειά μας ... Το μόνο που δεν είμαστε καλες με τον εαυτό μας... Πάντα για τους άλλους...

Senior Member
    Θα ερθω να συμφωνήσω μαζι σου !!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by theonick
    Οχι, δεν εισαι μόνη, pm60, είμαστε πάρα πολλοί που αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπο!!!! Μπορεί να είμαστε λίγο υπερβαροι, αλλά η ψυχή μας είναι διαμαντι.... Είμαστε καλες μάνες, καλές φίλες, καλές σύζυγοι και συντροφοι, καλές στη δουλειά μας ... Το μόνο που δεν είμαστε καλες με τον εαυτό μας... Πάντα για τους άλλους...

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::t humbup::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::ye s::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::ye s:

Page 2 of 2 FirstFirst 12