Results 16 to 23 of 23
Thread: Αιγινητειο τμημα παχυσαρκιας
-
29-08-2012, 19:33 #16
pm60, ευχαριστω για γτις ευχές σου και ανταποδίδω. Το 18 Ανω, ναι το κέντρο απεξάρτησης έχει πρόγραμμα διατροφικών διαταραχων. Εγω βέβαια δεν θα πάρω καν τηλ αφου ξέρω την απάντηση αλλά έτσι σου το λέω μηπως θα ήθελα να προσπαθήσεις εσυ. Απλώς συνειδητοποιώ ότι και πάλι οι αδύνατοι μας τρώνε στη γωνιά! κουράγιο! μη το βάζεις κάτω!
- 30-08-2012, 09:33 #17
Καλημερααααααααααααα
Το 18 ανω εχει τμημα;
Που βρησκεται;Σε ποια περιοχή;Δεν τοξερα.
Ναι τελικα η νευρικη ανορεξια μας τρωει στην γωνια-καλα εγραψες- τελικά.120 κιλα βρε παιδια ειναι λιγα να τα κουβαλας μια ολοκληρη ζωη;Γιατι θεωρουν οτι μπορουμε μονες μας και με αποτυχημενα χειρουργεια να τα καταφερουμε;Εγω παντως εβλεπα μερικες φωτο που εβγαλα πριν λιγες μερες και παραλιγο να βαλω τα κλαματα.Αθλια η κατασταση.Δεν μπορουσα να φανταστω οτι αυτη ειναι η εξωτερικη μου εμφανιση....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!!!!!! !!!
31-08-2012, 15:38 #18
καλησπερα marimari. Το 18 Ανω έχει τμημα το είδα στο site του. Αναφέρει πως έχει προγραμμα για όσους έχουν προβληματα διατροφης είτε είναι εξαρτημενοι σε ουσίες είτε όχι.
Τωρα φοβάμαι πως με δυσκολία θα αναλαμβάνουν σκετη παχυσαρκία, υποθέτω πως θα προηγουνται οι εξαρτημένοι από ουσίες . Βέβαια, Και για εμένα το φαγητό είναι μια εξάρτηση. Εγω δεν βγάζω πια ολόσωμες φωτογραφίες. Μου έρχεται πάντα να βάλω τα κλάματα. Ενα όμως δεν μπορώ να καταλάβω... ¨οταν είναι κάποιοςν 33 χρονών και 113 κιλά , δεν είναι φυσικό να θελει να αλλλάξει , όχι για λόγους αισθητικής αλλά για λόγους υγείας; Αν συνεχίσει έτσι στα 40 θα έιναι 120 κιλά , στα 50 140 κιλά. Και τότε, θα πρέπει να ζητήσει βοήθεια σε κάποιοα από τα εν λόγω προγράμματα, και θα τον ρωτήσουν: Γιατί άφησες τον εαυτό σου; ΓΙΑΤΙ;;;;; ΓΙΑΤΙ όταν ήμουν 113 κιλά μου κλεισατε την πορτα!!!! Γι΄αυτό. Φυσικά, όπυ και να απευθυνθουμε, συναντάμε αδύνατους ανθρώπους, που έτσι και αλλίως δεν μπορούν να καταλάβουν!!Αυτά! Τα είπα και ξεθύμανα. Σήμερα θα έρθει ξανα ο διαιτολόγος και θα μου συστήσει και έναν ψυχολόγο. Φιλια σε όλους
02-09-2012, 03:33 #19
Originally posted by theonick
pm60, ευχαριστω για γτις ευχές σου και ανταποδίδω. Το 18 Ανω, ναι το κέντρο απεξάρτησης έχει πρόγραμμα διατροφικών διαταραχων. Εγω βέβαια δεν θα πάρω καν τηλ αφου ξέρω την απάντηση αλλά έτσι σου το λέω μηπως θα ήθελα να προσπαθήσεις εσυ. Απλώς συνειδητοποιώ ότι και πάλι οι αδύνατοι μας τρώνε στη γωνιά! κουράγιο! μη το βάζεις κάτω!
02-09-2012, 12:56 #20
Φυσικα και δεν εισαι μονη...οπως δεν ειμαι μονη και εγω.Φυσικά και οι ανορεκτικοι ειναι σε πιο επικυνδυνη κατασταση απο μας.Δεν μπορω ομως να χωνέψω το γεγονος οτι μπαίνουμε σε 2η μοίρα επικινδυνότητας οταν με μελετες εχει αποδειχθει οτι η παχυσαρκεια ειναι πιο επικυνδυνη απο το καπνισμα και το ποτο.Οπου βρεθεις και οπου σταθεις θα βρεις κεντρα αποτοξυνωσης απο ολα τα παραπανα...αλλα για την υπερφαγεια...τιποτα...Και αν βρεις η αναμονη ειναι 4μηνη...
Γιατι για αλλη μια φορα σαυτο το μπ@#$λο κρατος πρωτα θεραπεύουμε και μετα προλαμβάνουμε.Αναποδα απολο τον κοσμο...Αιιι σιχτ...Συγνωμη αλλα επειδη ψαχνω πολύ αυτο τον καιρο για ψυχολογικη υποστηριξη στο θεμα των κιλων βρισκω οοοολο πορτα μπροστα μου...
03-09-2012, 22:21 #21
Οχι, δεν εισαι μόνη, pm60, είμαστε πάρα πολλοί που αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπο!!!! Μπορεί να είμαστε λίγο υπερβαροι, αλλά η ψυχή μας είναι διαμαντι.... Είμαστε καλες μάνες, καλές φίλες, καλές σύζυγοι και συντροφοι, καλές στη δουλειά μας ... Το μόνο που δεν είμαστε καλες με τον εαυτό μας... Πάντα για τους άλλους...
04-09-2012, 00:42 #22
Θα ερθω να συμφωνήσω μαζι σου !!!!!!!!
04-09-2012, 03:23 #23
Originally posted by theonick
Οχι, δεν εισαι μόνη, pm60, είμαστε πάρα πολλοί που αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπο!!!! Μπορεί να είμαστε λίγο υπερβαροι, αλλά η ψυχή μας είναι διαμαντι.... Είμαστε καλες μάνες, καλές φίλες, καλές σύζυγοι και συντροφοι, καλές στη δουλειά μας ... Το μόνο που δεν είμαστε καλες με τον εαυτό μας... Πάντα για τους άλλους...
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::t humbup::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::ye s::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::ye s:
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή