θελω να αδυνατισω κι ολο το χαλαω..πφφ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

θελω να αδυνατισω κι ολο το χαλαω..πφφ

γεια σας..εχω καιρο να γραψω εδω αλλα ηρθε η ωρα να επιστρεψω ! προσπαθω συνεχως να χασω τα τελευταια μου κιλα κι ολο τα παραταω... δεν ειναι πολλα.. 6 μονο.. απο 61 να παω 55.. αλλα στις 2 εβδ προσπαθειας παντα τα παραταω και αρχιζει η κατω βολτα.. τι να κανω ?? λεω να γραφω εδω καθε μερα τι τρωω .. κ ν μην ζυγιζομαι παρα μονο στο μηνα γιατι αν δεν χασω απογοητευομαι και το ριχνω στο φαγητο.. θελω υποστηριξηηηηη !!

Senior Member
    Χριστίνα είναι γεγονός ότι όσο πλησιάζουμε το φυσιολογικό μας βάρος τόσο πιο δύσκολα χάνουμε τα κιλά μας. Το άγχος δεν οφελεί στη δίαιτα, ίσα ίσα κάποιες φορές την μπλοκάρει κιόλας. Προσπάθησε να μην κάνεις πολύ στερητική δίαιτα ώστε να μην κουράζεσαι γρήγορα και τη σταματάς. Εγώ όσες φορές έκανα δίαιτα με βοηθούσε πολύ το γεγονός ότι κάθε 2η Κυριακή έτρωγα ότι είχα ζηλέψει τις προηγούμενες μέρες. Δηλαδή όσο έκανα δίαιτα έβλεπα π.χ. σοκολάτα και έλεγα θα την φάω την Κυριακή, έτσι κρατιόμουνα και περίμενα να έρθει η ημέρα που θα μπορούσα να φάω ότι ήθελα. Βέβαια όταν ερχόταν η Κυριακή δεν έτρωγα όλα όσα είχα ζηλέψει μέχρι τότε, γιατί πόσο να φας και με 1 μέρα μόνο χωρίς δίαιτα δεν προλάβαινα να πάρω κιλά. Αυτό με ξεκούραζε γιατί είχα να ελπίζω ότι θα φάω αυτό που θέλω 2 φορές το μήνα και δεν έπρεπε να περιμένω μέχρι να αδυνατίσω. Οσον αφορά το ζύγισμα καλό είναι να μην ζυγίζεσαι συχνά, αν δεν μπορείς να κρατηθείς για 1 μήνα μπορείς να ζυγίζεσαι κάθε 2 εβδομάδες, όχι νωρίτερα όμως γιατί σε αγχώνει και σε αποδυναμώνει. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου.

Senior Member
    μήπως είσαι ήδη στα φυσιολογικά κιλά σου?
    το λέω γιατί έχουμε το ίδιο ύψος και όταν λιμοκτονούσα και φαινόντουσαν τα κόκαλα μου ποτέ δεν είχα πέσει κάτω από 60
    έχει σχέση και το skeleton frame, το μέγεθος σκελετού, εάν δεν είσαι μικροκαμωμένη αλλά μεγαλόσωμη, σαν κι εμένα, υπάρχει πιθανότητα να έχεις ήδη λίγα κιλά για το ύψος και μέγεθος σκελετού σου

Για δες εδώ
    http://www.healthcentral.com/diet-ex...-3146-143.html και εδώ http://www.healthchecksystems.com/heightweightchart.htm
    με ύψος 5feet 5inches (1,66) βγάζουν διαφορετικές τιμές η κάθε ιστοσελίδα αλλά περίπου το ίδιο (η μία δίνει ιδανικό βάρος, και η άλλη ένα εύρος min-max των φυσιολογικών κιλών). Λένε και πως βρίσκεις το frame size

Δεν σου δίνω αυτές τις ιστοσελίδες για να σε αγχώσω με άλλα νούμερα, αλλά για να δεις ότι υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες για το ποια "κιλά" είναι τα ιδανικά και ίσως δεν έχεις πολλά να χάσεις ακόμα.

Όλα καλά θα πάνε
    Μην αγχώνεσαι!!!!

Αυτό το απογοήτευση = περισσότερο φαγητό το κάνω κι εγώ. Το ελάττωσα από την στιγμή που σταμάτησα να σκέφτομαι ότι μη-απώλεια-κιλών ή αύξηση-βάρους = αποτυχία, κουράστηκα να με στεναχωρώ, να με ταλαιπωρώ (με αυτολύπηση ή με υπερφαγία) και γενικότερα να κακοπερνάω κι αυτό εξ'αιτίας μου!
    Ζούμε την ζωούλα μας, βάζουμε και γυμναστική στο πρόγραμμα (Ό,ΤΙ άθλημα θες, ακόμα και κυνήγι πεταλούδας με απόχη!) και σιγά σιγά αλλάζει η σιλουέτα και η ψυχολογία μας

Σκέψου ότι εάν μένεις στα ίδια κιλά δεν σημαίνει ότι απέτυχες, μπορεί να σημαίνει ότι εκαψες λίπος και αύξησες τον μυικό ιστό! Όσοι πρωτοξεκινούν γυμναστική το παθαίνουν αυτό, μετά σιγά σιγά φεύγουν και τα κιλά

Senior Member
    Originally posted by xristinakalb
    γεια σας..εχω καιρο να γραψω εδω αλλα ηρθε η ωρα να επιστρεψω ! προσπαθω συνεχως να χασω τα τελευταια μου κιλα κι ολο τα παραταω... δεν ειναι πολλα.. 6 μονο.. απο 61 να παω 55.. αλλα στις 2 εβδ προσπαθειας παντα τα παραταω και αρχιζει η κατω βολτα.. τι να κανω ?? λεω να γραφω εδω καθε μερα τι τρωω .. κ ν μην ζυγιζομαι παρα μονο στο μηνα γιατι αν δεν χασω απογοητευομαι και το ριχνω στο φαγητο.. θελω υποστηριξηηηηη !!
    Μείνε στα 61 κιλά για τα επόμενα 10 χρόνια και θα είσαι μια χαρά. Όταν το σώμα φτάσει εκεί που πρέπει κι εσύ ζητάς κι άλλο αυτό αρχίζει να διαμαρτύρεται. Να θυμάσαι το λίπος είναι χρήσιμο και προστατεύει τα ζωτικά μας όργανα περιβάλλοντάς τα.

Senior Member
    σας ευχαριστω ολους που απαντησατε στο ποστ μου.. συμφωνα και με διαιτολογο τα φυσιολογικα κιλα μου ειναι τα 58 αλλα εγω αν τα καταφερω θελω να φτασω και στα 55.. ο σκελετος μου ειναι ελαφρυς..οποτε με παιρνει να χασω..! απ οτι εχω δει σε μενα η μη απωλεια με απογοητευει οποτε λεω να ακολουθω μια διατροφη απο 1000 μεχρι 1200 θερμιδες μα πανω απ ολα υγιεινη κ ελπιζω να χασω αυτα τα κιλα... τον επομενο μηνα θα ξεκινησω και παλι τη γυμναστικη οποτε ελπιζω να βοηθησει.. καθε βραδυ θα ποσταρω τη διατροφη και περιμενω σχολια ! φιλιαααα

Senior Member
    ηρθε η ωρα της καθημερινης αναφορας.. λοιπον
    πρωι: 1 ποτ. γαλα 1,5% + 30γρ cheerios + 1 αποξ. δαμασκηνο
    μεσημερι: 120γρ μπιφτεκι χοιρ χωρις αβγο + 1 φετα ψωμι ολικης + ντοματα-αγγουρι
    απογ: 1 γιαουρτι 2% + 1κ.σ μαρμελαδα diet
    βραδυ : 1 τοστ γαλοπουλα-dirollo-ντοματα

αυτα για σημερα ! πρεπει να ειμαι καπου στις 1000 θερμ !

Senior Member
    και παλι εδω να δωσω την αναφορα μου.. νωρις σημερα γιατι μετα εχει διαβασμα οποτε δεν θα μπω !

πρωι: 1 ποτ. γαλα 1,5% + 30γρ cheerios + 1 αποξ. δαμασκηνο
    ενδιαμ : 2 αποξ. δαμασκηνα
    μεσημερι: 2 γεμιστες πιπεριες ρυζι-τραχανα ( της γιαγιας δεματακι ) + 30γρ. φετα 11% + ντοματα
    απογ:απογ: 1 γιαουρτι 2% + 1κ.σ μαρμελαδα diet

και για βραδυ θα φαω 1 τοστ γαλοπουλα-dirollo-ντοματα

αυτα και γ σημερα !