Results 61 to 75 of 114
-
05-09-2012, 13:52 #61
Κοριτσάκι αμου γλυκά σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες και την υποστήρηξη!
Χθες τα χαλασα λιγο όμως!
Π:1 Φλ. γάλα & 1/2 toast (@ Eli το φρουτάκι το πρωί δεν μου κάθετε καλά εδώ και πολλά χρόνια και έτσι το αποφεύγω)!
Ε: 1 γερμά
Μ: Σαλάτα Chef (από ΑΒ 350cal)
B: 2 καλαμάκια χοιρινά και μπροκολο
Μέχρι εδω καλα!
Προ υπνου: 2 mini φετες ψωμί με mereda!
- 05-09-2012, 14:12 #62
Αγγελικούλα μου αν είχες προβλέψει να φας κάτι για απογευματινό πριν το βραδινό π.χ. 1/2 μπανάνα με μία μικρή μπάρα δημητριακών και στο βραδινό σου είχες προσθέσει και ένα κρίθινο παξιμάδι ή μία πιτούλα ολικής άλεσης τότε πιθανότατα θα είχες αποφύγει την βραδινή υπογλυκαιμία. Μην ξεχνάς να βάζεις μέσα στο καθημερινό σου διατροφολόγιο καλούς υδατάνθρακες, θα σε γλυτώσουν από τις βραδινές λιγούρες και προσπάθησε να τρως περισσότερα φρούτα, αν όχι στο πρωινό σου αργότερα στην μέρα. Το σώμα μας είναι μία μηχανή που θέλει συγκεκριμένα καύσιμα για να λειτουργήσει σωστά, αν δεν του τα δώσουμε τότε θα νιώθουμε πείνα, υπογλυκαιμίες και τάση για λιπαρές και πλούσιες σε ζάχαρη τροφές. Αν προβλέψεις και του δώσεις φρούτα και βραδείας καύσης υδατάνθρακες (ολικής άλεσης, πολύσπορα κτλ) τότε θα γλυτώσεις από ξεσπάσματα όπως το χθεσινό. Δεν λέω ότι πιάνει πάντα αλλά τις περισσότερες φορές θα έχει αποτέλεσμα.
Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάς να δίνεις τροφή στο σώμα σου κάθε 3 ώρες περίπου.
05-09-2012, 14:16 #63
Ελακι μου γλυκό δεν ήταν υπογλυκεμία! ήθελα να δοκιμάσω την νεα mereda cruncy!!!
Πιστεψέ με πλέον όταν θέλω γλυκό βουτάω φρουτα!
Εχω κόψει το αλκοολ!!!!!!! εκτός από ειδικές περιπτώσεις που πλέον θα πιω 1 ποτήρι και εχω να πιω αναψυκτικό από το Σαββατο και είμαι πολύ περίφανη για αυτο!!!!
Το ψυγείο έχει 8 pepsi max (οι αγαπημένες μου) και τις αγνοω επιδεικτικα!!!!!
Α ξέχασα να πώ ότι μόλις γυρισα σπίτι χθες επειδή πεινουσα έφαγα λίγο ψωμάκι!!!
05-09-2012, 15:12 #64
Αγγελικούλα μου να σου πω την αλήθεια ότι σου γράφω δεν σημαίνει ότι τα κάνω και εγώ πράξη κατά γράμμα και ούτε ότι έχει επιτυχία κάθε φορά. Πάντα κάτι θα βρεθεί στον δρόμο μας που θα μας βγάλει έξω από το πρόγραμμα μας. Απλά είναι συμβουλές που άμα τις κάνεις πράξη θα μπορέσεις να ελέγχεις καλύτερα τον εαυτό σου και να λες όχι σε περισσότερα πράγματα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου.
Π.χ. θα μπορούσες να σκεφτείς χθες το βράδυ ότι είναι κρίμα να φας μερέντα μέσα στην νύχτα και να το οργανώσεις να την φας για πρωινό αφού όμως έχεις πιει ένα ποτήρι γάλα. Όταν όμως δεν έχουμε φάει επαρκώς μέσα στην μέρα τότε είναι πιο εύκολο να υποκύψουμε στην περιέργεια μας και στην λιγούρα μας ή σε κάτι που απλά ζηλέψαμε.
Και ξαναλέω και εγώ έχω κάνει και κάνω τα ανάλογα, δεν είμαι αγία ούτε έχω λύσει το πρόβλημα μου. Απλά προσπαθώ να θωρακίζω διατροφικά τον εαυτό μου όσο πιο καλά γίνεται ώστε το βράδυ που έχω και την μεγαλύτερη τάση για γλυκά και τσιμπολογήματα να μπορώ να πειθαρχώ το μυαλό μου. Γιατί στην τελική οι βραδινές λιγούρες είναι περισσότερο του μυαλού μας και όχι σωματικής πείνας. Είναι οι ώρες που χαλαρώνουμε, που είμαστε κουρασμένοι και θέλουμε να δώσουμε ένα χάδι στον εαυτό μας και να χουχουλιάσουμε. Και εκείνες τις στιγμές θέλουμε να γλυκαθούμε. Είναι ισχυρή σύνδεση αυτή μέσα στο μυαλό μας και δεν φεύγει από την μία μέρα στην άλλη. Θέλει δουλειά και με την διατροφή μας αλλά κυρίως με το μυαλό μας. Έτσι προσπαθώ να έχω την διατροφή με το μέρος μου, να είμαι χορτάτη, πλήρης θρεπτικά και να έχω να παλέψω μόνο με τον ψυχολογικό κομμάτι...
Δύσκολο; Ουυυυυ! Ακατόρθωτο; Σίγουρα όχι τουλάχιστον,τις περισσότερες φορές...
Το μόνο που μπορώ να σου υποσχεθώ είναι ότι όσο περισσότερο το προσπαθείς τόσο πιο πολλές φορές θα βγαίνεις νικήτρια! Γι αυτό Αγγελική μου μην χάνεις το κουράγιο σου, συνέχισε να προσπαθείς και σου υπόσχομαι ότι θα κάνω και εγώ το ίδιο:kiss:
05-09-2012, 15:21 #65
Elaki μου σ' ευχαριστώ πολυ!!!!!!!! το όλο θέμα είναι η υποστήρηξη βασικα, την οποία δεν έχω από το σπίτι!!!!!!
και επι του προκειμένου.... για την mereda μιλαω πάντα είμαι σίγουρη ότι θα σηκονόμουν το βράδυ!
05-09-2012, 15:27 #66
Παρακαλώ Αγγελικούλα μου :starhit::starhit::starhit:
Στο ίδιο καζάνι βράζουμε φιλενάδα :crazy:, ας πιστέψουμε ότι φέτος θα κάνουμε την διαφορά επιτέλους!
05-09-2012, 15:42 #67
Aγγελικούλα μου δυο φετάκια με μερεντα έφαγες . Πάνε , τέλειωσε . Δεν έφαγες και καμμια τούρτα .
Και οκ την δοκίμασες . Τέλειωσε έτσι ? Όχι πάλι απόψε . Βάλτην στο πρωινο σου αν σ΄αρέσει οπως σου είπε η Ελη .
Αν κι απόψε την κάνεις πάλι έγκλημα δεν είναι , απλά μετά ΠΕΤΑ ΤΗΝ . Πράγματα που δεν μπορούμε ν΄αντισταθούμε δεν χρειάζεται να τα έχουμε μέσα στο σπίτι .
05-09-2012, 15:49 #68
Originally posted by dora_th
........απλά μετά ΠΕΤΑ ΤΗΝ . Πράγματα που δεν μπορούμε ν΄αντισταθούμε δεν χρειάζεται να τα έχουμε μέσα στο σπίτι .
05-09-2012, 15:54 #69
Τζίνα εγώ αδειάζω το τασάκι με τα τσιγάρα απο πάνω για να μην μπώ στο πειρασμό να το ανασύρω .:lol::lol:
05-09-2012, 16:06 #70
:lol: Αν σου πω ότι το έχω κάνει κι εγώ αυτό θα με πιστέψεις; Να και κάτι καλό που έχει το κάπνισμα χιχι.
05-09-2012, 16:50 #71
Κοριτσια μου εσεις!!! αν δεν είχα και εσας τι θα έκανα δεν ξέρω!!!
Την mereda δεν θα την πετάξω γιατί δεν με τρελανε... επίσης δεν εχει και νόημα γιατί θα την φάει ο μεγας σκουπιδοφάγος (ο αντρας μου.....)!!! και αμα την πετάξω θα γουρλώσει τα ματια του και θα μου πει "ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΠΙΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ REMEMBER?????" αλλά δεν πτοούμε.... δεν θα το βάλω κάτω γιατί εχω εσας!!!!
06-09-2012, 01:04 #72
με προκαλεις τωρα ρε αγγελικουλα!!!!!!!!!!!!
γιατι υπαρχει μερεντα στο σπιτι???
ειπες οτι δεν την πετας γιατι θα την φαει ο αντρας σου,οχι ο μικρος(το λεω σε περιπτωση που το παιδι ειναι και λιγο δικαιολογια για να υπαρχουν τα γλυκα τριγυρω)
επισης κι ο αντρας σου απ οτι εχεις πει περιτρογυριζεται απο πολλα γλυκα στη δουλεια τουα, αρα μπορει να φαει εκει οτι θελει.
η μερεντα γιατι μπηκε στο σπιτι?
το βρισκω λογικο που την δοκιμασες. ανθρωποι ειμαστε δεν μπορουμε να εχουμε τη λιχουδια μπρος μας και να μπορουμε παντα να αντιστεκομαστε!
αν δεν την εχουμε ομως δεν μπαινουμε και σε πειρασμο!!!
ελπιζω να μην με παρεξηγεις!
ειναι που εχω κι αυτη τη μεγαλη εχθρα με τα γλυκα.
06-09-2012, 01:20 #73
Άσε κ εγώ την είχα πατήσει με τη μερέντα! Είχα αγοράσει με το σκεπτικό πως ίσως κάποιο πρωινό φάω λίγη σαν άνθρωπος με το γάλα μου , τι το ήθελα δεν άντεξα κ την έφαγα όλη μέσα σε δυο μέρες:bigsmile:
06-09-2012, 09:29 #74
Καλημέρες!!!
Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα οπότε ασ' την εκει για να μην έχουμε δράματα!!!!!!!
Χθες λοιπόν έκανα ενδιαμεσα!!!!
Π: 1/2 toast, 1 φλ. γάλα
Ε: Σταφυλάκι
Μ: 2 καλαμάκια κοτόπουλο, βραστά λαχανικα (πατζάρια, μπρόκολο, κολοκύθακια), 1/2 φ. ψωμί
Ε: 1 ροδάκινο
Β: 3 μικρά μπιφτεκάκια, 4 κσ. ρύζι, μανιτάρια
14-09-2012, 11:32 #75
Χαθηκα αλλά επανήλθα δριμήτερη και με πολύ καλύτερη διαθεση για την διατροφή μου!!!
Σας γράφω από Τρίτη τι εγινε
Τρίτη 11 / 09
Π: 1 φλ. γάλα, 2 πτι μπερ ολικής
Ε: 2 δαμάσκηνα φρέσκα και 90 γρ σταφυλι
Μ: 450 ml γάλα & 4 cream crackers ολικής
Ε: Καρπούζι (350 γρ)
Β: κοτόπουλο φούρνου - μπούτι, κολοκυθάκια φούρνου - 6 κομ πατάτα και σαλάτα λάχανο καρότο με λίγο dressing
Τετάρτη 12 / 09
Π: 1 φλ. γάλα, 1 φρυγανιά ολικής με κατίκι
Μ: 1 toast, σαλάτα λαχανο καρότο με dressing
Β: Φασολάκια λαδερά, 1 κομ. τυρί emental 17%, 1 φρυγανιά ολικής
Πεμπτη 13 / 09
Π: 1 φλ. γαλά, 1 μπ΄παρα δημητριακών
Μ: 1 καλαμάκι χοιρινο, σαλάτα αναμικτη
Β: 2 καλαμάκια κοτόπουλο, 1 πίτα αλάδωτη (μικρή), σαλάτα λάχανο καρότο