Results 16 to 30 of 40
-
30-08-2012, 00:04 #16
Originally posted by giorgosdelta
Μπορεί να τα λέει αυτά η στατιστική παιδιά, εδώ στα Γιάννενα έχω γνωρίσει ατελείωτο κόσμο που ήταν χόντροι και με το τρέξιμο αδυνατίσαν. Δε μπορώ να τους μετρήσω. Τώρα τρέξιμο και διατροφή παν παρέα, το ένα φέρνει το άλλο. Πες το όπως θες, αλλαγή τρόπου ζωής, σήκωμα απ' την καρέκλα. 1% πάντως δεν είναι. Κάποιους μπορεί να συμφέρει να είναι.
βέβαια ο γαστρεντερολόγος πάλι καλά που μου το'πε γιατί έψαχνα διακαώς για ματζούνια για να αδυνατίσω μέχρι που κατέστρεψα στο στομάχι μου και πήγα σε αυτόν
επίσης δεν θυμάμαι ακριβώς πως βγήκαν τα νουμεράκια που είχα διαβάσει οπότε ψάξτε το, αλλά νομίζω ότι το 1% αφορά αυτούς που έχασαν πολλά κιλά (ξεκίνησαν από νοσογόνο παχυσαρκία) και κατάφεραν να διατηρήσουν το βάρος των "φυσιολογικών κιλών" +λίγα κιλά παραπάνω για ένα χρονικό διάστημα μεγάλο, π.χ. 10 ετών. Οπότε φαντάσου ότι ένα άτομο που έπεσε από τα 140 στα 60 και μετά από λίγα χρόνια ανέβηκε στα 65 ή 70, δεν καταλογίστηκε στο 1% που διατήρησε το βάρος, ή ένα άτομο που έκανε ένα μικρό σκαμπανέβασμα, έβαλε 10 κιλά αλλά τα ξαναέχασε δεν καταχωρήθηκε σε αυτούς που τα είχαν κρατήσει.
Το είχα διαβάσει πριν πολλά χρόνια κάπου στο ίντερνετ, δεν θυμάμαι πηγή αλλά θυμάμαι ότι μου είχε κάνει εντύπωση η λογική του "εάν δεν μείνεις σταθερός στο βάρος σου, τότε απέτυχες", λες και δεν είναι φυσιολογικό και για εκείνους χωρίς ιστορικό παχυσαρκίας να παίρνουν 5-10 κιλά και να τα χάνουν μετά από λίγο.
πάντως χωρίς πλάκα πρέπει να ψάξουμε πως βγήκανε τα νούμερα σε αυτές τις έρευνες
- 30-08-2012, 00:11 #17
πολύ ωραία η ιστοσελίδα lineal !!!
30-08-2012, 00:13 #18
ωραια ναι και το προγραμμα για χασιμο κιλων ειναι στα μετρα μου
1ον δε πληρωνω διαιτολογο
2ον κανω οτι φαγητο επιλεγω εγω
3ον τρωω 5 φορες τη μερα!
4ον τρωω τα παντα και οταν λεμε τα παντα εννοω τα παντα,απο γυρους,μεχρι πιτσες,απο μακαρονια για βραδινο μεχρι παγωτα.
φυσικα ολα αυτα στις σωστες ποσοτητες που θα σε πει το προγραμμα αναλογα τα κιλα σου και το υψος σου!
στο χαλαρο ειμαι και ως τωρα τα εχασα και βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο που ηταν τοσο ευκολο και δε το εκανα πριν 2 χρονια που γεννησα και αφεθηκα
30-08-2012, 00:31 #19
δεν ξέρω παιδιά με ενοχλούν τα στατιστικά...οι στατιστικές και οι δημοσκοπήσεις βγάζουν και το σημίτη καταλληλότερο για πρωθυπουργό...τι να λέμε τώρα?? Εγώ προσωπικά δεν κινούμαι με τα ποσοστά..Κάνε την προσπάθειά σου,κάνε την με ξεκούραση με μικρά σταματήματα για ξεκούραση,μιας και κυριολεκτικά υπάρχει κούραση και όλα θα έρθουν..όλα με μέτρο..
30-08-2012, 00:37 #20
lineal μου να ρωτησω κι εγω η ασχετη κατι??? τι ακριβως χρησιμοποιεια απο αυτο το σαιτ και σε βοηθαει τοσο πολυ? διαβαζεις τα αρθρα?
30-08-2012, 09:40 #21
Κοριτσακι καλημέρα,
Εχει εναν τρόπο να σου βγάλει διαιτολόγιο το οποίο το αλλάζεις μόνη σου βάσει επιλογών που σου δίνει.
30-08-2012, 14:03 #22
Originally posted by lineal
ωραια ναι και το προγραμμα για χασιμο κιλων ειναι στα μετρα μου
1ον δε πληρωνω διαιτολογο
2ον κανω οτι φαγητο επιλεγω εγω
3ον τρωω 5 φορες τη μερα!
4ον τρωω τα παντα και οταν λεμε τα παντα εννοω τα παντα,απο γυρους,μεχρι πιτσες,απο μακαρονια για βραδινο μεχρι παγωτα.
φυσικα ολα αυτα στις σωστες ποσοτητες που θα σε πει το προγραμμα αναλογα τα κιλα σου και το υψος σου!
στο χαλαρο ειμαι και ως τωρα τα εχασα και βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο που ηταν τοσο ευκολο και δε το εκανα πριν 2 χρονια που γεννησα και αφεθηκα
30-08-2012, 14:46 #23
στο dietup.gr αν κανεις εγγραφη βαζεις κιλα και υψος και σε βγαζει το bmi σου κλπ.
μετα πατας εκει που λεει: πατα εδω και σε βγαζει μια καρτελα μιας εβδομαδος απ οπου μπορεις να κανεις το μενου που θες εσυ αλλαζοντας τα φαγητα βαζοντας οτι θες για πρωινο δεκατιανο μεσημεριανο σνακ και βραδινο.αυτο σε δινει απο μια φορμα τι τροφες μπορεις να επιλεξεις και εσυ επιλεγεις.επισης το προγραμμα σε λεει τη ποσοτητα που μπορεις να φας με βαση τα κιλα σου και το υψος σου.
εχει πολλες πληροφοριες ας πουμε συνταγες κλπ και για μενα ειναι ενας ανεξοδος χαλαρος τροπος να κανω μια διατροφη μονη μου και πραγματικα ενω στα 120 κιλα που ημουν τελη φλεβαρη που ξεκινησα ετρωγα για τη πλακα μου ντελιβερι και δεν εσκαγα,τωρα στα 104 τρωω εναν γυρο και φουσκωνω.
αφηστε δε που δε μπορω παραπανω και δε θελω εχω συνηθισει στις ποσοτητες και εχω μαθει ποσο πρεπει να φαω απο καθε τροφη και αυτο ειναι το μυστικο.
να μπορεις δηλαδη να φας ενα παγωτο βρε αδερφε αλλα οσο πρεπει
να μπορεις να παραγγειλεις μια πιτσα αλλα να μη φας 4 κομματια,αλλα 1 και σαλατα.
οσες και οσοι θελετε ψαξτε το ισως κανει και για σας
εγω παντως μαυτο συνεχιζω και σκοπευω να χασω ολα μου τα κιλα ετσι...τρωγωντας δηλαδη
30-08-2012, 14:50 #24
α επισης κατι αλλο σημαντικο
δε ζυγιζεις ποσοτητες,υπολογιζεις με το ματι ή μετρας με κουπες δηλαδη φλυτζανια του καφε ή του τσαγιου.
30-08-2012, 22:06 #25
Ωραια τα λες.Αντε να δουμε τι θα κανουμε .Με ιντριγκαρεις γιατι εχουμε τα ιδια κιλα και θελω σαν την τρελη να παω στα 100 ...και σκεψου οταν ημουν στα 100 ελεγα οτι δεν παει αλλο και πως ειμαι ετσι και δεν μπορω.Σκεψου τωρα με 20 παραπανω...Ασε!!!!!!!!Θα γραφτω και θα σου πω...Κανεις και γυμναστικη;
30-08-2012, 23:56 #26
οχι η αληθεια ειναι πως δε προλαβαινω.
αντε να βγω με τον μικρο μου-εχω εναν γιο διχρονο-καμμια βολτα να περπατησω,αλλα και παλι οχι καθε μερα.
και τη διαιτα τη κανω στο χαλαρο,δε τρελαινομαι κιολας με υπολογισμους και τετοια.δηλαδη και το φαγητο να μην ειναι ακριβως το ιδιο δε πειραζει θα το φαω.βεβαια χανω πιο αργα,αλλα οκ χανω παντως.
ασε και εγω οταν ημουν 87 ελεγα πωπω τι πολλα κιλα
οταν εγινα 97 επαθα σοκ
τωρα που ειδα τη ζυγαρια στα 120 τι αλλο επρεπε να κανω;
πρεπει να τα χασω ολα μεχρι τελους και οχι αλλες χαζομαρες περιλαμβανομενου και στερητικες διαιτες που δεν αντεχω ;-)
με το καλο σε ολους παιδια να δειτε τα νουμερα που θελετε αμην
30-08-2012, 23:58 #27
αληθεια λιχουδη πως τα πας;
31-08-2012, 01:11 #28
Απο τον Φλεβαρη την αρχισες;
Και εχεις χασει-με παρασπονδιες- 16 κιλα;
Νομιζω πως εισαι σε καλο δρομο.Να χαιρεσε το παιδακι σου και ας σου εβαλε τα κιλα που παλευεις τωρα να χασεις.
31-08-2012, 10:55 #29
να στε καλα κοριτσια για την επεξηγηση!!!!
λινεαλ μου γραφτηκα! και μου εστειλε τη διαιτα της πρωτης βδομαδας!!! μου αρεσε παρα πολυ!!! δεν απεχει πολυ απο το κλασσικο εβδομαδιαιο μας προγραμμα!!!
τωρα ετοιμαζομαι να κανω τις αλλαγες που θελω και να την εκτυπωσω!!!
απο αυριο ακολουθω!!!!
31-08-2012, 14:38 #30
παει μια χαρα μεχρι στιγμης και απο οτι υπολογιζω καθημερινα προσλαμβανω γυρω στις 1300-1500 θερμιδες οποτε ελπιζω τα αποτελεσματα να με ενθαρυνουν γρηγορα και να μπορεσω να συνεχισω.οσο για καποιο ποστ που ειδα για στατιστικες και τετοια ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας απο το πιο απλο μεχρι το πιο συνθετο πραγμα και ο παραγοντας που παιζει το σημαντικοτερο ρολο για να το πετυχουμε ειναι η θεληση μας και η υποστιριξη που εχουμε απο τους γυρω μας.
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία