Ένα χρόνο μετά ............................ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 79
    Senior Member
    Κορίτσια μου άπειρα ευχαριστώ σε μία μία χωριστά και σε όλες μαζί .

Πήρα πολύ δύναμη απ΄ολους εδώ μέσα είτε μιλούσαμε , είτε όχι , όποιο δρόμο κι αν είχαν ακολουθήσει , είτε της διατροφής , είτε του χειρουργείου . Δεν θεωρώ το δεύτερο πιο εύκολο , καθένας έχει τα δικά του δύσκολα μονοπάτια .
    Μακάρι και του χρόνου τέτοια εποχή να είμαι εδώ και ν΄ανοίγω topic για τα 2 χρόνια μετά ...
    Κοριτσάκι , για να περπατήσουμε 10 χιλιόμετρα , βήμα βήμα θα πάμε , αλλες φορές τα βήματα θα είναι πιο γρήγορα κι άλλες φορες πιο αργα , αλλα το ενα βήμα θα φέρνει το άλλο , έτσι είκαι και τα κιλά . Δεν θα πάμε απ τα 90 στα 60 , θα πάμε απ τα 90 στα 89 και μετά στα 88 και μετα στα 87 .....
    Θα σας πώ κάτι που μου έτυχε πριν 2 χρόνια μέσα στο χειμώνα
    Είχα βρεθεί σ΄ένα μέρος βράδυ αργά γύρω στις 1 και μετά απο μια πολύ κουραστική μέρα μέσα στο Γενάρη σε μια απόσταση γύρω στα 5 χλμ απ το σπίτι μου και χωρίς αυτοκίνητο ή άλλο τρόπο να γυρίσω . Ή θα έμενα εκεί ( αδύνατο ) ή έπρεπε να περπατήσω μέσα στη νύχτα και στο κρύο .
    Ξεκίνησα λοιπόν , δεν έιχα άλλες επιλογες , στα μισά κουράστηκα , ήταν και τα κιλά κάπου στα 100 τότε ,δεν βοηθούσαν , δεν έιχα δυνάμεις καθόλου . Τι μπορούσα να κάνω , ή θα έμενα στη μέση του δρόμου ή θα προχωρούσα . Προχώρησα κι έφτασα σπίτι μου .
    Κάπως έτσι αισθάνθηκα πολλες φορές στη διάρκεια του χρόνου αυτου . Ή θα προχωρούσα στο δρόμο που είχα επιλέξει ή θα έμενα εκεί στα μισά του δρόμου . Δεν είχα επιλογες , έπρεπε να προχωρήσω .
    Break είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις , απλά προχώρα .
    Marimari , είναι πολλοι που τα κατάφεραν εδώ μέσα . Πάρε δύναμη απ΄όλους αλλά προπάντων βρες την μέσα σου . Είμαι σίγουρη ότι την έχεις .

Senior Member
    Dora δεν εχω λόγια πραγματικά!
    Όχι μόνο κατάφερες να αλλάξεις τρόπο σκέψης και θρέψης, αλλα κατάφερες να ξεπερασεις τον εαυτό σου και όλες αυτες τις συνθήκες που σαμποτάρουν όλους μας στην επιτευξη της μεγάλης αλλαγής.
    Ευχομαι την ίδια επιτυχια στη διατηρηση αυτου του τροπου ζωης και ευχομαι να μπορεσεις να απολαυσεις τη ζωη σου απο εδω κ στο εξης χωρις τους δαιμονες του μυαλου.

Χαίρομαι και συγκινουμαι πραγματικά οταν ενα ενα τα μέλη του φορουμ επιτυγχανουν τους προσωπικους τους στοχους, όμως η χαρα μου ειναι μεγαλύτερη οταν ο στοχος ειναι το ευ ζην!
    Είσαι παραδειγμα για εμας, η ιστορία σου μας γεμίζει τις μπαταρίες και ευχομαι ολες μας μια μια να να ρίξει στο πατωμα τη κορδελα του τερματισμού. Αγωνας μακρυς, ο δρομος τραχυς... αλλα η Ιθάκη στον τερματισμό όλα τα λεφτα του κόσμου!
    Dοrα,
    Μπραβο σου! :wink1:

Senior Member
    Ριάκι , σ΄ευχαριστώ κοριτσάκι μου .
    Κι εσύ όμως , έχεις βρεί το δρόμο σου . Κeep going ........

..... Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε.
    έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
    ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.

Για σένα .

Senior Member
    respect .....

υ.γ. νομίζω οτι το τοπικ εχει μουλιασει απο τα δακρυα.... τα βλέπω όλα θολα εδω μεσα.

Senior Member
    :grin:

Senior Member
    Κορίτσια μου , εγώ μόνο να βοηθήσω ήθελα .......
    :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:

Αλλά καμμιά φορά και τα δάκρυα είναι λυτρωτικά και καλα είναι να τ΄αφήνουμε να φεύγουν .

Senior Member
    Αποτοξινώνουν και την ψυχη και το σωμα.Ειναι τίγκα στο αλάτι που φευγει απο το σωμα...κατι ειναι και αυτο....χαχαχαχα
    Πλάκα κάνω:lol:

Senior Member
    Originally posted by dora_th
    Κορίτσια μου άπειρα ευχαριστώ σε μία μία χωριστά και σε όλες μαζί .

Πήρα πολύ δύναμη απ΄ολους εδώ μέσα είτε μιλούσαμε , είτε όχι , όποιο δρόμο κι αν είχαν ακολουθήσει , είτε της διατροφής , είτε του χειρουργείου . Δεν θεωρώ το δεύτερο πιο εύκολο , καθένας έχει τα δικά του δύσκολα μονοπάτια .
    Μακάρι και του χρόνου τέτοια εποχή να είμαι εδώ και ν΄ανοίγω topic για τα 2 χρόνια μετά ...
    Κοριτσάκι , για να περπατήσουμε 10 χιλιόμετρα , βήμα βήμα θα πάμε , αλλες φορές τα βήματα θα είναι πιο γρήγορα κι άλλες φορες πιο αργα , αλλα το ενα βήμα θα φέρνει το άλλο , έτσι είκαι και τα κιλά . Δεν θα πάμε απ τα 90 στα 60 , θα πάμε απ τα 90 στα 89 και μετά στα 88 και μετα στα 87 .....
    Θα σας πώ κάτι που μου έτυχε πριν 2 χρόνια μέσα στο χειμώνα
    Είχα βρεθεί σ΄ένα μέρος βράδυ αργά γύρω στις 1 και μετά απο μια πολύ κουραστική μέρα μέσα στο Γενάρη σε μια απόσταση γύρω στα 5 χλμ απ το σπίτι μου και χωρίς αυτοκίνητο ή άλλο τρόπο να γυρίσω . Ή θα έμενα εκεί ( αδύνατο ) ή έπρεπε να περπατήσω μέσα στη νύχτα και στο κρύο .
    Ξεκίνησα λοιπόν , δεν έιχα άλλες επιλογες , στα μισά κουράστηκα , ήταν και τα κιλά κάπου στα 100 τότε ,δεν βοηθούσαν , δεν έιχα δυνάμεις καθόλου . Τι μπορούσα να κάνω , ή θα έμενα στη μέση του δρόμου ή θα προχωρούσα . Προχώρησα κι έφτασα σπίτι μου .
    Κάπως έτσι αισθάνθηκα πολλες φορές στη διάρκεια του χρόνου αυτου . Ή θα προχωρούσα στο δρόμο που είχα επιλέξει ή θα έμενα εκεί στα μισά του δρόμου . Δεν είχα επιλογες , έπρεπε να προχωρήσω .
    Break είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις , απλά προχώρα .
    Marimari , είναι πολλοι που τα κατάφεραν εδώ μέσα . Πάρε δύναμη απ΄όλους αλλά προπάντων βρες την μέσα σου . Είμαι σίγουρη ότι την έχεις .
    πολυ σωστα τα λες ντορα μου
    για μενα οι πιο βασικες "ανακαλυψεις" αυτης της προσπαθειας ηταν δυο.
    και τις βαζω σε " ", γιατι ειναι εντελως αυτονοητες, απλα δεν το ειχα συνειδητοποιησει.
    η μια ηταν, οτι απαξ και βρεις την διατροφη που σου ταιριαζει και ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, τα κιλα φευγουν ακομα κι αν δεν το θες . αρκει να περναει ο χρονος και τα κιλα, φευγουν.
    η δευτερη ειναι, οτι η βασικη τρικλοποδια , του να μην χασουμε τις "λιχουδιες" μας, δεν ισχυει καν.
    δεν χρειαζεται να απαρνηθεις απολυτως τπτ,ουτε και το πιο παχυντικο.
    αρκει να αραιωσεις την συχνοτητα και την ποσοτητα.
    περιεργως πως ομως, μολις το ρυθμισεις αυτο, τα θελεις ολο και αραιοτερα
    εγω ξεκινωντας, ειχα βαλει και ενα ντελιβερι την εβδομαδα, μιας και ημουν εθισμενη στο ντελιβερι και περιμενα την ημερα εκεινη πως και πως.
    ηξερα οτι ενα παχυντικο φαγητο την εβδομαδα, δεν χαλαει την διαιτα και το εβαλα στο προγραμμα μου.
    τωρα ουτε που θυμαμαι απο ποτε εχω να παρω ντελιβερι, αν και δεν το απαγορευσα ποτε στον εαυτο μου.

Senior Member
    2sweet2b4go10
    εχασες 25 κιλα μεσα σε 8 μηνες.;;;;;Αχχχχ Παναγια μου....

Senior Member
    Originally posted by marimari
    2sweet2b4go10
    εχασες 25 κιλα μεσα σε 8 μηνες.;;;;;Αχχχχ Παναγια μου....
    Marimari δεν μ΄αρεσει κάτι στο θαυμασμό σου στην 2sweet2b4go10 και θα σου το πώ . Έχασε 25 κιλά , οκ , ως εκεί και μπράβο της . Το σε 8 μήνες , σε 5 ή σ΄ένα χρόνο είναι δεύτερο . Ακόμη και το 25 , 20 ή 5 είναι δεύτερο .
    Εγώ κρατάω αυτά που είπε 1) φτειάχνοντας τη διατροφή μας τα κιλά φεύγουν θέλουν δε θέλουν 2) δεν χρειάζεται να στερηθούμε τίποτε .

2sweet2b4go10 επαυξάνω .

Senior Member
    Ναι εχεις δικιο αλλα δεν μπορω να μη θαυμασω κατι που με εκπλησει.
    Τετοια κιλα μονο με σλιβ ταχω δει.ειναι αξιοθαυμαστο να τα χανεις μονο με διατροφη και ασκηση.Εγω αυτο το θαυμαζω.

Senior Member
    Συγχαρητήρια Dora!
    κι εγώ πέρυσι ξεκίνησα, τον Σεπτέμβρη

αν μου έλεγε κάποιος ότι σε ένα χρόνο θα είμαι 88 κιλά δεν θα το πίστευα με τίποτα
    να που έγινε

να βάλουμε επιγραφή στο φόρουμ ότι εάν δουλέψεις το ψυχολογικό κομμάτι (πρώτα απ'όλα) και προσέξεις λιιιιγο την διατροφή χάνεις πριν προλάβεις να το καταλάβεις, και να το υπογράψουμε :smirk:

κι εγώ διδυμάκι του Μάη είμαι

Καλή συνέχεια!

Senior Member
    Otiosa ευχαριστώ πολύ ...

Μόνο δυνατή δεν είμαι όμως ρε παιδιά ...
    Αν ήμουν θα είχα νικήσει και τον άλλο δαίμονα που με καταδυναστεύει ...

Τελικά ίσως και δεν τους έχω νικήσει , μάλλον τους κοιμίζω , είτε με το φαί , είτε τους ζαλίζω με τον καπνό ....

Senior Member
    Κι εγώ δίδυμος 20 Ιούνη. Λες να παίζει ρόλο; Πάντως μεγάλη η πάλη με τον άλλο ευατό.

Senior Member
    Originally posted by dora_th
    Καθόμουν και σκεφτόμουν τι λάθη έκανα όλα αυτά τα χρόνια, και για πρώτη φορά όχι για ν΄αυτομαστιγωθώ αλλά για να τα διορθώσω και να σώσω ότι σώζεται.
    Ευχαριστούμε και μπράβο σου!

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast