Results 1 to 5 of 5
Thread: CIRCADIN για αϋπνίες
-
10-09-2012, 10:51 #1
CIRCADIN για αϋπνίες
Καλημέρα και καλή βδομάδα.
Από τον Ιούλιο έχω σταματήσει την 7χρονη αντικαταθλιπτική αγωγή μου (LADOSE, TOPAMAC, LAMICTAL & TAVOR) για την αντιμετώπιση κατάθλιψης, αϋπνιών και νευρικής βουλιμίας.
Σταμάτησα λόγω συνεχών δυσχερειών να βρίσκω έγκαιρα ραντεβού στο ΙΚΑ για συνταγογράφηση, αλλά και λόγω των απανωτών διακοπών χορήγησης δωρεάν φαρμάκων (η αγωγή στοίχιζε συνολικά ~215? κάθε μήνα).
Απολογισμός σήμερα: Η κατάθλιψη σε αρκετά χαμηλά επίπεδα, οι αϋπνίες συνεχίζονται και η νευρική βουλιμία αντικαταστάθηκε από τη νυκτερινή υπερφαγία (ως επακόλουθο των αϋπνιών).
Ξεκίνησα πριν λίγες μέρες το CIRCADIN (μελατονίνη), το οποίο δεν είναι και φτηνό, θα έλεγα (17,60? για 21 χάπια).
Έχει κάποια κοπέλα πιο μακρόχρονη εμπειρία με το CIRCADIN? Βοηθάει τελικά?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
- 10-09-2012, 10:55 #2
Καλημέρα,Μαράκι!
Δεν έχω ιδέα από σκευάσματα,απλά είχα καιρό να σε πετύχω κι ένιωσα την ανάγκη να σου πω ένα γειά...
Ελπίζω να είσαι καλά με τα υπόλοιπα θέματα σου,που συζητούσαμε παλιά...Καλή δύναμη σε ό,τι κάνεις
και καλείσαι να διαχειριστείς!Με το καλό να φύγουν κι οι αϋπνίες με τα συνεπακόλουθα τους...Φιλάκια πολλά!
10-09-2012, 11:55 #3
Καλημέρα και από μένα Μαρία, εγώ δεν είχα τα αλλα προβλήματα σου αλλα από αϋπνίες υποφέρω χρονια λόγο τις δουλειάς που έκανα. εγώ βρήκα γιατρειά στην ματζουράνα (το γνωστό τσάι) που μου φέρνει νύστα και στη βαλεριάνα που είναι τελείως φυσικό προϊόν για να ηρεμήσω ...δεν δοκιμάζεις κάτι σε ποιο φυσικό και εσύ πρώτα? δεν είναι και τόσο ακριβά
12-09-2012, 16:45 #4
Γλυκιά NADINE καλησπέρα μετά από πολύ καιρό!
Νinap το σκέφτηκα κι εγώ για βαλεριάνα, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πολύ light για την περίπτωσή μου (όταν δεν σε πιάνουν τα tavor πλέον, η βαλεριάνα φαντάζει παιδική καραμελίτσα!).
Πάντως, είμαι στην 5η ημέρα χορήγησης του CIRCADIN και βλέπω σταδιακή βελτίωση στον διακοπτόμενο ύπνο. Ξυπνάω μόνο 1 φορά μεσονυχτίς (και χωρίς επιδρομές σε ψυγείο-ντουλάπια). Οψόμεθα...
Να έχετε όμορφες και αισιόδοξες μέρες κορίτσια!
19-08-2013, 12:48 #5
Σε καταλαβαίνω και εγώ μέτα την γ λυκείου καταφερα να χασω τα 10 κιλα που είχα πάρει και εγω με τον φοβο ζω,μονο τα φοιτιτικα μου χρονια ηταν σχετικα ξεγνοιαστα γιατι είχα τον έλεγχο του τι μπαίνει στο ντουλάπι μου και τα κιλα μου κυμαίνονταν 60-63,τώρα που ζω με τους γονεις μου τα πραγματα ειναι δυσκολα γιατι οπου ψαξεις ολο και κάτι θα βρεις,με αποτελεσμα τα κιλα να κυμαινονται 50-69!!Παντως προσπάθησε να ηρεμησεις,τα κιλα σου ειναι μια χαρα,επικεντρςσου στα υπερφαγικα σου.Εγώ εχω καταληξει οτι ο φοβος ειναι αυτος που τα πυροδοτεί..Μέρες που ειμαι ξέγνοιαστει,χαρουμενη και εχω να κάνω αρκετες δραστηριότητες στην μέρα,δεν κανω υπερφαγικα.
Αφθα στο πίσω μέρος του φαρυγγα
21-05-2025, 13:50 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή