Καλή αρχή !!! Καλό φθινόπωρο!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55
    Ωραια..δεν ειμαι ειδικος ετσι;(εχω γινει ομως χι χι)πανω σε αυτο το ενδεικτικο προγραμμα να σου πω εγω τι κανω(οχι οτι πρεπει να το κανεις κι εσυ,αλλα παιρνω παραπανω θερμιδες και τις καιω με γυμναστικη,η χανω(εχανα μαλλον,τωρα δεν θελω να χασω αλλο)μισο κιλο την εβδομαδα και οχι 1
    Λοιπον στο πρωινο,γιαουρι η γαλα(κατσικισιο τελειο)με βρωμη 4 κουταλιες,ενδιαμεσα 1 φρουτο,στο μεσημεριανο 150 γρ.μπριζολα μοσχαρισια,μπον φιλε συγκεκριμενα που εινια αλιπο και σαλατα με 1 κουταλια λαδι και λιγο παξιμαδι.Το απογευμα 1-2 φρουτα και το βραδυ γιαουρτι με παξιμαδι και μελι και 2 δαμασκηνα,η ντακο,η τοστ και 1 ποτηρι γαλα και προ υπνου 2 καροτα καπως ετσι

Member
    Last drive καπως παρόμοια τα βλέπω μου φαίνεται λογικό το πρόγραμμα σου. Μπορώ στο επόμενο ραντεβού να τον ρωτήσω γιατι τόσο χαμηλές θερμίδες και αν γενικα έχει ενα σχέδιο ο ποιητής και δεν μου το λεει

Ναι,δεν σου κανει κατι ιδιαιτερα εξεζητημενο,αλλα μπορει να σου βαλει κατι παραπανω θερμιδικα,για να μη νιωθεις οτι στερεισαι και τοσο.Εγω δηλαδη 2-3 φορες την εβδομαδα επινα και κανενα κρασι,πεταγα και κανενα ρυζογαλο οταν ηθελα γλυκο,ανακαλυψα και το ταχινι που με μελι και κανελα πανω σε ψημενο ψωμι ειναι ονειρο.Με τα κιλα που εχεις να χασεις μπορεις να κανεις λιγοτερο αυστηρο προγραμμα και να καις θερμιδες με γυμναστικη,γιατι ειναι σημαντικο να υπαρχει καρι να αφαιρεσεις,οταν θα πλησιαζεις στο στοχο σου που ο οργανισμος θα δυσκολευεται να χασει οπως στην αρχη.Ρωτησε τον ομως οταν πας.

Επειδη γραφω απο i pad,παταω αλλ΄αντ΄αλλων και μερικες λεξεις απ΄ο,τι βλεπω,τις γραφω αναγραμματισμενες, παιδια sorry..

Member
    Last drive σ ευχαριστω παρα πολυ. Θα τα κρατησω και θα του τα πω όταν τον δω :roll: ασ ελπισουμε να χω χασει σ ενα μηνα 3 κιλα :barfy: λιγο να παρω τα πανω μου

Να σε ρωτησω κατι αλλο;σχετικα με τη μαμα σου,καλα πραγματα για σενα σου λεει;επισης υπαρχει κατι που να κανεις και να σου φτιαχνει τη διαθεση;

Member
    Καλα πράγματα γενικα οχι ιδιαιτερα. Γενικά κρίνει τα πάντα. Τους φίλους μου τα αγόρια μου. Γιατι εβγαλα πτυχίο 8.9 και οχι 9 και. Γιατι ειμαι χοντρή. Γιατι το ενα γιατι το αλλο. Το μονο πραγμα που μου φτιαχνει τη διαθεση ειναι οι παρεες μου και να βγαινω εξω να διασκεδαζω πραγμα που κανω καθημερινα όσο μπορω

Μην ευχαριστεις..3 κιλα το μηνα ειναι πολυ καλα παντως.Να ρωτησω και κατι ακομα,συνεβη κατο στη ζωη σου που σε απορρυθμισε και πηρες κιλα;μηπως γινομαι πολυ αδιακριτη εκτος απ΄το οτι σε ζαλισα με τις ερωτησεις;:grind:

Member
    Nαι έγινε κάτι πολυ σοβαρό δυστυχώς ερωτικής φύσεως που τελικα μου δημιούργησε οργανικό πρόβλημα... Ευαίσθητης φύσεως δύσκολο για δημόσιο forum :P

Ναι,καταλαβα,ειναι τελειομανης και δεν ικανοποιειται με τιποτα.Και μαλλον με τον εαυτο της δεν ικανοποιειται γι ΄αυτο την εχει πεσει σε σενα.

Να καλε,δεν χρειαζεται να αναφερεις λεπτομερειες.Κι εγω καπως ετσι πηρα την ανηφορα,επειδη μετα απο σχεση μεγαλης εξαρτησης χωρισα και το ηδη υπαρχον προβλημα εκδηλωθηκε.Εισαι καλυτερα ομως τωρα;υπαρχει περιπτωση να μιλησειςνστη μαμα σου για το πως σε κανει να νιωθεις και για το οτι τη χρειαζεσαι ως συμμαχο;κουβεντιαζει γενικα;

Member
    Ε καλύτερα κάπως αλλα σίγουρα καμια σχέση με το ''καλα''. Για συζήτηση ούτε καν αν παω να αναφέρω και το παραμικρό πρόβλημα που έχω μαζί της θα αρχίσει τα ''εισαι αχάριστη'' και σου χω προσφέρει τόσα και μπλα μπλα μπλα

Ενταξει,για καποιο λογο εγινε ετσι η μαμα σου,κατι εχει περασει και κεινη ισως και σκληρυνε ετσι,εσυ τουλαχιστον προσπαθησε να εισαι με τον εαυτο σου αλλιως,δηλαδη μη λες οτι σιχαινεσαι το σωμα αου,μην πιεζεις τον εαυτο σου αν ζοριατει καποια στιγμη στην απωλεια και κριως μην επιτρεπεις σε κανενα να προσδιοριζει τι και πως εισαι.Εσυ ξερεις καλυτερα.Και τα κιλα σιγουρα θα τα χασεις,αφου το εχεις παρει τοσο ζεστα,θα ξαναγινεις οπως ησουν ειμαι πολυ σιγουρη,αρκει να μην τα παρατησεις και να το κανεις με αγαπη και οχι για να σε αγαπησει η μαμα σου γιατι και 60 κιλα να σκασεις ξαφνικα στο σπιτι θα σου πει τι μαλλι ειναι αυτο;αντε κουρεψου!

Member
    Μακάρι γι αυτό και μπήκα σ αυτο το forum να παιρνω λιγο κουραγιο και να συνεχιζω! ευχομαι και τα καλυτερα για σενα last drive ελπιζω να τα λεμε εδω πέρα όπως φυσικα και με τα υπολοιπα κοριτσια

Ναι,θα τα λεμε,πολυ καλη συνεχεια!!!!!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast