Καλή αρχή !!! Καλό φθινόπωρο!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55
    Member
    1η βδομαδα -2 kg!!! κατι ειναι κ αυτο!

Μπραβο!!Με τον γιατρο μιλησες για το προγραμμα;ή δεν πηγες ακομα;κανενα θετικο σχολιο ακουσες;

Member
    Με τον γιατρο οχι ακομα λεω να τον παρω απο βδομαδα!απο θετικα σχολια τιποτα αλλα δν απογοητευομαι...η ''μανουλα'' μου μου ειπε οτι 2 κιλα ειναι λιγο.οποτε συνεχιζουμε

Οταν τα κιλα θα γινουν πολλα...δεν θα εχεις αναγκη απο κανενα θετικο σχολιο απο κανεναν,θα εισαι ευχαριστημενη με αυτο που καταφερες,ασχετα απο το τι βλεπουν οι αλλοι.Και λιγο δεν ειναι τα δυο κιλα.Γιατι αν τα ειχες παρει τα δυο κιλα, δεν θα σου ελεγε οτι πηρες λιγο,απ'ο,τι καταλαβαινω θα σου ελεγε οτι πηρες πολυ,οποτε μη συμπεραινεις με γνωμονα το μετρο της μαμας σου..αρα τωρα δεν εχασες λιγο.Και εχεις και συνεχεια.

Member
    -1kg αυτη την εβδομαδα και ζυγιστηκα πρωτη μερα περιοδου! δεν απογοητευομαστε!

Senior Member
    τώρα είδα και το τόπικ αυτό!

1,74 και 74 πλέον κιλά όχι μόνο δεν λέγεσαι χοντρή, γυναικάρα λέγεσαι!!

Μην ακούς κανένα που σε κρίνει, να κρίνουν τους εαυτούς τους πρώτα

όσο για τη μητέρα σου , είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα.. Γύρω στα 19 μου ( τώρα είμαι 25) ανέβηκα στα 64 κιλά με 1.63 ύψος ενώ μια ζωή ήμουνα στα 50!Τότε εγώ καταλάβαινα φυσικά οτι έχω πάρει βάρος αλλά δεν ένιωθα χοντρή σε καμία περίπτωση.. Η μαμά μου όμως που χοντρή με ανέβαζε χοντρή με κατέβαζε μ έκανε τελικά να το πιστέψω..

Αποτέλεσμα?Να κουβαλάω τα περιττά μου κιλά τόσα χρόνια και να πάρω κι άλλα τόσα όπως φαίνεται από το τικεράκι μου.. Να περάσω σχεδόν όλα τα φοιτητικά μου χρόνια νομίζοντας ότι είμαι χοντρή, άσχημη και ότι όσοι με βλέπουν αυτό σκέφτονται και φυσικά να μένω πολλές ώρες μόνη στο σπίτι κλαίγοντας τη μοίρα μου!Είχα την ίδια ακριβώς σχέση με το φαγητό όπως περιγράφει η lastdrive στην προηγούμενη σελίδα και πιστεύω πως τώρα την έχω πλέον ξεπεράσει!

Φέτος άκουσα και τη φοβερή ατάκα από τη μαμά μου ( τώρα το καλοκαίρι που ήμουνα 65-66 κιλά) ότι κανείς δεν θα με παντρευτεί λόγω πάχους γιατί τις χοντρές κανείς δεν τις θέλει!!και φυσικά απλά το προσπέρασα και γέλασα!

Μην μπεις στο τριπάκι να χάσεις κιλά για κανέναν άλλον εκτός απο σένα και χασε τα αργά και σταθερά ώστε να μην τα ξαναπάρεις!

Member
    baklavadaki αυτο με τον γάμο και το πάχος το άκουσα κ εγω! συγκεκριμένα προχτές που φόρεσα τα καλά μου για έξω με κοίταξε και μου είπε το θεικό ''τώρα δεν εισαι κ εντελώς έκτρωμα''. Παλι καλα! και μετα δωσε μου ψυχολογια να κανω δίαιτα

Senior Member
    χαχα, φουλ στις θανατηφόρες ατάκες οι μανάδες μας!

Senior Member
    Καλημέρα!Τι έγινε εδώ;Πού πήγε το κορίτσι μου;

Senior Member
    εδώ τι γίνεται?πως πάμε?
    ελπίζω να συνεχίζεται ο κατήφορος!

εγώ σταθερή στα 64 κιλά εδώ και ένα μήνα σχεδόν .. πφφφ!!!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234