Για να μαζευομαι σιγα σιγα ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    χαχαχα εχω το πλεονεκτημα οτι ακομα τρωω οτι θελω !!!! σε νικαω σε σημεια !!!χαχαχαχαχα:roll::roll::roll::roll::ro ll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll ::roll::roll::roll::roll:

Senior Member
    Καλε καντε οση καταχρηση χωρου θελετε ετσι κι αλλιως για να μιλαμε ειμαστε εδω! Alma δεν με πειραξε κανεις απλα εχω σοκαριστει με τη βλακεια του κοσμου και τα σχολια που εχω ακουσει τελευταια οταν ειμαι στο δρομο με το ποδηλατο . Απλά είπα αυτή τη φορά να προσπαθήσω να το κανω να λειτουργησει λιγο πιο αποτελεσματικα βαζοντας στοχο να χασω βαρος ΚΑΙ με στοχο να μην ακουω μαλακιες (σορι για την εκφραση) στο δρομο. Οχι τιποτα αλλο γιατι εχω αρχισει και απανταω κιολας τελευταια και βριζομαι με κοσμο και χαλαω φαια ουσια ...

Senior Member
    stellou1989 μου δεν αξιζει να χαλιεσαι για κανενα !!!!! συνεχισε ακαθεκτη το ποδηλατακι σου !

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=v0nQiiES9_I :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::r oll:

Senior Member
    ξεχασα να σε συγχαρω για την απωλεια !!!!! μπραβο και στα κατωτερα!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::t humbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    χαχαχα εχω το πλεονεκτημα οτι ακομα τρωω οτι θελω !!!! σε νικαω σε σημεια !!!χαχαχαχαχα:roll::roll::roll::roll::ro ll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll ::roll::roll::roll::roll:

Με αποτελείωσες με αυτό!!!χαχαχαχαχαχαχα Στομαχάκι μου,που είσαι;χαχαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Το μοιρολογάω κάθε μέρα!!! Τόσα χρόνια παρεούλα και τόση κακοποίηση και μόνο με λίγη παλινδρόμηση μου διαμαρτυρήθηκε μετά απο 38 χρόνια!Πως να μη το κλαίω,ε; χαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Θα απολαυσεις ομως ενα λεπτο και υοπεροχο κορμι ..............θα παψεις να φευγεις απογοητευμενη απο μαγαζι καθως η πωλητρια που δεν θα ειναι ουτε καν 19 και λιποσαρκη και θα μασαει και τιχλα θα σου λεει: για σας ειναι ;;;; και θα σε κοιταει απο πανω μεχρι κατω .................. και θα σου λεει συνεχιζωντας να μασαει την τσιχλα : δεν εχουμε στο νουμερο σας!!!!!! τερμα αυτη η σκηνη !!

Senior Member
    Να αποκτήσουμε την ενεργητικότητά μας και πάλι και όλα θα γίνουν!!!!

Senior Member
    Συντομα θα συνελθεις !!

Senior Member
    stellaki auto gia tin energitikotita ksanapes to ... athlia mera simera

Senior Member
    Stellou moy τι επαθες σημερα ????????

Senior Member
    Τίποτα συγκεκριμενο , η γενικότερη διαθεση των ημερων ειναι χαλια , μετα απο 3 μηνες που ημουν συνεχεια με τ'αγορι μου λογω καλοκαιριου κλπ τωρα πρεπει να ξαναφυγω την Κυριακη να παω στην Φλωρινα (σπουδαζω εκει) και αντε παλι να ξανασυνηθιζω ...

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=5XWQr...eature=related κατι ετσι για να ανεβαινουμε

Page 2 of 2 FirstFirst 12