Για να μαζευομαι σιγα σιγα ...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
    Senior Member

Για να μαζευομαι σιγα σιγα ...

Καλησπέρα σε όλους Καιρό είχα να γράψω εδω . Να μαι λοιπον παλι πιιιιισωωωωω... η κλασσική ιστορία επαναλμαβάνεται και να δουμε που θα βγαλει αυτη τη φορά (όχι οτι έχω και μεγάλες προσδοκίες). Η κατάσταση έχει ως εξής : έχω ξαναρχίσει σιγά σιγά να συμμαζευομαι στην διατροφή μου με σκοπό σταδιακά να μπω σε κανονικο προγραμμα . Το βαρος μου ειναι 119.8 (παρ ολα αυτα το τικερακι απο κατω θα το αφησω να με τρομαζει ) . Το καλό είναι οτι έχω πωρωθει πραγματικά με το ποδηλατο ! Βασικά ποδήλατο γενικώς κάνω σχετικά συστηματικά εδώ και 2 χρονια περιπου που ειμαι φοιτητρια στη Φλώρινα αλλά φέτος το καλοκαίρι το χω σκίσει. Ημερησίως κάνω το λιγότερο 4 χιλιομετρα. Υπήρξε και μερα που εκανα 22 . Μιλάω για κανονικό ποδήλατο όχι στατικο. Το χω βάλει στη ζωη μου ως μεσον για ολες τις μετακινησεις μου (εντος αθηνας η εντος φλρινας) και ειναι τελειο ! Ορμώμενη λοιπόν απ το γεγονός οτι χωρις να κανω τρομερη διαιτα και με τοσο ποδηλατο που κανω εχω "μπει" λιγο (το βλεπω στα ρουχα και σε σχολια των γυρω μου) λεω να οργανωθω σιγα σιγα. Αυτα! Εγώ εδώ γύρω θα είμαι και ευχομαι και σε ολους καλη συνεχεια στην προσπαθεια τους

Senior Member
    Καλή αρχή!!!!!Πάμε γερά για την κατεβασιά μας!!!!!

Senior Member
    lipimeni μου εγώ να σου πω την αλήθεια δεν ενθουσιάζομαι πλέον γιατί ξέρω πόσες φορές έχω πει ανάλογα πράματα και που έχω φτάσει . Ούτε καν λέω οτι κάνω δίαιτα σε κανέναν , ή τουλάχιστον δεν το "δηλώνω" . Τρώω όπως τρώω, λιώνω στο ποδηλατο και ό,τι καταλάβουν κατάλαβαν . Ούτε καν ζυγίζομαι τακτικά . Έχω βαρεθεί απερίγραπτα όλη τη διαδικασία και προσπαθώ να την κάνω με πιο "εναλλακτικό" τρόπο. Καλή συνέχεια και στη δική σου προσπάθεια !

Senior Member
    2 βδομάδες χωρίς να χω φάει τίποτα "απ' έξω" ... θαύμα το λέω εγώ αυτό! Αντε να δουμε τι θα δειξει τη δευτερα η ριμαδα η ζυγαρια , ανησυχω για τον "στοχο" ...

Senior Member
    Λοιπόν λοιπόν! Σήμερα έπεσε ζύγισμα και μπορώ να πω οτι είμαι αρκετά ικανοποιημένη Μετά από 10 μέρες που είχα να ζυγιστώ και χωρίς τρομερή δίαιτα (έχω κόψει τα απ'έξω κλπ και τρώω μόνο σπιτικό φαγητό , λογικές μεριδες, 1 βασικό γευμα το μεσημερι, πρωινό ίσως κάτι μαζί με τον καφέ και για βραδυ τρωω αργα το απογευμα περιπου 8 η ωρα) και με αρκετο ποδηλατο καθημερινα , εχω πέσει 1.7 κιλά κατω. Όχι και άσχημα ε; :bouncing:

Senior Member
    Μπράβο Στελλού!Σε χαίρομαι και σε παραδέχομαι!Παρεπιπτόντως, να συστηθώ κι εγώ...είμαι η Στέλλα!

Senior Member
    Ελα συνονοματη ! :lol: Αντε να τα κανουμε να φευγουν σιγα σιγα τα ριμαδια τα κιλα γιατι βαρεθηκα (κυριως τα σχολια του κοσμου) :smirk:

Senior Member
    Αχ αυτός ο κόσμος...αν λίγο σκεφτόταν κάποιοι πρίν ανοίξουν το στόμα τους και πετάξουν απο αμπελοφιλοσοφία μέχρι και κακία,θα ήταν τόσο διαφορετική η ζωή μας.

Senior Member
    Ποιος σε πειραξε Στελλακι μου ;;;;;;;;; χαμογελα η ζωη θελει χαμογελο!!!:blush::blush:

Senior Member
    Alma μου!Καλησπέρα!Δεν πρόλαβα να τον νιώσω στο πετσί μου για τα καλά, τον ρατσισμό λόγω πάχους!Τον ζούσα για πολλά χρόνια μέσω της Μαμάς μου,που την χαιρετούσαν όλο γλύκα μπροστά της και όταν φεύγαμε,γύριζαν να δούν πόσο...μεγάλωσε ο πισινός της!Θεέ μου,πόσο ελλιπείς μπορεί να είναι μερικοί άνθρωποι;Πολλοί βέβαια,ο,τι κοροιδευουν,το λούζονται στην πορεία της ζωής τους και πραγματικά,είναι η καλύτερη ''εκδίκηση'' που παίρνω,έστω και μετά απο χρόνια.

Senior Member
    Στελλού μου,κάνω κατάχρηση του χώρου σου και να με συγχωρείς!

'Αλμα μου,όπως το λές όμως...με το χαμόγελο,θα τα αντιμετωπίσουμε όλα αλλά και με λίγο τσαμπουκά απέναντι σε όλα τα...ζωάκια που μας χαλάνε την μέρα μας!:lol:

Senior Member
    εγω τον εχω ζησει τον ρατσισμο στο πετσι μου και μεσα απο την οικογενεια μου ακομα ............αλλα οπως λες το λουζονται στην πορεια της ζωης τους !!!!

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing:

Senior Member
    :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:

Για να δούμε,ποιά θα ζαλιστεί πρώτα!χαχαχαχα

Page 1 of 2 12 LastLast