Results 1 to 1 of 1
Thread: τελικα βουλιμια η ανορεξια?
-
02-10-2012, 02:39 #1
τελικα βουλιμια η ανορεξια?
κσλησπερα..συγνωμη που στελνω συνεχεια ερωτησεις αλλα ειναι το μονο μερος που μπορω..λοιπον τελικα δν μπορω ν καταλαβ τι τρεχει με εμενα τελικα!μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε τι πιστευετε?αφου περασα2 βδομαδες ισως και παραπανω τ εχω χασει,που ετρωγα ελαχιστα δλδ μια σαλατα την μερα ενα γιαουρτι κτλπ μεσα σε αυτες ειχα 1 η 2 βουλιμικα επεισοδεια στα οποια εφαγα κρουασαν σοκολατες κτλπ και κατεληξαν στα γνωστα!οταν τ κανα ημουνα μονη μ κ απλα καταναλωνα κ σκεφτομουνα πως μπορω να φαω οσο θελω γτ μετα θα το κανω εμετο!ομως καποιες μερες που ημουνα ας πουμε με ενα γιαουρτι κ οταν πηγαινα ν ξαναφαω πχ μισο κουλουρι μ επιασε πανικος και παλι κατεληγα στα γνωστα!τις μερες που καταφερνω να μην τρωω ειμαι πολυ χαρουμενη!ξυπναω και κοιμαμαι κ σκεφτομαι οτι αυριο θα φαω μονο αυτο η μονο εκεινο.γυμναζομαι 3 ωρες καθημερινα σκεφτομαι ολη την ωρα πως θα καψω θερμιδες τι παιρνω τι οχι κοιταω με τις ωρες στν καθρεφτη τα πατσα που πεταγοντε κ νιωθω τοσο απαισια..αυτο το πραγμα ειναι τελικα κατι σαν ανορεξια η σκετη βουλιμια..δν εχω καταλαβει,ξερω οτι μ τρωει κ δεν θελω..
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία