Results 16 to 30 of 31
Thread: εχω κουραστει να υποφερω..
-
13-11-2012, 15:02 #16
χτες πηγα στον ψυχιατρο οπως ηταν αναμενομενο θα μου εδινε φαρμακα..μου εδωσε ενα χαπακι για το βραδυ απλα για να χαλαροσω και να αρχισω να μην εχω σκαμπανευασματα στην ψυχολογια και στην διαθεση μου κυριως. τις μιλησα οτι παω σε ψυχολογο και μου λεει οτι πρεπει να παω και σε διατροφολογο αμεσα. η ψυχολογος μου με συμβουλευσε να μην αρχισω την φαρμακευτικη αγωγη ακομη μεχρι να μιλησουν οι 2 γιατροι μεταξυ τους...τωρα αναμενω
- 14-11-2012, 15:01 #17
δεν ξερω αν το πιανει και εσας αυτο το πραγμα αλλα πολλες φορες με πιανει τοση απελπισια που τρελενομαι___δηλαδη μεχρι τωρα το ελεγχω αν καποια φαση χασω τον ελεγχο δεν ξερω ποιες θα ειναι οι συνεπειες
21-11-2012, 07:15 #18
καλημερα! χθες ειχα ακομα μια επισκεψη με την ψυχολογο. μου προτεινε να αρχισω τα χαπια που μου εδωσε η ψυχιατρος οχι πως θα εχω αμεσα αποτελσματα απλα θα αλλαξει λιγο η διαθεση μου, η ορεξη, θα εχω ελαχιστο αγχος. χτες μιλησαμε για τα βουλιμικα επεισοδια και το πωςθα πρεπει να τα διαχειριστω. δηλαδη ναι μπορει να με τρελενουν στο μυαλο αλλα πρεπει εγω να καταβαλω προσπαθεια να μη κανω εμετο. τερμα το μανιακο ζυγισμα μου ειπε...συμφωνησαμε σαν αρχη να ζυγιζουμε μερα παρα μερα. να αρχισω να γραφω ημερολογιο τι ωρα τρωω τι τρωω και ποτε κανω εμετο..και ακομα κατι να συμπληρωνω ενα καθημερινο ημερολογιο για το πως ειναι η διαθεση μου μεχρι την επομενη φορα.
25-11-2012, 07:16 #19
εδω και δυο ολοκληρες μερες εχω καταφερει το αδυνατο__δυο μερες χωρις να κανω εμετο _τρωω αυτο που νοιωθω οτι μπορω να φαω και αυτο ειναι_αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξω _το προσπαθω ομως και ειναι σημαντικο
07-12-2012, 20:08 #20
τι κανεις?πως εισαι?ελπιζω να εισαι καλυτερα
09-12-2012, 07:54 #21
καλημερα ειμαι χειροτερα απο τι δειχνω αλλα προσπαθω εστω και στο ελαχιστο... ψυχολογικα και σωματικα δεν ειμαι στα καλυτερα μου λογω και καποιων αλλων προβληματων- που μεσολαβησαν τις τελευταιες 2 βδομαδες στο σπιτι... και με εχουν ριξει. αυριο εχω ραντεβου με την ψυχιατρο μου και τριτη με ψυχολογο.
09-12-2012, 21:16 #22
μη το βάζεις κάτω.να προσπαθεις για σενα κ μονο για σενα. οταν το βαζουμε κατω τα πραγματα δυστυχως μονο χειροτερευουν.
10-12-2012, 07:07 #23
το θεμα ειναι οτι ποτε δεν υπηρξα για εμενα...για τον μονο λογο που προσπαθω εστω και στο ελαχιστο ειναι για τους ανθρωπους που νοιαζονται για εμενα!
10-12-2012, 22:39 #24
καποια στιγμή αυτο πρεπει να αλλάξει.πρεπει να προσπαθησεις δεν υπαρχει αλλος δρομος δυστυχως. ο ψυχίατρος τι σου λεει?
10-12-2012, 22:53 #25
Originally posted by justme
το θεμα ειναι οτι ποτε δεν υπηρξα για εμενα...για τον μονο λογο που προσπαθω εστω και στο ελαχιστο ειναι για τους ανθρωπους που νοιαζονται για εμενα!
ΑΓΑΠΗΣΕ κ φρόντισε τον εαυτό σου, τότε θα δεις πως δια μαγείας πολλά πράγματα θα λυθούν..........
11-12-2012, 06:41 #26
πως αγαπας τον εαυτοσου ρε παιδια???? αφου μου βρισκω τοσα λαθη τοσα κακα..... ασε που οταν εχω κατι στεναχωρια πιεση αγχος ...πληγωνω τον εαυτο μου___αυτοκαταστρεφομαι με λιγα λογια....
11-12-2012, 09:22 #27
πως αγαπας τον εαυτοσου ρε παιδια???? αφου μου βρισκω τοσα λαθη τοσα κακα..... ασε που οταν εχω κατι στεναχωρια πιεση αγχος ...πληγωνω τον εαυτο μου___αυτοκαταστρεφομαι με λιγα λογια....
Εσύ αγαπάς μόνο όσους λογίζεις "καλούς";Μήπως η τελειομανία ωθεί σε άλλα μέτρα και σταθμά για τον εαυτό σου κι άλλα για τους άλλους;
Αν έπρεπε να γίνουμε τέλειοι πριν μας αγαπήσουμε,η αγάπη ως συναίσθημα δε θα υπήρχε.Αξίζεις να αγαπηθείς και να σ'αγαπήσεις γι'αυτό που είσαι!
καν στον εαυτό τους ν'αρθρώσει δικά του θέλω).Στρέφουν προς τα μέσα όσα συναισθήματα κι αντιδράσεις δεν εξωτερικεύουν και συμπεριφέρονται
αυτοκαταστροφικά.Θεωρούν προϋπόθεση αξίωσης αγάπης το να είναι "καλά παιδιά" και αν θεωρήσουν πως δεν είναι,γίνονται οι σκληρότεροι τιμωροί.
Εγώ σου εύχομαι να "χαλάσεις"!Ν'αρχίσεις να ασχολείσαι με το πώς θα ικανοποιήσεις εσένα κι ας μη γίνει αυτό αποδεκτό και αρεστό.Θα ελευθερωθείς,
θ'απολαύσεις καλύτερα τη ζωή σου και να είσαι σίγουρη πως όσοι πραγματικά σ'αγαπούν δε θα χάσουν ίχνος από το συναίσθημα τους για σένα,ίσα ίσα
θα χαρούν περισσότερο,ενδέχεται μάλιστα και να σ'εκτιμήσουν περισσότερο και να βιώσετε ισότιμες,πληρέστερες σχέσεις μεταξύ σας.Σκέψου το λίγο...
13-12-2012, 06:48 #28
http://www.mazi.org.cy/mazi/page.php?pageID=5 αυτο ειναι ενα ιδρυμα που υπαρχει στην Κυπρο . θα ερθω σε επαφη μαζι τους γιατι πρεπει να τελειωνει ολο αυτο..απλα εγω δεν μπορω εχω κουραστει και μαζι θυμωνω που δεν μπορω να παλεψω αλλο.....δεν ειμαι ετσι εγω..εχω μαθει να μην τα βαζω κατω αλλα αυτο ειναι περαν των δυνατοτητων μου δυστυχως ___με ελεγχει εδω και καιρο και με κανει οτι θελει.....
13-12-2012, 17:05 #29
Μακάρι να βρεις την ελευθερία σου και πάλι με τη βοήθεια τους!Καλή επιτυχία!
13-12-2012, 21:22 #30
ναι να το επισκεφτεις θα σε βοηθησουν!!!! ασχημο να σε ελεγχει το φαγητο, ενα τοσο απλο πραγμα που αλλοι το εχουν σε αφθονια και αλλοι μοχθουν για ενα κομματι ψωμι...και εμεις που το εχουμε συμπεριφερομαστε αρρωστα απεναντι σε αυτο..:(:(:(
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία