Results 1 to 15 of 31
Thread: εχω κουραστει να υποφερω..
-
07-10-2012, 09:03 #1
εχω κουραστει να υποφερω..
καλημερα παιδια εδω και λιγες μερες τα εχω παρατησει ολα___δεν μπορω αλλο....ολη μερα υποφερω από τις σκεψεις και τις εμμονες__καποιες φορες δεν με ελεγχο _ κανω βουλιμικα επεισοδια αλλα δεν εχω υπερφαγιες για να κανω μπορει και με ενα μηλο να με πιασει το ψυχολογικο και να κανω βουλιμικο___ ευτυχως γνωριζουν 2 φιλες μου για αυτο ...και ξεκινησαμε το ψαξιμο για ψυχολογο αλλα εδω κυπρο ειναι ολα γεματα και βρηκαμε τον αλλο μηνα μεχρι τοτε εχει ο θεος.....
- 07-10-2012, 12:34 #2
καλημερα!το πρωτο βημα ειναι να το παρεις αποφαση και να ζητησεις βοηθεια!αφου το εκανες την αρχη λιγο υπομονη μεχρι να δεις τον ψυχολογο..ελπιζω να σε βοηθησει..συνηθως ειν οτι καλυτερο γιατι πισω απο ολα αυτα τα διατροφικα ειναι αλλα βαθυτερα θεματα..κουραγιο και υπομονη..τι διαφορα εχει το βουλιμικο επεισοδειο με το επεισοδειο υπερφαγιας,γιατι μπερδευτικα...
07-10-2012, 16:12 #3
Υπερφαγια ειναι οταν το ατομο καταναλωνει μεγαλη ποσοτητα τροφης σε μικρο χρονικο διαστημα, χωρις να εχει το αισθημα του ελεγχου, ακομα κ αν δεν υπαρχει το αισθημα της πεινας..Βουλιμικο ειναι οταν συνυπαρχει κ ο εμετος μετα απο το υπερφαγικο!Παντως, kellyjo92, να το κοιταξεις γιατι μου φαινεται οτι μπορει να πασχεις απο ανορεξια..οταν κανεις εμετο χωρις υπερφαγικο, μαλλον ειναι ανορεξια!εκτος αν συνυπαρχουν..ζητα αμεσα βοηθεια!!!!
08-10-2012, 00:04 #4
εχω αυριο ραντεβου με την ψυχολογο μου..θαδω τι θα μου πει και αυτη..ευχαριστω για το ενδιαφερον!πραγματικα την μια μερα πιστευω οτι εχω το ενα την αλλη το αλλο..τουλαχιστον εχασα κιλα ειμαι στα 51!βεβαια μετα τ σκ που εφαγα τα παντα θα ανεβηκα αλλα θα ξανακατεβω!
08-10-2012, 07:10 #5
ειχα ξανα παει ψυχολογο 4-5 επισκεψεις μετα λογω οικονομικου σταματησα_ σιγουρα δεν ηταν αρκετεσ οι φορες.....και αποφασησα οτι θελω να ζησω και ζητησα ξανα βοηθεια_αλλα η ψυχολογια μου ειναι χαλια___πονω ολοκληρο το σωμα του εχει σχεδο 1 εβδομαδα___ειμαι αθλητρια βασικα πρωταθλητρια στην χωρα μου και δυστυχως το αθλημα που κανω απαιτειται ελεγχος του βαρους_ πιστευω ειναι και αυτο ενα μερος του αγχους για το βαρος
08-10-2012, 23:34 #6
μπορω να σε καταλαβω..κ γω εκανα πρωταθλητισμο κ κατεληξα με νευρικη ανορεξια αλλα κ βουλιμικα επεισοδια...
αν θεσ βοηθεια κ υποστηριξη μπορεισ να μ στειλεισ πμ γιατι σε καταλαβαινω απολυτα..
09-10-2012, 06:57 #7
εχω συνεχεια εμμονες οχι επειδη κανω πρωταθλητισμο_αλλα γενικα για το φαγητο οτι θα παχυνω οτι το ενα οτι το αλλο....εδω και 9 χρονια υποφερω_τους τελευταιους μηνες εχω μιλησει σε 2 πολυ καλες μου φιλες και με στηριζουν...αλλα εχω κουραστει να παλευω καθημερινα και μεχρι τον νιοβρη που θα παω σε ψυχολογο δεν ξερω ποσο θα αντεξω..προσπαθω να ειμαι πολυ ασχολει να μην το σκεφτομαι συνεχεια
12-10-2012, 14:58 #8
ηθελα να ρωτισω υπαρχει περιπτωση καποιος λογω συχνων βουλιμικων επεισοδιων να εχει συνεχεια πονοκεφαλους και πονους στην καρδια?
21-10-2012, 08:33 #9
την παρασκευη βγηκαν τα αποτελεσματα ολων των εξετασεων που εκανα για να δουμε αν ολα πανε καλα στην υγεια μου αν ολα τα οργανα λειτουργουν κανονικα και ευτυχως ολα ηταν πιο καλα και απο το καλα..παραξενο λογω του οτι εδω και 8 χρονια υποφερω απο ανορεξια -βουλιμια αλλα ελεγχομενη ...... στισ 6/11 θα παω σε ψυχολογο αλλα ο γιατρος που μιλησαμε και ειδε πως εχει η κατασταση μονο με φαρμακευτικη αγωγη λυνονται οι εμμονες και το προβλημα αλλα φοβαμαι λιγο τα φαρμακα. Καλημερα σας!
21-10-2012, 13:40 #10
Μπράβο που ήταν καλές οι εξετάσεις! Καλή συνάντηση με τον ψυχολόγο.
Είναι λογικό να φοβάσαι τη φαρμακευτική αγωγή. Άκουσε τον ψυχολόγο σου, δες τι έχει να σου προτείνει και μετά βλέπεις αν αυτή η λύση σε καλύπτει.
22-10-2012, 07:01 #11
μα δεν ειναι θεμα λυση ειναι οτι πρεπει να τελειωσουν οι εμμονες και να ξεκινησω την ζωη μου ξανα ____ δεν μπορω να εξαρτουμε απο αυτο και αυτο να οριζει την ζωη μου γιατι ετσι ειναι
23-10-2012, 07:30 #12
εχω μια απορια....πως γινεται ολες οι εξετασεις μου να ειναι πολυ καλες και συνεχεια και κυριως το πρωι να νοιωθω κοπωση και να μην με κρατανε τα ποδια μου..και το βραδυ τρωω δεν μενω νηστικη
07-11-2012, 08:59 #13
καλημερα σας, από χθες ξεκινησα ενα νεο αγωνα. δυσκολος πολυ δυσκολος αλλα εχω ξεκινησει. πηγα σε μια κλινικο ψυχολογο που ασχολειται αμεσα με αυτα τα θεματα. πολυ διαβασμενη πολυ ενημερη. στην αρχη μου εδωσε ενα ερωτηματολογιο με υεμα πως αντιμετωπιζω καποιες καταστασεις και γενικα για το αγχος. θα μελετησει τις απαντησεις μου και θα το μιλησου αυτο την επομενη φορα. προς στο τελος μου εδωσε και ενα αλλο γιανα το συμπληρωσω στο σπιτι για την διατροφη. για 1η επισκεψη με εβαλε σε προβληματισμους για το πως ειναι η βουλιμια ανορεξια και πραγματα που στην ουσια πουθενα δεν θα τα δουμε γραμμενα και ειναι μεσα απο ερευνες που κανουν με τους ασθενεις τους σε παγκοσμια κατασταση. δηλαδη που εξηγεισε οτι με το να φαμε και να κανουμε εμετο δεν αποβαλουμε ολο το φαγητο που τρωμε με αποτελεσμα πολλε φορεσ καποιος να εχει και αυξησει βαρους και ας νομιζει οτι με τον εμετο θα χασει οτι εφαε. μιλησα λιγο για τα προσωπικα μου θεματα σχεσεις και φιλιες. και διαφορες ερωτησεις για το πως βλεπω το φαγητο ποσες φορες κανω εμετο τι τρωω ποσες φορες τρωω, τι φοβαμαι,γιατι ηρθα τωρα για θεραπεια. και ο αγωνας ειναι πολυ δυσκολος γιατι εχω να αντιμετωπισω μια ρουτινα 8 χρονων σχεδον 9. απλα ειναι ενα παιχνιδι με σκορ 8-0 μεχρι στιγμης αλλα αν σταθουμε στο γηπεδο με θεληση και δυναμη θα τα καταφερουμε. η επομενη επισκεψη θα ειναι μετα απο 15 μερες .μεχρι τοτε ελπιζω να μην ξεκινησουμε ξανα απο το 0. αυτα φιλες μου
07-11-2012, 16:09 #14
Ειμαι σιγουρη οτι θα τα πας περιφημα!!!Απο την στιγμη που πηρες την αποφαση να κανεις κατι για τον εαυτο σου και εχοντας την βοηθεια ενος εξειδικευμενου ειδικου σε τετοια θεματα θα την βεις την ακρη σου.Ολα στην αρχη φαινονται δυσκολα αλλα με τον καιρο τα πραγματα μπαινουν σε μια σειρα και απλοποιουνται.Καλη επιτυχια λοιπον και περιμενουμε νεα σου!!!
12-11-2012, 14:48 #15
σημερα επισης θα παω και σε ψυχιατρο γιατι ενας πολυ καλος πατερ που με συμβουλευει φιλικα μου ειπε οτι πρεπει αμεσα να παρω βοηθεια απο ψυχιατρο...γιατι δεν γινεται μου λεει κοσμος να χαροπαλευει να ζησει και εσυ να παιζεις με τον χαρο.....μου λεει αν συνεχισεις ετσι στο λεω και στο υπογραφο θα πεθανεις__ ε τοτε δακρυσα πονεσα και του ειπα θα παω και σε ψυχιατρο...σημερα κιολασ
Εκτός συνεξαρτησης μετά από όλη μου την ζωή σε αυτήν.
03-07-2025, 17:15 in Σχέσεις και Επικοινωνία