Αγώνας 21 ημερών.. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 137
    Senior Member
    Αν το νιωθω,συνεχεια!!!Σκεψου οταν ειμαι στα καλα μου και ακολουθω διατροφη,ειναι λες και εχω ενα θερμιδομετρητη στο μυαλο μου,ενα συνεχομενο κομπιουτερακι..βλεπω φαγητα και περνανε η θερμιδες μπροστα απο τα ματια μου..μονο οταν με πιανει υπερφαγικο,ξαφνικα εξαφανιζονται δια μαγειας,δεν υπολογιζω..θελω να τα φαω ολα και θα τα φαω..
    Επειδη νομιζω οτι καταλαβα πανω-κατω την σχεση σου με το φαγητο νομιζω πως οι ποσοτητες που θελεις να τρως(τι ιδιο που ισχυει και για μενα) θα παχαινε τον οπιονδηποτε,ακομα και αυτον με τον καλυτερο μεταβολισμο..για παραδειγμα εγω αν ειχα την συνατοτητα θα ηθελα να τρωω το πρωι ζαμπονοτυροπιτες,σουφλεδε� � σοκολατας,μπισκοτα,κρουασα ν,χυμους το μεσημεριανο μου με μπολικο ψωμι και οσο λαδι θελω και μετα καπακι γλυκο(μια κομματαρα) και βραδυ πιτσες και πυτογυρα και κρεπες και καπακι γλυκο..Πες μου δεν θα παχαινε ο οποιοσδηποτε?
    Αλλα αφου σ αρεσει οπως και εμενα φροντιζε να καις πολλες θερμιδες μεσα στην ημερα γυμναστηριο,περπατημα,προπ ονηση,δουλειες στο σπιτι,γενικα να εισαι συνεχως σε κινηση για να μπορεις να τρως κατι παραπανω..Παντα πρεπει να θυσιασουμε κατι για κατι αλλο δυστυχως..

Senior Member
    Καλά δε λέω ότι δε θέλω να τρώω μεγάλες ποσότητες, αλλά βλέπω φίλες μου οι οποίες ούτε γυμνάζονται ούτε προσέχουν τη διατροφή τους (μερικές μάλιστα τρώνε απίστευτες ποσότητες) και δεν έχουν πρόβλημα βάρους. Εγώ από την άλλη για να διατηρήσω το υπάρχον βάρος μου πρέπει να καταναλώνω (αν δε γυμνάζομαι), όπως τα έχω υπολογίσει, το πολύ 1800 θερμίδες

Senior Member
    Τι να σου πω ρε Αναστασια παιζουν πολλα ρολο..ποσες φορες τρως,ποσο δραστηριος εισαι,ποσες φορες τρως πολυ μεσα στην βδομαδα π.χ καποιος μπορει να φαει αρκετα την μια μερα και την αλλη οχι ιδιατερα πολυ γιατι δεν τον νοιαζει..Παντως σιγουρα οποιος τρωει παχαινει,αυτο πιστευω ειναι νομος..
    Ο λογος που αυτο το διαστημα μπορει να παιρνεις πιο ευκολα ειναι γιατι μολις εχασες τα κιλα σου και θελει σιγουρα ενα διαστημα για να στρωσει ο μεταβολισμος σου..Εχεις συνηθισει τον οργανισμο σου να καταναλωνει λιγες θερμιδες σε σχεση με εναν που δεν ακολουθει διατροφη για χασιμο βαρους..

Senior Member
    Το ξέρω πως έχεις δίκιο και νευριάζω με τον εαυτό μου που είμαι τόσο ανυπόμονη

Senior Member
    Υπομονη,αυτο ειναι ενα θεμα.Ουτε εμενα δεν με χαρακτηριζει..μια ζωη ανυπομονη..πως ηταν η διατροφη σου σημερα??

Senior Member
    Originally posted by hope25
    Τι λεω να φαω σημερα:

Δημητριακα με γαλα

1φρουτο

Κοτοπουλο με σαλατα

1-2 φρουτα

1 τονοσαλατα

Για να δουμε!!!!
    ολα οκ μονο που το πρωι εφαγα κουλουρι θεσ/νικη,ειναι αυτη η @@@@@ εξαρτηση που απο το ψωμι.....

Senior Member
    Σημερα η αληθεια ειναι οτι εφαγα αρκετα ελαφρα, οχι για να αντισταθμισω το χθεσινο φαγοποτι, αλλα γιατι εξαιτιας του χθεσινου φαγοποτιου ημουν φουλ.

1 Ποτήρι Γάλα
    Τοστ γαλοπούλα + τυρί +3 κολοκυθάκια βραστά με λαδολέμονο
    Γιαουρτι+1/2 κγ φρουκτόζη και 5 γρ κακάο+15 γρ σοκολάτα υγείας+6 αμύγδαλα
    Τοστ γαλοπούλα + τυρί

Εσυ, πως τα πηγες σημερα?

Senior Member
    οκ, τωρα ειδα το ποστ σου.
    Ενταξει ενα κουλουρι Θεσ/κης δεν ειναι κατι τρομερο. Παίρνε ένα μικρο και ολικης, ετσι θα ικανοποιεις την αναγκη σου για ψωμι, χωρις να κανεις υπερβολες

Senior Member
    :thumbup: μπραβο και οι δυο τα πηγαμε μια χαρα σημερα!!

Senior Member
    A και 1 μηλο!
    Ναι! Μια χαρα!!! Καλη συνεχεια να εχουμε κ αυριο

Senior Member
    Μακαρι!Αχ και να μην εχουμε και καμια βραδυνη λιγουριτσα

Senior Member
    Μην το μελετάς γιατί το βλέπω να ρχεται... Αν με πιάσει υπόσχομαι να φάω ένα φρούτο!

Senior Member
    Εμενα αν με πιασει δεν τρωω τιποτα..το εχω μαθει πλεον με το που θα περασω την πορτα της κουζινας,αυτο ηταν..μετα την συνεχεια την ξερω πολυ καλα!!

Senior Member
    Μπα αν δν φαω τπτ μετα ξεσπαω με μεγαλυτερη λυσσα...

Senior Member
    Ε τοτε ναι, φαε κατι!Αν πιστευεις οτι θα σε πιασει σιγουρα,φαε κατι απο τωρα που εισαι ακομα καλα,για να μπορεσεις να το ελενξεις!

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast