Results 16 to 18 of 18
-
27-04-2013, 03:38 #16
Originally posted by lipimeni
θα προσπαθήσω να ακολουθήσω μέχρι την κυριακή αυτό που προτείνετε. Έχω αγχωθεί γιατί είχα τρελή πειθαρχία πόσο χρονικό διάστημα και τώρα κάνω βήματα πίσω.Και είναι και αυτή η απογοήτευση που προκαλείς στο εαυτό σου κάτι τέτοιες στιγμές..Τι να πω.Είναι που και το μυαλό σε κανένα φαγητό της προκοπής δεν πάει.Πάει στα γαριδάκια,στις σοκολάτες..αμαν!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Ώρες ώρες σκέφτομαι τι θα έκανα χωρίς τη στήριξή σας!
Σίγουρα στην πορεία σου θα έχεις βρει πολλές νόστιμες εναλλαγές και εσύ! Κανάκεψε λίγο τον εαυτό σου και δώσε τη μια πίσω από την άλλη! Οι εναλλαγές που σου είπα είναι όλες δοκιμασμένες (πρόσφατα μάλιστα που με είχε πιάσει μια λύσσα). Οι θερμίδες ήταν 1200-1300 και δεν πίστευα ότι κάνω δίαιτα! Πλήρης και ευχαριστημένη! Έτσι πέρασα λίγες δύσκολες μέρες και μου έφυγε η όρεξη για βλακείες! Πολύ χορταστικές είναι και οι ομελέτες! Με 1 αυγό ολόκληρο + 2 ασπράδια μαζί με 1-2 φέτες ζαμπόν light, πιπεριές μανιτάρια κρεμμύδια και λίγο τυρί θα έχεις ένα χορταστικό βραδινό!
Δεν κάνεις βήματα πίσω! Απλώς χρειάζεσαι λίγη χαλάρωση! Φάε νόστιμα, φάε πολύ και χορταστικά αλλά με λίγες θερμίδες - γίνεται!
Όλα θα πάνε καλά!!!! 'Ασε που τα καλύτερα έρχονται!:yes:
* κοτόπουλο ότι μέρος σε τραβάει, όχι στήθος αν δεν θέλεις!
- 28-04-2013, 00:37 #17
πφφφφ....άντε να δούμε τι θα γίνει πάλι....
06-07-2013, 12:16 #18
Προσωπικά πριν ξεκινήσω να πηγαίνω σε διατροφολόγο, μετα απο υπερφαγικά το έριχνα σε πλήρη αφαγία ακόμα και για μέρες. Πολλές μέρες. Πλέον, αν και με δυσκολία, την επόμενη μέρα τρώω κανονικά γιατί ό,τι έγινε, έγινε. Απο ότι μου έχει πει η διατροφολόγος μου το ένα υπερφαγικό δεν θα επηρεάσει ιδιαίτερα αν μετά συνεχίσουμε κανονικά την σωστή διατροφή και άσκηση. Προβληαμ θα υπάρξει εάν αυτό γίνει ξανα και ξανά και ξανά. Οπότε απο ότι φαίνεται η καλύτερη "λύση" είναι το αφήνουμε στην άκρη και πάμε παρακάτω. (Αν και ομολόγω πως συχνά θέλω να το ρίξω στην αφαγία γιατί μου φαίνεται πιο "safe", αλλά ή αλλάζουμε και τρόπο σκέψης μαζί με τα κιλά μας ή δεν αλλάζουμε τίποτα στην τελική και απλά ταλαιπωριόμαστε)
τοξικοι φιλοι η προδότης εγω?
21-06-2025, 03:35 in Σχέσεις και Επικοινωνία