Results 1 to 11 of 11
Thread: ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΛΟΧΕΙΑ..
-
24-10-2012, 16:44 #1
ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΛΟΧΕΙΑ..
καμιά βοήθεια;;
- 24-10-2012, 18:00 #2
Να αρχίσεις να τρως 10 γεύματα τη μέρα. Δηλαδή από την ώρα που σηκώνεσαι το πρωί πχ 8 μέχρι το βράδυ στις 10 που κοιμάσαι, ανα 2 ώρες.
Ένα γλυκό καφέ με ζάχαρη, μας δίνει ενέργεια και ζωντάνια κι αντιοξειδωτικά.
2,3 γεύματα με φρούτα.
1 οπωσδήποτε σαλάτα εναλλάξ με ωμά και μαγειρεμένα λαχανικά.
1 τουλάχιστον γεύμα με δημητριακά το μεσημέρι κι ένα προς το βαρδάκι.
Συνδύασε τροφες και ποσότητες, ώστε να είσαι χορτάτη και να τρως την ώρα που πεινάς, όχι μετά από 5 ώρες.
Αν κάνεις κάτι τε΄τοιο συνήθεια θα ελέγξεις άριστα το βάρος και τη διάθεσή σου. Θέλει χρόνο κι υπομονή. Αποτελέσματα θα δεις μετά από 6 μήνες.
25-10-2012, 11:33 #3
Πρώτα απ' όλα να χαίρεσαι το αγγελουδάκι σου.
Το κατα πόσον μπορείς αυτή την στιγμή να ακολουθήσεις πρόγραμμα εξαρταται από πολλούς παράγοντες:
1ον Θηλάζεις ακόμα? Αν θηλάζεις οι αναγκες σου γαι φαγητό είναι αυξημένες. Ο φίλος σου ο διαιτολόγος καλό θα είναι να το γνωρίζει αυτό για να σου δώσει πρόγραμμά.
2ον Πόσες ώρες είσαι στο πόδι? Αν ξυπνάς στις 06.00 για το παιδί και κοιμάσαι στις 12.00 θα πρέπει να προσαρμόσεις τα γεύματα σου σε αυτό το ωράριο.
3ον αν είσαι ακόμα στο σπίτι το μεσημέρι που ενδεχομένος κοιμάται και το μωρό θα πρέπει να ξεκουράζεσαι και εσυ αλλιώς δεν μπορείς να μπεις σε πρόγραμμα.
4ον τα κιλά τις εγκυμοσύνης λυπάμαι που θα στο πω θέλουν πολύ υπομονη για να χαθούν. Το σώμα σου ακόμα μετά από 1 μήνα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ των ορμονων οπότε θέλει χρόνο για να επανέλθει.
Εφόσον έχει φίλο διαιτολογο μιλά μαζί του για να σου δώσει κατευθυνσεις οσον αφορά την διατροφή σου.
Δες και αυτό το αρθρο:
http://www.mednutrition.gr/diatrofi-meta-ton-toketo
25-10-2012, 11:47 #4
ΤΙΝΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ!!!
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ,ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΣ!
Ο ΣΑΡΑΝΤΗΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΣΗ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΠΡΗΣΤΕΙ ,ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ,ΚΑΙ ΤΑ "ΜΕΣΑ ΣΟΥ "ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!!
ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ,ΕΣΥ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙς ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΩ ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!!!!ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ!!!
ΜΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΥΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!!
ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ !!
ΦΙΛΙΑ!!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
25-10-2012, 12:14 #5
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ 20 ΚΙΛΑ ΤΑ 5 ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΛΓΟΘΑΣ.ΕΣΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!!!
ΦΙΛΙΑ!!
26-10-2012, 06:58 #6
ολοι εχουμε την ιδια απορια___ απλα πρεπει να καταλαβουμε οτι στην αρχη μπορει να παρουμε 1-2-3 κιλα οχι περισσοτερο....μεχρι ο οργανισμος να συνηθησει οτι αυτην την ποσοτητα θα τρωμε συνεχεια και τοτε ναι θα τα ξανα χασουμε...απλα πρεπει να το βαλουμε καλα στο μυαλο μας..δυσκολο αλλα αυτο ειναι
26-10-2012, 12:24 #7
Ευχαριστώ για την απάντηση justme..
26-10-2012, 19:27 #8
Originally posted by Tini
"Η απορία μου είναι η εξής..μετά από τόσο καιρό με ανορεκτικά όλη μέρα και το βράδυ με βουλιμικά επεισόδια, ξεκινώντας μια δίαιτα τώρα δεν θα πάρω βάρος αντί να χάσω αφού οι θερμίδες που θα προσλαμβάνω θα είναι περισσότερες; "
Το βράδυ θα ρίχνεις ένα υπερφαγικό όπως λες, το οποίο όμως θα πρέπει να μας αναλύσεις. Εγώ φαντάζομαι ότι θα κατεβάζεις μια μερέντα 3 σοκολάτες και μισό χαλβά στο πόδι. Μπορεί να φας μέσα σε 10 λεπτά 2000 θερμίδες, ειδικά να τρως λιπαρά τρόφιμα.
Το βράδυ το σώμα αποθηκεύει λίπος σα παλαβό για την επόμενη μέρα. Άρα εδώ βάζεις, πέραν των ψυχοσωματικών διαταραχών που σου.
Αν κάνεις μια σωστή διατροφή(δίαιτα) όλα θα πάνε καλά. 10 γεύματα τη μέρα. Συνεχώς τροφοδοτέι ςτον ευατό σου με ενέργεια που χαρούμενη σκορπάς.
12-01-2013, 23:45 #9
εύχομαι να πήγαν όλα καλά, δε βρίσκω ποστ σου αλλά από το αποπάνω καταλαβαίνω ότι πέρασες πολύ δύσκολα. Σα λεχώνα οι ορμόνες είναι τρελαμένες, εύχομαι να μην έκανες λάθος κινήσεις και να σε βοήθησαν οι δικοί σου.
Αν και καθυστερημένα να σου απαντήσω πως με τις θερμίδες δεν παίρνεις βάρος, όταν είναι σε λογικά επίπεδα (πχ διατροφής δίαιτας).
Η σωστή διατροφή κινητοποεί το μεταβολισμό σου. Η αφαγία τον αδρανοποιεί.
Σκέψου τη μια να τρώς την άλλη όχι. Το σώμα πρέπει να καβατζώσει ενέργεια, όποτε τρως λοιπόν τα αποθηκεύει, γιατί δεν ξέρει πότε θα ξαναφάς. Ενώ όταν το τροφοδοτείς διαρκώς με ενέργεια την καίει.
Αν πάλι το τροφοδοτείς διαρκώς με μεγάλα ποσά ενέργειας (πχ γλυκά) τότε καίει όσο χρειάζεται και το άλλο πάλι το αποθηκέυει.
Δηλαδή κανείς δε πάχυνε με σωστή διατροφή, αντίθετα με λίγη γυμναστική (το μωρό σε γυμνάζει και πολύ μάλιστα) θα χάσεις βάρος.
12-01-2013, 23:46 #10
Originally posted by dexa
ΤΙΝΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ!!!
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ,ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΣ!
Ο ΣΑΡΑΝΤΗΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΣΗ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΠΡΗΣΤΕΙ ,ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ,ΚΑΙ ΤΑ "ΜΕΣΑ ΣΟΥ "ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!!
ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ,ΕΣΥ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙς ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΩ ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!!!!ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ!!!
ΜΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΥΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!!
ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ !!
ΦΙΛΙΑ!!
13-01-2013, 12:14 #11
Originally posted by dexa
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ...
Να σας ζήσει,να'ναι γερό και καλότυχο,ευλογημένο με κάθε τι πολύτιμο για να λάμψει η ζωούλα του!
Καλή δύναμη σε όσα καθημερινά καλείσαι να διαχειριστείς και πάνω απ'όλα απόλαυσε τα όπως λες κι εσύ
"ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ"!!! Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
Η ιστορία μου
29-06-2025, 12:36 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία