Results 1 to 14 of 14
-
25-10-2012, 19:15 #1
περιμένοντας την εκγριση του ικα για μανικι
καλησπέρα σε όλους.
Μετά από την κλασσική ταλεπορια που όλοι παχύσαρκοι γνωρίζουν καλά, πήρα την απόφαση να κάνω επέμβαση γαστρικό μανίκι. Πήγα στο Ηράκλειο Κρήτης συνάντησα το γιατρό και πριν 2 εβδομάδες ακριβός κατέθεσα την αίτηση μου στον εοπυ για να πάρω έγκριση. Η προϊσταμένη του τοπικού ΙΚΑ μου είπε ότι το πολύ σε 15 ημέρες θα έχω την απάντηση ευτυχώς χωρίς να πάω στην Αθήνα.
:smug b: περιμένω με αγωνία ...
δεν σας κρύβω ότι όλοι μέρα ότι κι αν κάνω το μυαλό μου είναι εκεί!
φοβάμαι πολύ το χειρουργείο μα ποιο πολύ φοβάμαι μήπως δεν καταφέρω να το κάνω πως θα ζήσω με τα κιλά μου, που πια με ταλαιπωρούν και σωματικά αλλά και ψυχικά.
Από την εμπειρία σας πόσο λέτε θα περιμένω?
ελπίζω να καταλαβαίνετε την αγωνία μου!
1,60 Υψος 114 κιλά
... αλλά μέχρη μα χειρουργιθώ απο το ανχος μου θα πάω 130
:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::smirk:
- 31-10-2012, 12:22 #2
Εύχομαι να βγει το συντομότερο δυνατό η έγκριση , στον ΟΑΕΕ που έκανα εγώ έκανε περίπου 2 μήνες ,στο νοσοκομείο όμως που έκανα το μανίκι με πληροφόρησαν ότι το ΙΚΑ δίνει πιο γρήγορα έγκριση .
01-11-2012, 17:21 #3
Ευχαριστώ για τις ευχές σου blazen!
Επειδή είχα πολύ αγωνία πήγα απο το ΙΚΑ να ρωτήσω και μου είπαν ότι η κοπέλα που πήρε την αίτηση μου δεν ήξερε γιατί ήταν η αναπληρώτρια προϊσταμένη και ότι πάντα κάνει πάνω από μήνα να βγει η απόφαση.
οπότε :bouncy: περιμένω!!!!
01-11-2012, 17:45 #4
Mimi καλως ορισες στο forum και καλη επιτυχια !!!!! Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε . εχει το δεικτη μαζας και τα κιλα για χειρουργειο οποτε δεν εχουν κανενα λογω να σε κοψουν ................Απλα κανε λιγο υπομονη μεχρι να εγκριθει ............Εχεις βρει γιατρο , θα την κανεις Αθηνα ή Ηρακλειο , αυτο ειναι που πρεπει να προσεξεις να ειναι ο γιατρος εξιδικευμενος .......και παλι καλη επιτυχια και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε .............
01-11-2012, 23:51 #5
Mimi καλη επιτυχιαααα!! Μην ανησυχεις και η εγκριση γυρω στις 20 μερες το πολυ κανει!!!
Σε ποιον γιατρο θα εγχειριστεις αν επιτρεπεται?
Τα κιλα θα φευγουν νεραααακι και 130 να πας δεν πειραζει αγαπη μου! Θα φυγουν! Αν σου πω εγω τις κρεπαλες που εκανα πριν το χειρουργειο (και αν διαβασεις την ιστορια μου δεν ηξερα και ποτε ακριβως μπαινω και δεν ζοριζομουν και πολυ να φαω οσα περισσοτερα και καλα μπορουσα αλλαααααααα εφαγα και εσκασα! χαχααχαχαχ) θα φρικαρεις! καλα δεν ηταν και τοσα πολλα μπορω να πω παντως μια μερα πριν εφαγα πατατες τηγανιτες και τζατζικι!! χιχιχιχι
Λοιπον καλη επιτυχια και ευχομαι να πανε ολα καλα!!
01-11-2012, 23:54 #6
Mimi καλη επιτυχιαααα!! Μην ανησυχεις και η εγκριση γυρω στις 20 μερες το πολυ κανει!!!
Σε ποιον γιατρο θα εγχειριστεις αν επιτρεπεται?
Τα κιλα θα φευγουν νεραααακι και 130 να πας δεν πειραζει αγαπη μου! Θα φυγουν! Αν σου πω εγω τις κρεπαλες που εκανα πριν το χειρουργειο (και αν διαβασεις την ιστορια μου δεν ηξερα και ποτε ακριβως μπαινω και δεν ζοριζομουν και πολυ να φαω οσα περισσοτερα και καλα μπορουσα αλλαααααααα εφαγα και εσκασα! χαχααχαχαχ) θα φρικαρεις! καλα δεν ηταν και τοσα πολλα μπορω να πω παντως μια μερα πριν εφαγα πατατες τηγανιτες και τζτζικι!! χιχιχιχι
Λοιπον καλη επιτυχια και ευχομαι να πανε ολα καλα!!
02-11-2012, 01:31 #7
Ευχαριστώ για την συμπαράστασή Alma libre και wow !!!
Στο Ηράκλειο θα την κάνω την επέμβαση. Ο γιατρός και η ομάδα του έχουν αρκετή εμπειρία αφού από ότι αναφέρετε έχουν πραγματοποιήσει 2.οοο επεμβάσεις. Επίσης μίλησα και με τρία παιδιά που έχουν κάνει την επέμβαση και μου μίλησαν με ενθουσιασμό και για τον γιατρό και για την επέμβαση που μου πρωτινέ (μανίκι).
Μονό κάτι με έχει μπερδέψει. Οι δύο έχουν πληρώσει ενώ η μία που είπε ότι δεν έδωσε ούτε ευρό. Τι γνώμη ή τι εμπειρία έχετε
εσείς?
χαίρομαι που μιλάω μαζί σας γιατί νοιώθω ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να με καταλάβουν!!!
02-11-2012, 09:05 #8
Mimi καλη σου μερα και καλη επιτυχια.
Αμα εχουν μεγαλη εμπειρια στο νοσοκομειο που θα πας να εχεις εμπιστοσυνη
στο γιατρο σου γιατι αυτο θα σε βοηθήσει ψυχολογικα.
Οσο αφορα δε τα χρηματα, συζητησε το με τα αλλα που χειρουργηθηκαν με τον ιδιο γιατρο
και προσπαθησε να μαθεις τι παιζει! Και μην ξεχνας στην Ελλαδα ζουμε.........
09-11-2012, 21:36 #9
:bouncing::yes::spin::starhit:
Σήμερα πήρα την έγκριση!!!!!!!!
Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!
... και την τρίτη θα δω τον γιατρό.
Από την ημέρα που κατέθεσα την αίτηση μέχρι να πάρω στο χέρι την έγκριση 30 ημέρες ακριβός.
09-11-2012, 21:57 #10
Μπράβο ,άντε με το καλό να κάνεις την επέμβαση να ξεκινήσουν οι κατηφόρες :roll:
09-11-2012, 22:11 #11
Μιμή καλώς όρισες και ελπιζω γρήγορα γρήγορα να παρεις την έγγριση. ξέρω φυσικά τι περνάς (ειμαι δυο μηνες χειρουργημένη) αλλα συντομα ολα θα είναι μια αναμνηση..υπομονη οσο και αν αυτο σε τρελλενει :crazy::duh:
10-11-2012, 12:07 #12
Παιδιά ευχαριστώ για την συμπαράσταση!
Καλό κουράγιο και σε σας.
Ονειρεύομαι σύντομα να τελειώσει η ταλεπόρια (σωματική και ψυχική) τόσων χρόνων.
Θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ στο έπακρον την ευκαιρία να ξεφύγω από αυτή την αρρώστια αν και δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι πολύ.
Καλό είναι να μην φτάσει άνθρωπος σ΄αυτό το σημείο αλλά έχει καλός, όλα για κάποιο λόγο γίνονται.
17-11-2012, 16:00 #13
Στης 13 Νοεμβρίου είδα το γιατρό . Θα με χειρουργήσει το Γενάρη.
Επειδή έχω άπνοιες πρέπει για 1 μήνα να φοράω μάσκα όταν κοιμάμαι που από μια ειδική συσκευή θα εισπνέω καλύτερα... αλλιώς όταν έρθει η ώρα να μου κάνουν αναισθησία θα γίνω μπλε - όπως χαρακτηριστικά μου είπε ο γιατρός.
Επίσης 10 ημέρες πριν την επέμβαση δεν πρέπει να πάρω ασπιρίνη.
Εσείς οι παλιοί τι λέτε ? Από την εμπειρία σας έχετε να μου προτείνετε κάτι που πρέπει να κάνω?uzzled:
17-11-2012, 16:11 #14
Miνι μου αρχισε η αντιστροφη μετρηση .............. Σιγουρα θα νοιωθεις περιεργα πως θα ειναι μετα το sleeve αλλα πιστεψε με θα λατρεψεις τη ζυγαρια καθως καθε μερα θα δειχνει ολο και λιγοτερο.............
την μασκα για την άπνοια μην την φοβασαι και αν στην εγκρινει το ταμειο (ειναι πολυ ακριβη ) καλο ειναι τι φορας συνεχεια οταν κοιμασαι , μεχρι να χασεις ολα τα κιλα σου . Θα σου προσφερει καλυτερη ποιοτητα υπνου ........
Τα χάνω ;
30-04-2025, 00:19 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή