Results 16 to 21 of 21
Thread: Ελειψη σεξ
-
24-08-2008, 21:40 #16
βρε μαρία, μέσα σε 2-3 μέρες πότε προφταίνεις να έχεις συναίσθημα;
Αφού δεν μπορείς να κάνεις σεξ χωρίς συναίσθημα, προσπάθησε να μη σκέφτεσαι τι θα πούνε για σένα και δοκίμασε να γνωρίσεις καλύτερα κάποιους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.
Και να μη νιώθεις άβολα που θα χρειαστεί να αφήνεις κάποιες φορές το παιδάκι σου για να βγαίνεις, γιατί πώς αλλιώς θα βρεις κάποιον που να σε καλύπτει και συναισθηματικά και σεξουαλικά; Μια ευτυχισμένη και ικανοποιημένη μαμά είναι καλύτερη από μια μαμά με νευράκια λόγω της στέρησης, έτσι δεν είναι;
- 25-08-2008, 00:57 #17
Βρε δικιο εχετε .εμπνευστη εμενα προσοπικα δεν με νιαζουν ουτε τα αυτοκινητα ουτε να πουλαω μουρη κλπ.Μαρεσει ο αντρας να εχει αισθηματα σπανιο σημερα και να κοιταει κ αλλα περα απο το σεξ.σεξ κανουν και τα ζωα.
09-11-2008, 14:12 #18
Originally posted by Empneustns
χμμμ,δεν ειναι κακο,εμας μας θελουν μονο για το αμαξι μας χεχεχεχε
Με συγχωρείς πολύ φίλε μου καλέ, αλλά αν νομίζεις ότι σε θέλουν για το αμάξι σου γιατί δεν παίρνεις ένα αυτοκίνητο που να μην προκαλεί?? άρα και εσένα σου αρέσει να δείχνεις ότι έχεις ωραίο αυτοκίνητο. Στο λέω αυτό γιατί το έχω περάσει. Εχω οδηγήσει από τα πιο ακριβά και συλλεκτικά αυτοκίητα που υπάρχουν γιατί είχα την τύχη να έχω γονείς που μπορούσαν να μου τα παρέχουν. Ξέρεις τι έκανα στο τέλος? αγόρασα ένα αυτοκίνητο \"της σειράς\" και είμαι σίγουρη ότι τουλάχιστον δε βλέπουν την αυτοκινητάρα αλλά εμένα. Μήπως να έκανες το ίδιο? αν όχι, κάποια στιγμή θα βρεθεί και άνθρωπος που δε θα κοιτάξει το αυτοκίνητο σου. Δεν έχουν όλοι στο μυαλό τους το χρήμα και τη φιγούρα. Όλα αυτά είναι για το θεαθήναι και πίστεψε με, υπάρχουν άνθρωποι που δε δίνουν δεκάρα για mercedes. Είναι πολύ όμορφο αμάξι και στον καθένα αρέσει αλλά δεν είναι το κίνητρο μίας σχέσης για όλους. Υπάρχουν και άνθρωποι χορτασμενοι από αυτά που κοιτάνε πιο ουσιαστικά πράγματα.
09-11-2008, 14:34 #19
Originally posted by Lizy
Originally posted by Empneustns
χμμμ,δεν ειναι κακο,εμας μας θελουν μονο για το αμαξι μας χεχεχεχε
Με συγχωρείς πολύ φίλε μου καλέ, αλλά αν νομίζεις ότι σε θέλουν για το αμάξι σου γιατί δεν παίρνεις ένα αυτοκίνητο που να μην προκαλεί?? άρα και εσένα σου αρέσει να δείχνεις ότι έχεις ωραίο αυτοκίνητο. Στο λέω αυτό γιατί το έχω περάσει. Εχω οδηγήσει από τα πιο ακριβά και συλλεκτικά αυτοκίητα που υπάρχουν γιατί είχα την τύχη να έχω γονείς που μπορούσαν να μου τα παρέχουν. Ξέρεις τι έκανα στο τέλος? αγόρασα ένα αυτοκίνητο \"της σειράς\" και είμαι σίγουρη ότι τουλάχιστον δε βλέπουν την αυτοκινητάρα αλλά εμένα. Μήπως να έκανες το ίδιο? αν όχι, κάποια στιγμή θα βρεθεί και άνθρωπος που δε θα κοιτάξει το αυτοκίνητο σου. Δεν έχουν όλοι στο μυαλό τους το χρήμα και τη φιγούρα. Όλα αυτά είναι για το θεαθήναι και πίστεψε με, υπάρχουν άνθρωποι που δε δίνουν δεκάρα για mercedes. Είναι πολύ όμορφο αμάξι και στον καθένα αρέσει αλλά δεν είναι το κίνητρο μίας σχέσης για όλους. Υπάρχουν και άνθρωποι χορτασμενοι από αυτά που κοιτάνε πιο ουσιαστικά πράγματα.
10-11-2008, 00:29 #20
Μαράκι σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Στην Αθήνα και αν είσαι χωρισμένη με παιδί σε κοιτάνε με μισό μάτι, πόσω μάλλον στην επαρχία.
Εγώ νομίζω ότι σου λείπει η συντροφικότητα.
Έχεις δοκιμάσει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο;
Να βγεις, να κάνεις φίλους, να ζήσεις ξανά όπως ήσουν πριν παντρευτείς;
Κατανοώ ότι τώρα έχεις ένα παιδί, δεν είπαμε να τα σπας κάθε βράδυ στα μπουζούκια, αλλά να αλλάξεις λίγο το πρόγραμμά σου.
10-11-2008, 15:07 #21
Βλεπω εχεις μπλεξει 1002 παραγοντες και κριτηρια μαζι
Ας ξεκινησω με το οτι το σεξ δεν ειναι απλα συναισθηματικη ευχαριστηση αλλα και σωματικη
Οποτε δεν βλαπτει να ικανοποιουμε καθαρα και μονο το κορμι μας...οπως ζητα τροφη και νερο, ζητα και να εκτονωθει
Τωρα αν αυτο σε χαλα, δεξου το και ισως νιωσεις καλυτερα
Βαζεις πανω απο τον ευατο σου, το παιδι σου, τους γυρω σου κτλ.
Αυτη την ερωτηση που μας κανεις, την εχεις θεσει στον ευατο σου?
Μηπως τελικα αυτο ειναι που σε ριχνει?
Γιατι ξερω και γυναικες που δεν τους αρεσει το σεξ...το εχουν δεχτει και πορευονται με αυτο
Γενικα να ξερεις, πως οτι μας συμβαινει το εχουμε επιλεξει
Και οτι δεν μας αρεσει, ΜΑΣ αρεσει (το τονιζω), το αλλαζουμε...
Οσο για τον περιγυρο σου, γραψτους εκει που δεν πιανει μελανι
Υ.Γ Και ο ανθρωπος, ειτε αρσενικο ειτε θηλυκο, ζωο διποδο ειναι;)
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....