Results 1 to 4 of 4
Thread: πόλεμος στη βουλιμία
-
02-11-2012, 14:02 #1
πόλεμος στη βουλιμία
μετα απο 3 χρονια με ΔΠΤ, μια βουλιμια, ανορεξια παντα ομως με βουλιμικα επισοδεια, είδα τα κιλα μου αρχικα απο 55 να πεφτουν σε 40 σε 3 μηνες κ μετα να ανεβαινουν σε 65 σε ενα χρονο(!) μετα με σωστη διατροφη κ πραγματικη προσπαθεια εκ μερους μου να γινω καλα, να απαλλαγώ και απο τα επισοδεια κ απο τα κιλα πέφτω στα 55 ξανα κ τα επισόδεια αραιωνουν σημαντικα,κανω μανιωδως γυμναστικη κ δωξα το θεο απαλασσομαι απο τις ραγαδες.επειτα περναω μια φαση εξαρσης κ σε λιγους μηνες ξαναφτανω στα 64 με πολλους καθημερινους εμετους παγιδευμενη σε μια μιζερη καθημερινοτητα που δεν με αφηνει να ζησω.
Αποφασιζω οτι πρεπει να κανω την καλυτερη δυνατη προσπαθεια κ προταιρεοτητα μου ειναι να απαλαγω απο τα επισοδεια κ να τρωω σαν ανθρωπος.Ετσι τον σεπτεμβριο ξεκιναω ψυχοθεραπεια ξανα(ειχα 3αναδοκιμασει στο παρελθον αρκετες φορες) αλλα αρνούμαι να παρω χάπια θέλοντας να δοκιμασω τον σεπτεβριο να κανω οτι καλυτερο μπορω μονη μου.
ενιωθα τελειως ΑΝΗΜΠΟΡΗ να αντιδρασω στα επισοδεια, τα οποια συνεχιστηκαν με τον ιδιο ρυθμο. ετσι κατεληξα στα ladose και παίρνω 2 τη μερα.για απλη καταθλιψη συνηθως δίνουν 1 ενω για βουλιμια 3 για να φανταστείτε την σοβαροτητα του προβληματος. ξεκινησα και διαιτολογο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τα πρωτα αποτελεσματα! φαινεται πως παροτι εχω κανει στον οργανισμο μου εχω πολυ καλο μεταβολισμο και ειμαι ευγνωμων για αυτο. ειμκαι πλεον 61 κιλα με ποσοστο λιπους 22% απο 64 κιλα και ποσοστο λιπους 28%.
και ο πραγματικος θριαμβος ειναι οτι μπορω να αγοραζω πχ μια συσκευασια κορν φλεικσ και να τα κραταω μια εβδομαδα! ολο τον οκτωβριο πηγα να μεινω με τους γονεις μου και φαινεται πως η καθημερινη τριβη με ανθρωπους με βοηθησε κ δεν εκανα κανενα επισοδειο.
εχει ομως μια βδομαδα που γυρισα στο σπιτι μου, δεν λεω τα παω πρωτοφανως καλα, αλλα εχω κανει 2 ηπια θα ελεγα επισοδεια και αυτο με φοβιζει.αλλα χαρη στα χαπια αυτη τη φορα εχω τη δυναμη να τα σταματαω τα επισοδεια εγκαιρως.
Αλλωστε τωρα που ειμαι μονη μου ειναι η πραγματικη δυσκολια. θελω να παλεψω με καθε τροπο, ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!!!!! δεν θελω πια να φοβαμαι τον εαυτο μου, θελω να με σεβομαι και να εμπιστευομαι.
φανταζομαι υπαρχουν πολλα ατομα εδω με παρομοια προβληματα κ ισως η συζητηση μεταξυ μας βοηθησει. οσοι δεν εχουν ιδεα σε αντιμετωπιζουν σαν παρασιτο...
- 02-11-2012, 19:45 #2
Οσους σε αντιμετωπιζουν σαν παρασιτο,ξερεις που να τους γραψεις.Εγω μονο μπραβο μπορω να σου πω για τη δυναμη που εχεις και για τη θεληση να αλλαξεις τον εαυτο σου.Κι εχεις κανει ηδη βηματα προς αυτο.Απο αυτα που λες καταλαβαινω οτι αρχισες να βλεπεις τον εαυτο σου με αγαπη και αυτο θα σε οδηγησει εκει που θες.Επισης σε ολη αυτη την προσπαθεια που κανεις,δεν πρεπει να εχεις υπερβολικες απαιτησεις απο τον εαυτο σου,μαλλον μην περιμενεις πολυ γρηγορες αλλαγες και να επιτρεπεις στον εαυτο σου και λαθη και πισωγυρισματα και αδυναμιες.Κθε φορα που δυσκολευεσαι να αγκαλιαζεις τον εαυτο σου και να συγχωρεις κατι που δεν εκανες οπως θα περιμενες να το κανεις.Ηδη νομιζω εχεις αυτη τη συμπεριφορα,αφου δεν μπηκες σε διαδικασια τιμωριας,μετα τα μικροεπεισοδια που ανεφερες.Καλη δυναμη και καλη συνεχεια.
02-11-2012, 23:19 #3
Καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου....τις ραγαδες πως τις ξεφορτωθηκες?
03-11-2012, 21:09 #4
Originally posted by magia
Καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου....τις ραγαδες πως τις ξεφορτωθηκες?
iwillbrushoffallthedirt υπομονη και κουραγιο και ολα θα ξεπεραστουν
Πώς συμπεριφερεστε υπο πίεση?
07-11-2024, 15:01 in Συζητήσεις Ψυχολογικού Ενδιαφέροντος