Χειρουργικες επεμβασεις στην Κυπρο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Χειρουργικες επεμβασεις στην Κυπρο

Καλημερα σας
    Ονομαζομαι Ειρηνη. Διαβαζω απο το πρωι διαφορα posts εδω και αρχισα να νιωθω πως ισως υπαρχει ελπιδα για μια καλυτερη ζωη..
    Η απορια μου ειναι αν γνωριζει καποιος για τις χειρουργικες επεμβασεις παχυσαρκιας στην Κυπρο. Αν ειχε καποιος παρομοια εμπειρια εδω, ποια νοσοκομεια το πραγματοποιουν και αν τα εξοδα καλυπτονται απο τις ασφαλιστικες εταιριες. Θελω να κανω το πρωτο βημα αλλα ειμαι εντελως χαμενη και δεν ξερω απο που να ξεκινησω.. Οποιος μπορει ας με συμβουλεψει! Ευχαριστω

Senior Member
    Καλησπερα (βασικα καλημερα!! χιχιχι) Ειρηνη μου!
    Η Πωλινα εχει κανει επεμβαση στην Κυπρο απο οσο ξερω... Παντως επειδη και μια φιλη μου απο εκει το εψαχνε, και Ελλαδα νομιζω μπορεις να την κανεις με το ταμειο σου.. Δεν ειμαι 100% σιγουρη αλλα ΝΟΜΙΖΩ οτι μπορεις!! Παρε τηλ το ταμειο σου και ρωτα, θα ξερουν... Φιλακια πολλα και ελπιζω να βρεις την ακρη σου!!

Junior Member
    Καλησπερα, ειμαι η Κατερινα (νεο μελος) και προσφατα χειρουργημενη. Ειμαι απο κυπρο οποτε μπορω να σου δωσω αρκετες πληροφοριες για τα νοσοκομεια ταμεια γιατρους κτλ. Οτι θες μπορεις να με ρωτησεις