Κολλησα! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26

Thread: Κολλησα!

Senior Member
    πετυχες giorgosdelta πετυχες!

Senior Member
    Aχααχαχαχαχ!! Σας ευχαριστω ολους!! Κοκκινισα!

Senior Member
    Ναταλακι μου πας γυμναστηριο η ασκεισαι καθολου????
    και εγω εχω κολλησει για 2 βδομαδες χωρις να χασω γραμμαριο.και μαλιστα οχι μονο 1 φορα...

Senior Member
    Μαρακι οχι δεν παω γυμναστηριο! Παω βολτα με τον σκυλο, αμετρητες βολτες πανω κατω στα μαγαζια αλλα οχι βαδην η γυμναστικη, ξερεις!! Οι χοροι που ριχνω στα κλαμπς μετρανε?? χιχιχιχιχι
    Βασικα περιμενα να ειμαι Λονδινο τωρα και ΕΝΝΟΕΙΤΕ θα ειχα γραφτει γυμναστηριο αλλα απο αναμονη σε αναμονη και επειδη δεν ηξερα και δεν ξερω ακομα ποτε φευγω, δεν ηθελα να δωσω 100ευρω για ενα μηνα και μετα να μην παω!!!! Ευχομαι να σταματησουν οι απεργιες και να φυγω Παναγια μου!!!

Senior Member
    καλημέρα ναταλάκι! που είσαι τελικά? Ελλάδα? Αγγλία? χαχαχαχα! βρε θα σε ψάχνουμε στο τέλος!
    πάντως για το θέμα του κολλήματος και εγώ τα ίδια εδώ και ένα μήνα! 86 σταθερά!άντε να πάω 85,8 ή 86,3. δεν κουνιέται με τίποτα η ρουφιάνα η ζυγαριά αλλά πιστεύω οτι είναι αυτό που λένε τα παιδιά. ο οργανισμός παθαίνει μεγάλο σοκ και πολλές φορές για να σε προστατεύσει σταματάει απο μόνος του. που θα πάει...θα πάρουμε μπρος...(ελπίζω). έχω και εγώ στόχο το 6 και θα ήθελα μέχρι τον Αύγουστο του 2013 να είμαι έστω 69.....πφφφφφ...θα δούμε καλό μου...καλή συνέχεια και καλό κουράγιο...φιλάκια στο Λονδίνοοοοοοοο.................

Senior Member
    Αγαααααπη μου!!!
    Πως εισαι??????
    Ναι ελπιζω αυτο που λενε και τα παιδια να ειναι!!
    Βασικα θα ξαναζυγιστω μια απο αυτες τις ημερες και ελπιζω να εχω χασει κατι τουλαχιστον!!!
    Εννοειτε οτι θα εχεις δει το 6 μεχρι το καλοκαιρι καλε!! Θα εχεις τερματισει κι ολας!! Μην το συζητας καν!!!
    Ρεθυμνο ειμαι αγαπη ΑΚΟΜΑ!!
    Δευτερα ερχομαι Αθηνα!!! Θα μπορεις να σε δω?

Senior Member
    κοριτσάκι μου δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου ήρθε μήνυμα οτι μου απάντησες και το είδα σήμερα!κρίμααααα.και ήθελα να σε δω! που βρίσκεσαι? πως είσαι? εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία! περιμένω νέα σου!

Senior Member
    ξεκόλλησε ξεκόλλησε 95 έχει φτάσει τώρα αλλα όταν πάει να αλλάξει το "τικερακι" τις την πετάει έξω το φόρουμ και μετά δεν μπορεί να ξαναμπεί. όπως λέει και η Ναταλία...την ζηλεύει

Senior Member
    Κεεεελλυ μου!!!
    Δεν πειραζει θα ξαναρθω κατα τις 10 του Ιανουαριου και παλι!!!
    Να κανονισουμε να τα πουμε τοτεεε!!!
    Ναι ναι ξεκολλησααα!!
    Το φορουμ σιγουρα με ζηλευει!! (οχι τα παιδια, η σελιδα!! χαχαχαχαχαχ)

Senior Member
    καταρχάς ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και κατηφόρες τρελές!
    Ευτυχώς ξεκόλλησε και η δική μου ζυγαριά και πλέον βλέπω το 76 να φιγουράρει περίφανο!Είμαι περίεργη να δω εαν θα πάω κάτω απο 70!την τελευταία φορά που έκανα δίαιτα (με φαγητό απο εταιρεία) έφτασα τα 78. Οπότε το 76 είναι wow! Σαν το ψευδόνυμο σου Ναταλάκι μου! Άντε κανονίσου να έρθεις κατά τις απόκριες να τα πούμε! Εγώ απο 18/01 θα έχω άπλετο χρόνο μιας και απολύθηκα οπότε...περιμένω τηλεφωνάκι!φιλιάάά σε όλους! και πάλι χρόνια πολλά και καλή τύχη σε όλες τις προσπάθειες σας!

Νinap μου αρέσει το τικεράκι σου!Γλυκούλι................

Και κάτι ακόμα!μην ξεχνάτε οτι τα κιλά μας σε αυτή τη φάση είναι και λιγάκι πλασματικά μιας και 5-6 κιλά πιστεύω οτι είναι και το χαλαρωμένο δέρμα κλπ. Και εμένα μου λένε οτι δεν φαίνομαι για 76 αλλά για λιγότερο! Οπότε...ακόμα καλύτερα!

Senior Member
    Kelly μου πολύ χαίρομαι που σου άρεσε το "τικερακι" μου γιατί και εγώ το λατρεύω..είναι τα γουρουνάκια που φαίνεται ως είμαι και η πριγκίπισσα που κρύβω μέσα μου xixixixixi
    αχ το είδες το 7 Kelly μου!!!!!! εγώ αδημονώ να δω το 8 μέσα στον φλεβάρη έχω να το δω από τα τέλη τις δεκαετίας του 80
    και μη στεναχωριέσαι για τι δουλειά. ξέρω πως είναι δύσκολα στην Ελλάδα τώρα αλλα αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα
    καλή συνεχεια κούκλα μου και κορίτσια μην ξεχνάτε..ότι κολλάει ..ξεκολλάει :bouncy::bouncy::bouncy:

Page 2 of 2 FirstFirst 12