Πώς να ξεμπλέξω????
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Junior Member

Πώς να ξεμπλέξω????

Παιδιά, καλησπέρα σας. Στη σχολή μου γνωριστηκα με ένα παιδί. Ήταν συμφοιτητής και τίποτα δεν προϊδέαζε για το τι θα ακολουθήσει. Οι αντιδράσεις του ήταν φυσιολογικές. Πήγαμε διακοπές όλη η παρέα και τότε παρατήρησα κάποια ανησυχητικά σημάδια. Όταν εμείς πέφταμε μετά απο το κλαμπ για ύπνο πτώματα από την κούραση, εκείνος έκοβε βόλτες στο δωμάτιο. Πέρα δώθε, πέρα δώθε.
    Νόμιζα ότι το έκανε για πλάκα... έτσι για να μην μας αφήνει να κοιμηθούμε. Εκείνος μας λέει κλείστε το φως και κοιμηθείτε.
    συνέχισε με κλειστό το φως να κόβει βόλτες.

Τότε αρχίσαμε μαζί με τα άλλα παιδιά να ανησυχούμε. Δεν είναι φυσιολογικό. Δεν ήταν κουρασμένος όπως εμείς? Τι έκανε στα σκοτάδια?
    Όσα βράδια μείναμε στο ίδιο δωμάτιο γινόταν το ίδιο πράγμα. Προσπάθησα να καταλάβω από τους φίλους του αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά κανείς δεν ήξερε. Μιλώντας με τον ίδιο μου είπε ότι 'έτσι χαλαρώνει' και το συνηθίζει και στο σπίτι του.

Παρατήρησα επίσης ότι τα χέρια του τρέμουν. Αλλά όταν λέω τρέμουν σε στυλ να μην μπορούν να σηκώσουν μια καρέκλα ή να την μετακινήσουν και αυτό όχι απλά μία ή δύο φορές- συνέχεια. Εγώ που ως γυναίκα δεν έχω την ίδια μυική δύναμη μπορούσα με μεγάλη ευκολία να κάνω πράγματα που εκείνος δεν μπορούσε. Τον ρώτησα τι σήμαινε αυτό και μου είπε ότι είχε πάει στο γιατρό και ότι έφταιγε το ότι έπινε αλκόολ.
    ΤΟ πίστεψα και δεν έδωσα συνέχεια.

Μην τα πολυλογώ το παιδί αυτό έχει σχηματίσει στο μυαλό του την εντύπωση πώς επειδή ενδιαφέρθηκα για την υγεία του και επειδή του ζήτησα να μου δανείσει κάτι βιβλια... πώς τελοσπάντων είμαστε σε φάση για να τα φτιάξουμε.
    Από την μεριά μου ήμουν ξεκάθαρη. Απόλυτα. Προσπάθησα με κάθε τρόπο να του πω το αυτονόητο. Έβαλα φίλους του. εκεί άρχισε να φέρεται παράξενα. Σχολάγαμε από τη σχολή και έτρεχε από πίσω μου να με προλάβει. ΤΟν απεφευγα. Του ζητούσα ευγενικά να φύγει γιατί είχα ραντεβού και μου έλεγε θα έρθω μαζί. Με έκανε ρεζίλι. Είχαμε γίνει και θέαμα στη σχολή.

Ο κόσμος κοίταγε και δεν μπορούσε να καταλάβει. Κι εγώ γινόμουν ρεζίλι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε απελπισία. Του είπα πώς θα φωνάξω την αστυνομία, αλλά εκείνος γέλαγε. Ήμουν στα πρόθυρα να βάλω τα κλάμματα.
    Άρχισα να τον αγνοώ. Ερχόταν και κάτω από το φροντιστήριο όπου κάνω Ισπανικά, σαν να είμασταν ζευγάρι, για να με πάρει. Εγώ καμία αντίδραση- δεν του μίλαγα. Λέω πείσμα εσύ, πείσμα και εγώ.
    Μα το χειρότερο ήταν τα τηλέφωνα. Στο σπίτι, στο κινητό μου. Τέσσερις η ώρα το πρωί. Πέντε. Τρεις τα μεσάνυχτα. Απορώ πότε κοιμάται αυτός ο άνθρωπος! Και είναι ικανός να παίρνει συνέχεια. Σε κάποια στιγμή το σηκώνω και του λέω τι θες πια- ήταν αργά το βραδυ? 'Κοιτα μου λέει. Νυστάζω τώρα. Θα τα πούμε αύριο καλύτερα.', 'καλά του λέω πας καλά? Με παίρνεις τηλ. εδω και τόσες ώρες και τώρα που το σηκώνω μου λες θα τα πούμε αύριο?' 'Ναι, μου λέει, από συνήθεια σε παίρνω'

Δεν ξέρω αν το έχει πάθει άλλος άνθρωπος αυτό, αλλά μέσα σε 2 ώρες το κινητό μου έχει καταγράψει 99 αναπάντητες κλήσεις- παραπάνω το κοντέρ δεν πάει, γιατί είναι διψήφιο- τουλάχιστον στο δικό μου κινητό. Αυτή η ιστορία με τα τηλέφωνα είναι από τον Σεπτέμβριο.
    Προσπαθώ να είμαι ευγενική του λέω τι θες. "Να ακούσω τη φωνή σου. Σε παρακαλώ μην μου το κλείνεις". Του λέω καταντάει άρρωστο.
    Βάζω τη μητέρα μου να του πει να μην ξαναενοχλήσει στο σπίτι. Μετά την αδερφή μου. Εκείνος απτόητος.

Αναγκάζομαι και έχω σχεδόν όλη την ώρα το κινητό μου κλειστό ή στο αθόρυβο για να μην με εκνευρίζει. αρκετές φορές το σήκωσα και τον έβρισα. Αλλες του το κλείνω απλά.
    Τα χριστούγεννα ήρθε στο σπίτι μου. Έκοβε βόλτες, γιατί ήθελε-λέει- να μου μιλήσει.
    Αυτή η ιστορία πάει πια πολύ καιρό. Από το καλοκαίρι και ύστερα.
    Η μητέρα μου λέει να αλλάξω αριθμό κινητού. Οκ, το σκέφτηκα και εγώ, αλλά γιατί να αλλάξω εγώ και να μην σταματήσει αυτός? Και τι θα γίνει με τα τηλέφωνα που κάνει στο σπίτι? Τι θα γίνει με τις επισκέψεις του στο σπίτι μου? Αύριο μεθαύριο πιάνω μια δουλειά- θα το μάθει- θα με κάνει ρεζίλι και εκεί?

Τον απείλησα ότι θα το πω στη μητέρα του. Μου λέει σιγά μην πιστέψει μια άγνωστη, αντί για το γιό της. Θα της πω ότι σε παράτησα και μου κάνεις σκηνή. Βλέπετε, είναι πολύ έξυπνος... ότι κι αν του πεις... αμέσως βρίσκει να σε ταπώσει.
    Του είπα πώς δεν είναι φυσιολογικές οι αντιδράσεις του. Δεν είναι φυσιολογικά τα τόσα μηνύματα που στέλνει κάθε μέρα. Ότι έχει κολλήσει το μυαλό του και ότι πρέπει να δει έναν ειδικό. ''Εσύ με έχεις τρελλάνει με αυτά που κάνεις.''απαντάει.

Δεν ξέρω ποια τι να κάνω για να του δώσω να καταλάβει ότι τελείωσε η υπομονή μου. Από την μια έχω τύψεις, από την άλλη δεν θέλω να του κάνω ιστορία διαδικαστική και να θέλει μετά να με εκδικηθεί.
    Και σε γενικές γραμμές ντρέπομαι και την οικογένειά του: πώς να πάρεις να πεις 'ξέρετε ο γιόκας σας μου φαίνεται πώς είναι κάπως ψυχασθενής'. Αλλά κάτι πρέπει να γίνει... Τα μηνυματα που μου στέλνει κάποιες φορές είναι λες και πρόκειται να κάνει το απονενοημένο διάβημα. Και εγώ μπαίνω στο τρυπάκι να επικοινωνώ με κάποιον φίλο του για να σιγουρέψω ότι είναι καλά. Αλλά αν κάνει και καμιά βλακεία... πώς θα αντέξω τις τύψεις? Πείτε μου.... τι πιστεύετε ότι έχει? Είναι παρανοϊκός? τρελός? τι?
    Και τι μου προτείνετε να κάνω για να ξεμπλέξω πρώτα εγώ απ'αυτή την ιστορία και μετά να κάνω ό,τι μπορώ και γι'αυτόν?

Senior Member
    Γιατι εσυ δεν τον θες,απο την αρχη γιατι τον απεριψες;

Senior Member
    Αλλαξε κινητο τουλάχιστον..Ειναι πολυ εγωιστικο να θες να σταματησει αυτος..
    πρωτα.Αν δε του δινεις σημασια κάποτε θα βαρεθεί.Απο οτι φαινεται του δινεις σημασία..

Junior Member
    Κοίτα... δεν τον θέλω ούτε για δεσμό ούτε για φίλο. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν γιατί και επειδή. Ή σου κάνει ο άλλος ή δεν σου κάνει. Εμένα δεν μου έκανε και το έχω πει πανω από 100φορές. Δεν ξέρω αν έχουν συνδράμει τα παρανόρμαλ της συμπεριφοράς του στην άποψη που έχω γι\'αυτόν, αλλά όπως κι αν έχει.. εγώ είμαι ξεκάθαρη.
    Επιπλέον, με αυτά τα καραγκιοζιλίκια που κάνει μου δυσκολεύει τη ζωή. Θα σου αρεσε εσένα αυτή η κατάσταση? Οπότε και να ήθελα να κρατήσω μια επαφή- κανα καφέ ανα τρίμηνο για να μην νιώσει ότι τον κόβω απότομα- είμαι σίγουρη ότι θα πάρει πάλι θάρρος.

Το τραγικό είναι ότι έστω ότι αλλάζω κινητό- και ναι είναι όντως πολύ απλό- θα πρέπει να αποκλείσω και όλη την παρέα! Γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι αν το δώσω σε έναν από την σχολή θα το δώσει σε έναν άλλον και στο τέλος θα το μάθει και εκείνος. Γιατί να κρύβομαι εγώ? Έφταιξα σε κάτι?

Και εγώ ήλπιζα ότι θα σταματήσει, αλλά εκείνος όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο απελπισμένος και πιο πορρωμένος φαίνεται. Ή έστω έτσι μου φαίνεται εμένα!

Ξέρεις περί ποιας ασθένειας μιλάμε? Μπορείς να εντοπίσεις από τα συμπτώματα? Πρέπει να φοβάμαι βίαιες συμπεριφορές? (Μια φορά, πάλι στις διακοπές, με είχε χαστουκίσει μπροστά στην παρέα γιατί έπαιζα με το κινητό του και έσβησα κάτι μηνύματα) Ζήτησε βέβαια συγγνώμη μετά! Απλά τι πρέπει να περιμένω?
    Και τι στάση πρέπει να ακολουθήσω εγώ? Εκφοβιστική για να φοβηθεί ή μαλακή για να μην τον ερεθίζουμε παραπάνω μήπως και ξεχάσει?

Senior Member
    Έμπλεξες άσχημα.

Πολλά δυσάρεστα μπορούν να συμβούν και για να προλάβεις καταστάσεις άσχημες μίλησε στους γονείς σου, συμβουλευτείτε ένα δικηγόρο και ίσως χρειαστεί να γίνει και κάποια καταγγελία για συνεχή παρενόχλησή σου απ΄τον \"λεβέντη\" (τι ηλικία έχει) ;

Αν σου έχει στείλει sms και άλλα ραβασάκια ζήτησε να καταγραφούν.

Εμείς θα σου πούμε το κοντό μας και το μακρύ μας γιατί το πρόβλημα δεν είναι δικό μας.

Μη προσπαθείς όμως να αποδείξεις ότι είναι ψυχασθενής.

Μόνο οι ειδικοί μπορούν να κάνουν τέτοια διάγνωση.

Ήξερα μια παρόμοια σχεδόν περίπτωση και έγινε καταγγελία για \"το ακαταλόγιστο των πράξεών του\" και μετά από πολύ καιρό αποδείχτηκε ότι ήταν επικίνδυνος και τον έκλεισαν σε \"Ψ\"

Καλή δύναμη
    Βάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, είναι τόσο όμορφο να είστε χαρούμενοι..

Άβυσσος η ψυχή του διαδικτύου...

Junior Member
    Originally posted by Ektor
    Έμπλεξες άσχημα.

Πολλά δυσάρεστα μπορούν να συμβούν και για να προλάβεις καταστάσεις άσχημες μίλησε στους γονείς σου, συμβουλευτείτε ένα δικηγόρο και ίσως χρειαστεί να γίνει και κάποια καταγγελία για συνεχή παρενόχλησή σου απ΄τον \"λεβέντη\" (τι ηλικία έχει) ;

Αν σου έχει στείλει sms και άλλα ραβασάκια ζήτησε να καταγραφούν.

Εμείς θα σου πούμε το κοντό μας και το μακρύ μας γιατί το πρόβλημα δεν είναι δικό μας.

Μη προσπαθείς όμως να αποδείξεις ότι είναι ψυχασθενείς.

Μόνο οι ειδικοί μπορούν να κάνουν τέτοια διάγνωση.

Ήξερα μια παρόμοια σχεδόν περίπτωση και έγινε καταγγελία για \"το ακαταλόγιστο των πράξεών του\" και μετά από πολύ καιρό αποδείχτηκε ότι ήταν επικίνδυνος και τον έκλεισαν σε \"Ψ\"

Καλή δύναμη
    Τέτοια λέγε μου... !:(:(:(:(:(

Η οικογένειά μου το ξέρει και βλέπει την κατάσταση κάπως γελώντας! Η μητέρα μου τον έχει πιάσει και με το γλυκό- \'\'σε παρακαλώ παιδί μου μην ξαναπάρεις\'\'- και με το άγριο-\'\'μην ξαναπάρεις, μας ενοχλείς, δεν το καταλαβαίνεις?\'\'

Αν δειτε τα ΣΜΣ που στέλνει....! Τη μια είναι ποιήματα, την άλλη τραγούδια, την τρίτη βρισιές, αλλά και χυδαία υπονοούμενα. Πολλές φορές με έχει βρίσει μηνυματικώς, αλλά οκ... δεν με αφορά τι σκέφτεται. Θέλω απλα να σταματήσει.

Κάποιοι από τους φίλους μου το ξέρουν και μια φορά ένας δεν άντεξε, σήκωσε το τηλέφωνο και τον έβρισε άσχημα. Από τότε πείσμωσε πιο πολύ.
    Τα παιδιά από τη σχολή- βλεπόμαστε πια πού και πού λόγω καταλήψεων- έχουν δει αυτές τις περίεργες καταστάσεις, αλλά μπορεί από πίσω με αρλούμπες να τα φέρνει όπως τα θέλει. Είναι πάρα πολύ πονηρός.
    Με τον έναν φίλο του έχω συζητήσει κάπως, αλλά δεν θέλω και να τον εκθέσω. Και εκείνο το παιδί έχει αρχίσει να ξεκόβει απ\'ότι μου είπε.

Λέει ότι ο περί ου ο λόγος είναι πολύ ευαίσθητο παιδί και ότι είμαι η πρώτη γυναίκα που αγάπησε, γι\'αυτό και κόλλησε! Ότι στο σπίτι του γίνεται χαμός. Γονείς εκεί περίπου στα 65, χωρισμένοι και στον κόσμο τους, αδερφια μεγάλα που δεν νοιάζονται. Εκείνος δεν δουλεύει! Είναι ένα χρόνο μικρότερός μου, 24ετών.

ΥΓ: Δεν είναι λύση οι δικηγόροι ρε παιδιά. Θα του καταστρέψω έτσι τη ζωή? Θα γραφτεί στο ποινικό του μητρώο? Και μετά θα με έχει στη μπούκα για όλη του τη ζωή!

Junior Member

too bad..

O kosmos tou einai diaforetikos kai i katanohsh tou den arkei gia na 3eperasei kati sto opoio den 3erei o idios,den 3erei ti kanei,exei provlima.Den skeftete opws esy,Prepei na katseis na skefteis kala tis pra3eis tou,tis kiniseis tou,ta panta!kai na fer8eis arnhtika se oti tou aresei panw sou,etsi wste na 3ekolhsei..mhn vreis alo agori giati einai ikanos kai na skotwsei.Mhn pra3eis xwrisna skefteis otidipote..sthn 8esh sou 8a tou egrafa ena gramma kai 8a tou elega ti niw8w kai 8a tou elega na m apanthsei..To thema einai oti an adiaforeis 8a sou dinei perisoteri simasia,kalutera na ton apofevgeis oso mporeis kai na apomonwnese..spiti,estw diavaze kai sto pc,alla3e ari8mo,pes sthn mana sou na tou klinei to thlefwno kai vgaine krufa mexri na stamatisei..opote exeis ma8ima kai mporei na se perimenei na to parathreis prwta kai na eisai me files sou etsi wste na tou les oti 8a pas mazi tou.Kapoia stigmh 8a vare8ei,grhgora..alla na prosexeis tis kinhseis sou giati mporei na kanei kako kai se sena..

Senior Member
    Οντως εισαι σε δυσκολη θέση..Μου φαίνεται πολυ αγχώδης με πολλα απωθυμένα. Σιγουρα θα έχει και αλλα προβλήματα οπως καταλαβαίνω απο αυτά που μας είπες για αυτόν.Πιθανόν να εισαι το μονο άτομο που του έδωσε τόση σημασία για αυτο και να κόλλησε.Εγώ θα τον έκανα παρέα και θα τον άκουγα τι έχει να πει γιατι σιγουρα θα έχει πολλά να πει.
    Φαίνεσε πολυ φυσιολογική για να τον καταλάβεις.

Το οτι το βράδυ υστερα απο τόση κούραση δεν μπορουσε να κοιμηθει και έκανε βολτες περα δώθε κάτι το οποιο ειναι τροπος χαλάρωσης,δειχνει οτι κάτι τον άγχωνε αφόρητα κάτι δεν άντεχε,δεν τον άφηνε να κοιμηθεί.Μπορει να ειναι οτιδήποτε.Προσωπικο προβλημα,οικογενειακό ,οτιδήποτε.
    Αυτο με τα χέρια του που λες δηλώνουν την μεγάλη του ευαισθία στο νευρικό του συστημα..Δειχνουν οτι ειναι πολυ ευαίσθητος και ευάλωτος..Δεν είναι απιθανο να το παθαινει απο το αλκοολ,αλλοι το παθαίνουν απο καφέ για παραδειγμα.Και ειναι αναμενόμενο ύστερα απο το άγχος που έχει.
    Οσο για το οτι του έδωσες την ελάχιστη σημασία όπως λες ήταν για αυτόν κάτι πρωτογνωρο ίσως και τον εντυπωσίασε πολυ.Τον συγκίνησες πολυ..και κόλλησε.Και οταν κολάνε μερικοί ανθρωποι δεν μπορείς να τους πεισεις για τίποτα..
    Σιγουρα υποφέρει απο αυτό και ο ιδιος οχι μονο εσυ.
    Για μένα δυο πραγματα μπορούν να γινουν.Η να αδιαφορεις για αυτον κανοντας υπομονη (νομοτελειακα κάποια στιγμή θα σταματήσει) και τοτε θα εχει καταρεύσει ο ιδιος πάρα πολυ και δεν θα το ξεπεράσει ευκολα αλλα ισως μπει σε μια αλλη λογική σιγα σιγα.Η άλλη λύση ειναι να ενδιαφερθείς για αυτον και να του αφιερώνεις χρόνο [βέβαια πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονη και εγκράτεια κτλ] αφήνωντας κάθε εγωισμό. Δεν νομίζω ομως οτι μπορεις να μπεις στη λογική του ευκολα επειδή απο τα γραπτά σου διαφαίνεται πως εισαι έξω απο την λογική των οδυνηρών ψυχολογικών προβλημάτων.

Junior Member
    ΛΟΙΠΌΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ(ΠΙΘΑΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΑ)
    ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΜΑ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΛΟΓΙΣΤΕΙ ΑΝ ΜΕ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ Ή ΟΧΙ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΗ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Senior Member
    όταν κάποιος μας πιλατεύει καθημερνά, κινδυνεύει η καθημερνότητά μας...;)

Junior Member
    Originally posted by τι-ποτέ
    όταν κάποιος μας πιλατεύει καθημερνά, κινδυνεύει η καθημερνότητά μας...;)
    Nαι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς επειδή ο άλλος μας πιλατεύει, θα πρέπει να αλλοιωθεί ο τρόπος ζωής μας ή ο χαρακτήρας μας. Αλλοίμονο αν προσαρμόζαμε τη ζωή μας σύμφωνα με τις πράξεις των άλλων και όχι τις δικές μας αποφάσεις.

Αρνούμαι κατηγορηματικά να κάνω πράγματα επειδή εξωθούμαι και χωρίς να τα αποφασίζω εγώ οικεία τη βουλήσει - ένας από τους λόγους που δεν αλλάζω κινητό. Ας αλλάξει ΕΚΕΙΝΟΣ συμπεριφορά.
    :P:P:P:P:P:P:P:P

Senior Member
    Αρνούμαι κατηγορηματικά να κάνω πράγματα επειδή εξωθούμαι και χωρίς να τα αποφασίζω εγώ οικεία τη βουλήσει - ένας από τους λόγους που δεν αλλάζω κινητό. Ας αλλάξει ΕΚΕΙΝΟΣ συμπεριφορά.

Για να προστατέψεις τον εγωισμο σου προτιμας να λαμβάνεις μηνύματα και κλήσεις;

Senior Member
    Originally posted by atenesa81

:P:P:P:P:P:P:P:P
    ? Περίεργο μου φαίνεται...

Junior Member
    Originally posted by Μιχάλης

? Περίεργο μου φαίνεται...
    Για ποιο λόγο σου φαίνεται περίεργο το να θέλω να κρατήσω τον αριθμό του κινητού που έχω τώρα και το να επιμένω να συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά? Μόνο αν του δείξω ότι είμαι άνετη και αδιαφορώ για τις σαχλαμάρες του θα καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι ανούσιο. Άλλωστε ΕΚΕΙΝΟΣ είναι που πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά, όχι εγώ.

ΥΓ: Αλλάζοντας μόνο τον έναν όρο του προβλήματος(αριθμός κινητού) δεν θα επέλθει ουσιαστική μεταβολή σε όλους τους υπόλοιπους όρους(πχ τηλέφωνα στο σπίτι, γράμματα ερωτικής εξομολόγησης στο γραμματοκιβώτιο, απροειδοποίητες επισκέψεις,κτλ).
    Συνεπώς θα πρέπει να αλλάξω και τηλέφωνα κινητού, σπιτιού ΚΑΙ διεύθυνση σπιτιού, εξοχικού,κτλ...? Ή μήπως να φύγω και από την Ελλάδα για να νιώσει εκείνος καλύτερα???? μην λέμε βλακείες...!

Γι\'αυτό πιστεύω πώς εκείνος πρέπει να ξεκολλήσει και εγώ οφείλω να συνεχίσω αγνοώντας τον- όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.