Η σχεση του παραλογου. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Ναι Αλικη αυτο ειναι αληθεια παντα αισθανομουν οτι συστρεφα κατα καποιο τροπο τον εαυτο μου ωστε να επιτυχω κατι καλυτερο...ενω αυτη ηταν σταθερη σαν βραχος!
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by keep_walking

Απο τις γυναικες που γυρνας στο δρομο και (τις) χαζευεις.
    εβαλα σε παρενθεση οτι ηταν περιττο...

Senior Member
    κοιτα κι εγω βρεθηκα σε αναλογη θεση. Αγαπουσα και εκανα περα αυτα που παντα ηθελα σε μια σχεση για να μην του χαλαω χατιρι.Και τελικα μου γυρισε οπως ειναι φυσικο και εδω και 4 χρονια παλευω να ξεπερασω αυτα που μου αφησε αυτη η σχεση.Δυστυχως πολλες φορες ξεχναμε τις προσδοκιες που εχουμε απο καποιον και τα ιδανικα που κυνηγαμε και μετα το πληρωνουμε..

Senior Member
    Keep θα μπορούσα να σου γράψω πολλά για τις γυναίκες και τα είδη τους. Υπάρχουν απλές γλυκές κοπέλες που δεν έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν καταστάσεις και να επιβιώνουν μόνο μέσω μιας ελκυστικής εμφάνισης και μίας σαγηνευτικής θηλυκότητας. Υπάρχουν πανέμορφες, περιποιημένες και εξαρτημένες που ποτέ δεν σταθήκαν κομψές απέναντι σε απορίψεις. Υπάρχουν και άσχημες που θα σου κάνουν το καλύτερο πήδημα (συγχωρέστε με για το τολμηρό ύφος....:)).
    ..........
    Σημείωση Α. Η ομορφιά και ο χαρακτήρας έχουν σχέση παρόμοια με αυτή των νόμων της ζήτησης και της προσφοράς.

Σημείωση Β. Το σεξ είναι σεξ και η αγάπη είναι πολλά. Αγάπη για μένα μπορεί να είναι αφοσίωση, για κάποιον άλλο εγκλεισμός και για κάποιαν άλλη υποταγή. Το σέξ έχει ζωική φύση, η αγάπη ανθρώπινη. Κάνουμε σεξ με αυτές/αυτούς που γουστάρουμε. Αγαπάμε όμως για πολλούς λόγους και όχι για έναν.

Σημείωση Γ. Όποιος σου πεί πως ξέρει τι κρύβουν στη ψυχή τους οι γυναίκες δεν ξέρει τι λέει. Μόνο οι ίδιες το ξέρουν και πολλές φορές μας προσκαλούν να τις ανακαλύψουμε με κωδικοποιημένα μυνήματα. Και κάτι ακόμα. Η κάθε μία είναι μοναδική. Η κάθε μία θέλει τα δικά της, η κάθε γυναίκα έχει τα δικά της κενά να συμπληρώσει, αποτέλεσμα πολλών παραγόντων.

Επιπροσθέτως, θα σχολιάσω δύο σημεία κλειδιά απο αυτά που αναφέρεις. ....(διόρθωσε με εαν κάνω λάθος κάπου).

Σ1) Είμασταν μαζί για πέντε χρόνια και βλεπόμασταν μία φορά την εβδομάδα.

Υψηλή ζήτηση, χαμηλή προσφορά.

...η κάθε γυναίκα έχει τα δικά της κενά να συμπληρώσει...

Σ2) Δεν βγάιναμε για βόλτες. Κάναμε μόνο σέξ και κουβεντούλα σπίτι της..

_________________________________--
    Δές σημειώσεις Β και Γ.

Αγαπάμε όμως για πολλούς λόγους

η κάθε γυναίκα έχει τα δικά της κενά να συμπληρώσει

Σκέψου κάποια απο αυτά που λέω. Μπορεί κάπου να κάνω λάθος αλλά μια αλήθεια θα την βρείς στα λεγόμενα μου..

Πάντα με φιλικό χαρακτήρα και με μία δόση καλοπροαίρετου χιούμορ. Να είσαι καλά keep walking και τα καλύτερα έρχονται.

Senior Member
    Τελικα δεν νομιζω να γυρισω στα παλια.
    Δεν νομιζω οτι οι συνθηκες μπορουν να αλλαξουν και εχουμε ολοι μονο μια ζωη.Εν πασει περιπτωση εχω αλλες προτεραιοτητες τωρα στη ζωη μου...να\'ναι καλα η κοπελλα αλλα δεν μπορω να συνεχισω και εκανα καλα που διεκοψα.
    Τουλαχιστον ορισμενα πραγματα επρεπε να τα ειχε καταλαβει απο μονη της..αλλωστε λενε οτι συναισθηματικα τουλαχιστον οι γυναικες ειναι πιο εξυπνες απο τους αντρες.
    Δεν ξερω καλο ειναι να μη τη σκεφτομαι και πολυ γιατι πολυ φοβαμαι οτι τι σκεφτομαι περισσοτερο απο ανασφαλεια παρα απο ερωτα αυτη τη στιγμη.Πιστευω δηλαδη οτι σε περιπτωση που εβρισκα καποια αλλη θα την ξεχναγα που λεει ο λογος,αλλα τωρα ειναι μια ανοιχτη πληγη κατα καποιο τροπο.Αυτη τη στιγμη ξερω οτι μπορω να γυρισω και αυτη περιμενει...δεν το θελω αυτο και ελπιζω να αλλαξει ή μηπως το θελω?
    Τεσπα ελπιζω να ειναι ευτυχισμενη γιατι εχει περασει πολυ δυσκολες καταστασεις και συνεχιζει να περναει...αλλος στην θεση της μπορει να ειχε σαλταρει εντελως...ναι κατα καποιο τροπο την θαυμαζω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by vince
    Σημείωση Α. Η ομορφιά και ο χαρακτήρας έχουν σχέση παρόμοια με αυτή των νόμων της ζήτησης και της προσφοράς.
    τί εννοείς?

Senior Member
    Sofia, όπως είπα και πρίν στα λόγια μου θα διακρίνεις μια δόση χιούμορ. Ίσως να έκανα λάθος για μερικά που έγραψα πιο πάνω αλλά θα σου απαντήσω και εν μέρη θα δικαιολογίσω τις σχετικές γενικεύσεις μου.

Για να μην πολυλογώ, οι πολύ όμορφες συνήθως είναι εξαρτημένες απο την ίδια τους την ομορφιά. Όπως και να το κάνουμε δεν στοιχηματίζουν στον χαρακτήρα τους για να επιβιώσουν. Η ομορφιά μέσα στη κοινωνία έχει πρωτεύων ρόλο και στην περίσσα των περιπτώσεων μηδενίζει έναν θαυμάσιο χαρακτήρα (πάντα για τις γυναίκες μιλάμε). Έτσι ακόμα και να υπάρχει μια πανέμορφη με έναν πανέμορφο χαρακτήρα το πρώτο θα υπερισχίσει του δεύτερου. Οι γυναίκες είναι καταδικασμένες να κρίνονται απο την ίδια τους την ομορφιά.

Senior Member
    ......και οι άντρες απο το πορτοφόλι τους να υποθέσω κ απο το κοινωνικο τους status.

Κατα τη γνωμη μου αυτοι ειναι οδηγοί επιβίωσης εύκολοι αν θες κ επιφανειακοι.

Αν σε μια πολυ ομορφη γυναικα με πολυ καλο χαρακτηρα κάποιος επιλεγει να βλέπει αυτο που φαινεται, καλά κανει. Κ αναλογως θα ψάξει κ αναλογως θα αισθανθει. Οπως συμβαινει σε καθε περίπτωση που κολλαει το μυαλο κ βλέπουμε μονο ενα μερος της ολης εικονας.

Αυτο μπορει να ειναι κ εξαιρετικα ευχαριστο για μια γυναικα κ τον άντρα που ειναι μαζι της. Αρκει να συμφωνουν στο \"συστημα αξιων\".

Senior Member
    Το σεξ έχει σχέση με την εξωτερική εμφάνιση. Αυτά που λέω έχουν σχέση περισσότερο με το θέμα του Keep. Προς θεού δεν λέω οτι όλοι οι άντρες το μόνο που κοιτάνε σε μια γυναίκα είναι η εξωτερική εμφάνιση. Όταν όμως κάποιος κάνει σχέση με μοναδικό κριτήριο την εμφάνιση του άλλου τότε δεν προσέχει τον χαρακτήρα. Απλά και καθαρά. Η αγάπη χτίζεται. Η αγάπη είναι το αποτέλεσμα μιας καλής και μακροχρόνιας γνωριμίας.

Banned
    Originally posted by keep_walking
    Οσο για το συγκεκριμενο αναρωτιεμαι ποιος ψαχνει για πατεριτσα...γιατι αν σκεφτω αυστηρα τον εαυτο μου ισως αυτο ψαχνω...απο την αλλη ισως ψαχνω απλως για συντροφικοτητα οπως ολος ο κοσμος.
    Ίσως πίστευες ότι χρειάζεσαι την πατερίτσα....Ίσως και όντως να τη χρειαζόσουν μέχρι τη στιγμή που αποφάσισες να διακόψεις.

Από αυτά που γράφεις πάντως (χωρίς να παραγνωρίζω τη σημασία του καλού σεξ και της κουβέντας) μάλλον για συντροφικότητα ψάχνεις και η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έκανε για το ρόλο της δικής σου συντρόφου.

Page 2 of 2 FirstFirst 12