Η σχεση του παραλογου.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Senior Member

Η σχεση του παραλογου.

Τα ειχα με μια κοπελλα για πεντε χρονια.Αρνιοταν να βγει μαζι μου...το μονο που καναμε ηταν σεξ και κουβεντα σπιτι της.
    Καπου δεν αντεξα αλλο και καπου ηθελα κατι παραπανω οποτε μια μερα της λεω πρεπει να τελειωσουμε,ας παραμεινουμε δυο φιλοι και αν ποτε χρειαστεις κατι κλπ κλπ.
    Απο τοτε αραιωσαμε τις επαφες μας,κανα τηλεφωνο,μια συναντηση το μηνα και καναμε και δυο φορες περιστασιακα σεξ...γιατι ετσι ηρθαν τα πραγματα.
    Πεντε χρονια δεν την ειχα δει ποτε να κυκλοφορει στους δρομους της πολης,η ζωη της ηταν δουλεια,σπιτι και οι απαραιτητες δουλειες που επρεπε να γινουν προς το ζειν οπως ψωνια.
    Χθες την ειδα για πρωτη φορα...και ειχαμε να τα πουμε πολυ καιρο,κοντα δυο μηνες,ηταν η περιοδος που εγω δεν ημουν τοσο καλα.
    Την βλεπω,με βλεπει σιγουρα περναει απο μπροστα μου ακριβως και δεν μου μιλαει...λεω το ονομα της κανα τριαρι φορες μπας και δεν με ειδε αν και περασε απο αποσταση 1.5m...τιποτα ανεκφραστη ουτε το φλεβαρο δεν πεταρισε.
    Και απλως περασε και εφυγε.
    Ολες οι θεωριες δεκτες.
    Τηλεφωνο δεν την παιρνω να πα να γ......
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Μμμμμμ

αν και δεν ειμαι καλη στις υποθεσεις τετοιου τυπου...θα δοκιμάσω!

Λοιπον, παιζει να ναι παντρεμενη, ή να χει άλλη σχέση?

Στο παρελθον οταν ειχατε αυτη τη σχεση που ειχατε την ρώτησες γιατί δεν ήθελε να βγαινετε?

Κ τελευταιο: οταν της ειπες να χωρισετε, ποια ήταν η αντιδραση της?Σε ρωτησε πώς εφτασες σε τετοια αποφαση κ τα σχετικά?

Senior Member
    εγω δεν λεω γιατι θα πω κακία .....

Senior Member
    Συναντιομασταν μια φορα την εβδομαδα για αυτο κρατησε και τοσο φανταζομαι.
    Μου αρεσε γιατι ηταν μια σχεση free και καθαρη κατα καποιο τροπο...χωρις να δεσμευεται κανενας για τιποτα και ο καθενας ειχε τη ζωη του.
    Ειναι περιεργο ατομο...της ειπα μια φορα οτι ειμαι σχιζοφρενης και ηταν σαν να της ειπα τα νεα για το καιρο.
    Καπως ετσι αντεδρασε και οταν της ειπα χωριζουμε.
    Ναι ηταν παντρεμενη και εχει παιδι στο εξωτερικο το οποιο συντηρει.
    Προφανως δεν ειχαμε ποτε τιποτα παραπανω απο αυτο που ειπα κουβεντα και σεξ.
    Δεν ξερω αν ειχε και αλλη παραλληλη σχεση και κατα καποιο τροπο πλεον ισως να μη μου καιγεται καρφι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Εγώ πιστεύω πως για εκείνη ήταν ξεκάθαρο τι ήθελε από σένα. Μια ελεύθερη σχέση όπου έκανε, (καλό φαντάζομαι για να κρατήσει πέντε χρόνια), σεξ και κουβέντα. Από κει και πέρα μόνος είπες πως συντηρούσε το παιδί της, που εκτιμώ πως θα ήταν και η προτεραιότητα της.
    Προφανώς δεν ήθελε κάτι παραπάνω και ίσως τώρα, ή έχει στραβώσει μαζί σου για κάποιο λόγο και δεν σου απάντησε, ή έχει βρει κάτι άλλο οπότε δεν σε χρειάζεται...

ΥΓ, Οταν λες παντρεμένη, φαντάζομαι χωρισμένη, ε?

Senior Member
    Χωρισμενη και ο αντρας της πεθανε κατα την πενταετια που διανυσαμε απο εγκληματικη ενεργεια-δολοφονια,μια απο τις ελαχιστες φορες που την ειδα να λυγιζει.

Senior Member
    Κeep έτσι οπως τα γραφεις δεν μου φαινεται καθολου περιεργο που δεν σου μίλησε.

Απο τη μια το γεγονος οτι ειναι παντρεμενη ισως να δικαιολογει το οτι δεν σου μίλησε στο δρομο. Ισως δλδ να φοβήθηκε. Απο την άλλη το οτι δεν ειχατε ανοιχτει αρκετα ο ενας στον άλλο ειναι καθοριστικα στο να διακοπει πληρως καθε ειδους επικοινωνια.

Ισως να εκανες προσπάθειες να ανοιχτεις (π.χ. να πεις κατι τοσο σημαντικο, οπως απο κάτι που πάσχεις κ σ απασχολει χρονια) αλλά πώς μπορεις να μπεις κατευθείαν στα βαθιά? Υπάρχει/υπήρχε το υπόβαθρο για να εκμυστηρευτείς κατι τέτοιο?

Senior Member
    Επειτα ειδα οτι ηταν χωρισμενη....κ πάλι ισως να μην ήθελε να δωσει δικαιωματα στον περιγυρο...μπορει να σκεφτηκε έτσι. Ή να πληγωσες τον εγωισμο της.....

Originally posted by keep_walking
    Χωρισμενη και ο αντρας της πεθανε κατα την πενταετια που διανυσαμε απο εγκληματικη ενεργεια-δολοφονια,μια απο τις ελαχιστες φορες που την ειδα να λυγιζει.

Φαντάσου λοιπόν ποιες είναι οι προτεραιότητες μιας γυναίκας που έχει το παιδί της μακριά και εκείνο έμεινε ορφανό από πατέρα με τόσο άσχημο τρόπο.
    Σίγουρα, (κατά τη γνώμη μου), αυτό που θα ζητά από κάποιον είναι ακριβώς αυτά που έπαιρνε από σένα και επέτρεπε να δίνει στον εαυτό της.
    Όσο για το γεγονός πως δεν σου μίλησε, είσαι σίγουρος πως χωρίσατε ομαλά? Και αν ναι, μήπως εκείνη την πείραξε περισσότερο απ\' όσο φαντάζεσαι η διακοπή της σχέσης σας?
    Γιατί, μέσα απ\' όλα αυτά που περνούσε ίσως αποτελούσες το κομμάτι που της θύμιζε πως ήταν ακόμη γυναίκα και κάποιος ενδιαφερόταν για εκείνη.
    Θα σου πρότεινα να την πάρεις ένα τηλέφωνο και απλά να τη ρωτήσεις σε ήρεμο και φιλικό τόνο γιατί ήταν αυτή η αντίδραση της. Κατά τη γνώμη μου δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Senior Member
    Παντρεμενη στο εξωτερικο και χωρισμενη ηταν.
    Ποτε δεν μπορεσα να την πλησιασω αρκετα συναισθηματικα....τουλαχιστ ον ετσι αισθανομαι.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Θα σου πρότεινα να την πάρεις ένα τηλέφωνο και απλά να τη ρωτήσεις σε ήρεμο και φιλικό τόνο γιατί ήταν αυτή η αντίδραση της. Κατά τη γνώμη μου δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
    συμφωνω!

Senior Member
    Ξερω οτι εαν την παρω τηλεφωνο...μπορει να ειναι ολα μελι-γαλα...δεν τρεχει τιποτα και συνεχιζουμε με τους ιδιους ρυθμους...αλλα εγω δεν αντεχω αλλο,θελω κατι παραπανω.Δεν ξερω,θα εχω αλλη μια συναντηση μαζι της,αλλα δεν βλεπω να βγαζει πουθενα.
    Οσο για το αν τις θυμιζω οτι ειναι γυναικα,δεν ξερω την συναισθηματικη της κατασταση καθως δεν ανοιγεται αλλα ειναι διαολεμενα ομορφη και επιθυμητη γυναικα και θα μπορουσε να εχει ολο τον πλανητη που λεει ο λογος.
    Απο τις γυναικες που γυρνας στο δρομο και τις χαζευεις.
    Βεβαια το θεμα ειναι πως αισθανεται το οποιο ειναι ενα μυστηριο.

Τότε γιατί δεν βάζεις το μυαλό σου στη διαδικασία να την...ανοίξεις;
    Έχω ακούσει, (μπορει να είναι και βλακεία, αλλά θα το πω), πως όσοι πάσχουν από σχιζοφρένεια είναι πανέξυπνοι άνθρωποι. Να λοιπόν μια πρόκληση για σένα και όπου βγει.
    Τα μυστήρια γενικότερα είναι ιδιαίτερα γοητευτικά....

ΥΓ. Και σταμάτα να της δείχνεις πόσο διαολεμένα επιθυμητή είναι. Άστην να σε επιθυμήσει πρώτα αυτή για να δεις αν πραγματικά σε θελει ή ψάχνει για πατερίτσα.

Senior Member
    Λες οτι τα \"ειχατε\"για 5 ολοκληρα χρονια κατω απο αυτες τις συνθηκες. Εαν αυτο γινοταν για μικρο χρονικο διαστημα και μετα αφου δεν επαιρνες αυτο που ηθελες δηλ. μια υγιη σχεση με ολα της και εφευγες, ισως δεν θα το συζητουσες τωρα και ισως δε θα το θυμοσουν κιολας..Αφου ομως για 5 χρονια αυτη ειχε βολευτει στην κατασταση που ηθελε κι εσυ καθοσουν σε αναμμενα καρβουνα εχεις μεγαλη ευθυνη. Προφανως εκεινη δεν ηθελε κατι περισσοτερο γιατι φοβοταν μηπως δεθει συναισθηματικα ή απλα δεν ηθελε διοτι θεωρουσε οτι δεν αξιζε κατι περισσοτερο σε μια σχεση απο το σεξ. Γιατι μια κοπελα που νιωθει καλα με τον εαυτο της θελει να την θεωρουν κατι περισσοτερο απο αντικειμενο του σεξ. Για ο,τι συμβαινει παντως το προβλημα βρισκεται στην ψυχολογικη και συναισθηματικη της κατασταση. Ισως περναει χρονια καταθλιψη, κυκλοθυμια και κατι σχετικο τελοσπαντων. :o

Senior Member
    ή ψάχνει για πατερίτσα
    Οσο για το συγκεκριμενο αναρωτιεμαι ποιος ψαχνει για πατεριτσα...γιατι αν σκεφτω αυστηρα τον εαυτο μου ισως αυτο ψαχνω...απο την αλλη ισως ψαχνω απλως για συντροφικοτητα οπως ολος ο κοσμος.

Page 1 of 2 12 LastLast