Sleeve και Διαφυγή! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Senior Member
    Βγαίνω και περπατάω και η αλήθεια είναι οτι κρύωνα χθές βράδυ.Για να δούμε...θα δείξει!

Senior Member
    Περαστικά !!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Stellaki, πρεπει να εισαι πολυ προσεκτική,μην ξεχνιεσαι!
    Εχεις ταλαιπωρηθεί πολυ και ακομα εισαι αδυναμη.
    Προσεχε και θα πανε ολα καλα.....

Senior Member
    Βερόνικα,έτσι φαίνεται!Πρέπει να το πάρω λάου λάου το θέμα!

Senior Member
    Σε λιγες μερες εγω κλεινω 2 μηνες και εχω παει καλα,
    οταν ομως ξεχνιεμαι και σηκώσω λιγο βαρος παραπανω ή
    κουραστω, το θυμαμαι ξανα. Ποσο μαλλον εσυ που ταλαιπωρήθηκες
    τοσο πολυ, θα δωσεις χρονο στον εαυτο σου να επανελθει......

Senior Member
    Originally posted by stellaki
    Nina μου,σε ευχαριστώ πολύ!Η δική μου περίπτωση είναι απο τις ελαφρές!Ο θεός βέβαια να την κάνει ελαφρά,γιατί έχω ταλαιπωρηθεί απίστευτα!Απο την πρώτη μέρα τους έλεγα πως δεν είμαι καλα.Είχα ανακατωσούρα μεγάλη αλλά επειδή δεν έκανα πυρετό,δεν το αξιολογησαν.Το αποτελεσμα ηταν να γυρισω σπιτι και 20 μερες μετα να ξαναμπω,γιατι δεν μπορουσα να φαω η να πιω χωρις πονο,κοντα στο καρδιοοισοφαγικο στομιο,και με επιαναν κρισεις ναυτιας αλλα δεν εβγαινε τιποτα,παρα μονο σαλια αφου το στομαχι ηταν αδειο.Το αποτελεσμα ειναι να εχω νοσηλευτει συνολικα 33 μερες και μου χορηγουν αντιβιωση και παρεντερικη τροφη.Χθες πηρα και παλι εξιτηριο και παιρνω αντιβιωση απο το στομα και ελπιζω αυτη τη φορα να κανει δουλεια και να υποχωρησει η φλεγμονη που δημιουργηθηκε.Καντε και μια προσευχουλα και για μενα παιδια!Οπου και αν πιστευετε!

ο Χριστός και η Παναγία....

να σας πω ρε κορίτσια (και αγόρια) εγώ κάθε φορά που τρώω έχω ταχυπαλμία και ανακατωσούρα . η αδερφή μου που μου μέτρησε τους σφυγμούς μου με είπε δεν εχεις ταχυπαλμία αλλά ακανόνιστο ρυθμό...τέλος πάντων έχω αίσθημα πως φτερουγίζει η καρδιά μου (όπως στην υπογλυκαιμία ή στο σύνδρομο ντάπινγ) και πως θα φύγει απο το στήθος μου. αυτό μου φέρνει και δυσφορία ....τους το είπα αλλά δεν έδωσαν και προσοχή για το θέμα ...(νομίζω θα το ξαναπώ) μου είπαν πχ μήπως τρως γρήγορα και τέτοια ωραία....
    εσείς το έχετε? να επιμένω να το κοιτάξουμε?

Senior Member
    Νίνα μου,να τους το ξαναπείς!κι εγώ είχα ταχυπαλμίες και αρρυθμίες με τα μεγάλα ζόρια αλλά είχα τη διαφυγή!εσυ δεν εχεις τετοιο θεμα αλλα οφείλοουν να ελέγξουν τις αρρυθμίες σου!!Έχεις θυροειδή μήπως;Kαι αν ναι,τι παίρνεις το χάπι σου κανονικά;

Senior Member
    Στελλάκη μου, ναι έχω θυρεοειδή (υπερθυρεοειδισμό) αλλά παίρνω τη θεραπεία μου κανονικά. αυτό το σύμπτωμα το έχω μετά την επέμβαση δεν το είχα πριν και μόνο όταν τρώω ή αμα συνχιστώ

Senior Member
    όταν ειναι να ξαναπάς,να τους το τονισεις!ρωτα και καποιο απο τα κοριτσια που εχουν κανει by pass!

Senior Member
    το ειχα πει στην διατροφολόγο γιατι αρχικα μου το προκαλούσε το ψωμί που τόσο επιμένουν εκει να τρώω και μου ειπε " τρως γρήγορα" :flaming::flaming::flaming:

τωρα θα το πω στην διαβητολόγο μου + ενδοκρινολόγο μου , εχω ραντεβού μαζι της στις 17 Ιανουαρίου

ειναι τόσο εντονο που πραγματικά σιχένομε την ώρα που θα πρέπει να φάω...σήμερα δεν ήμουν και καλά εκανα και εμετο (δυο πιρουνιές μακαρόνια ήταν) και το απογευμα ήπια ένα γαλα χλιαρό ..ε!!! ακόμα και αυτό μου προκάλεσε αυτήν την αρρυθμία ...έλεος δηλαδή

με τα κορίτσια τα μπαιμπασαρισμένα που το συζήτησα ...δεν είχαν κανένα τέτοιο θέμα ...αυτό με κάνει και ανησυχώ :wow:

Senior Member
    Γειά σου Νίνα μου!τα μακαρόνια ίσως να σε πειράζουν πλέον!Η μαμα μου που τα λατρευε,τωρα με 2 πηρουνιες και την πειραζουν!Για να δουμε τι θα σου πουν και οι Γιατροι!

Senior Member
    στελλάκη μου δεν ήταν η πρώτη φορα που έφαγα μακαρόνια . επίσης μου το προκαλεί τα σύμπαν αυτό το θεματάκι...ότι και να φάω δηλαδή από νερό μέχρι ότι θες...έχω ταχυπαλμία

Senior Member
    Κάνε λίγη υπομονή μέχρι τα ραντεβού σου...ίσως απλώς ο οργανισμός σου να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.Αχ αυτές οι επεμβάσεις...κάνουν μεγάλο καλό αλλά και μερικά...κουσουράκια στα αφήνουν!

Senior Member
    1000 φορες θα την ξαναέκανα την επέμβαση..αν είναι αυτά τα "κουσουρακια" που θα με αφήσει e!!!!!! ας τα αφήσει

Page 3 of 3 FirstFirst 123