Results 1 to 13 of 13
Thread: Θέμα για γυναίκες...
-
20-10-2012, 16:14 #1
Θέμα για γυναίκες...
Καλησπέρα σε όλες..Τώρα εγώ θέλω να ανοίξω ένα θέμα λιγάκι κάπως..λοιπόν..αφορά το στήθος μας..θα ήθελα να ακούσω κάποιες απόψεις.Εγώ φτάνοντας στα 134 κιλά είχα πολύ μεγάλο στήθος..δηλαδή φορούσα το 8 και άλλοτε το 9 νούμερο.Τώρα πια στα 90 φοράω το 5..ναι μεν μειώθηκε το στήθος,αλλά είναι πολύ πεσμένο.Εύχομαι να μη με βρίσετε για το θέμα που ανοίγω,αλλά με απασχολεί αρκετά..Να υποθέσω ότι δε θα έρθει ποτέ ανύψωση ε??χχαχαχα δηλαδή όσο και να χάσω δε θα γίνει πιο... ξέρετε...Εσείς αντιμετωπίζετε κάτι παρόμοιο??Αν το θέμα μου θεωρηθεί χαζό,παρακαλώ να το σβήσετε..δεν θα παρεξηγηθώ...ειλικρινά!
- 20-10-2012, 17:48 #2
λυπημένη, από όσο ξέρω τα νέα είναι απογοητευτικά... όσο περισσότερο χάνεις τόσο περισσότερο χαλάρωση θα έχεις. Αφού κι εγώ που πάντα είχα μικρό στήθος, τώρα που έχασα 19 κιλά βλέπω εμφανή διαφορά (προς τ χειρότερο). Η μόνη φυσική λύση: η γυμναστική. Αν βέβαια το πρόβλημα είναι εκτεταμένο, δεν νομίζω να κάνει και πολλά πράγματα
20-10-2012, 17:54 #3
φιλεναδα λυπαμαι αν σε απογοητευσω αλλα ο νομος της βαρυτητας βλεπεις δυσκολευει τα πραγματα. δε ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα επειδη ο μαστος ειναι κυριως λιπωδης αδενας οταν χανουμε κιλα χανει κ την αιγλη του!!! πχ εγω μετα απο 3 γεννες, φουσκωσε ξεφουσκωσε!!! ενας πλαστικος θα το σωσει χιχι!! φανταζομαι με γυμναστικη κατι γινεται αλλα θελει πολυ χρονο!! δε βαριεσαι να εισαι περηφανη που εχασες τοσα!!!!εγω σε θαυμαζωωω
φιλικα
20-10-2012, 21:29 #4
λυπημένη, και εγω θα σε απογοητεύσω... αν και έχουν περάσει περίπου 6 μήνες από τότε που έφτασα στον στόχο μου(θέλω να πώ αυτό το διάστημα δεν έχω τρομέρες αυξομειώσεις βάρους), την ίδια χαλάρωση βλέπω στο στήθος.Βέβαια δεν κανω ιδιαίτερη γυμναστική,οτι μπορώ από μόνη μου στο σπίτι(που λεφτά για γυμναστήριο).Εχω χάσει τις ελπίδες μου οτι μπορεί να σφίξει...το έχω πάρει απόφαση!Και δεν βλέπω χαλάρωση μόνο στο στήθος...βλέπω στα μπράτσα, μπούτια κτλ. Όπως είπαν και τα κορίτσια μπορεί με κάποιες ειδικές ασκήσεις για το στήθος να σε βοηθήσουν!
20-10-2012, 22:10 #5
ασε interloudio!!! αυτή τη χαλάρωση τη βλέπω κι εγώ και ειναι αρκετά εντονη
20-10-2012, 22:49 #6
lipimeni mou, δεν υπάρχουν μυες στο στηθος για να γυμναστουν και να ανυψωθει, η γυμναστρια στο γυμναστηριο μου ελεγε οτι ειναι μυθος πως οι ασκησεις για το στηθος το κρατανε στη θεση του. Ό,τι ειναι να πεσει με την ηλικια ή την αυξομειωση του βαρους, θα πεσει. Προσωπικα έκανα μειωτική+ανόρθωση στήθους τον περαμενο Απρίλιο και νιώθω επιτέλους σε αρμονία με την εικόνα μου. Ποτέ δεν μπόρεσα να συμβιβαστώ με το ογκώδες μου στήθος και τώρα που πια είμαι σε φυσιολογικό βάρος, εκπλήρωσα και το όνειρο μου όσον αφορά και σε αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι του γυναικείου σώματος.
23-10-2012, 15:22 #7
Lipimeni μου γεια σου!
Εγω παρα τα 160,200 (παντα αναφερω και τα 200γρ στην απ'εξω θα τα εχω??) ειχα μικρο στηθος, 75Β...
Εχω χασει 50 κιλα και το στηθος μυ ειναι ακομα πιο μικρο πλεον.. Στα σουτιεν μου χωρανε ανετα απο μια παλαμι μεσα!! Δεν ξερω αν στο τελος θα εχω καθολου στηθος και θα ειμαι εγω και η Κιρα Ναιτλι!!!
Μια πτωση πιστευω ιδιαιτερα στα πιο μεγαλα στηθη θα υπαρχει.. Και η γυμναστικη λιγο δυστολο να τα ανυψωση (δεν ειμαστε ολες σαν την Λαιδη Αντζελα που μονο με γυμναστικη τα μεγαλωσε και τα ανυψωσε!! -.- )οι περισσοτερες μαλλον θα καταφυγουμε στον πλαστικο.. Ελπιζω να ειναι τοση που να μην σε πειραζει πολυ..
Φιλακια πολλα και καλη συνεχεια!!!
24-10-2012, 02:07 #8
Καλησπέρα σε όλες!!Γέλασα πολύ με τα σχόλια από όλες σας στο σύνολο μιας και όλα ήταν αρνητικά χαχαχαχααα και με το δίκιο σας...Από αυτά που διαβάζω λοιπόν...σωτηρία με γυμναστική δεν υπάρχει..άρα γυρνάμε σε πλαστικό.......πωωωωωωω....εύχ� �μαι να μην είναι πολύ ακριβά...και να μην υπάρχει κάποια σχέση με την υγεία του στήθους γιατί με ανησυχεί και αυτό..σας ευχαριστώ όλες...
24-10-2012, 10:43 #9
Κατι που βοηθαει παρα πολυ,κατα τη διαρκεια απωλειας βαρους ειναι ο αργιλος.Κανει φοβερη συσφιγξη αν τον χρησιμοποιεις ως μασκα,μια δυο φορες την εβδομαδα.Ισως να κανει κατι και σε περιπτωσεις εντονης χαλαρωσης,δηλαδη να προσφερει καποια τονωση,παντως συντηρητικα για να μην προκληθει δηλαδη χαλαρωση,οσο αδυνατιζεις βοηθαει παρα πολυ.Επισης και τα κρυα ντους στην περιοχη βοηθουν.Οσον αφορα ομως,πολυπλευρο προβλημα,δηλαδη χαλαρωση και πτωση,μαλλον μονο η πλαστικη θα εχει θεαματικα αποτελεσματα.Παρ'ολα αυτα αν αρχισεις να κανεις μασκες με αργιλο,μονο καλο θα σου κανει.Αν θες λεπτομερεις για τη χρηση,μπορω να σου πω.
24-10-2012, 11:48 #10
last drive καλημερααααα!!! για πες για πες με ενδιαφερει εμενα . εχω μικρο στηθος βεβαια αλλα 3 kids later καταλαβαινεις..... πες λεπτομερειες παρακαλω!!
:lol:
24-10-2012, 15:05 #11
Γεια σουουουουου!!Τρια παιδια;να σου ζησουν!!Λοιπον, θα παρεις αργιλο σε σκονη απο το φαρμακειο,πρασινο κατα προτιμηση.Εχω εντοπισει δυο μαρκες στα φαρμακεια και ειναι περιπου 300 γρ.εχω δει και σε μεγαλο(το γνωστο)πολυκαταστημα καλλυντικων,αλλα εχω την εντυπωση οτι οι μαρκες που βρηκα στα φαρμακεια ειναι καλυτερα.Θα ανακατεψεις τρεις κουταλιες της σουπας με κρυο νερο,ετσι ωστε να γινει πολτος,οχι υδαρης,σαν πηχτη λασπη πρεπει να ειναι σκεψου και σε καθαρο δερμα(καλυτερα να εχει προηγηθει χλιαρο ντους)το απλωνεις στο στηθος μεχρι το λαιμο και λιγο κατω απο το στηθος,το αφηνεις εικοσι λεπτα,οχι παραπανω και το ξεπλενεις με κρυο νερο.Μετα απλωνεις ενυδατικη.Ειναι φανταστικο.Εγω δεν ειχα προβλημα στο στηθος,λογω γυμναστικης απο μικρη,αλλα τωρα τελευταια που εχασα τα τελευταια 7 κιλα και ειχα γενικα αυξομειωσεις(οχι πολυ μεγαλες)το στηθος εκει!Στο υψος του!δυο φορες την εβδομαδα ειναι αρκετο.Για κανενα τριμηνο κανε το και μετα 1 φορα στις δυο εβδομαδες η οποτε το θυμασαι καλο ειναι να το κανεις.Ο,τι αλλο θες να ρωτησεις πες!
Επισης εχω να πω οτι βοηθαει και στην κυτταριτιδα,επειδη συσφιγγει το δερμα δεν φαινεται η καταραμενη!Αυτα!!
13-11-2012, 03:16 #12
@lipimeni πολύ χαίρομαι που το έπιασες αυτό το θέμα.
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. 3 παιδιά μετά και περίπου 20 κιλά μείον το ωραίοτατο άλλωτε στήθος μου ανήκει στο παρελθόν. Έχει πέσει έχει μικρύνει...το χάλι του το μαύρο. Μόνο η κοιλιά συνεχίζει απτόητη να διατηρείται η άτιμη. :flaming:
Άρα καταλήγουμε στον πλαστικό χειρουργό για να δούμε φως ?
Σκεφτόμουν αν έβαζα τον πλαστικό να πάρει λίπος από την κοιλιά και να το προσθέσει στο στήθος (2 νουμεράκια πάνω) μαζί με μια ανορθωσούλα ε? πως το βρίσκετε σαν ιδέα? γίνεται?
13-11-2012, 15:08 #13
ωραία η ιδέα σου chricos ελπίζω να γίνεται στην Ελλάδα αυτή η μέθοδος. χαρα στο κουράγιο σου αν το κάνεις,σίγουρα θα έχει θεαματικό αποτέλεσμα, φρόντισε όμως να κάνεις την καβάτζα για τα παιδιά σου αν είναι μικρά , διότι θα θες κάποιο διάστημα για να επανέλθεις πλήρως στα καθήκοντα σου.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....