Results 31 to 45 of 87
Thread: άντρες
-
20-11-2012, 14:31 #31
Αυτό που λες το θεωρώ ιδιαιτέρως προσβλητικό δεδομένου ότι δεν ξέρεις τόσο καλά κανέναν μας !
Αν αυτό είναι που πιστεύεις για τον δικό σου εσωτερικό κόσμο είναι δικό σου προσωπικό θέμα ...Θα σε παρακαλούσα όμως να μην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι !
Όσο κι αν σε ενοχλεί ένας παχύσαρκος άνθρωπος μπορεί να τα έχει καλά με τον εαυτό του και να τον αγαπάει κιόλας και να είναι κι ευτυχισμένος.
- 20-11-2012, 14:38 #32
Originally posted by sofaki2011
Βάσια λες ότι : 5 κιλα σε ενα μηνα ειναι ενας απολυτα εφικτος στοχος για εναν ανθρωπο με το βαρος μου. και μαλιστα χωρις να λιμοκτονει. εννοειται φυσικα οτι παιζει συστηματικη ασκηση, δεν καθεσαι στην καρεκλα ολη μερα και φαντασιωνεσαι κορμαρες.
Διαφωνώ κάθετα! Κάνω διατροφή εδώ και 50 μέρες όπως γράφει και το ticker πηγαίνω γυμναστήριο 3-4 φορές την εβδομάδα και η απώλειά μου σ αυτές τις 50 μέρες είναι σχεδόν 4 κιλά!
50 μερες ειναι 7 βδομαδες. και μαλιστα ειναι οι πρωτες 7 εβδομαδες, δεν ειναι 7 εβδομαδες μετα απο πολλους μηνες διαιτας.
θεωρω οτι ανετα θα μπορουσες να ειχες χασει περισσοτερα (με πληρη και ισορροπημενη διατροφη, οχι με ακροτητες φυσικα)
μαλλον κατι δεν κανεις σωστα. επαναπροσδιορισε τους στοχους σου, το τι τρως και το πως ασκεισαι.
20-11-2012, 14:41 #33
Mπορεις να κοιταξεις το τοπικ τριωρα και τριαδες.Ειναι μια σωστη διατροφη και δεν θα πεινας καθολου.
Δικη μου συμβουλη σε οσους θα ξεκινησουν διατροφη ειναι να βαζουν μικρους στοχους.πχ μην βαζεις στοχο τα 100 αλλα αρχικα βαλε στοχο τα 120, μολις φτασεις εκει βαλε στοχο τα 115 κοκ.Οταν βαζουμε μικρο στοχο δεν αγχωνομαστε τοσο και ουτε νιωθουμε απογοητευμενοι οτι δεν χασαμε 2 κιλα αλλα 1,5.Μην πιεζεις τον εαυτο σου και ουτε να σαι σκληρη μαζι του.Και γω με πιεζα και ελεγα ειμαι στρατιωτης μεχρι που παρολιγο να κλαταρω ψυχολογικα.Ολη μερα μετρουσα μπουκιες και ζυγιζομουν καθε μερα.Παρτο χαλαρα.Τα κιλα θα φυγουν.Στο χερι μας ειναι.
Οταν ξεκινησα διαιτα, ηθελα να συγκεντρωθω αποκλειστηκα εκει και δεν ηθελα καποια ερωτικη σχεση γιατι ημουν χαλια ψυχολογικα.Εφτασα πατο.Εφτασα 111 κιλα σχεδον και δεν αναγνωριζα το σωμα μου, νομιζα οτι ηταν αλλης το σωμα.Μολις εχασα 18 κιλα, πηρα τα πανω μου, αλλαξε η ψυχολογια μου και τυχαια γνωρισα και τον αντρα μου τοτε.
Πιστεψε με και 5κιλα να χασεις θα αλλαξει αμεσως η ψυχολογια σου.Καλη δυναμη!!
20-11-2012, 14:49 #34
Έχω μείνει με την αντιμετώπιση που έχεις πάνω στην ίδια σου την κατάσταση..κάποια στιγμή θεώρησα ότι είσαι συνειδητοποιημένη αλλά κάνω λάθος.Δεν είσαι..Είσαι απλά ένας κριτής..κακός κριτής της ζωής σου..δε θα πω μας...γιατί δεν τα παίρνω προσωπικά από την άποψη ότι ποτέ δεν με έκρινα έτσι..Σίγουρα κάποια στιγμή στο παρελθόν μπορεί να είπα,δεν αξίζω..αλλά ήταν κάτι της στιγμής.Και όχι μία άποψη που κρατούσα για πάντα..Να σε πληροφορήσω λοιπόν πως μονάχα με τον εσωτερικό κόσμο,μπορείς να πας μπροστά και συγκεκριμένα στο θέμα των κιλών.Για εμένα καλός εσωτερικός κόσμος είναι η ηρεμία.Απλά αυτό..Το να κοιμάμαι καλά το βράδυ..
από εκεί και πέρα..αν θεωρείς ότι τα 5 κιλά είναι εφικτός στόχος,στο εύχομαι..ξέρεις και κάποιοι από εμάς έχουμε επισκεφθεί διαιτολόγους πάρα πολλές φορές,και όταν χάσαμε στο δίμηνο 8 και 10 κιλά, τον τρίτο μήνα τα ξαναπήραμε δωράκι..πίσω με επιστροφή ξέρεις..Δεν το θεωρώ λάθος..αντίθετα έχουμε δει αρκετά άτομα να χάνουν πολύ γρήγορα και φυσικά με σωστό τρόπο..εγώ παραθέτω απλά τη δική μου εμπειρία..
Παρακμή ε?? όπως το βλέπει κανείς..Ποτέ δε θα χαρακτήριζα άνθρωπο με αδυναμίες ως παρακμή..το θεωρώ τραγικό.
Πάντως έτσι που τα περιγράφεις,ακούγονται όλα όμορφα και ωραία..πολύ ιδανικά. 5 μήνες ακολουθώντας ένα πρόγραμμα διατροφής που λογικά,ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό,γυμναστική αρκετή και 25 κιλά σε πέντε μήνες..σούπερ..στο εύχομαι..
εγώ πάντως ξεκίνησα πριν 2 χρόνια από τα 134 κιλά και τώρα πια είμαι 90..άρα αν κάνεις τον υπολογισμό σου.προφανώς δεν έχω κάνει καλή δουλειά σύμφωνα με τα λεγόμενά σου.Και όμως χάνοντας με αυτό τον πολύ αργό ρυθμό,κατάφερα να περάσει και μήνας που να με πιάσουν τα ντάουν μου και να ξεφύγω και να μη πάρω κιλό, όπως και να προλάβω να τα ξαναβρώ με τον εαυτό μου, όπως και να τον συγχωρέσω..πράγμα που ίσως χρειάζεται να κάνεις και εσύ..γιατί για αρχή αυτό πρέπει να κάνεις..Και κάτι τελευταίο...εξήγησέ μου.
Καταλαβαίνω και όλοι έχουμε δικαίωμα να μπούμε στο σαιτ και να πούμε τον πόνο μας και ότι μας απασχολεί..να διαβάσουμε πράγματα,να πάρουμε θάρρος...εσύ τι από όλα αυτά μπήκες να κάνεις,γιατί ακόμα δυσκολεύομαι να καταλάβω...απλά να μοιραστείς τι?? το πόσο αυστηρή είσαι με εσένα..το τι δεν κάνουμε σωστά εμείς οι υπόλοιποι παχύσαρκοι??θες να μας δείξεις κάποιο δρόμο??
20-11-2012, 14:49 #35
Originally posted by Vasia
Originally posted by sofaki2011
Βάσια λες ότι : 5 κιλα σε ενα μηνα ειναι ενας απολυτα εφικτος στοχος για εναν ανθρωπο με το βαρος μου. και μαλιστα χωρις να λιμοκτονει. εννοειται φυσικα οτι παιζει συστηματικη ασκηση, δεν καθεσαι στην καρεκλα ολη μερα και φαντασιωνεσαι κορμαρες.
Διαφωνώ κάθετα! Κάνω διατροφή εδώ και 50 μέρες όπως γράφει και το ticker πηγαίνω γυμναστήριο 3-4 φορές την εβδομάδα και η απώλειά μου σ αυτές τις 50 μέρες είναι σχεδόν 4 κιλά!
50 μερες ειναι 7 βδομαδες. και μαλιστα ειναι οι πρωτες 7 εβδομαδες, δεν ειναι 7 εβδομαδες μετα απο πολλους μηνες διαιτας.
θεωρω οτι ανετα θα μπορουσες να ειχες χασει περισσοτερα (με πληρη και ισορροπημενη διατροφη, οχι με ακροτητες φυσικα)
μαλλον κατι δεν κανεις σωστα. επαναπροσδιορισε τους στοχους σου, το τι τρως και το πως ασκεισαι.
Η διατροφή μου είναι από διαιτολόγο και καθόλου ακραία ...Και τα φρούτα μου τρώω , και τα δημητριακά μου, και το γάλα μου, και 3 φορές την εβδομάδα λευκό κρέας, 2 φορές κόκκινο και 2 φορές λαδερό ...
Όσο για το γυμναστήριο είναι 1,5 ώρα περίπου κάθε φορά με 40 λεπτά διάδρομο (έντονο περπάτημα) , 20 λεπτά ελλειπτικό, κοιλιακούς, ραχιαίους και κάποιες ασκήσεις για 2 μυικές ομάδες κάθε φορά με πολλές επαναλήψεις και λίγα κιλά ...
Θυροειδή δεν έχω...Μεταβολίζω υποτίθεται 1700 θερμίδες περίπου...
Για πες μου λοιπόν τι κάνω λάθος κι αντί για 8 κιλά ας πούμε έχω χάσει 4;
20-11-2012, 18:19 #36
vasia αυτό που λες για το ρυθμό που μπορεί να χάνει κάποιος απλά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Άλλος μεταβολισμός ο δικός μου (πχ) άλλος ο δικός σου , άλλος του ενός άλλος του άλλου. Παίζουν χίλιοι 2 παράγοντες , από την ηλικία μέχρι το αν έχει κάποιος θυρεοειδή ή κάποια πάθηση που να ευθύνεται για αύξηση βάρους , παίρνει φάρμακα , τι ηλικία έχει μέχρι και το πόσο νερό πίνει . Ακόμη και να χάσεις 5 κιλά μέσα σε έναν μήνα όλοι ξέρουμε από προσωπική εμπειρία 'ότι ο οργανισμός κάποια στιγμή κολλάει. Πιο εύκολα χάνεις τα κιλά που πήρες πιο πρόσφατα και ύστερα τα υπόλοιπα για τον πολύ απλό λόγο ότι το λίπος όσα περισσότερα χρόνια μένει στο σώμα σου τόσο πιο πολύ "πήζει" οπότε είναι και πιο δύσκολο να "καεί".
Αλλά , πραγματικά , γιατί πρέπει τα πάντα στη ζωή μας να περιστρέφονται γύρω από το βάρος μας ; Τόσο τρομερό είναι πια το να είναι μια γυναίκα παχιά ; Και δεν μιλάω σε καμία περίπτωση για αυτά σχετικά με τον εσωτερικό κόσμο κλπ. Κι εγώ πιστεύω ότι ένας άντρας πρώτα σε γουστάρει εξωτερικά και μετά κάνει κίνηση να σε πλησιάσει και να γνωρίσει και τον εξωτερικό σου κόσμο. Αυτό το "εξωτερικά" όμως μπορεί να διαφέρει σημαντικά σε μια γυναίκα με γλυκό προσωπάκι , 1.70κάτι ύψος και 124 κιλά που έχει το δικό σου σκεπτικό επί του θέματος και σε μια γυναίκα με τα ίδια χαρακτηριστικά που αγαπάει (ναι ΑΓΑΠΑΕΙ και ΟΧΙ "τον έχει αποδεχτεί") τον εαυτό της και ξέρει απλώς να είναι ΓΥΝΑΙΚΑ (με την έννοια που θέλουν οι άντρες) ακόμη και στα 124 κιλά . Στην τελική ρε συ τσουβαλιάζεις και τα γούστα όλων των αντρών με το σκεπτικό σου. Που ξέρεις δηλαδή τι γουστάρει στις γυναίκες αυτός που κάθεται απέναντι σου ;;; Αν δεν έχει αυτός πρόβλημα με το σώμα που βλέπει γιατί να χεις εσύ πρόβλημα να του δωθείς ; Μη με παρεξηγήσεις γι αυτό που θα πω αλλά εμένα αυτές οι λογικές μου φαίνονται και λίγο αποτέλεσμα του ότι γίνεται κανείς (στην προκειμένη εσύ) θύμα των προτύπων που προβάλλονται γενικότερα . Δε λέω κι όλας ότι και η δική μας κατάσταση είναι καλή , αντιθέτως ! Αλλά είναι ακόμη χειρότερο να απέχουμε απ τη ζωή λόγω των κιλών μας . Μπορεί να καταντήσει αρρωστημένο βασικά .
22-11-2012, 12:19 #37
βασια μου μη σκας και τοσο για τα κιλα. περισσοτερο να σκας για τα μυαλα.
παρε ενα καθρεφτακι, κοιταξε βαθια μεσα στα ματια σου και πες στον εαυτο σου σ αγαπω.
και πες το μεχρι να το πιστεψεις.
μετα θα χαθουν και τα κιλα
22-11-2012, 13:45 #38
Originally posted by koritsaki
βασια μου μη σκας και τοσο για τα κιλα. περισσοτερο να σκας για τα μυαλα.
παρε ενα καθρεφτακι, κοιταξε βαθια μεσα στα ματια σου και πες στον εαυτο σου σ αγαπω.
και πες το μεχρι να το πιστεψεις.
μετα θα χαθουν και τα κιλα
23-11-2012, 07:50 #39
Το πως βιωνει ο καθενας τα παραπανω κιλα ειναι εντελως διαφορετικο.Αλλος μπορει να μην αντεχει τον εαυτο του αλλος να ειναι χαλαρος κ να προσπαθει ηπια για να ελλατωσει μη υγιεινες διατροφικες συνηθειες κ αλλος να ειναι μια χαρα με τον εαυτο του.Η γενικευση του προσωπικου δεν εχει κανενα νοημα.Αλλωστε απο στατιστικες που εχουν γινει δυστυχως ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο γυναικων ανεξαρτητως κιλων δεν ειναι ευχαριστημενο με το σωμα του.Αυτο εχει να κανει με το ποσο οι Δυτικες γυναικες επιρεαζονται απο τη βιομηχανια της μοδας,περιοδικα κ.λ.π.ΕΝΤΕΛΩς ΑΝΕΔΑΦΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.Οι Αφρο-Αμερικανες γυναικες κ οι Λατινες δεν εχουν καθολου τετοια προβληματα κ η κουλτουρα τους ευνοει τα μεγαλα μεγεθη.
23-11-2012, 07:52 #40
Το θεμα ομως του τοπικ δεν ειναι οι αντρες; Που ειναι το θεματακι οεο;
23-11-2012, 21:08 #41
για να επανέρθουμε στο θέμα και γιατί θέλω κάπου να το γράψω γιατί έχω νεύρα, μόλις ο άρρεν συγκάτοικος μου που ποτέ δεν είχε πει κάτι άσχημο για το σώμα μου με αποκάλεσε στρουμπουλή. Του λέω δεν πειράζει αρέσει στους άντρες, και μ απαντάει πολύ αμφιβάλλω!
στο τσακ ήμουν να το ρίξω στο φαι γιατί συγχύστηκα αλλά συγκρατήθηκα!το ποτάκι δεν τη γλίτωσε όμως!
αι στο καλό!γιατί αρκεί εκεί που νιώθεις καλά με τον εαυτό σου επιτέλους να έρθει ένα κακό σχόλιο να στα χαλάσει όλα??
εγώ δηλαδή γιατί είμαι ευγενική και δεν του λέω κατάμουτρα πως είναι κοκαλιάρης για να μην τον στεναχωρήσω?αι σιχτιρ :P
24-11-2012, 00:46 #42
και έρχεται η γυναικεία οπτική γωνία........σε γουστάρει!!!χαχαχαχαχαχαχα
24-11-2012, 02:42 #43
Η ειναι γκευ χα χα χα χα!!!!
28-11-2012, 13:02 #44
αχ μην τον ακούς μια χαρά είσαι.απλά σε χτύπησε εκεί που πονάς. είτε ήσουν 10 κιλά λιγότερα είτε 10 περισσότερα το ίδιο θα σου έλεγε. και έχω κάνει ένα σορρό τέτοια πειράματα γύρω από τις αντιδράσεις των άλλων με θέμα το βάρος μου
28-11-2012, 14:53 #45
Τι αρέσει στους άντρες;
Οι καμπύλες!!!
Τι αρέσει στις γυναίκες;
Δεν ξέρω.
Οπότε όποιος λέει το αντίθετο, απλά κι ωραία ζηλεύει.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....