άντρες - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 87

Thread: άντρες

Senior Member
    Originally posted by fata_morgana
    Οι κοπέλες που παρέθεσαν πιο πάνω σαφώς και είναι κούκλες.Και όντως έχει πέσει τρελό φώτοσοπ μέηκαπ κτλ. Παρόλα αυτά είναι όμορφες.Και εγώ αν ήμουν στα κιλά τους εννοείται θα "γλεντούσα" το κορμί μου.(με τη καλή έννοια ) :spin:
    Αλλά το σώμα μου για μένα αυτή τη στιγμή είναι αντιαισθητικότατο.Με μελαγχολεί ακόμα και να σκεφτώ ότι θα με δει κάποιος άντρας γυμνή.
    Δεν μεταθέτω το πρόβλημα στους άντρες γιατί δε τους αρέσω μπλα μπλα και τους αρέσουν οι αδύνατες μπλα μπλα.
    Το θέμα είναι ότι εγώ δεν γουστάρω το κορμί μου και ντρέπομαι να το φανερώσω.Και ξέρω ότι δεν αρέσει(εκτός τα φετίχ που λέγαμε).
    Όπως ξέρω επίσης ότι αντλώ αυτοπεποίθηση από τη προσωπικότητά μου για τη καθημερινότητά μου.Αλλά ως εκεί.Ο έρωτας,η σχέση,το σεξ για μένα είναι κάτι ανάλογο με την ανάπτυξη στην Ελλάδα.Ανύπαρκτη.

Αυτό fata morgana είναι κάτι που μπορεί να σκεύτεται κάθε υπέρβαρη γυναίκα , γιατί είναι κάτι που το έχουν δημιουργήσει τα πρότυπα ομορφιάς , οι μεγάλες εταιρείες κλπ κλπ . Και φυσικά είναι επιλογή μας να το αλλάξουμε απ τη στιγμή που δεν νιώθουμε άνετα με το σώμα μας . Κι εγώ ας πούμε ας μην είχα το αγόρι μου που λατρεύει το σώμα μου όπως ακριβώς είναι , και το εννοεί , και θα σου 'λεγα αν θα ένιωθα τόσο άνετα . Που και πάλι για να κάνω δίαιτα και να προσπαθώ να το κάνω πιο ωραίο σημαίνει ότι , ναι , κι' εμένα κάτι με ενοχλεί. Δεν μου φαίνεται όμως αντιαισθήτικό , ούτε αηδιάζω όταν με κοιτάζω στον καθρέπτη. Κοιτάζω αυτά που πρέπει να αλλάξω αλλά ψάχνω και για ωραία στοιχεία πάνω στο σώμα μου (το οτι δεν είναι δυσανάλογο ή τα πόδια μου που έχουν σφίξει και μαζέψει αρκετά απ' το ποδήλατο πχ) . Πιστεύω ότι όλες κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε . Στην τελική το βάρος είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει εφόσον το θέλουμε (δύσκολα μεν , ΠΟΛΥ δύσκολα αλλά μπορεί!)

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    Originally posted by LIDA
    Το 99,9??????
    Συγνώμη Τάσο αλλά θα διαφωνήσω... Όλοι οι άντρες που ξέρω ΔΕΝ θα πήγαιναν με αυτές τις γυναίκες.
    Μην παρεις κι ορκο! ΟΚ θα κανω μια παραχωρηση 99.89%.

Originally posted by baklavadaki
    εγώ τους περισσότερους άντρες που ξέρω τους έχω ακούσει να κάνουν άσχημα σχόλια για πιο παχουλές γυναίκες.. ακόμα και για ωραίες γυναίκες του στύλ 65 κιλών δλδ με λίγα περιττά κιλά παραπάνω μόνο, να λένε ότι αν αυτή έχανε 10 κιλά πχ θα ήταν κούκλα κ τέτοια
    Originally posted by stellou1989
    Φαίνεται ακόμη και από τα σχόλια κάτω από αυτές τις φωτογραφίες , όπου αν δείτε είναι ελάχιστοι οι άντρες που λένε πράγματα του τύπου "αυτές είναι γυναίκες" ! Οι υπόλοιποι μιλάνε τελείως υποτιμητικά (αηδιάζω με κάτι τέτοιους τύπους που την έχουν δει μοντέλα οι ίδιοι και ας είναι σε πολλές περιπτώσεις χάλια).
    Εδω την πατατε ολες. Κολλατε στα σχολια.

Τζαμπα κοπος. Κι εμεις εχουμε προβληματα αυτοεκτιμησης. Σε πολλους απο εμας η αυτοεκτιμηση σερνεται στα πατωματα. Μονο που εμας ειναι κοντα στους τελευταιους οροφους ενος ουρανοξυστη ενω σε εσας σε ενα απο τα τελευταια υπογεια.
    Μα το πως σχολιάζει κάποιος κάτι (στην προκειμένη τις φωτοργαφίες) δεν δείχνει αν αυτό το κάτι του αρέσει ; απλά και ξεκάθαρα. Και από το πως το σχολιάζει εγώ πιστεύω οτι φαίνεται και ο χαρακτήρας του βέβαια . Όσο για την αυτοεκτίμηση που λες ε εντάξει βρε αδερφέ δεν είμαστε και τόσο χάλια πια (με το συμπάθειο κιολας) :spin:

Senior Member
    πιστεύω πως κάποιες φορές πράγματα που λέμε του τύπου "είμαι χάααααλιααααα " τα λέμε και επειδή θέλουμε να ακούσουμε αυτό το υπέροχο "μα τι λες;;;; εσύ είσαι μια κουκλα" (ή κάτι τέτοιο) . Κοπλιμέντα τέλος πάντων . Κακά τα ψέματα σε όλες μας αρέσουν

Senior Member
    είναι δεν είναι ....εχει δεν εχει...παχυς και αδύνατος

μια ζωή ήμουν απο παχουλή ως χοντρή και πρόβλημα με τους άντρες δεν είχα.
    μάλιστα είχα φίλες κορμάρες και ομορφούλες που μου λέγανε " ρε Νίνα πως στο καλό καταφέρνεις και έχεις πάντα τόσο ωραία παιδιά (γκόμενους λέγανε αλλά τεσπα). Ψυχολογία ελεγα...δεν ήμουν με Ι.Q ραδικιού για να με θεωρώ κορμάρα κλπ αλλά ήξερα πως να φλερτάρω και πως να κινώ το ενδιαφέρον σε έναν άντρα. επίσης είχα παντα μα πάντα καλή ψυχολογία που είναι το Α και το Ω !!! στο τελος εχω είχα τα τεκνά και αυτες που θα επρεπε να τους εχουν στα πόδια τους κλαψουριζαν μόνες τους. Δεν λέω πως δεν υπήρχαν αντρες που δεν θα με γουστάριζαν. αλλα και αδύνατη να ήμουν πάλι θα υπήρχαν αντρες που δεν θα με γουστάριζαν. όλα τα γουστα δεν είναι ίδια. πάντως αν έβαζα κάποιον στο ματι δεν μου ξέφευγε :duh::tumble:
    παντα σε δίαιτα με θυμαμε οχι για τους αλλους αλλα για μένα..ε δεν τα καταφερνα αλλα όχι οτι αυτο θα έβαζε εμπόδιο και στην ερωτική μου ζωή. ελεος δηλαδή!!!!!!!!! και αν θες να στο πω ετσι ωμά (οπως λες πως σου αρεσει να μιλάς) υπάρχουν και αντρες τερατολάγνοι (εδω εννοειτε κανω χιουμορ το οποιο δεν με εγκατέλειψε ποτε μα ποτε και ουτε και ο αυτοσαρκασμός) τελος πάντων τους αρέσουν οι χοντρες, χοντρουλες, παχουλούλες όπως θελετε το λέτε....και για να το ξεκα8αρίσω αυτό ..δεν είναι ολοι οσοι γουστάρουν τις χοντρουλες μεγάλοι σε ηλικία...ειχα και μικρότερους (ελαφρως) και λιγο μεγαλύτερους και συνομήλικους .
    την πρώτη φορα που θα βρεθεις με καποιον ειτε αδυνατη ειτε παχουλή εισαι ελαφρως κομπλεξαρισμένη....ουτως ή άλλως η πρώτη φορα ίσον με καμια
    μήπως φένετε η κυταρίτιδα μου? θα πεις αν εισαι αδυνατη...μήπως φένετε η κρεμασμενη μου κοιλιά ? 8α πεις αν εισαι παχουλη...ετσι δεν βγαζεις ακρη όμως...γερα και με τσαμπουκά..αυτες είμαστε αν και σε οποιους αρέσουμε....χωρίς σεξ δεν υπάρχει ζωή...θεωρώ πως ειναι καλυτερα να επισκεφτης έναν ψυχολόγο γιατι νομίζω πως εισαι πολυ κλεισμένη στον εαυτό σου εκτος των αλλως...βγες....μυριζε....αγάπ� �...ζήσε!!!!!!!!!

Senior Member
    αααα να μην το ξεχασω. ειχα κάποτε εναν πολυ καλο φίλο που εβαλε την κοπελια του τοτε (σημερα γυναικα του) να βάλει 10 κιλά διότι τον πονούσαν τα κοκκαλα της λεκάνης της...και ο νοων νοήτο ....

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    πιστεύω πως κάποιες φορές πράγματα που λέμε του τύπου "είμαι χάααααλιααααα " τα λέμε και επειδή θέλουμε να ακούσουμε αυτό το υπέροχο "μα τι λες;;;; εσύ είσαι μια κουκλα" (ή κάτι τέτοιο) . Κοπλιμέντα τέλος πάντων . Κακά τα ψέματα σε όλες μας αρέσουν
    Εμεις γιατι δεν εχουμε ΠΟΤΕ τετοια αναγκη; Γιατι απλα ειναι ωραια η θεα κι απο τα πατωματα των τελευταιων οροφων ; ))))) Σε ευχαριστω για την επιβεβαιωση.
    Εγώ δεν πιστεύω οτι δεν έχετε ... το να θέλει κάποιος (άντρας ή γυναίκα) να ακούει ότι είναι ώραιος/α σε κάθε δυνατή ευκαιρία δεν τον κάνει ανασφαλή . Απλώς είναι ωραίο να το ακούς . Πιστεύω ότι αρέσει σε κάποιους άντρες και γυναίκες εξίσου.

Senior Member
    Originally posted by Ninap
    αααα να μην το ξεχασω. ειχα κάποτε εναν πολυ καλο φίλο που εβαλε την κοπελια του τοτε (σημερα γυναικα του) να βάλει 10 κιλά διότι τον πονούσαν τα κοκκαλα της λεκάνης της...και ο νοων νοήτο ....
    Θα ακούσουμε κι άλλα ανέκδοτα ακόμα? Έλεος !! Είπαμε αυτοπεποίθηση αλλά εσύ ξέφυγες τελείως!

Senior Member
    Originally posted by Ninap
    Θα ακούσουμε κι άλλα ανέκδοτα ακόμα? Έλεος !! Είπαμε αυτοπεποίθηση αλλά εσύ ξέφυγες τελείως!
    Μιλάω πολύ σοβαρά, πήγενα νυχτερινό λύκειο και ήταν συμμαθητής μου (άσχετα αν ήταν 35αρης τότε). η κοπελιά του ήταν πολύ αδύνατη και με κεινα και με τούτα την εκανε να βάλει 10 κιλά γιατι τον πονούσαν τα κόκκαλα της λεκάνης της όταν έκαναν σεξ.

lol δεν μιλάω για μένα...μάλλον δεν διάβασες καλά :tumble: δεν έχει να κάνει με την δική μου αυτοπεποίθηση OMG

Senior Member
    Να σας πω την αλήθεια κι εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι άντρες δεν γουστάρουν παχουλές γυναίκες . Φαίνεται ακόμη και από τα σχόλια κάτω από αυτές τις φωτογραφίες , όπου αν δείτε είναι ελάχιστοι οι άντρες που λένε πράγματα του τύπου "αυτές είναι γυναίκες" ! Οι υπόλοιποι μιλάνε τελείως υποτιμητικά (αηδιάζω με κάτι τέτοιους τύπους που την έχουν δει μοντέλα οι ίδιοι και ας είναι σε πολλές περιπτώσεις χάλια). Απ' την άλλη υπάρχει όμως και ένα καλό ποσοστό που γουστάρει τέτοιες γυναίκες . \
    Oσοι αντρες λενε οτι τους αρεσουν οι "γεματες" γυναικες με καμπυλες κτλ (και ενας απ'αυτους ειναι και ο δικος μου αντρας) δεν εννοουν τα κοριτσια στη φωτο που ειναι ολες περιπου απο 110κιλα και ανω αλλα γυναικες στυλ Βανα Μπαρμπα και Μονικα Μπελουτσι.Δεν διαφωνει κανεις οτι τα κοριτσια στη φωτο ειναι ομορφες και γλυκες στο προσωπο αλλα δεν ανηκουν στην ομαδα που οι περισσοτεροι αντρες "κοβουν φλεβες".

Senior Member
    Πέστε Σουρκούνα γιατί .... μακάρι να γινόταν αλλά δεν μπορούμε να τα ανατρέψουμε όλα!!

Senior Member
    lol δεν μιλάω για μένα...μάλλον δεν διάβασες καλά :tumble: δεν έχει να κάνει με την δική μου αυτοπεποίθηση OMG
    Μια χαρά κατάλαβα κοπέλα μου...
    Αλλά και συ που έχεις τόση αυτοπεποίθηση και τόσο καλά πέρασες με τους άντρες στην ζωή σου, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί έκοψες το στομάχι σου?

Senior Member
    Καταλήγοντας αυτό που θέλω να πω, είναι ας μην είμαστε υπερβολικοί στα γραφόμενά μας... γιατί υπάρχουν και κοπέλες μόνες που νιώθουν άσχημα με τον εαυτό τους, μπαίνουν εδώ όπως η κοπέλα που άνοιξε το θέμα για να πουν τα παράπονά τους και ενώ οι περισσότεροι συμπάσχουμε, υπάρχουν κάποιοι που πάνε να μας βγάλουν τρελούς με την φοβερή τους αυτοπεποίθηση!!

Senior Member
    Μια χαρά κατάλαβα κοπέλα μου...
    Αλλά και συ που έχεις τόση αυτοπεποίθηση και τόσο καλά πέρασες με τους άντρες στην ζωή σου, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί έκοψες το στομάχι σου?

Πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω αν και αν είχες διαβάσει και κανένα άλλο treat εδώ στο φόρουμ θα το ήξερες.

την επέμβαση την έκανα για λόγους υγείας. με ινσουλινοεξαρτόμενο διαβήτη, υπερχολιστερονεμία και οστεοαρθρίτιδα δεν είχα και πολλά περιθώρια. επίσης ήρθε η ώρα να γίνω μανούλα και θέλω το παιδάκι μου να έχει μια υγειή μαμά και όχι να μην μπορώ να πάρω αγγαλιά το παιδάκι μου από τους πόνους.

ελπίζω να πήρες τις απαντήσεις σου. παρεμπιπτόντως ετοιμάζομε για γάμο άρα όπως καταλαβένεις μια χαρά πέρασα με τους άντρες και σαν φίλους (που είναι οι καλύτεροι φίλοι) και σαν σχέσεις.

Αυτά!!!!

Senior Member
    To να έχει κανείς αυτοπεποίθηση δεν σημαίνει ότι έχει άγνοια του προβλήματος . Αυτοπεποίθηση σημαίνει να αναγνωρίζεις κάποια καλά στοιχεία στην εμφάνισή σου και έτσι να μη νιώθεις χάλια με τον εαυτό σου . Στην τελική δεν γίνεται καποιος να μην εκφράζει τις απόψεις του επειδή κάποιοι άλλοι μπορεί να μην συμφωνούν . Δε μίλησε κανείς για φοβερή αυτοπεποίθηση , περισσότερο για αυτοσεβασμό βασικά, και οτι δεν θάβουμε τον εαυτό μας <πό την υπόλοιπη ζωή επειδή έχουμε πρόβλημα με το βάρος μας. Έτσι πιστεύω πως πρέπει να είναι .

Senior Member
    Γενικότερα , το βάρος δεν πρέπει να ορίζει τη ζωή μας (ιδίως την ερωτική) όταν έχουμε ευκαιρίες να την ζήσουμε και μάλιστα αρκετά καλά !

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast