Results 76 to 87 of 87
Thread: άντρες
-
07-12-2012, 17:22 #76
Πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω αν και αν είχες διαβάσει και κανένα άλλο treat εδώ στο φόρουμ θα το ήξερες.
την επέμβαση την έκανα για λόγους υγείας. με ινσουλινοεξαρτόμενο διαβήτη, υπερχολιστερονεμία και οστεοαρθρίτιδα δεν είχα και πολλά περιθώρια. επίσης ήρθε η ώρα να γίνω μανούλα και θέλω το παιδάκι μου να έχει μια υγειή μαμά και όχι να μην μπορώ να πάρω αγγαλιά το παιδάκι μου από τους πόνους.
ελπίζω να πήρες τις απαντήσεις σου. παρεμπιπτόντως ετοιμάζομε για γάμο άρα όπως καταλαβένεις μια χαρά πέρασα με τους άντρες και σαν φίλους (που είναι οι καλύτεροι φίλοι) και σαν σχέσεις.
Αυτά!!!!
Με το καλό να φτάσεις στο στόχο σου σου εύχομαι για να είσαι μια όμορφη νύφη...
- 07-12-2012, 17:39 #77
εδώ είναι ένα φόρουμ ...απάντησα στην ερώτηση που έκανε η κοπέλα που άνοιξε το θέμα. δεν ανοίγω καυγά με κανέναν και όπως ξέρουν αυτοί που με 'ξέρουν" εδώ μέσα δεν έχω "μαλώσει" και με κανέναν και δεν επιτήθομε σε κανέναν
αλλά αν μου μιλήσουν όπως μου μίλησες θα πάρουν και απαντήσεις. εσύ ρώτησες εγώ σου απάντησα. δεν άρχησα να γράφω την ιστορία της ζωής μου έτσι γιατί μου κάπνησε!!!!!!!
και εγω μένω με τον συντροφό μου εδώ και 3 χρόνια και εχουμε και δυο παιδια εφήβους (τα οποία δεν είναι δικά μου και καταλαβένεις είναι ποιο δύσκολα) στο σπίτι και δουλεύω δόξα το Θεό....
όταν ρωτάς θα παίρνεις και απαντήσεις.
σε ευχαριστώ για τις ευχές σου !!!
:wink2::blush:
συγνώμη για τα ορθογραφικά είμαι πάλι με μεταφραστή από greeklish σε ελληνικά.
07-12-2012, 21:37 #78
Το θέμα εδώ είναι οι γυναίκες. Οι άντρες (Δε μιλάω για κακοήθεις μ@λάκες). δεν έχουν τέτοια κολλήματα.
Οι άντρες είναι απλά κι όχι πολύπλοκα όντα.
07-12-2012, 22:34 #79
Originally posted by giorgosdelta
Το θέμα εδώ είναι οι γυναίκες. Οι άντρες (Δε μιλάω για κακοήθεις μ@λάκες). δεν έχουν τέτοια κολλήματα.
Οι άντρες είναι απλά κι όχι πολύπλοκα όντα.
07-12-2012, 22:36 #80
Originally posted by stellou1989
To να έχει κανείς αυτοπεποίθηση δεν σημαίνει ότι έχει άγνοια του προβλήματος . Αυτοπεποίθηση σημαίνει να αναγνωρίζεις κάποια καλά στοιχεία στην εμφάνισή σου και έτσι να μη νιώθεις χάλια με τον εαυτό σου . Στην τελική δεν γίνεται καποιος να μην εκφράζει τις απόψεις του επειδή κάποιοι άλλοι μπορεί να μην συμφωνούν . Δε μίλησε κανείς για φοβερή αυτοπεποίθηση , περισσότερο για αυτοσεβασμό βασικά, και οτι δεν θάβουμε τον εαυτό μας <πό την υπόλοιπη ζωή επειδή έχουμε πρόβλημα με το βάρος μας. Έτσι πιστεύω πως πρέπει να είναι .
08-12-2012, 02:47 #81
Τάσο είναι απλά ο τρόπος που σκεύτομαι . Δεν νομίζω οτι πρέπει να χεις τρομερή εμπειρία για να σκεύτεσαι έτσι , το θεωρώ κοινή λογική . Άσε ότι έχω περάσει παλιότερα από τόσες φάσεις "εγκατάλειψης" του εαυτού μου που πιστεύω οτι πλέον προβλεπόταν κάποια στιγμή να αρχίσω να του δίνω λίγο σημασία
09-12-2012, 20:55 #82
Έχει χαθεί λίγο η μπάλα νομίζω.Ο αρχικός προβληματισμός της κοπέλας δεν ήταν αν αρέσουμε εμείς στους άντρες και αν οι άντρες προτιμούν τις αδύνατες ή τις γεμάτες.Υπάρχουν οι μεν και οι δε.Το θέμα είναι αν όσες είμαστε παχύσαρκες ντρεπόμαστε για το σώμα μας τόσο ώστε να μην προχωρούμε σε ερωτικές συνευρέσεις.Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα.
Δεν είναι το θέμα αν έχεις αυτοπεποίθηση ή όχι γενικά.Γιατί η αυτοπεποίθηση είναι η εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου για τη συνολική εικόνα σου. Οκ και εγώ ξέρω ότι είμαι ένα γαμάτο άτομο σα προσωπικότητα και όποιον γνωρίζω τον κερδίζω σαν άνθρωπος.Αλλά σαν εξωτερική εικόνα πάσχω.Τι σημαίνει αυτό;Δεν μου αρέσει το σώμα μου και είναι λογικό γιατί το σώμα μου δεν είναι ωραίο.Δε μπορώ να το θεωρήσω σεξουαλικό και είναι επίσης λογικό.Γιατί 145 κιλά στο κορμί μιας γυναίκας δεν μπορούν να φανούν σεξουαλικά.Και μιλώντας γενικότερα δεν πάσχω από αυτοεκτίμηση και σίγουρα δε ψαρεύω κοπλιμέντα με το να αναγνωρίζω το πρόβλημά της εμφανισής μου και να λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω και όπως είναι.
05-09-2013, 13:04 #83
Originally posted by ton76
προσπαθησε να φροντιζεις τον εαυτο σου οσο μπορεις ειτε εισαι 50 ειτε 100 κιλα να φορας τα αρωματα σου, τα καθαρα και ομορφα ρουχαλακια και να εχεις αυτοπεποιθηση!!
22-09-2014, 20:59 #84
Originally posted by Mak
Βασια, υπήρξα δέσμια για πολλά χρόνια των συνηθειών μου και της διατροφικής μου διαταραχής(συναισθηματικη υπερφαγία). Το κορμί μου υπεστη τη φθορά που επήλθε από τη διατροφή μου. Το κλουβί μου ήταν ο εθισμός μου στη σκουπιδοτροφή και τα κάγκελά μου το σώμα μου που φούσκωνε και φούσκωνε και εμπόδιζε πολλά που ποθούσε η ψυχή.. Σταμάτησα να χορεύω, σταμάτησα να περπατώ με την πλάτη ίσια γιατί ντρεπόμουν για το τεράστιο στήθος μου, σταμάτησα να έχω γυναικεία φιλαρέσκεια, ένιωθα ένοχη για όλες τις αμαρτίες του κόσμου επειδή δεν φρόντιζα ως όφειλα το δώρο του θεού, το σώμα μου. Όμως, αυτό που κατάλαβα με τον καιρό είναι ότι δεν φρόντιζα καταρχήν το αλλο δώρο του θεού, την ψυχή μου και τη γαλήνη της.. Η ανισορροπία εκεί ήταν. Εχεις δίκιο όταν λες πως πολλοί ισορροπημένοι άνθρωποι βλέπουν στους παχύσαρκους μια ανισορροπία, μια έλλειψη μέτρου, μια απουσία πειθαρχίας και ίσως ξενερώνουν, αποθαρρύνονται, απομακρύνονται.. Πολλοί παχύσαρκοι κουβαλούν τοξικά συναισθήματα που έρχονται από βιώματα που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν και τα μετέτρεψαν σε φαγητό...Το τοξικό φαγητό μπορούμε να το κάνουμε ζάφτι, το τοξικό συναίσθημα δύσκολα..
Για να επιστρέψω στο βασικό σου ζήτημα όμως, αν δηλαδή η γύμνια της ερωτικής συνεύρεσης φέρνει στον παχύσαρκο άνθρωπο αμηχανία,ντροπή και ταπείνωση, θα σου πω ότι δεν υπάρχει στανταρ μηχανισμός που δουλευει αυτό το πράγμα. Ως παχύσαρκη έχω νιώσει θεϊκά , έχω νιώσει και φρικτά. Όλα εξαρτήθηκαν, από το σύντροφο και τη δικιά του ματιά πάνω μου.. Όταν ένιωθα ότι ήμουν πλήρως αποδεκτή και η ματιά είχε πάθος πριν βγάλουμε τα ρούχα μας, επιβεβαιώθηκα και όντως δεν ένιωσα ουτε στιγμη αμηχανα, αντιθετως νομιζα οτι ημουν το πιο ποθητό πλασμα στον πλανήτη. Οταν ένιωθα ότι η ματιά ήταν κριτική και διερευνητική, κόμπλαρα και με έβαζα στο αδυσώπητο μικροσκόπιο της κατάκρισης, οπότε ένιωθα φρικτά.
Εχοντας χάσει πια 54 κιλά, είμαι στα 62 τώρα, ναι είμαι πιο λεπτή, ναι με ρούχα φαίνομαι σούπερ, αλλά η γυμνή αλήθεια δείχνει την ταλαιπωρία που υπέβαλα τον εαυτό μου, αντιαισθητικές ραγαδες, κυτταρίτιδα, χαλαρωση. Όμως , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΜΟΥ, είναι τα σημάδια όχι ντροπής αλλά υπερηφάνειας, γιατί τόλμησα να ζήσω βαθιά συναισθήματα που με καταρράκωσαν μεν, με έκαναν πιο ουσιαστικό άνθρωπο δε. Είναι σημάδια εμπειριών. Σημάδια πόνου, σημάδια της ζωής μου και της προσωπικότητας μου. Δεν ανήκουν μόνο στο κορμί μου τα σημάδια μου.Ανήκουν και στο μέσα μου. Αυτό το μέσα μου , όποιος το θελήσει, θα πρέπει να το θελήσει με πολύ πάθος, με πολύ φροντίδα, με πολύ σεβασμό για την ιστορία του. Και τότε είμαι σίγουρη ότι δεν θα τον ενοχλούν αυτά τα "ελαττώματα" μου.. Μπορεί να ακούγομαι ρομαντική και ανεδαφική ,ξέρω ότι για πολύ κόσμο το σεξ είναι λίγο φαστφουντ κατασταση και κυνήγι ακόμη μιας εμπειρίας, αλλά προσωπικά κρατάω την ερωτική συνεύρεση ως κάτι πιο μοναδικό που δεν διαπραγματεύεσαι ανάλογα με τα κιλά που ζυγίζεις ή με τη χαλάρωση που κουβαλάς. Πορεύομαστε με αυτό που έχουμε, κάνουμε ειρήνη μαζί του και διεκδικούμε η ματιά αυτού που μας ενδιαφέρει να χαϊδευει τις ατέλειες μας , όχι να τις ταπεινώνει..
Με βοήθησε πολύ αυτό το ποστ σου.
Ευχαριστώ!
22-09-2014, 21:54 #85
Ράνα Ράνα Ματζουράνα που λέει και το τριανταφυλλάκι μου, χαίρομαι που σε βοήθησε το ποστ, έτσι ακριβώς συνεχίζω να νιώθω και είμαι καλά. Κρατώ αυτό που γράφει κάτω από το τίκερ σου "Η ζωή είναι πολύτιμη" και εύχομαι να το νιώθεις αληθινά στην μακριά πορεία αυτοβελτίωσης που έχεις μπει.. Σου εύχομαι μόνο τα καλύτερα!
22-09-2014, 21:59 #86
Mak, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!
01-10-2014, 20:35 #87
Όλες πάνω-κάτω τα έχουμε σκεφτεί και ίσως έχουμε κλάψει και κρυφά για όλα αυτά, μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ότι πάνω από όλα πρέπει να αγαπάμε αυτό που είμαστε και όχι την ιδανική εικόνα που έχουμε μέσα στο μυαλό μας. Δείτε αυτό το βιντεάκι αν θέλετε, έχει να κάνει με το θέμα συζήτησης... https://www.youtube.com/watch?v=qeNyZ65i9ME
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή