άντρες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 87

Thread: άντρες

Junior Member
    Originally posted by giorgosdelta
    Γιατί αγαπητή Μακ, δεν πιστεύω τίποτα από όσα γράφει ο συγκεκριμμένος χρήστης.
    Φαντάσου ένα 15χρονο που δεν έχει τι να κάνει τα λεφτά του μπαμπά του και σπάει πλάκα στα internet καφέ
    Να επισημανω εδω οτι ενα 15χρονο με μπαμπα που εχει λεφτα, δεν παει στο ιντερνετ καφε, εχει iphone που του φτιαχνει και καφε αμα λαχει! Η γραφικοτητα σου εν ετει 2012 ειναι αξιοσημειωτη, να το προσεξεις.

Junior Member
    Τασο, το βαρος σου που κυμαινεται αν επιτρεπεται;

Βάσια καλησπέρα κι από μένα...
    Για να ξεκινήσω να σου πω ότι είμαι 1.65 με βάρος 112 κιλά. Πάντα ήμουν ένα τσουπωτό παιδάκι το οποίο εξελίχθηκε σε παχύσαρκη γυναίκα. Ποτέ όμως δεν έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη βλέποντας κάτι απωθητικό ή κάτι άσχημο. Ναι είχα και έχω κυτταρίτιδα! Ναι έχω ραγάδες αλλά αυτό δε με εμπόδισε ποτέ από το να ζω τη ζωή μου. Και μπάνιο κάνω στη θάλασσα το καλοκαίρι , και σε πισίνα κολυμπάω με φίλους, και σε αποδυτήρια γδύνομαι και sexy αισθάνομαι ...όσο για τις γόβες το μικρότερο ύψος είναι οι 12 πόντοι τους οποίους χειρίζομαι με μαεστρία και χορεύω μέχρι και ικαριώτικο με δαυτες.

Το πόσο σεξουαλικός νοιώθει κάποιος -κατά τη δική μου άποψη πάντα- εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πως νοιώθει με τον ίδιο του τον εαυτό. Προσωπικά , η αυτοπεποίθηση που έχω
    είναι πολύ μεγαλύτερη από κάποιας κοπέλας που μπορεί να έχει φυσιολογικό ύψος και κιλά. Στο ενεργητικό μου ,δε, το ερωτικό πάντα είχα σχέσεις με πολύ εμφανίσιμους ανθρώπους -οι οποίοι ουδόλως είχαν βίτσιο με τις παχύσαρκες- απλά τους κέρδιζε η προσωπικότητά μου κι ο τσαμπουκάς μου αν θες σε ορισμένα πράγματα (αυτά δεν τα λέω εγώ ...εκείνοι τα έχουν πει κατά καιρούς). Όσο για το σεξουαλικό κομμάτι μπορώ πιστεύω να ικανοποιήσω τον σύντροφό μου όσο και μια κοπέλα με φυσιολογικό ύψος και κιλά. Μπορεί και καλύτερα...Κι αυτό γιατί στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν παίζει μόνο ρόλο η σωματοδομή αλλά και το μυαλό, η φαντασία, το πόσο και πως μπορείς να εξιτάρεις τον άλλον.
    Όλα αυτά δεν τα λέω ούτε για να κάνω την έξυπνη , ούτε για να περιαυτολογήσω. Βασική μου πεποίθηση είναι ότι όταν εμείς νοιώθουμε καλά με το ποιοι είμαστε , με τον εαυτό μας τότε αυτό φαίνεται και στους άλλους γύρω μας. Κι αυτό είναι καρατσεκαρισμένο !

Θα μου πεις τώρα αφού έχω τέτοια αυτοπεποίθηση γιατί μπαίνω σ αυτό το φόρουμ και θέλω να χάσω κιλά ...Για μένα η απώλεια κιλών ήταν , είναι και θα είναι πάντα θέμα υγείας και τίποτα παραπάνω. Για να μην προκύψουν λοιπόν αυτά τα θέματα προσπαθώ κι εγώ να τα χάσω...

Ελπίζω να σε βοήθησα και να απάντησα σε κάποια ερωτήματα...

kalispera ke apo mena exo na po oti i paxisarkia me apasxolise mono gia thema igias min exete kobleks

Senior Member
    Originally posted by Vasia
    stellou1989, βλεπω οτι ησουν 126 και τωρα εισαι 113. τι υψος εχεις; σε ζηλευω που αντιμετωπιζεις τον εαυτο σου ετσι αλλα δεν καταλαβαινω πως το κανεις. ειναι απωθητικο το θεαμα μιας παχυσαρκης γυναικας γυμνης και μαλλον αστειο αν προσπαθησει να το παιξει και μοιραια η να κανει ακροβατικα..., απορω πως εισαι τοσο ανετη. μακαρι να μπορουσα να υιοθετησω λιγη απο την ανεση σου αλλα τα standard μου δε μου το επιτρεπουν.
    δε μιλαμε για αφρατουλες υπερβαρες, μιλαμε για παχυσαρκια.
    το σωμα μας ειναι ουσιαστικα παραμορφωμενο. βαλε και τα αξεσουαρ της παχυσαρκιας, εμφανης κυτταριτιδα, αγγειακα θεματα, πρησμενα ποδια, ραγαδες κλπ, μιλαμε για κατι ασχημο αντικειμενικα.
    ξερω, γινομαι αγενης ενω προσπαθησες να με βοηθησεις και σου ζητω συγγνωμη αλλα δε μπορω να μην ειμαι αν θελω να πω την αληθεια μου. γι' αυτο ανοιξα το θεμα. για να καταλαβω πως ειναι δυνατον σοβαρα παχυσαρκες γυναικες να εχουν μια φυσιολογικη σε γενικα πλαισια ζωη, ποσο μαλλον ερωτικη ζωη.
    μπανιο στη θαλασσα κανεις το καλοκαιρι?
    αν πας ενα ταξιδι με φιλους και εχει πισινα το ξενοδοχειο, θα κανεις μπανιο;
    οταν χρειαστει να γδυθεις σε αποδυτηρια, το κανεις ευκολα;
    ρουχα που σε εκφραζουν βρισκεις ευκολα;
    μπορεις να βαλεις γοβες, το σημα κατατεθεν μιας γυναικειας εμφανισης και να κυκλοφορεις ανετα;
    ειναι δυνατον να εισαι sexy με τα εσωρουχα σου;
    και τελικα ποσο sexy μπορει να ειναι ενα εσωρουχο που οταν βγει το βλεπεις καθαρα οτι χωραει την Αρτα και τα Γιαννενα μεσα;!
    επιδιδεσαι σε αθλητικες δραστηριοτητες η οποιαδηποτε τελοσπαντων δραστηριοτητα που σε ενδιαφερει χωρις κανενα προβλημα;

Vasia , το ύψος μου είναι 1,78 . Δεν βρίσκω το θέαμα μιας παχύσαρκης γυναίκας αποκρουστικό , ανάλογα και τις περιπτώσεις βέβαια . Το δικό μου σώμα η μόνη φάση που είχα περάσει που δεν μου άρεσε ήταν στην εφηβεία και λίγο μετά και πραγματικά αυτό μου έκανε μεγάλο κακό γιατί επηρεαζόμουν που έλεγε ο ένας και ο άλλος και έφτανε η ψυχολογία μου στον πάτο. Αυτό πλέον το έχω μειώσει και τείνω να το κόψω τελείως. Για το καλό μου και μόνο.

Στο σεξ ,σίγουρα , δεν μπορώ να κάνω τη στάση με το πόδι πίσω απ το κεφάλι (βλακ χιούμορ) , αλλά δεν είναι μόνο τα ακροβατικά στο σεξ . Το θε΄μα είναι να φτιάχνεις τον άλλο πρώτα οπτικά (κι εδώ πάει αυτό που είπα πιο πάνω ότι αν δεν του αρέσεις εξ αρχής ας μην φτάσει μαζί σου εκεί , απλά τα πράματα) και μετά εγκεφαλικά και ν είσαι πλήρως απελευθερωμένη , ανοιχτόμυαλη , με φαντασία κλπ.

Το σώμα μας δεν είναι παραμορφωμένο . Δεν έχει λέπια . Η εικόνα του είναι το αποτέλεσμα μιας δικής μας συμπεριφοράς , λανθασμένης. Εμείς το «καταφέραμε» αυτό στο σώμα μας. Ναι , προσωπικά θα προτιμούσα να μην έχω ραγάδες και κυτταρίτιδα (ευτυχώς αγγειακά και πρισμένα πόδια δεν έχω, αντίθετα οι γάμπες μου είναι σχετικά μαζεμένες) και θα προτιμούσα να μην έχω όλο αυτό το έξτρα βάρος (κυρίως για να μην έχω στο μέλλον πιο σοβαρά θέματα με την υγεία μου). Στην τελική αν δεν με ένοιαζε το να χάσω βάρος δεν θα το προσπαθούσα, αλλά δεν θα θαφτώ κιόλας μέχρι τότε…

Ποτέ δεν στέρησα τον εαυτό μου από μπάνια στη θάλασσα ή με φίλους ή βόλτες ή οτιδήποτε. Σιγά μην χάσω εγώ πράματα και εμπειρίες από την ζωή μου για τον κάθε πα#$%#^%ρα που θα βρεθεί να με σχολιάσει. Ούτε σε αποδυτήρια έχω θέμα , ειδικά αν είναι γυμναστηρίου (αν και τα γυμναστήρια τα βαριέμαι άπειρα) . Ρούχα που με εκφράζουν βρίσκω , όχι εύκολα , αλλά βρίσκω . Και θα ρθει και ο καιρός που θα βρίσκω πιο εύκολα. Γόβες μπορώ να βάλω μέχρι 6-7 πόντους . Μετά με φοράνε , δεν τις φοράω. Αλλά οι γόβες δεν κάνουν την γυναίκα… έχω δει πολλές περιπτώσεις που κοπέλες 50-60 κιλών φορούσαν 12ποντες και πήγαιναν σαν σπασμένες . Ούτε αυτό το θεωρώ «γοητευτικό γυναικείο χαρακτηριστικό» . Σέξυ εσώρουχα βρίσκω , περιορισμένα κομμάτια αλλά με ψάξιμο κάτι γίνεται . Ξέρεις κάτι όμως ; Ο φίλος μου με προτιμάει χωρίς αυτά . Οι προηγούμενες σχέσεις μου όσο και η τωρινή μου είναι αρκετά εμφανήσιμοι . Κάνω δραστηριότητες και από αθλητικές κάνω πολύ ποδήλατο καθημερινά , γύρω στα 12-13 χιλιόμετρα γτ το χρησιμοποιώ για τα πέρα δώθε στη σχολή μου . Αν όχι καθημερινά , τουλάχιστον 4-5 φορές τη βδομάδα . Βέβαια οι αντοχές μου δεν είναι τρομερές αλλά έχουν ανέβει πολύ σε σχέση με παλιά .

Αν θέλεις μου λες τα δικά σου βάρος και ύψος. Δεν θεωρώ ότι γίνεσαι προσβλητική αν και στην αρχή είχα μια τέτοια τάση . Στην τελική δεν βρίσκω και το λόγο να μπαίνει ένας άνθρωπος σε ένα τέτοιο φόρουμ που αφορά τόσο σοβαρά θέματα όπως είναι οι διατροφικές διαταραχές για να προσβάλλει και να σπάσει πλάκα , εκτός και είναι βαρεμένος . Όλοι για να είμαστε εδώ θέλουμε λογικά να παλέψουμε κάποιο πρόβλημα , και από την στιγμή που είναι ένα φόρουμ (απρόσωπο γράψιμο απόψεων κλπ) δεν παρεξηγώ τις απόψεις κανενός εκτός και τις βρίσκω πολύ ακραίες. Οι απόψεις οι δικές σου και του καθενός εδώ μέσα είναι απλώς πράματα που πρέπει να λύσουμε όλοι με τον εαυτό μας.

Sorry για το τεράστιο post .

Senior Member
    α και να προσθέσω ότι οι σοβαρότεροι λόγοι για τους οποίους θέλω και πρέπει να χάσω κιλά είναι οι εξής : 1) το δεξί μου γόνατο που κατα καιρούς με ενοχλει , 2) το ότι όλη η σπονδυλική μου στήλη κάνει κρακ (αν και εχει μειωθει αισθητά τελευταία , 3) και σημαντικότερο , το ιστορικό διαβήτη που υπάρχει στην οικογένεια απο τη γιαγιά μου και τις αδερφές της . Ο διαβήτης λένε χτυπάει κάθε δεύτερη γενιά , οπότε guess who's next ...

Senior Member
    εμένα πριν 3-4 χρόνια (που ήμουν στα κιλά που είμαι τώρα) με είχε """"απειλήσει"""" με αρθροπλαστική ή κάτι τέτοιο , οτι δηλαδή αν συνέχιζα έτσι μπορεί να το χρειαζόμουν σε κανα 5 χρόνια . Τότε μου είχε πει ότι από την απότομη αύξηση βάρους το γόνατό μου έχει πιάσει λιπώδη ιστό μεταξύ χόνδρου και επιγονατίδας και πρέπει οπωσδήποτε να χάσω κιλά . Από τότε βέβαια πήρα κιολας μέσα στα γενικότερα σκαμπανεβάσματα από δίαιτες και τέτοια και έφτασα 126 . Δεν μπορώ να πω οτι με ενοχλει τρελά πάντως τελευταία ... τις περισσότερες μέρες βασικά καθόλου , απλά είναι ελάχιστα πιο χοντρό απ το αριστερό που είναι οκ.

Senior Member
    Μak, εσυ που με νιωθεις τι εννοω λεγοντας κλουβι, τι εχεις να σχολιασεις; Σε κρατησε στασιμη για χρονια ειπες, να υποθεσω οτι μετα καταφερες και εχασες βαρος και σιγα-σιγα ας πουμε οτι απελευθερωθηκες;
    Βασια, υπήρξα δέσμια για πολλά χρόνια των συνηθειών μου και της διατροφικής μου διαταραχής(συναισθηματικη υπερφαγία). Το κορμί μου υπεστη τη φθορά που επήλθε από τη διατροφή μου. Το κλουβί μου ήταν ο εθισμός μου στη σκουπιδοτροφή και τα κάγκελά μου το σώμα μου που φούσκωνε και φούσκωνε και εμπόδιζε πολλά που ποθούσε η ψυχή.. Σταμάτησα να χορεύω, σταμάτησα να περπατώ με την πλάτη ίσια γιατί ντρεπόμουν για το τεράστιο στήθος μου, σταμάτησα να έχω γυναικεία φιλαρέσκεια, ένιωθα ένοχη για όλες τις αμαρτίες του κόσμου επειδή δεν φρόντιζα ως όφειλα το δώρο του θεού, το σώμα μου. Όμως, αυτό που κατάλαβα με τον καιρό είναι ότι δεν φρόντιζα καταρχήν το αλλο δώρο του θεού, την ψυχή μου και τη γαλήνη της.. Η ανισορροπία εκεί ήταν. Εχεις δίκιο όταν λες πως πολλοί ισορροπημένοι άνθρωποι βλέπουν στους παχύσαρκους μια ανισορροπία, μια έλλειψη μέτρου, μια απουσία πειθαρχίας και ίσως ξενερώνουν, αποθαρρύνονται, απομακρύνονται.. Πολλοί παχύσαρκοι κουβαλούν τοξικά συναισθήματα που έρχονται από βιώματα που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν και τα μετέτρεψαν σε φαγητό...Το τοξικό φαγητό μπορούμε να το κάνουμε ζάφτι, το τοξικό συναίσθημα δύσκολα..
    Για να επιστρέψω στο βασικό σου ζήτημα όμως, αν δηλαδή η γύμνια της ερωτικής συνεύρεσης φέρνει στον παχύσαρκο άνθρωπο αμηχανία,ντροπή και ταπείνωση, θα σου πω ότι δεν υπάρχει στανταρ μηχανισμός που δουλευει αυτό το πράγμα. Ως παχύσαρκη έχω νιώσει θεϊκά , έχω νιώσει και φρικτά. Όλα εξαρτήθηκαν, από το σύντροφο και τη δικιά του ματιά πάνω μου.. Όταν ένιωθα ότι ήμουν πλήρως αποδεκτή και η ματιά είχε πάθος πριν βγάλουμε τα ρούχα μας, επιβεβαιώθηκα και όντως δεν ένιωσα ουτε στιγμη αμηχανα, αντιθετως νομιζα οτι ημουν το πιο ποθητό πλασμα στον πλανήτη. Οταν ένιωθα ότι η ματιά ήταν κριτική και διερευνητική, κόμπλαρα και με έβαζα στο αδυσώπητο μικροσκόπιο της κατάκρισης, οπότε ένιωθα φρικτά.
    Εχοντας χάσει πια 54 κιλά, είμαι στα 62 τώρα, ναι είμαι πιο λεπτή, ναι με ρούχα φαίνομαι σούπερ, αλλά η γυμνή αλήθεια δείχνει την ταλαιπωρία που υπέβαλα τον εαυτό μου, αντιαισθητικές ραγαδες, κυτταρίτιδα, χαλαρωση. Όμως , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΜΟΥ, είναι τα σημάδια όχι ντροπής αλλά υπερηφάνειας, γιατί τόλμησα να ζήσω βαθιά συναισθήματα που με καταρράκωσαν μεν, με έκαναν πιο ουσιαστικό άνθρωπο δε. Είναι σημάδια εμπειριών. Σημάδια πόνου, σημάδια της ζωής μου και της προσωπικότητας μου. Δεν ανήκουν μόνο στο κορμί μου τα σημάδια μου.Ανήκουν και στο μέσα μου. Αυτό το μέσα μου , όποιος το θελήσει, θα πρέπει να το θελήσει με πολύ πάθος, με πολύ φροντίδα, με πολύ σεβασμό για την ιστορία του. Και τότε είμαι σίγουρη ότι δεν θα τον ενοχλούν αυτά τα "ελαττώματα" μου.. Μπορεί να ακούγομαι ρομαντική και ανεδαφική ,ξέρω ότι για πολύ κόσμο το σεξ είναι λίγο φαστφουντ κατασταση και κυνήγι ακόμη μιας εμπειρίας, αλλά προσωπικά κρατάω την ερωτική συνεύρεση ως κάτι πιο μοναδικό που δεν διαπραγματεύεσαι ανάλογα με τα κιλά που ζυγίζεις ή με τη χαλάρωση που κουβαλάς. Πορεύομαστε με αυτό που έχουμε, κάνουμε ειρήνη μαζί του και διεκδικούμε η ματιά αυτού που μας ενδιαφέρει να χαϊδευει τις ατέλειες μας , όχι να τις ταπεινώνει..

Senior Member
    χμ...δεν ξέρω αν θέλω να απαντήσω αλλά λέω να το κάνω..διαβάζω τόση ώρα αυτά που γράφεις! Γιατί να σε πείσει κάποιος για όλα αυτά??Θεωρώ πως έχεις πεισθεί ήδη..δεν μας λες κάτι που δεν ισχύει.Γιατί να σε πείσω για παράδειγμα αν ένα γυμνό ''παχύσαρκο'' σώμα μπορεί να είναι σέξυ? Γιατί να σε πείσω? τι θα κερδίσεις? από τη στιγμή που έχεις αυτά τα πιστεύω,αυτό μου δηλώνει άτομο με συνείδηση και που ξέρει τι του γίνεται.Τα πράγματα είναι ιδανικά λοιπόν,για να πάρεις την απόφασή σου και να βγεις από όλο αυτό..Κάθεσαι και μιζεριάζεις τόση ώρα..μα τόση ώρα..δέχομαι να ακούω το πρόβλημα κάποιου εδώ μέσα..και νομίζω πως το έχω αποδείξει όλο αυτό τον καιρό που είμαι εδώ ότι είμαι καλός ακροατής ή αναγνώστης..αλλά δε μπορώ να βλέπω τέτοια συμπεριφορά. Πρώτα από όλα ένας ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ όπως αναφέρεις χαρακτηριστικά, είναι ένας άνθρωπος ξέρεις,με αισθήματα και όλα αυτά που έχουν όλοι οι άνθρωποι.Ο όρος παχύσαρκος με ενοχλεί..και αυτό όχι γιατί δεν αντιμετωπίζω την πραγματικότητα αλλά επειδή ο τρόπος που το λες είναι λες και μιλάς για κομμάτι κρέας...Επίσης σταμάτα να σκέφτεσαι τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα και να χωρίζεις τον κόσμο σε κατηγορίες..αυτοί που γυμνάζονται, αυτοί που προσέχουν τη διατροφή τους..όσο εσύ κατηγοριοποιείς, αυτόματα αυτό γίνεται και σε εσένα...συγγνώμη για το ύφος μου αλλά σπάνια βλέπω ένα μήνυμα εδώ μέσα που να με εκνευρίζει τόσο..και το κατάφερες..σου εύχομαι καλή δύναμη..και ξεκίνα να διαβάζεις εδώ μέσα...διάβασε τα θέματα..έχεις κενά και πρέπει να τα καλύψεις γιατί στις εξετάσεις θα αποτύχεις..

Junior Member
    Originally posted by Tassos67
    Τασο, το βαρος σου που κυμαινεται αν επιτρεπεται;
    Ζυγίζω 127 κιλά και το ύψος μου είναι 1.75μ .
    εγω ειμαι 125, εχω υψος 1.73 και ειμαι και γυναικα. ειμαι σε χειροτερη κατασταση.

αγαπητοι συνφορουμιτες που μου κανατε την τιμη και μου απαντησατε, ολα αυτα τα περι αγαπης του εσωτερικου κοσμου κλπ τα ακουω βερεσε.
    αντικειμενικα αυτο που βλεπω γυμνη στον καθρεφτη ειναι δραμα. εχω και υψηλα στανταρντ το παραδεχομαι. οσο ειναι δραμα, θεωρω αδυνατο να το μοιραστω με καποιον που με ενδιαφερει. δεν το αντεχει ο εγωισμος μου, πως να σας το πω. αποτελεσμα? μοναξια. αποτελεσμα της μοναξιας? περαιτερω ασχημη ψυχολογια. πρεπει να σπασω το φαυλο κυκλο, να αποδεχτω τη μοναξια μου για ενα διαστημα και ταυτοχρονα να γινω σκληρη, στρατιωτης κανονικος να φτασω τουλαχιστον 100 κιλα και μετα ισως τα δω αλλιως τα πραγματα.
    25 κιλα ειναι 5 μηνες. αντε βαστα τωρα 5 μηνες μ αυτη την ψυχολογια...
    πρεπει να τα καταφερω ομως αλλιως δεν εχει πατο το βαρελι. οδηγουμαι στο πουθενα.

Senior Member
    25 κιλά σε πέντε μήνες?έχεις όντως αρκετά ψηλά στάνταρ..και βιάζεσαι..πράγμα που σημαίνει για εμένα προσωπικά ότι η κατάληξη δεν θα είναι και η καλύτερη και σου μιλάω ωμά όπως αντιμετωπίζεις την γενικοτερη κατάσταση. Εγώ προσωπικά δε μιλάω για εσωτερικούς κόσμους γιατί από όσο σε έχω ψυχολογήσει δεν σε ενδιαφέρει και ιδιαίτερα καν ο δικός σου. Άρα απλά τα πράγματα...
    Ας ξεκινήσουμε από τα αρχικά στάδια..ξέρεις τι κάνεις λάθος? που βρίσκεις γωνία??τι τρως? ξεκίνα από εκεί..Και να σου πω και κάτι τελευταίο , δεν έχεις μπει εδώ μέσα για να σε πείσει κάποιος από όσο καταλαβαίνω.Έχεις μπει απλά για να πεις κάποια συμπεράσματα...

Junior Member
    5 κιλα σε ενα μηνα ειναι ενας απολυτα εφικτος στοχος για εναν ανθρωπο με το βαρος μου. και μαλιστα χωρις να λιμοκτονει. εννοειται φυσικα οτι παιζει συστηματικη ασκηση, δεν καθεσαι στην καρεκλα ολη μερα και φαντασιωνεσαι κορμαρες.
    καρατσεκαρισμενο.
    επισης μπορει να σε διαβεβαιωσει επ αυτου και καποιος διαιτολογος.
    το θεμα ειναι να εισαι συνεπης. ενας ανθρωπος που δεν ειναι διεστραμμενα νοητικα αρρωστος με το φαγητο, ανετα μπορει να ειναι συνεπης. ενας ανθρωπος πρωην βουλιμικος οπως εγω που εχει αρρωστημενη σχεση με το φαγητο, καλειται να νικησει τους δαιμονες του μυαλου του. μονο περι αυτου προκειται. περι μυαλου. γιατι οταν τρως ισορροπημενα, θρεπτικα καθε 3-4 ωρες και γεμιζει το στομαχι καθαρες τροφες (καθαρη τροφη ισον και μεγαλυτερη ποσοτητα), δεν πεινας.

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα...Αν ήταν δεδομένο να χάνουμε 5 κιλά το μήνα μιλάμε θα έκανα πάρτυ !
    Επιπλέον θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι αφού περάσουν τα πολλά τα μέλια κι ο ενθουσιασμός για το πόσο κοινωνικά εμφανίσιμος και αποδεκτός είναι κάποιος -μιας και μίλησες για στάνταρ- αυτό που μένει είναι ο εσωτερικός του/της κόσμος. Καλώς ή κακώς... Κι αυτό είναι που πραγματικά μετράει...
    Και να σου πω και κάτι άλλο: λες ότι δε σ ενδιαφέρει να μοιραστείς αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη με κάποιον που σ ενδιαφέρει. Οι σχέσεις ότι είδους κι αν είναι αυτές -φιλικές, ερωτικές κλπ- προϋποθέτουν οτι θα μοιράζεσαι πράγματα -καλά ή άσχημα- αλλιώς δεν έχει νόημα να μπαίνεις στη διαδικασία δημιουργίας τους.
    Για μένα στο σημείο αυτό έχεις δύο επιλογές :

1. Ξεκινάς και μαθαίνεις να αγαπάς και να αποδέχεσαι τον εαυτό σου με τα καλά και τα κακά του κάθε φορά και συνεπώς μοιράζεσαι πράγματα και καταστάσεις με ανθρώπους οι οποίοι σ ενδιαφέρουν και σ αγαπούν γι αυτό που είσαι κι όχι γι αυτό που θα γίνεις κάποια στιγμή ή
    2. Επιλέγεις τον μοναχικό δρόμο , μπαίνεις σε μια διαδικασία απώλειας κιλών κι όταν αγγίξεις αυτό που εσύ θεωρείς ικανό να μοιραστείς με κάποιον ξαναμπαίνεις στο κομμάτι "σχέσεις με άντρες"

Βάσια λες ότι : 5 κιλα σε ενα μηνα ειναι ενας απολυτα εφικτος στοχος για εναν ανθρωπο με το βαρος μου. και μαλιστα χωρις να λιμοκτονει. εννοειται φυσικα οτι παιζει συστηματικη ασκηση, δεν καθεσαι στην καρεκλα ολη μερα και φαντασιωνεσαι κορμαρες.

Διαφωνώ κάθετα! Κάνω διατροφή εδώ και 50 μέρες όπως γράφει και το ticker πηγαίνω γυμναστήριο 3-4 φορές την εβδομάδα και η απώλειά μου σ αυτές τις 50 μέρες είναι σχεδόν 4 κιλά!

Junior Member
    αυτος ο εσωτερικος κοσμος εχει καταντησει ανεκδοτο.

δυνατος εσωτερικος κοσμος σημαινει αυτοελεγχος, συνεπεια, αποτελεσματικοτητα. κι οσο τα καλλιεργεις και τα πετυχαινεις αυτα, τοσο πιο κοντα ερχεσαι σε οσα θες και αρα στην ευτυχια.

ενας σοβαρα παχυσαρκος δεν εχει τιποτα απο αυτα.
    κι αν θεωρησουμε ειχε καλη καρδια, τα προβληματα της παχυσαρκιας, η μιζερια και η δυστυχια τον γεμιζουν απωθημενα και τον κανουν κακιασμενο ενδομυχα.

για ποιο εσωτερικο κοσμο μιλαμε?

μιλαμε για παρακμη. και εξω και μεσα.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast